Nyår

Nyår


Fredag

Haha!
Såg just Marie Plosjös nya video på aftonbladet.. hon ska ge Nataaacha svar på tal.. Men herregud.. det var då den mest patetiska video jag sett på länge... alltså, vad ska jag säga. Blond, smal, jätte pattar... ser ju inte klokt ut... haha.. jag skrattar på mig. Tacka vet jag madonna.. där får man iaf se skön dans... riktig dans.

Har precis varit å skrivit en tenta.. nu återstår en... en riktigt svår... imorgon. Har druckit caffe latte med äkta espresso... jag är uppe i varv kan man säga.

Jag hoppas hoppas att jag klarade tentan idag... det ska ha gått bra.. och jag borde ha klarat mig men med noll marginal i så fall... däääm...

Oh long time no see...

Ja det var ett tag sedan jag var här å skrev... mkt mkt har hänt. Jag har flyttat till korridor, jag har varit ute på praktik, ehum,.... jao hehe det var kanske allt. Jo singel är jag ju också nu.

Men flytten iaf. japp Camilla sade upp lägenheten och jag fick lov att flytta ut 1 feb. Om man säger såhär.. jag gillar INTE studentstaden som har hand om lägenheterna. Trevliga? öh nepp. Man måste vara ute ur lägenheten senast utflyttningsdagen innan kl 12 och nyckeln till nya stället får du hämta efter 12. Så även fast jag skulle flytta endast ett hus bort så fick jag lov att ha mina saker i ett släp i en timme ist för att direkt kunna flytta in... aaasdåligt. Men iaf flytten gick bra... och nu bor jag i korridor med 10 andra. Man kan tycka att det är skit att bo såhär men jag trivs verkligen, det är städat och rent HELA tiden. Och de som bor här är kanon trevliga och hjälpsamma. Snart ska vi ha korridorsrunda då man går runt i varje rum får en drink för varje rum och lär känna varandra. haha kan bli skitkul!!! Har en amerikanska i rummet intill så engelskan får jag träna på... snacka om att man är ringrostig. Böjer orden helt knasigt men jag tror hon har förstått mig någorlunda. Så jag trivs skit bra... har dock köksveckan då det är jag som ska hålla rent... är lite rädd för att hökarna ska komma och kolla in de små fläckar som jag missat haha... önskar veckan snart var över...
Har varit på praktik tills idag. Och fy fan vad skönt att det är slut. Har jag ont i fötterna? svar: JA! Jag är på akuten och det är en hel del jäkla spring. Men det är kul när man får vara med och ta bilder eller prata med patienterna. Det är det absolut roligaste.
Har haft bra två veckor med Magnetröntgen, Angiografi, CT (datormografi), Akuten i en vecka. Akuten (skelettröntgen klart roligast)
Men sen har man ju kommit i kontakt med vissa tanter som inte uppskattat att ha studenter omkring sig... kul värre.

nu borde jag plugga till omtentan..och ja det borde jag... hej hopp