80-tals träsket

Fortfarande bitter att jag inte var tonåring under 80-talet..
Deppar med bra musik

Kenny Loggins - Danger zone
Bonnie Tyler - Holding out for a hero
Starship - We built this city
The Pointer Sisters - Jump
Cheap Trick - Mighty Wings
Judas Priest - Breaking the law
Billy Ocean - When the going gets tough the tough get going
Def Leppard - Pour some sugar on me
Alice Cooper - He's back
Skid Row - 18 and life

jajja...



Hur som helst hade jag varit fabulous..


Och så var denna helg över

Man behöver tre dagars helg, VARJE helg. Det har dock varit en ganska trevlig helg ändå. På fredagen lunchade jag med mammorna på stan och deras ursöta kids Elis, Hilma och Vera. Sen fick jag bråttom för jag skulle leta reda på en viss skräckfilm, handla och baka kaka. Skräckfilmen var uthyrd så jag hittade två andra.. jag gick bara på betyget och fick med mig "The Mist" och "No-Do". Vilken flopp... The mist var så dålig att vi fick lov att spola igenom filmen och den andra var inte mkt bättre. Jajja nästa gång ska jag fixa den riktiga filmen. Men kakan blev väldans god iaf. Kanske ska baka den på jul.. ja vi får se. Lördagen bjöd på match och fest hos en kollega på jobbet.. jag drack julmust, gött! Idag skulle jag ha varit på fyrverkerier eftersom det är första advent men de blev inställda då det blåser för mkt.
Försöker styra upp saker till nästa helg då jag åker.. har liiite granna å fixa.
En playlist håller jag på med iaf... tips önskas!!


Restaurangbesök

Idag var vi ut och firade en läkare på jobbet som fyllt 40. Vi käkade på den nya restaurangen "Stationen". De har gjort om det gamla stationshuset till restaurang... riiiktigt fräscht och fränt.

Jag åt sniglar till förrätt och fisk och skaldjursgryta till varmrätt. MMMMM!!!! vad gott det var... inte så light men gott =))




Fredagsmys

har jag haft heeela dan!
Det har varit helt fantastiskt. Gick och handlade lite mat, sen satte jag igång med lussebaket. Gött! Sen lite hamburgare på det, film, och mera fredagsmys.
Börjar jobba kvart i sju imorrn bitti så det blir en tidig kväll i hope.
Sen kanske jag får spela match imorrn, beroende på hur det ser ut på jobbet. Kvart över två börjar matchen... så ingen snö imorrn får vi hoppas. Sen aftermatch!

aah!

Jag blir galen... vet inte hur jag ska göra med något. Ska jag jobba kvar? eller ska jag säga upp mig på stört? eller ska jag avvakta och se..? just nu vill jag bara säga upp mig och dra.
Sen vill jag inte lämna Uppsala och min lägenhet... jag älskar den på något sätt.

Jag vet varken ut eller in... hjälp mig nån!

Vila!

Herregud vad jag har kört med min kropp denna vecka.
Fredagen gick jag 9 km, lördagen gymmade jag, söndagen var det match, måndagen cirkelfys, igår handbollsträning (sjuuukt trött i kroppen) och handboll igen idag men mkt piggare igen. Dock blir det vila imorrn och på fredag... måste vara på topp på matchen om jag ska spela den.
OCH så behöver jag gå ner 2 kg till resan.. hallå! ska ju ha bikini på mig.

Sri Lanka



Det blir Sri Lanka den 4 december!


Strand

Ja laget alltså.
Vi åkte i söndags upp till Hudik för att spela mot Strand, med en avbytar som är målvakt till vardags blir det rätt tufft att försöka vinna... det gjorde vi inte heller nej... tabelljumbo blev vi kallade i Hudiks lokala tidning.. hmpf.. Jaja.. jag fick en goodiebag av Sparbanken men en massa fina grejs i. Kan lägga upp lite pics på onsdag så får ni se vad jag fick. Det var för att jag blev utsedd till ja.. en okej spelare på planen. Tyckte egentligen inte att jag var värd priserna.. men hade ingen lust att ge bort dom heller då termosen jag fick var så himla fin.. hihihi.
Vi fick ju lov att skoja till det lite efter den tragiska förlusten med att checka in oss på Facebook vart vi än var. Vi checkade in oss i hallen, i duschen, i bussen, på trottoaren (eftersom vi genade lite efter att vi kört fel), på mikkie D, och hemma för att få ett closure. så ja det var den söndagen det.
Idag har jag tränat cirkelfys och det var INTE roligt. Hade så vansinnigt ont efter matchen så ja... jag vet inte vad jag fick ut av dagens träning faktiskt. Töntig ledare som skriker go go go go gooo varje gång vi ska byta övning. Haha.. nööörd.

Alva

Min älskade lilla kisse. Jag fick ett brev från föreningen Samvetet som undrade hur det går för henne, så jag sitter och försöker skriva ihop något bra =)

Liten och söt


Lite äldre och fylligare men lika söt



I valet och kvalet

ska jag eller ska jag inte? vill vill men det kostar...






Going to the gym

Jag gjorde en riktig snygg entre när jag anlände till gymmet idag. Började med att cykla in i en stupränna så det tog tvärstutt sen välte jag cyklar som stod parkerade bredvid. Fint och kul.

Kan jag få vara ledig jämt?

Ahhh... ligger fortfarande i sängen.. Gött. Ska iväg å träna sen och sen ha en lugn dag i hemmet.
Igår blev det gott käk hos Jenny och Elis =) rrriktigt gott och trevligt. Sen traskade jag de 4,5km hem i Uppsalanatten. Men det gick jag bra, jag kom hem. Uppsala är inte farligt =)
Imorrn blir det Hudiksvall och match.. får se hur det går då...

Nej nu dags att kliva upp.

Rehab och trasiga fingrar

Jag har börjat få mer problem med axeln senaste tiden. Har en gammal skada som jag har dragits med i säkert 8-9 år. Nu börjar det göra mer ont efter matcherna och sitter i ganska länge så att jag störs av det på jobbet. Så jag gick till idrottsskadecentrum här i stan. Fick lite övningar med gummiband.. ja det hade jag ju också listat ut att det var rotatorkuffen jag skulle träna upp.. jaja.. ganska mkt pengar åt skogen där. Ska iaf börja med rehabträningen.

Ajaj vid muskelfästet



Så denna vecka har jag försökt att bara passa bollen med vänster.. och ja som jag skrev för länge länge sen så är jag EXTREMT högerhänt. Så nivån på mina passningar har ju varit katastrofala.. men på söndag då vi har match så tänker jag köra på igen. Men hur gick det då med vänsterhanden efter alla klistrade bollar... jo jag har fått fyra nya blåsor på fingrar och handflata, lucky me!! not...


Tror jag måste flytta

Nu känner jag inget annat än hopplöshet inför det mesta...
jobbet är inte så kul, handbollen går bajs, alfolk som jag gillar att jobba med slutar på jobbet... känns blä blä blä

Helgen hemma

Helgen fick spenderas i Dalarna.. så det blev smörgåstårta som jag verkligen sett framemot och good middag hos pappa och Gerd och sen hem på söndagen..
Måndag idag och vanlig jobbvecka.

Jahapp... har inte så mkt mer att skriva.

Bråkig dag

ojj vad det har bråkats idag.. på jobbet... japp... men ibland är det nödvändigt.