Uppdatering

Besöket åkte hem idag, guud så tråkigt! Men vi ses snart igen. =)
Gud så trött jag är idag.. det är ju onsdag. Får träna imorrn istället.
Ska hem om två helgen det blir naajs, då får jag träffa min älskade gullunge igen =)

Hon vann!!!

Galet kul att kolla på Eurovision igår.. sjukt spännande (ett tag) och många bra låtar =) Glädjen var total sådär halv ett på natten. Sen var det bara att försöka lugna ner sig så att man fick liite sömn innan det var dags för jobb. Sjukt fint väder så det var inte så jätte roligt att jobba men det gick bra... tror jag måste sova lite lite liiiite..

Video 23

Denna låt är såå gammal men oj vad jag älskade den =)


Tror denna är min favorit trots allt


Eurovision!!

Yes its on! Imorrn smällärä!
Jag har en massa favoriter =) F.Y.R. Macedonia, Serbien, Sverige (såklart!), Cypern, Rumänien, Grekland, Slovenien (gick nog inte vidare iof) osv osv... många bra bidrag i år =)
Var ut på en löprunda idag.. satan vad jag springer dåligt i varmt väder... men ska försöka ta mig ut imorrn igen.. blir en lugn helg med träning och umgänge. Jobba ska jag faktiskt göra på söndag så får jag vara ledig på måndag istället... blir ju perfa det.

Video 22


Tjingeling!

Redan torsdag, herregud.. Jag har knappt hunnit vänja mig vid att det var vardag och så kommer helgen.. Gött det.
Har haft Besök från söndag till tisdag så det var rrrriktigt trevligt. Tog en tur ut till Länna för grillning... inte en kotte där förutom på slutet.
I tisdags var vi ut å käkade med Victoria och Kaisa som slutat hos oss.. det var mycket trevligt såklart.. man saknar dem på jobbet. Brandlarmet gick och vi fick avbryta kvällen =)
Igår var jag hos frisören i tre timmar för hårfixning vilket kostade mig 1600 kr... jahopp... det blev iaf väldigt bra.. en solbränna på det här så =) Efter frisören satt jag mig i soffan och blev alltmer trött.. tog en halv tablett vid nio sen somnade jag en kort stund senare.. så tidigt har jag inte lagt mig på evigheter men inte var jag piggare idag för det... jajja..Idag skulle jag ha tränat men det går inte... ibland så kan jag bara inte träna.. huvudet är för trött.

Trött med för mycket fritid.. vad ska jag göra... ska jag skaffa mig ett nytt fritidsintresse?



Hejdå utväxt!

Video 21


Video 20


Video 19


Video 18

Hahaha klassiker!!


Tvätt tvätt tvätt

Det tar aldrig slut... Ogillar att tvätta... alla måsten ogillar jag. Men eftersom vi fått nytt bokningssystem till tvättstugan är det inte lika jobbigt att boka längre, så numera tvättar jag väldigt ofta. Varje söndag när det är fint väder tvättar jag... jag förstår inte hur jag tänker riktigt.. Sen blir det löpning en vända.. sen lite mer städ..

Video 17

Egentligen är alla låtar jag lägger upp favoriter.. har hundratals favoritlåtar.. så även denna =))


Sommar!

Denna musik får mig att känna riktig sommarfeeling =)


Fuskare

Jag är en riktig fuskare när det kommer till träningen.. igår tex skulle jag ha sprungit, försökte inbilla mig att jag var skitpeppad.. nej så lätt lurar jag inte migsjälv så jag bangade.
Idag blev det andra bullar och jag sprang 60 min utan större problem... inte som i förrgår då jag kände att jag skulle dö vilken sekund som helst när det var över. Nu är jag pigg och skulle kunna träna mer.
Ska kanske gå ner en vända på stan.. kolla läget och sen måste jag städa..

Video 16


Video 15

FAVORITLÅTEN! ;-)


Så jävla bra låt!

Uniting Nations - Music in me

Ikväll äre hockeykväll och jag ska äta en massa gott.
Eftersom jag fuskade med träningen igår så lär jag ta mig ut å springa igen imorrn... får bli en kortis. Sen 60 min på lördag igen... aaahh... men jag överlevde idag så jag ska nog överleva på lördag med.

Ledig!

Så jäkla gött att få sooova ut. Det är ju helt amazing! sov till kvart över åtta.. det är alldeles lagomt.
Poppar 90-tals musik för fullt, grannarna lär älska mig =)

Aaahhh.. hemkommen från 60 min löpning... och det känns som att jag ska dö... smärta!

Video 14


Bläää

Onsdag är orkeslösa dagen för mig.. orkar aaaldrig träna på onsdagar.. det bara går inte. Dödligt trött nu och kämpar konstant emot sömnen. Tungt!
Idag har jag iaf jobbat till kvart över två, ganska jobbig dag på ett jobbigt lab, sen gick jag på möte mellan halv tre å halv fyra... kändes nästintill värdelöst att ha gått dit efter arbetstid. SUUUCK! Tanken idag var löpning 60 min... men eftersom jag inte vill tröttna på träningen så lägger jag in vila idag istället för att få en negativ upplevelse =)
ÄR ju ledig imorrn så då kan jag springa hela dan. Sen jobb fredag och hääälj!
På söndag får jag besök, jippiiiieee!!! SOM jag har längtat, herreguuuud. =)

Video 13


Video 12


Video 11


Yeaah!

SM-guld till Sävehof!! shiit vad nervös jag var... matchen var inte direkt spännande men jäklar vilken puls jag hade i stort sett hela tiden. Puh skönt att det är klart nu iaf, nu kan man andas ut.. =)
Idag är det vilodag.. sprang en vända igår.. inte särskilt långt eller länge.. men det gick iaf bra med de nya skorna.

Video 10


Video 9


Nya skoooor!

YEaaahhh jag har nya löpardojjor!! Samma modell som mina förra för dom är så sjukt bra.



Dessa är mina gamla som nu endast blir promenadskor.


Video 8

Åååh vd jag älskade N'sync

Yeah!

Igår regnade det, jag hade skavsår i öronen, allmänt orkeslös, punka på cykeln, missat hörselprov därför blev det ingen löpning. Idag dock var vädret såå fint, mina öron hade läkt (delvis), punkan var reparerad och mycket piggare. Taggad var jag till löpningen... och så kom regnet.. nej inget regn skulle få stoppa mig idag. Så det blev en timmes löpning i spöregn... gaaanska nöjd men äckligt tungt var det. Det som är jobbigt med löpningen är vaderna... jag blir så sjuukt stel.
Imorrn är det fredag och vila från löpningen alltså blir det ett pass på gymmet i stället. Skönt, för det är 1000ggr enklare att träna styrka. Sen blir det troligtvis ett par nya löpardojjor. Fira in fredagen med ett par nya skooor =)
På lördag blir det löpning igen och SM-final på tv, spännandisch!

Video 7


Idag kommer jag ingenstans

Igår somnade jag riktigt sent.. det var dumt men nödvändigt. Trött som bara den åkte jag till jobbet, jobbade några timmar sen hem. Tyvärr var det punka på cykeln =( och eftersom jag inte kan meka med cyklar så fick jag gå hem och till cykelgubben som fick fixa det. Äta mat och sen skulle jag på hörselprov igen.. memorerade fel tid och försov mig.. är sjukt seg nu så jag orkar inte springa 60 min... det går inte idag, får bli imorrn. Jag får egentligen inte sova på eftermiddagarna men det var helt omöjligt att motstå.. när man är så trött att man inte kan röra sig och ögonen börjar falla ihop. Jag skyller på natten.. hade den varit normal hade jag kunnat hålla mig vaken.
Så nu kommer jag spendera resten av kvällen i soffan tror jag... kuuul... =/

Video 6

Rrrrriktigt bra låt

Video 5


Video 4


ESC I love!

Denna är ju bara sååååå braaa!!! =D


VBM

Hahaha detta är så roligt =))


Video 3

En av mina favoritlåtar en gång i tiden.. fortfarande väldigt bra.

Skräck

Ännu en lyckad natt med endast halv dos, YESS!!!! sov ända till kvart över nio, pigg som en mört efter det. Sen tog jag mig en promenad till högarna och tillbaka, det kändes i benen efter löpturen igår. Brukar inte vara så jobbigt att gå den vändan trots att det är väldigt lång. Sen var jag döhungrig. Till kvällen blir det skräckfilm hos SL.. undra om jag kommer att våga cykla hem efter det.. aahh.. The devil inside heter den.



jag kommer att skita på mig...

Video 2

Denna tyckte jag var väääldigt rolig en gång i tiden =) =) =)


Musik!

Fick mersmak när jag satt och kollade in gamla låtar jag lyssnat på. Så nu tänker jag lägga upp en video om dan som är från förr i tiden =)
Börjar med denna:


Galet!

Löpningen.
Satte larm på mobilen att den skulle larma efter 50 min och sen skulle jag springa 10 min till om jag orkade.. Det blev mer än 60! ojojoj... jag är sjukt imponerad av migsjälv. Så ikväll ska det firas! Jag ska fira min grymma dag =))


BRA dag!

Vilken fantastisk dag =)) Igår började jag dra ner på sömnmedlet till halva mängden och sova lika bra ändå! Herreguud vilken lättnad. Trodde jag skulle får äta det for ever. Var på "sömnskola" igår och då ska jag pröva att dra ner i två veckor, så inatt var första natten. Anledningen till att jag sov så bra var antagligen för att jag var aktiverad hela dagen. Jobb, träning, lunch och solning hos malin, sömnskola och sen lugn kväll hemma. Så idag ska jag försöka vara lika aktiv =) troligtvis kommer nätter då jag sover sämre eller får svårt att somna men det får man ta.
SEN fick jag veta årets löneförhöjning vilket inte var så tokig alls faktiskt. Nästan att jag måste fira ;-)
Sitter å laddar (får inte ligga i soffan) för löpning 60 min som jag ska ta mig igenom om en timme.. det får gå hur sakta som helst men det ska joggas i 60 min PUNKT!

Träning

Hemkommen från Göteborg och det är ju trist såklart. Hade riktigt trevligt och roligt och inge party det ni! =)
Nu är det hårdträning som gäller, har fått ett nytt träningsprogram som ser ut såhär..

Måndag: löpning 45 min
Tisdag: Gym överkropp 45 min
Onsdag: löpning 60 min
Torsdag: Gym överkropp 45 min
Fredag: löpning 45 min
Lördag: löpning el gym
Blir tufft, men jag ska klara det.. jag bara SKA!
Idag är det onsdag och det blev löpning 45 min så får det bli 60 min på fredag istället. Vill inte gå ut för hårt ;-)