Kaoh San road

eller hur de stavas. Har har vi befunnit oss de senaste fyra dagarna. En galen gata med en massa backpackers och stand och barer. Inte en rodshorta i sikte. Det marks inte det minsta kan jag saga.. forutom nar vi besokte MBK sa sag man murarna.. vi ska dit idag igen... hoppas det haller sig lugnt.
Vi har shoppat en del pa MBK, nan helgmarknad och pa gatan.
Inatt aker vi tillbaka till Sverige och jag tror inte det blir nagon rolig upplevelse.. jag tror det ar overfyllt pa planet.. =(((

Typiskt

JAHA!!! nu kanske vi inte kan handla pa MBK... javla skiiiit. SURT!!

Har ar det iaf varmt varmt varmt.. kandes som den varmaste dagen idag faktiskt. Jag har blivit rod kan jag saga, igen... Men men det var sista eftermiddagssolningen..Basta tiden pa hela dygnet da vi bara ligger och gottar oss... hahahahaha. Men imorrn bar det av till bangkok iaf. Hoppas vi kan handla ngt iaf.

Igar snorklade vi ju.. skiiitkul.. kunde ligga hur lange som helst och bara slappa i vattnet. Det var ocksa uttrottande och vi somnade ovaggade som varje kvall/natt.
Nej nu ar jag for rod for att skriva mer.

ciao syns snart...

Mandag

Yess idag ar det mandag.. igar blev det fint vader igen och vi kunde soooola. Yess. Tog en lugn dag pa stranden. Jag och Ylva har fatt en massa buddies har som vi tankte ta med hem. Vi ar uppe i kanske 20 pers nu som vi skulle vilja ta med till Sverige. Folk ar sa himla gulliga har.. helt otroligt... Kommer sakna allt nar man maste aka hem... OM vi kommer hem vill saga =)))
Idag hyrde vi vespa igen och akte till Tropical Beach som ar den mysigaste stranden som vi sett. Mycket mycket najs. Daligt vad dock.. for jag skadade mig i foten pa en sten.
Och nu pa kvallen har vi fatt oljemassage.. herreguuuud vad skont. Massagetanterna ska ocksa med hem har vi kommit overens om.
Imorgon ska vi snorkla.. det blir fett. Brun maste jag bli.. ar inte speciellt brun annu.. efter min katastrof solning dar i borjan sa har jag borjat lara mig hur jag ska sola.. det ar samma problem varje ar..

Uppdatering 17 april

Lordag idag. Daligt vader har vi haft i nagra dagar, riktigt trist.. det enda vi kan gora ar att ligga i sangen pa hotellrummet och titta pa film eller musikvideos. Vi har iof roat oss med manikyr, pedikyr och oljemassage. Det funkar det med. Men lite sol vore ju inte fel for jag har inte blivit sa brun annu.
Langtar till Bangkok och shoppingen dar... ser inte sa himla ljust ut.

Fullt upp

Idag ar det torsdag, i tisdags efter inlagget har gick vi och kopte bucket sen gick vi ner pa stranden och satte oss. Lyssnade pa lite kand Thaimusik och tittade pa allt nyarsfirande. Orkade knappt delta, det ar mycket utslitande att ligga pa stranden hela dagarna kan jag meddela. Hursomhelst sa fick vi ju lov att besoka det lokala discot, mycket roligt maste jag saga att fa dansa lite.

Igar lag vi pa stranden hela dan.. det var lite molnigt men anda 30+ nanting. Sen gick vi a kaka pannkaka o grillat. Lugn dag.

Idag hyrde vi vespa.. det ar vansinnigt kul att kora i detta landskap med alla upp o nerforsbackar. Sa vi drog ivag pa en tur det har var vad vi sag/fick uppleva: vattenfall och bad, elefanter och matning, solning och bad och god mat, galna apor, fotmassage som blev vadmassage som blev armmassage som blev huvud och ansiktsmassage som blev axelmassage, sen akte vi hem och fick hinkar med iskallt vatten kastade pa oss nar vi korde.. haha ja det var mycket festligt men kallt.

Det borjar handa grejer

Mandag

Igar blev det solning igen saklart. God mat och massa bad. Pa eftermiddagen tankte vi tas oss till lonelybeach for att kolla lite nytt boende sa vi tog en oppen taxi och satte oss i. Eftersom det det firas nyar har nu sa ar det vattenkrig pa gatorna och vad hander nar vi sitter i taxin.. jo alla borjar kasta in vatten pa oss. Jaha!.. nagra austrliensare hoppade ocksa in i taxin och varnade att det skulle bli varre... mycket varre... Fragade om han menade ikvall eller imorrn.. nej sa han.. langre fram pa vagen... och jaklar vad de kastade vatten.. vattenpistoler, hinkar, vattenslangar ja allt hade de utrustat sig med. Sa dyngsur blev man men det var skitkul. Vi tankte aven ata dar borta men det var bara att kopa en stooor vattenpistol och bege sig tillbaka for paybacktime.. haha.

Tisdag

Idag har vi solat a badat och deltagit i STORT vattenkrig har pa gatan, skitskojj! Sen var vi helt slut och dackade pa stranden. Vi bestamde oss for att stanna kvar i stan for att kunna vara med pa allt krigande. Tror jag ska ta lite fotmassage idag.. de kan behova det.
Jag har fatt lov att kopa solskyddsfaktor 50 eftersom jag totalt brande mig i huvudet och pa axlarna. Ylva den lille raven hon kan kora med solskyddsfaktor 12 och inte bli den minsta brand. JAHA!! hon som har fraknig hy a allt.. upponer vanda varlden har alltsa. Jag kan meddela att jag har bitit av min halva framtand sa jag ser inte klok ut och jag ar lite smatt upprord. Funderar pa om jag ska ga till tandlakaren har eller i bangkok.. Sa med en halv tand och alldeles vit/rod flackig ar jag ingen skonhet direkt. Om jag blivit lite brun nan annanstans.. napp inte brun nagonstans..

Uppdatering

Hej hopp.
Vi har kommit fram efter X antal timmar.. Allt gick ba och jag var inte speciellt radd faktiskt. Var alldeles for trott for det. Det blev resa med: taxi, tag, flyg, flyg, flyg, buss, bat. Vi var aldrig in i Bangkok utan flog direkt vidare till Trat.
Idag har vi solat, badat atit GOTT och ska snart ata mer.. vilken jalka god mat det ar har. Det ar ngt helt galet.
Massage har jag ju ocksa fatt idag.. inte helt fel.
Brant mig har jag.. dumma mig... jaja.. det ordnar sig..
Inget speciellt har hant forutom att vi akte med sjalvmordsbussen pa vag hit. Vilka jalva backar det ar pa den har on. Det var det.. over and out.

Hejdå Sverige, Hej Thailand

Shit vad illa jag mår.. tror jag ska spy.. vet inte om det är kaffet jag druckit i mängder eller om det är resfeber eller en kombination... usch... måste sitta och andas lugnt ett tag... så.. nu har jag andats...
Ska ner på stan och fixa det sista.. vilket är en del.. aah.. klart man har sparat en del till sista dan.. varför ändra beteende nu?
Har inte tänkt så mycket på hur det blir när jag är där utan mest på flygresan.. Ja.. jag kommer att dö av hjärtstillestånd om inte annat. Jag skulle vilja ha ekg, blodtryck, syreupptag ja allt uppkopplat för att se hur stressad jag blir.. intressant lixom. jao jao... har packat litegrann och har knappt fyllt halva ryggsäcken.. har jag glömt nåt??

Landskamp

Idag har vi spelat match mot finska handbollslandslaget. =) Det var jämt, vi hade vunnit om vi inte spelade så kasst i första. Ok jag ska erkänna det var u-landslaget men ej mindre landskamp för det. Hehe inte många som fått spela en landskamp =)) Fick dit fem bollar iaf. gött. Jag saknar verkligen att spela match.. man märker hur roligt det är när man inte gjort det på ett tag (2 veckor) synd att det dröjer så länge till nästa gång =/.

Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Resfeber

Usch har en oro i magen inför resan.. den har jag haft sen vi bokade.. AAH.. hur fasen ska det inte det bli sen.. Jag vågar inte ens tänka på det. För dom som inte vet så är jag sjukligt flygrädd.. en rädsla som bara blir värre och värre för varje gång jag ska flyga. Jag vet inte hur jag ska göra.. lugnande är ju en grej, dricka alkohol också, läsa, lyssna på musik, tänka positivt... Alkohol har jag druckit på en resa.. ett glas vin och jag blev åksjuk.. funkade alltså inte.. lugnande hmm.. jag vet inte. Det är ju kontroll jag vill ha...jag vill veta vad som händer och att det går schysst till så att säga. Försöker tänka hur många som åker till thailand och faktiskt klarar sig.. typ alla ja jag vet.. MEN ingen garanti för att jag ska göra det.. Seriöst jag tror jag inte kommer att komma hem. Mitt kakel kommer att komma valborgsveckan och jag vill gärna att det ska sättas upp OM jag inte kommer hem.
Har börjat packa lite iaf och tvätta ska jag göra imorrn. Hade behövt fixa försäkringspapper också.. Sprutor har jag tagit... ja.. nu är det 6 dagar kvar...

Bilder från den senaste tiden.








Jobb å jobb å jobb

Jag bara jobbar heeela tiden.
Idag har jag iaf tränat en sväng på fm och sen blev det jobb till kvart över nio. Imorrn börjar jag kvart i sju.. KUUL.. inte mkt sömn eftersom man är rätt så speedad efter sent arbete. Satt själv på ct:n i fyra timmar.. trööökit.
Men iaf.. EN VECKA KVAR TILL:



och


Tjoo

Kanske dags att uppdatera.. oj oj vad längesen det var.
Inte så mkt har hänt.
Hk-festen har varit, det var kul och galet. Mitt quizz gjorde succé. Det blir min nya karriär.. göra quizz. Hade så kul att fixa det.

Jobbat har jag en massa... sjuk har jag varit.. shoppat till Thailand har jag... herreguuud vad bra grejer jag köpt.. mohahaha.

Nu är det nedräkning.. 7 dagar... shiiit..

Jobbar hela påsken.. nästan.. halva iaf.