Om man har en stund över

så kan man läsa en bra blogg. Jagefrisk.blogg.se. Den handlar om Madeleine Deckert som skrev i sin blogg om sin kamp mot cancer.

En ensam fredag

ska äta tacos här i min ENSAMHET! hmm..
Jag tittar på färjan.. så pinsamt program.. folk är ju så ja.. Värst är väl den värmländska underhållaren.. Lite som Roland.
Jahopp nu ska jag helt plötsligt spela rugby imorrn, match. Haha.. hur gick det till.. Som vanligt kan jag inte säga nej.

Ahhh

så trött att jag snart avlider. Gick inte så bra med sovningen inatt.. somnade inte. Drömde att jag hade traumasökaren med mig hem och att de började söka.
Helgen blir intressant... ja. men först ska jag sola imorrn.. kanske kolla lite rugby... sen blir party.
Fast jag vill ju bara sova... jämt.

Sömn

Inatt har jag sovit elva timmar. Det behövdes VERKLIGEN. Nu är jag migsjälv igen, tror jag. Tänk de som jobbar så jämt. Hur klarar man det?
När man jobbar natt såhär så kommer man ur de vanliga träningsrutinerna.. så jag har inte tränat på några dagar. Får försöka imorrn igen.
Idag blir det nog stan, om det bara slutar regna någon gång.. Behöver en outfit till lördagen.


Handling

För att lugna mina nerver så bjöd Malin med mig till IKEA. Cruising i nya bilen.. väcker fina gamla minnen när man åkte runt, nyss hade fått körtkort och poppade musik på högsta volym.
Hade väl inte tänkt handla nå större grejer men så blev det.. en spegel ÄNTLIGEN! Har inte haft en spegel på FYRA år... hur har jag klarat mig, tänker ni.. Det har jag inte.



Vilken natt!

Men dra åt h*lvete vilken natt. Jag har rätt till att svära kan jag lova. Fy fa-an vad vi körde.
Eftersom lab 9 gick sönder första natten jag jobbade så har bara ett ct-lab varot öppet, så de akuta patienterna har bara blivit fler å fler under dagen. Så när vi kom så var det 47 akuta ct-remisser i inkorgen, Jippie!
Vi körde så otroligt snabbt att jag inte hann tänka mellan alla körningar. DET har jag dock gjort när jag sov.. jag tror jag körde ytterligare 35 patienter bara i sömnen... Tankarna bara snurrade. 3 timmars sömn blev det och jag är fortfarande uppe i varv. Jag tog pulsen på mig själv under natten den var på 84 vilket den också hade varit i några timmar...
Under natten träffade jag en tjej som jag spelat handboll mot ända sedan man var liten. Sofia, hon spelade i Borlänge. Hon kände igen mig, skoj.
Så idag blir det slapp om jag bara kan lugna ner mig...
Var förresten på stan igår, köpte ett par skitsnygga skor. Ska ner på stan igen imorrn...
Grattis Josse och Olle OCH Josefine och Rikard för tillökningen!

Jobbar natt

Inte så länge kvar nu.
Kvällen började ju så bra.. överkomligt i inkorgen.. men så kommer det in akut på akut på akut på trauma.. jippie. CT la av och vi har haft det så skoj.. Fick äta först halv två. Inte ok.  Men men..
Ska överleva hungern och sen sova... kanske sola när jag vaknat til liv.
hmm.. håller mig vaken med zylom.

New week is on

Denna vecka blir det en massa nattjobb. Inatt och imorrn natt. Sov till tio och sen har jag solat hela dagen. Yeah. Blev dock röd... hur kunde det komma sig när jag var BRUN innan. Whuut. Tränat lite har jag också.
Snart är det dags för käk igen, jågert å bär å lite mer grejjer i.
Nästa gång jag jobbar är på fredag och då ska jag även ha beredskap på neuro, haha.. ja vi får se hur det går. Jag är aldrig på magnetkameran eller inne på intervention. Som att leda en blind.

Första lediga dagen på lääänge

Men imorrn är det jobb igen. Så idag ska jag laga en massa mat.. planera för veckan. Ut å gå? kanske.
Träningsvärken i armarna har släppt, nu kan jag äntligen räta ut dem.. slipper se ut som att jag går runt och bär kylskåp.
Ska bara ta mig ur sängen.
Dagens frulle: ägg och vatten.
Lunch: hmm.. får se
Middag: Grillat?

Äntligen ledig!

ÅH! äntligen säger jag bara. igår jobbade jag... idag jobbar jag till sent. Men alla har dragit och nu sitter jag här själv. En lunga är på ingående. Blir väl min enda patient denna eftermiddag.
Sen blir det eventuellt Bryggan. Det vore lite småtrevligt att fira att det är fredag.
Nu ska jag snart få åka hem och tvätta håret och sova litegranna. gött.

På diet

Yess nu är jag på diet. Vi får se hur det går framöver.. har hållit på i ett dygn och jag lever fortfarande mendet är lite klurigt.
Såg Spanien - Sverige (rugby) i Enköping idag. RIKTIGT bra match måste jag säga. Man blir ju lite sugen. Håller nog inte landslagsnivå nej.
Imorrn är de flesta lediga.. inte jag.. katsching!!!

Lassi Karonen

och Jag var på samma gym i eftermiddags. FRÄNT!
Enorm människa. Fick ju lov att hänga i gymmet lite längre eftersom jag skulle kolla lite. Helt slut är jag nu.. haha.

Ny vecka

Yess måndag, kan ju inte bli bättre!! Haha.
Idag är första dagen på resten av mitt liv och jag började den med jobb och efter det Yoga. Helt okej yoga för att vara gratis. Tyvärr så ska schemat göras om som gör att jag aldrig kommer att hinna gå. SYND! Jag får helt enkelt börja på SATS där de har all möjlig yoga. Jaja det får väl kosta då.
Idag ska jag reda ut mina dreads eller jag menar mitt hår som blivit dreads .. =( det blir en helkväll i duschen.
Vad står på schemat denna vecka då:
Bryggan premiär imorrn.. kommer inte kunna gå då de öppnar 17 (jag slutar iof 17 men om folk köar från kl 16 så finns det ingen chans att komma in.. finns väl ingen som ska gå iaf när alla jobbar jämt)
Träning.. vet ej vad..
Jobb 7.30- 17.00 VARJE dag.
Ja sen vet jag inte..

Va blire till helgen...

hmm ja..
Imorgon blir det iaf träning. Och solning =))) Sen ska jag tvätta och förbereda inför kvällen. EUROVISION!!!!
Förut var jag HEEELT besatt av Eurovisionen... i år har jag inte haft tid känner jag. Har inte haft tid med nåt.
Det blir iaf räkfrossa. Vi blir ca 5 personer men vi ska ha räkor som om vi var 10. LÄTT!
Söndag blir nog slapp. Träning kanske.
Jag funderar på att skaffa kort på SATS. De har lite mer och lite roligare pass att gå på. Det vore kanske värt att betala lite extra.


Anki, Jag, Frida och hästmannen

Jobbat natt

Vaknade nyss.. det blir alltid samma tid jag vaknar.. tjugo i två. Upp å käka lunch. Jahopp så nu sitter jag här å väntar på att maten ska smältas. Tänkte aktivera mig lite idag med lite träning. Vet bara inte vad jag ska träna. Jag kommer väl på nåt.
Jobbar dag imorrn igen. Stört schema jag har då. Jobbade dag i tisdags sen natten till onsdag och sen dag på fredag, heelt värdelöst. Men jag får vara ledig i helgen iaf.

Snerk

Onsdag idag. Jobbade första dagen efter semestern igår. Kändes skumt att vara tillbaka men det var inte så jobbigt. Det behövdes verkligen en semester.. jag menar för min brunorexi =)
Igår kväll var vi på Snerikes.. ingen höjdare om det inte är Bryggan där. Så äckliga människor som går dit. Wannabe-brat-snorungar.. usch...YSCH.. gick hem tio. Väntar tills nästa vecka då bryggan börjar istället..
Idag har jag sovit å sovit å solat lite.. Jobbar natt i natt... jag och Sara-Lisa haha.. det blir FETT. Jag ska poppa gärnet vid lab 5 och stackars SL får sitta på CT:n. Hoppas det blir lugnt.
Kanske kan man sola lite imorrn...
Nu måste jag borsta håret... det låånga håret...

ToppHälsa-bloggen

Hittade topphälsas blogg från Portugal.

Hemma!

Japp nu är jag hemma från Portugal, har varit hos malin fram till nyss och grejjat.
Nu måste jag sova.

Andra uppdateringen - Portugal

Har jag traningsvark eller har jag traningsvark??? fy fasiken! Efter cirkeltaningen igar ar jag typ doende. Skriker sa fort jag ska sitta ner.. ja ga i trappor osv.
Idag skulle jag kora CORE, total fornedring. Har aldrig reflekterat over min stelhet.. nu har jag det. Fyyyy vad HEMSKT det var. och jag ar bara 24. Dags for forandring.
Nu ska jag pa forelasning med Blossom. Och imorrn bergsvandring. japp..

Portugal is on

Tja!
Gör en kort uppdatering om hur läget är. Det är värsta vädret!! det ar helt ok mat, det ar massa traning. Det ar fett.
Ja vad ska man saga, har an sa lange kort, yoga, cirkeltraning, stavgang, lopning, SOLNING for fasen, badning. Det blir ca 3-4 pass om dagen.. HEEELT ok.
Jag ar sa glad att det ar kallt hemma... det ar alla har... hahaha. Blossom har anlant till orten. Idolen.
For ovrigt ar stallet invaderat av overtranade friidrottare fran alla olika lander.. nej inga komplex har inte... hmpf.. fy fasiken vilka kroppar de har. GAAALET. De kor stenhart i poolen medan en annan flaker ut sig pa handduken.. jajja.
Men man ska inte klaga.. jag har halsan i behall.. och jag har haft det samre.. om man sager sa.
Imorrn blir det lopning pa stranden sen lite styrka pa det... sen frulle och SOOLEN innan vi kor ett pass med Blossom... sen lite lunch.. lite sol.. lite mer traning.  Yesss..
Ja ni skulle helt enkelt ha akt hit.
Adios!
Mutti och Fridolin vill sa gärna hälsa förresten.

Och en hälsning till papi eller ska jag kalla honom Stig-Gunnar hädan efter... NEJ jag ligger inte och latar mig.

Nu maste jag dra vidare.


Valborg -> Portugal

Hinner knappt skriva om Valborg eftersom jag nu drar till Portugal ist.
Det blir fett.. varmt och solning. Det är det jag ser fram emot.
Adios