Peace and Love

Inget P&L för min del detta år. Hade bara velat se Sirqus Alfon iaf så.. kanske inte riktigt värt att gå då. Kan inte säga att jag är speciellt ledsen över att jag missar det.. riktigt skönt att slippa. Mina fötter är inte av bästa kvalité och jag får alltid så jäkla ont i fotsulorna att det tar det roliga ur det hela.
Ikväll ska jag ut å äta med jobbet, det blir kuul.

midsommar


Polisen...

*ring ring* i porttelefonen..
Jag: Det är Tilde?! (säger man så i en porttelefon eg.?)
Rösten i luren: Hej det är polisen, vi är angelägna om att komma in i trapphuset..
Jag: Okej! (jag öppnar)

Jag VET att man ska öppna när poliser ringer på dörren (se
här).

Pics

En klänning från Monki
 
 
 
Äntligen köpte jag stövlarna jag spanat in så länge, lööövly
 
 
 

Midsommar!

Snart är bästa dagen på hela året här! Imorgon får jag åka hem till Dalarna!
Åker direkt efter jobbet så jag ska packa klart allt idag, så när Thomas kommer så är det bara att dra.
Det blir en rolig midsommar tror jag med en hel del inplanerat. Har inte riktigt fått midsommarstämningen eftersom jag inte har semester ännu. Jajja.
En helt ok dag på jobbet och inte alls som i måndags, då det var gaalet. Ska stå ut en dag till sen ledig iaf litegrann.

Utkast: Juni 19, 2012




På repeat!

Sjukt bra!! =)


Herreguuuud

vilken jäkla dag. Första 100%-dagen och även var det första dagen med halva arbetsstyrkan på semester. Först var det meningen att jag skulle vara själv på tre lab men se det gick jag inte med på. Sen var det FULLBOKAT på labbet, det var helt sjukt. Och sen kom det väldigt många akuta barn som krävde mer tid än vanliga undersökningar och där körde det ihop sig. Japp... helt död var jag när jag kom hem.. gav efter för frestelsen att vila ögonlocken lite... fick bara lov. Blev kanske 10 min vila, det är ok men ska verkligen försöka undvika det.
Sen var det bara att åka iväg till Slottsbacken ock plåga sig. BÄSTA träningen men så sjuuuuukt tungt. Den slingan är INTE att leka med. Jag höll ut och jag är nöjd. Dock hamnade jag mitt i Actics statslöpning och höll på att tvingas göra deras övningar... puuuh jag smet undan.
Nu är jag värd all världens onyttigheter, jajjemen!!

Barnvakt!

Idag blev en tvättdag då jag absolut inte skött tvätten så det var en heel del att ta itu med. Hann klart med allt och provade även mangeln som finns där nere i tvättstugan. Tyvärr måste jag klaga på hemkunskapen vi hade i skolan för att det inte blev särskilt slätt min tvätt. Varje gång man försökte leka med den på lektionerna så fick man skäll att man skulle låta bli... hade jag fått veta hur man skulle göra hade det gått MYCKET bättre idag. Klämde fingrarna några gånger och fick några veck som inte går bort förrens nästa tvätt, ganska platt blev det dock. Ska fortsätta mangla lakanen hädan efter, får kanske mer plats i förrådet då. Örngotten blev bäst, sämre med påslakanen och okej med underlakanen. Sen fick jag en fråga på sms om jag kunde vara barnvakt åt Hillevi, visst kunde jag det. Så jag har spenderat eftermiddagen i Sävja med Hillevi sovandes i famnen. Riktigt mysigt och jag måste vara bästa barnvakten ;-)

Nause


Sommerburst

Får leka summerburst här hemma istället eftersom jag inte är på plats =( =( =(

Gammalt värre


Bästa partylåten


Roliga patienter

Nyss hört av min femåriga patient:
-Du har ju orange hår..
Jotack jag vet ;-)

Fjortisen

FJORTISEN
(Homo Sapiens Fjortissus)
Är ett flocklevande däggdjur som ofta rör sig i mellanstora grupper utanför McDonalds och liknande, gärna vid sena tidpunkter på dygnet. Ju senare, desto starkare position i gruppen. Hannarna är ca 170cm långa, har ett rödprickigt ansikte och ett läte som kan liknas vid galande tupp, medan honorna kan ha ett mer mänskligt läte, honorna känns igen på sina höga skor som kan vara upp till 10-15cm höga. De kan upplevas som mycket störande djur då de under sina vandringar genom samhället kan gapa mycket.
Populationerna har ökat markant på senare tid vilket har lett till att många börjat diskutera om att skjuta av stora delar från populationen.


Pain!

Jäklars vad det gör ont i mina ben. Längesen jag hade träningsvärk nu.. tränar inte så hårt längre så gårdagens träning blev en chock för min arma kropp. Först löpning ca 3,5 km sen intervaller på plan mark och sen i backe.. inte så skönt men nyttigt. Utfall och styrka på det. Är ju så sjukt vältränad på överkroppen ;-) så den känns lugn men benen BENEN! aj aj aj.. skulle ta mig till gymmet för överkroppsträning men tror inte mina ben tar mig dit så jag kör på bollen här hemma istället.
Imorgon är sista dagen för min sjukskrivning och sen blir det 100% jobb... känns lite småjobbigt eftersom jag är så trött efter jobbet igen. Har börjat fuska också... jag har börjat sova efter jobbet. INTE bra tror jag... men jag somnar ju på kvällarna ändå så det funkar ju men får iaf inte.
På fredag nästa vecka är det midsommar och då ska Thomas följa med och fira midsommar på riktigt! Har man inte firat midsommar i Dalarna har man inte firat midsommar alls! så är det!
Börjar få sjuklig dalalängtan denna tid på året.. aah ge mig en sommerstuga, hus eller ett torp eller vadsomhelst som kan vara min bara min.
Sen vill jag gå på sommarfester, grillningar.. bjuuud mig!!

Midsommar för några år sedan. I år blir det inte Leksand för första gången på mååånga mååånga år. Hur ska det gå?? jag kommer få abstinens.



Lill-Erik och mostä


Leker med bilder

Det blev visst två jaja =)



Dalarna

Har nyss landat i lägenheten igen efter en helg i Dalarna.
Det var en bra helg med besök hos Josse och Olle på fredagen, sen hängde jag en sväng i Falun på lördagen och köpte ett par stövlar (som jag sen insåg att det var fel storlek på), middag och fotboll. Idag tog vi en vända till Bäsna trädgårdsgrejs och Tulavippan. Fick lite smått panik när jag satt på tåget och insåg att jag glömt sömntabletterna hemma.. MENNN jag har sovit lika bra ändååå!!!! Jag är så glaaaaaaad =) =) =)
Nu vet jag inte om jag ska fortsätta med min lilla dos eller om jag ska skippa dom helt... klurigt.


Hej!

Längesen nu!
I helgen var det Svenhippa eller Mösexa som kan man också kalla det. Skönt att det är över för jag har varit sjukt nojig över att försäga mig, DET hade inte varit kul. Hursomhelst var det rrrriktigt roligt. Jag såg allra mest framemot militärbanan och den var grymt rolig och sjukt jobbig. Men viktigast av allt så vann mitt lag.. =D
Det var snorkallt, kanske 4-5 grader, regn och blåst på det. Men det gjorde militärbanan extra tuff vilket var bra =)
Efter det bubblade vi, passade utmärkt eftersom vi höll på att frysa ihjäl. Malin blev sminkad och fixad sen bar det av mot Stockholm där vi skulle åka på kryssning. Mycket mat och dricka på det och MASSA MASSA dans, grymt kul! Jag är inget fan av kryssningar men denna var riktigt rolig. Dock snoddes kameran som hade dokumenterat ALLT vi gjorde den dagen... SUUUURT!
Sen kom T och R på besök på kvällen så det var trevligt!
I helgen åker jag till Dalarna, det blir skoj!

Denna fina bit måste jag tillägna pianomannen på båten.. eller för mig var han synthmannen.