Läget

Såhär jävla trevligt är det just nu. Smärtorna från helvetet sitter i.. Har ätit Alvedon och Ipren utan större effekt.. Drar till med diklofenak, händer INGENTING, blir desperat för jag har ont! Får höra att citodon är det ENDA som hjälper, jag tar citodon.. Får gallgångskrampen från helvetet... så nu är jag på akuten.. Vad bra, jag är allergisk mot morfin.. Vad ska jag nu ta emot käftsmärtan..

Det där med att dra ut tänder...

Så jävla onajs. Har smärtor från helvetet kan jag säga. Tur att jag har Nisse som hjälper mig med medicineringen... Annars hade jag nog överdoserat för längesen.
Klarar inte av att jobba idag så det blir en dag i sängen med film och serier, äter med sugrör men lyckades peta i mig en macka.. Så sjukt obehagligt att tugga. INGEN sa att det skulle göra såhär ont efteråt.. Och det värsta är att jag kommer att göra om det om ca två veckor... Jävla helvete..

Oj vad längesen!

Har nästan glömt bort bloggen helt. 
Just precis i detta nu sitter jag hos käkkirurgen och inväntar en ct-undersökning av en av mina visdomständer. En ryker nämligen på måndag och den som ska kollas upp nu ska också ryka så småningom, den sitter dock lite klurigt till. De är så sjukt snabba på detta ställe, aj lajk service! Fick ett samtal för 20 min sen och de hade tid för mig nu.

Rolig helg!

Ledig i fredags och gjorde en massa måsten som vanligt, tvättade städade diskade... ja sånt där kul.
På lördagen åkte vi till Sthlm för att kolla på musikal, Pricilla - Queen of the desert. Jag har typ aldrig varit på musikal så det var skoj! Efter det blev det käk på Petters restaurang "Käk", barbesök och sedan hem till Uppsala, Gud vad skönt det är efter ett sthlmsbesök att komma tillbaka hem.. Får panik i Sthlm.
Hängde lite på stationen och sedan hem. Fick rejäla skavsår av de nya skorna så nu haltar jag fram, oskönt.
Måndag imorrn och på't igen.
Snart Turkiet!


Fredag!

Tack gode gud för det!
Tänkte sova länge imorse... Näpp det gick inte, halv sju vaknade jag INTE utvilad, suck!
Ska iväg och träna nu, trycker en celsius i hopp om att vakna. Pajar magen på köpet.

Smärtor

Mår så sjukt dåligt av all jävla smärta. Jag har galet ont i käften pga visdomständer, och är det inte det så har jag ont i huvudet pga av svullnaderna i bihålorna. Jävla helvete är vad det är, käkar värktabletter tre gånger om dagen för att kunna jobba. 
Idag fick jag nog iaf och ringde tandläkaren, nu ska han skicka en remiss till käkkirurgen så att de får operera bort de förbannade tänderna.