Lördag

Kännt mig lite deppig sista dagarna... men tror det vände idag... jag får fokusera på roliga saker istället. Jepp det har jag börjat med och nu känns det lite bättre. Har ju stora planer på gång. Uj uj uj...
Gjorde så sjukt god mat igår, det blev lax med teriakisås och sesamfrön till det ungs..nånting.. grönsaker. Samma sak till lunch och oj vad jag längtar.

Väntar och väntar

Hela våren har jag gått och väntat på något.. på att nåt fantastiskt ska hända. Har varit otålig, irriterad, ilsk, rastlös.. you name it. Grejen har varit att jag inte vetat vad jag väntat på...  jag tror jag vet vad det kan vara nu.
Två bröllop på gång, midsommar, peace and love, semester... det kan inte bli annat än fabulous.

Bläää

Jobbig dag.. sovit skitdåligt två nätter i rad nu.
Sen så hade vi sjukt mkt patienter på ct:n idag.. tror vi hann med över 50 patienter..så på hela dygnet kanske vi totalt kommer köra 70 st. Inte kul när det blir så mkt.
Handbollsmöte hade vi också.. inte jätteuppiggande.. blää på det med.. men men.. det blir säkert bra i slutändan.
Tror jag måste lägga mig i sängen nu och varva ner och hoppas på bättre sömn i natt.
Fredag imorrn och så ska jag jobba natt på lördag.. sen hel arbetsvecka igen... aaah... varför gör jag så.. Tar på mig extraarbete.

Ons

Hej svejs!
Löning idag och jag var ju såklart ner på stan för att inhandla viktiga prylers. Skor till bröllop, converse (par nr 9), kaffeglas och inget mer. Klänning till bröllopen har jag men behöver en till. Sen var jag ju ledig idag.. iiinte helt fel måste jag säga. Ska jobba natt i helgen så det är nödvändigt med ledighet.
I helgen var ju Frida här. Mycket trevligt måste jag säga. Vi tog en vända på stan, provkörde en barnvagn, ikea osv osv..
Framöver blir det mycket jobbande.. eller jag tar nog kompledigt så mycket det går... ORKA jobba ;) haha!
Vad mer.. jo jag har fastnat i Jersey Shore-träsket.. såå roligt.. längtar till säsong 4 nu.

Roligt mkt roligt:
http://www.youtube.com/watch?v=SWIPE9fSWzw

Mkt skoj

Oj vad det har hänt roliga saker.
I helgen till exempel så var jag på möhippa i Stockholm, ja herreguuuuuud vad roligt det var. Inte träffat alla kompisar från gymnasiet sådär på lääänge. Det var som att man var tillbaka på gymnasiet. Längesen jag skrattade så mkt. Gud vad jag kan sakna gymnasielivet och framförallt kompisarna därifrån. Nej det får bli ändring på det, vi MÅSTE ses oftare!
Maria lurades upp från Malmö med flyg, sen fick hon åka motorcykel sen väntade en gorilla på henne som vägrade prata.. osv osv... sumobrottning, boxning, sminkning och eurovision. LYCKAD dag MINST sagt.


En aktivitet som vi gjorde under dagen.... jag gick för vinst..


Rudolf


Dagens

+
LEDIG WHOHOOO
kaffe i soffan
biggest loser
sol
välfyllt kylskåp
Städning på gatan utanför, hejdå sand och grus
Eurovision song contest ikväll!
Grannhusets stora innergård

-
nackspärr
träningsvärk (nej det är inte skönt som vissa tycker, jag kan knappt fungera normalt och tanken att jag ska springa ikväll på dessa ben får mig att vilja anmäla mig sjuk)
frånvaron av en balkong
Städning på gatan utanför kl 07:30