Halsen

Om det nu är Globus syndrom som orsakas utav stress eller liknande, så har då jag hittat botemedlet. Sen igår har det bara blivit bättre och bättre.. då undrar ni vad jag gjorde igår. Jo jag shoppade!! Ha där ser man, det var kanske därför jag fick ont i halsen.. för att jag inte shoppat på länge. Jag måste ju hålla sjukdomen i shack, haha PERFEKT!

Hår

Nu är det långa håret borta och jag har min tråkiga längd igen.. vet inte vad jag ska göra med det.. funderar på att göra något galet.. Kanske nåt sånt här =) Men då måste man nog vara lika snygg som tjejen på bilden.


(snott från
http://www.finest.se/userBlog/?uid=37674&beid=1421190)



Det långa blonda

Det långa mörka


Det korta ljusa




Aahh.. jag vet inte vad jag ska göra...


Haha!

Har jag tråkigt när jag jobbar natt eller har jag. Fick lov att kolla upp det gamla avsnittet från "Sjukhuset" då jag var med.

http://www.tv3play.se/play/18796/sjukhuset_sasong3_sjukhuset?autostart=true 

efter ca 4 min om man inte vill kolla hela avsnittet då.. hihi hoho haha

Jag tror jag vet vad det är!!

Halsen alltså.
Det är kramp i svaljet. Om man är stressad eller spänd så kan det tydligen uppstå. Bra då vet jag att jag inte är sjuk iaf. Jag läste dock att ngn först hade blivit av med det efter 4(!) månder! Jag kan ju inte gå runt med kramp i halsen till jul. Jääävla skiiiit. Psykologiskt alltså.
Undra var all hosta kommer ifrån då.. förkyld var jag ju för en tid sen men det borde ju GÅ ÖVER!

Nattarbete

Sitter på jobbet och jobbar natt. Förberedelserna för detta gick ju sådär. Sova skulle jag ju.. gick ju inte.. springa skulle jag och gjorde det.. gick inge bra alls efter all sjuka jag haft. Ja..

Jag fixade naglarna förra veckan.. MYCKET nöjd och väl värt pengarna.. har man fula naglar all day every day annars så kan man få unna sig. Jag gillar att unna mig =) Det var lite roligt när jag kom till nageltanten.. hon började tjoa och tjimma över min fina nagelform, den var tydligen helt fantastisk =) Härligt att något är fint på mig iaf.. allt annat är ju för tjockt, för smalt, för stort, för brett, för kort, för runt. MEN naglarna... mhm!! Tänk om jag fick ha såhär jämt.

Fortfarande ont i halsen.. den lixom krampar, känns det som.. Men nu orkar jag inte bry mig längre.

100725

Det tog fan nästan TRE veckor att bli av med halsontet från helvetet. Jag är så jävla förbannad på den.. att den förstörde en bit av min sommar.
Nu har jag jobbat i en vecka.. är väl inte direkt kul men det är ok. En vecka till sen semester igen.
Nu är jag mitt allra tjockaste... dags att banta på riktigt. Det har ju IIIINTE riktigt gått med halsontet.. men nu jävlar..
Jag har köpt mig lite tv-serier på dvd, så nu jäklar ska det sträckkollas.

vääntar

på mossan å peter. de är tydligen försenade.. jaja.. dricker lite kaffe under tiden.

Jag har monterat ihop ett skåp och svettades som en gris.. orkar därför inte montera ihop det andra... just nu.

Ont i halsen har jag fortfarande.. så jävla irriterande, för jag vill inte träna med ont i halsen.

ont Ont ONT!!!

Detta är inte nån vanlig ont i halsen. Detta gör gaaaaalet ont. Vi snackar: ingen sömn, skärande smärta vid sväljning, svullnad som gör att det stramar i hela halsen.. jag tror vi snackar HALSBÖLD!!
Jag grinar snart av smärta... eller jag har redan gjort det.. men då började snoret rinna och då fick jag ju lov att svälja.. bad idea... så nu kan jag inte ens tycka synd om migsjälv för att det gör så satans ont.
Klockan är 03.00 och jag ringde sjukvårdsupplysningen, inte för att det var akut utan för att jag ville ha en tid på närakuten att se fram emot..
Kommer det bli som sist? då jag storbölade i kassan och inte kunde säga mitt namn pga smärtan utan bara slängde upp alla mina kort så de själva fick leta reda på körkortet och min identitet. KAN MYCKET VÄL HÄNDA...
undra om jag ska ta mig lite glass... det kanske hjälper.. sova går INTE.

Semester!

Oh yes!
Är inte speciellt sugen att åka tillbaka till Uppsala och stängas in i lägenheten. OK om det är dåligt väder, men inte nu när det är fint.
Har firat midsommar i Leksand precis som det ska vara och Lindesnäs då. Herregud vad jag buggade, kan nog inte åka dit mer i sommar.. MEN kul hade jag.
Just nu är jag på peace and love... eller inte just precis nu men har och ska.. det är nu iaf. Igår såg vi Rootvälta, Mika, Sirqus Alfon och några till.. Bäst var Sirqus Alfon, herreguuud vad roliga dom är.
Sen hittade jag chokladbollstanten som jag letat efter i ett år!! köpte sex chokladbollar och fler ska det bli.