Krig

Har aldrig varit med om så dålig stämning på labbet som idag, jeezez.. Det ena värre än det andra. Är så sjukt irriterad att jag kommer ha stora svårigheter att sova. Jag har för övrigt inte sovit på två nätter, ett jävla helvete med sömnen.. Sover jag inte inatt får jag panik.
Får direkt samma symptom som sist, likgiltighet, dåligt minne, illamående, huvudvärk... Jag vill inte ha tillbaka sömnproblemen!


Musik!

Längesen jag tipsade om musik men nu är det dags igen. Och som vanligt är det lyssnartvång. 
Sanjin & Youthman - Zlatan
Jessie J - Wild
Martin Garrix - Animals
Daniel Kandi - Arigatou
Lady Gaga - Aplause

På repeat!

Bedside

Saknar jobbet, jag har legat i sängen i två dygn i sträck. Det är ett under att jag inte fått liggsår. Hälarna har jag dock fått börja avlasta. Ja vad gör jag.. Kollar på film, äter medicin, tittar på serier, bakar kaka, äter kaka... Suck. Panodilen är slut så jag får ta diklofenak istället, det är inte så bra eg. 
Ja.. Jag ska fortsätta sysselsätta mig med sängliggandet.

Småsjuk

Känner mig lite småsjuk, ont i halsen som fasen, kraxar fram orden, trött men inge mer. Har ätit esperitox (?) i massor vilket kanske gjort "förkylningen" lindrigare, inte vet jag. Har iaf jobbat hela helgen eller iaf fredagkväll och på lördagen. När man har jour på helgen så stannar allt av, man vågar inte göra så mycket men har iaf hunnit med fika hos Malin, storstädning i hemmet, kollat handboll ja sånt, försökte även handla mat utan pengar... Gick sådär.
Trött var jag idag och skrattade åt allt, stövvlade idag då mina skor som var lite väl sträva under sulan på labbet och ramlade in i Kattis, sterilklädd som jag var var det bara att byta om, det var ganska kul.. bra humor idag.
Har varit hängig sen i fredags, trött på det! Jag har stora grejer på gång.


Pajjad

Efter mina 13 km löpning så har jag överansträngt en stor muskel i låret, så nu får löpningen vila. Eftersom jag klär på mig så våldsamt så har jag slitit upp en gammal skada i axeln. Den skadan kollade jag upp idag på jobbet med ultraljud (arbetsförmåner oh yes!) vilket visade att en sena är halvpaj samt att där den fäster i överarmen så har det bildats förkalkningar. Så nu får storskyttet vänta... Jag är trasig.
Röntgenvecka denna vecka! Imorrn är det bankett! Det blir partajjigt värre, mindre partajjigt blir det på fredag då jag ska jobba på interventionssalen uppe på operation... Jiahopp.