Nyår

Imörrn är det dags för nyårsparty a la Uppsala. Vi (Sarah, Ylva+kompis, Lotta+kompis och jag) ska ladda hela dagen för ifall kvällen blir skittrist så har vi iaf haft trevligt på dagen, haha. Jag skrev ett inlägg på Nyårsaftons-eventets sida på facebook.. nåt i stil med att jag förväntade mig ett jävla drag och bra mat med tanke på priset.. haha, arrangörerna uppskattade inte riktigt min kommentar och raderade det, så nu är jag rädd att jag blir portad i dörren.. hehe jaja..
jag ska då ha en fin fin klänning och höga klackar.. kommer att bli grejt.. kanske lägger jag in en bild på den här sen.. jag är ju så himla bra på att lägga upp bilder.. ju


Här är jag å Lill-kissen.. som vill bo med mig i Uppsala
image161

VARMT

det är jäääkligt varmt här i huset... sitter med uppsalatröjan på mig svettas snart bort... puh..
Idag har jag varit och ridit i Falun på Rozz... kanon söt liten häst... åh jag är helt såld.. Frida var med på hmm ja vad den hästen nu heter.. hehe.. blev väl en tur på sisådär 1,5 timme... riiiktigt najs.
Handboll skulle det ju ha varit ikväll men tyvärr inställt. Såg Ingrid på tv istället.. fint ni har det ;-)
imorrn ska jag ut å springa en vända... länge sen nu... sen ska vi baka... eller om jag springer efter jäjä... sen ska jag äntligen få hälsa på hemma hos Josse och Olle.. ska bli trevligt värre =)
nu har jag slut på fantasi...

Nöjd

Har precis anlänt från kallaste fjällen.. eller kanske inte. Det var 3 grader när vi åkte därifrån. Trist. All fin snö och rimfrost som fanns på träden är nu borta.. jaja det var iaf fint innan och PÅ julafton.. i Sälen iaf =)
Åkte upp i lördags med släp pga all julmat som skulle intagas... och en å annan skida. Åkte förbi Malungsfors och såg det jag kom att prata om varje dag... ett koskinn...mm så snyggt.
Åkningen var grymt kul... tröttnade på min bräda för ett par år sen... men nu var det grymt kul igen.. planen var att åka skidor... men det blev bara bräda... på lördagen när vi kom upp var det snoooorkallt.. -15.. tänkte att det här blir tufft... tyvärr så blev det varmt.. sen blev det kallt...sen blev det varmt igen.. inte det optimala i en skidbacke... juldagens åkning var riktigt dålig med stenhård manchester.. det surrade i fötterna. jäjä... det var den julen det =)
Blev en del springande i skishopen.. haha... mitt shoppingberoende slutar inte fast jag är i sälen no no.. nya brillor.. ny hjälm... nya vantar... slipade kanter på brädan... jag kunde inte gå in i shopen något mer... jag var igenkänd.. Monopol spelade vi också.. bra stämning som vanligt efter ett parti.. eller inte.. haha.. familjen dålig-förlorare.. oh yes... men Andreas fuskade faktiskt..
På söndag bär det av till storstan igen.... lite nyårsfirande och sådant skoj... har huuur mycket som helst att ta med hem.. drygt.
Imorrn handboll!

Nu så

bär det av till sälen där det ska frossas och åka bräda.. ska visa vem som är kung i backen.. haha... eller inte =)
väntar just nu på att få gå in i duschen... det har blivit 1,5 mil på tre dar... kommer inte att orka springa i sälen.. så jag får åka bräda utav bara fan...

hmm... detta blir sista inlägget innan jul... återkommer om några dar... GOD JUL

Årets kortaste dag

har jag spenderat på så sätt att jag först sprang 5 km.. hmm.. nu ska jag hålla i det här.. löpning imorrn igen? japp. Sen sprang jag runt i mina nyårsskor... detta kommer att bli vingligt, MYCKET vingligt.. jaja.. jag får låtsas att jag inte gör annat när jag ska gå runt inne på Göteborgs. Sen har jag.. legat i sängen och försökt knåpa ihop skolarbetet... beskrivning av händelse, analys (med böcker vi använt under kursen), diskussion. aah så jobbigt...
samt att jag sitter och har ångest över att jag måste till kupolen och trängas med en massa människor.. ännu mer jobbigt.

GULD

Jag ska ha en guldvägg i min hall!! jajjemen!! kollade in coloramas färgutbud och lånade hem färgkartor och GULD ska det bli... sen brunbäsch i köket.. och en grymt snygg tapet i vardagsrummet... jag har ännu inte funderat ut hur möblemanget ska vara i vardagsrummet med tanke på att jag även ska få in en säng där.. ja det tål att tänkas på...
Idag var jag på kupolen och inhandlade det sista till min nyårsutstyrsel.. svarta skor, väska och strumpbyxor.. allt för att min klänning ska synas.. haha. Nu på kvällen tränade jag med mockis ... eller ja vi tävlade i femkamp.. och inte så oväntat så vann mitt lag =)) haha.. gött... fast tävling ger mig ångest jag bara måste vinna.. men ja det var kul =) Julklappsutdelning hade vi också, jag lyckades få diskborste och disktrasa.. PERFEKT! hehe... tur att jag inte fick nåt godis.. det hade varit slut innan jag nått fram till djurås.
När jag kom hem fick jag skaldjurspaté.. gud så gött och så var skinkan klar.. så det åt jag med... och sen finns det ju kakor här hemma.. så imorrn får jag springa ytterligare 5 km... suck.. det blir en löpande jul om jag ska fortsätta i den här ättakten.
Imorrn ska jag åka tillbaka till bålängä och leta reda på partyfeet-kuddar och lämna tillbaka färgkartorna och hämta broder från tåget för att åka till pappi i skäve där vi ska äta.
Innan allt detta SKA jag ha skrivit klart mitt skolarbete...

Britney - kiss you all over

Värdelös jul

det känns helt åt helvete att fira jul nu.. INGA julklappar... men framför allt INGA RIM. Rimmen är det roligaste med hela julen.. för jag gör såklart dom roligaste och fyndigaste... åh jag vill inte fira nån jul nu...
det här är sista året mina såkallade syskon ska bestämma att det inte blir nå julklappar.. grejen är ju inte den att det ska vara dyrt utan bara en liten grej man kan rimma på... Jävla olov å frida...

tjing tjong långkalsong

Sol på torsdag ser jag... kanske kanske tar man sig ut på en löptur... men det känns tveksamt. Jag är ju väldigt bra på att INTE göra saker jag planerar.. men det är ju bättre att springa 50 meter än inga metrar alls.
När jag kommer hem måste jag TOKLETA strumpbyxor och skor inför nyår... Borlänge är inte skornas stad.. Uppsala är skornas stad men här har jag FAKTISKT inte hittat några önskvärda.
OCH så ska jag kolla kakel..färg.. å sånt till min lya.. den lyan som kommer att bli coolast i HELA Uppsala... räkna med det.. sen blir det inflyttningsfest.. Tjiho.
Kommer dock sakna att prata lite strunt med korridorarna... jäjä man kan inte få allt... mycket vill ha mer. Sen lät dom inte allför ledsna när jag berättade att jag skulle flytta... ATTANS =) haha.
Har ju hittat en kisse på samvetet.com som jag mailat dem om... pappa tyckte dock jag skulle prova med lillkissen innan jag tar hem en katt som jag har för evigt.. typ. Men jag befarar att lillmissa kommer att gapa tills mina öron ramlar av.. hon har en tendens att göra det.

Musik som går på repeat:
Nelly - Heart of a champion
Andain - Beautiful things
Hard-Fi - Suburban Knights

och när jag tipsar betyder det LADDA!

Snart hemma

På onsdag kommer jag hem till Dalarna igen. Ska bli trevligt.
I helgen hade vi partey i korridoren eller jag hade förfest å tusentals kom... kändes det som iaf =) vi var då iaf fler än tjugo i mitt lilla rum.. det var packat. KUL att så många kunde komma.. men man hann ju inte prata med alla =/
Efterfest var det också här..
Ikväll har vi ett happening i klubbis med käk.. det blir najs.. gillar knytkalas =)

Bra start på helgen

Sitter här med datorn i knät och har ett glas med funlight bredvid mig.. sitter och planerar morgondagens eskapader.. vi skatrasha korridoren... jag har ställt upp på mycket som korridorare och nu är det paybacktime. Inatt t.ex. var det planering för efterfest och efterfest... planeringen för efterfesten hörde jag när de kom hem från stockholms och började vråla "efterfest!!!!" "nu jävlar kör vi" "NU KÖR VI" "nu jävlar går vi upp å KÖÖÖR" det var Erik som skrek. Då åkte öronpropparna i.. sen hade tydligen Erik fått ner alla till vår korridor för riktig efterfest... Tur att jag inte hörde något... trots att Erik hade på högsta volym.. Men imorrn... ja imorrn.. DÅ,, då jävlar smäller det.
Vi ska fira att vi fått jobb och jag ska också fira att jag har en lägenhet. Det blir kalas.. ska försöka mig på att göra paj.. stackars stackars de som ska äta den.. det kommer att bli en katastrof...
Idag har jag solat för att kunna ha min OOOOTROOOOOLIGT snygga topp och handlat mat.. varit på systemet... tvättat..städat.. DISKAT... som är det tråkigaste som finns. Japp.. Sen har jag varit hos Malin ätit kanongott och tittat på film.
Imorrn har vi match mot AIK... vi ska göra ALLT för att dom ska få ett helvete att slå oss..

Önskelista

Japp nu ska jag sammanställa en önskelista... den kommer att bli lång.. mycket lång..
Det är grejer som behövs till min lilla lägenhet:

Katt =)
Spis
Mikro
Mosaik
Lister
Färg till väggar och köksluckor och lister
Tapet
Dörrar
Soffa
ny säng
soffbord
matta
stora växter
tvhylla

nej nu ska jag genast sluta... det här blev dyrt...

I've got it

Jag har jobbet och nu har jag även lägenheten. Igår budade jag hem en helt egen lägenhet.. känns helt galet.. har fortfarande inte förstått det.. jag hade redan förberett mig på att aldrig få något eget.. på nåt sätt så fick jag lov att tänka så för att stå ut.. okej det är inte hemskt att bo i korridor.. men bara det att kunna fixa i sitt eget hem.. med färger, tapeter.. ja allt sånt. och nu KAN JAG DET!! galet var ordet.
Det första jag ska fixa är..skåpluckorna och MOSAIK i köket.. rosa eller turkåås... yes yes yes

I've got the job

yess! jag fick erbjudandet från ackis som jag sökte. Nu slipper jag ta lån sista halvåret.. perfa eftersom jag egentligen ska bli polis =)

Lägenhet

Idag har jag varit på visning. I Luthagen... Främre Luthagen... lite finare område=) haha. En del måste göras i lägenheten.. men jag börjar redan tänka att den är min... nu kommer det inte att bli så.. jäjä. Så får jag tänka..
Malin hjälpte mig lite med tittningen.. jag skulle bara traska in och säga antingen ja eller nej.. fan jag SKA ha den där lägenheten. Läget är perfekt. På tisdag drar budgivningen igång...

Kattvakt

Yes åt denna lilla krake... jag blir såå sugen på kisse nu... kolla in tassarna... han har 7 st tår /framtass.. freckt.

image160

image158

image159

Helgen närmar sig

Mina kläder kom idag! två uuuurtjusiga grejer.. ska fixa klänningen lite men linnet är ju bara sååå snyggt. Jag borde klippa mig, jag borde gå och få massage, jag borde göra nåt mer dyrt, men framförallt måste jag få massage.. jag får kramp i nacken  och axelpartiet HELA TIDEN!! jag blir knäpp. kanske jag skulle ringa och boka nu? ja jag ska nog det... en rejäl idrottsmassage. yes..

Mår rätt bra nu

eller jag mår nog väldigt bra... känner mig nöjd med tillvaron..
Vi läser en pedagogik nu och går halvdagar nästan varje dag.. det gör ett under för hälsan =) hur ska det gå sen när man ska jobba heltid? kommer aldrig att gå... jag får skaffa mig en rik försörjare så att jag kan jobba halvtid. Eller jobba på ett jobb där man inte blir så trött, finns det sånna jobb?
Snart får jag åka hem! skönt att slippa cykla i alla väder kommer att sakna Uppsala och det livet man lever här... hur ska man någonsin kunna leva utan det?? börja jobba å ha en tråkig vardag lockar inte... jag skulle kunna plugga för evigt.. och sedan att bo själv kändes väldigt skönt när man bodde i Flogsta, då höll jag knappt på att atå ut.. men nu här på Rackis så trivs jag verkligen.. det är lite dubbelt.
Jag trodde jag hade tappat bort kårleget, men hittade det i jackfickan tillsammans med kamerabatteriet som jag också trodde försvunnit... haha väldigt mystiskt, det var nog i fredags jag tyckte det var bra att bara ta med kamerabatteriet å inte hela kameran.
I helgen blir det lugnt, ska jobba för brödfödan och eventuellt kika till Sara-Lisas och Markus rackare Milo som troligtvis blivit enorm sen jag såg honom sist. jag vill åxå ha katt! ska skaffa mig katt från
www.samvetet.se, har hittat en favorit.. det är "bra" med de katterna eftersom de är rymningsbenägna och kan därför inte gå ute.
En klasskompis ska lura iväg mig på gym här i områden alldeles strax... blir spännande..
Nu kommer jag hem den 19 dec. Och det lutar åt Sälen på jul... vill lära mig åka skidor... hehe jag är kass.. tar nog med brädan för att få lite självförtroende mellan alla skidvurpor... ja för de lär bli en del. sen ska man ta med datorn? hehe datanörden-tilde kan inte leva utan sin bäbis.

nu ska jag kika på lite lägenheter...


Att plugga

är inte så himla tokigt alla gånger.. som nu tillexempel... slutade 12.. ja som jag sagt.. det är gött att plugga när man slipper plugga.
Resterande tisdag ska jag ägna mig åt att läsa ut min bok... Lisbeth Salander kickar ass... hon är grym.
Och så ska jag tracka min korridor med Bosse busschaufför... haha dom lär hata mig...
Sen blir det handbollsträning trots att jag har ont i halsen men det skiiiter jag i.. är så less på denna hals nu.
Igår skulle jag vara så jäkla duktig och göra korv i ugn med potatismos.. hemmagjord såklart.. men skit ica som vi har här runt knuten hade ju bara fast-potatis.. och mitt potatismos blev klister... mm väldigt lockande att äta lunch nu.. nej.

förresten vill jag gifta mig med Peter Petrelli... he's gorgeous

Helgen och veckan

Ja lördagen spenderades med Ylva framför TV:n här hos mig... bara bara Sunes Jul hela dagen... haha det var jävligt gött.. men svullade och min mage mådde inge vidare.. trots att jag var pigg som en nötkärna.. nästan. På söndagen så hade vi planerat in fyrverkerierna vid slottet.. så fint de var..man blir ju rörd.
Idag började vi ny kurs på ILU... nära och bra för mig... ingen satans Carolinabacke nu inte.. sköönt.
Ledig på fredagar.. ska vi se till att vara.. vi är ooootroooligt duktiga på att "göra undan" som Karin sa... yepp...
Vad händer i helgen då.. humm än så länge inget inplanerat... och jag kommer nog att åka hem den 20:e dec... vad som händer på julafton är ännu oklart...

Korridorsfest

hade vi igår och det var galej kan jag lova.
27 pers var inbjudna men jag tror nog det kom lite mer.
Kvällen började med god mat som Thomas hade lagat, pestolasagne med kyckling och hemmagjord pasta.. det var galet vad gott det var. Sen kom allt folk... det bara rasade in.. skitskoj..
men nu ser det ut här utanför dörren.. ja.. en massa folk är kvar.. hehe skulle på toa och gick förbi Eriks rum och kikade in... tre som låg å sov i sängen och tre på golvet... haha jag började skratta å väckte nog alla...
Roligaste korridoren jag bott i iaf... så jävla roligt folk här.
Idag ska Ylva komma hit... men hon är så jäkla seg! och vi ska titta på Sunes Jul hela dagen.. gött.. och planera är det väl tänkt att vi ska göra också.. Det ska hållas på traditionerna... ingen bakisdag utan Ylva...