Match idag

och natten har varit ett helvete.. kattjävel... hon har jamat sen fem i imorse... aaah så jävla nära och strypa henne. Förstår hon inte hur viktigt det är med sömn innan match. Gick väl upp och gav henne mat men det hjälpte inte. Hon fortsatte att skrika.. och det högt. Så jag gick väl och kollade efter vad det var för fel... hon stod nämligen på kattlådan. Jaha... tog bort lite bajs... sen dess har hon varit knäpptyst... är hon knäpp eller... skrika natten igenom för lite bajja. Och jag lovar hennes kattlådan städas varje dag så den är inte smutsig.. jäkla primadonna,
Vi var iaf ute och gick i koppel igår... det gick faktiskt bra förutom att hon helt plötsligt ska springa iväg... senare idag ska vi till S-L och Mido för att grilla och socialisera.. blir bra det.. så hon får göra något... så kanske hon är lugn inatt.
Ja jag ska ju vara amish på examen på måndag.. frågan är bara om jag ska ha Dala-Floda dräkten eller Mockisdräkten... Jag kanske inte ens får tad på D-F dräkten men man kan ju ändå fundera lite. Tycker att D-F dräkten är så fin med det blå förklädet...
Idag är det ju match.. vad jag har tjatat... för att det är så satans varmt... får nog koppla på lite ringer och jag ska klara denna dag... eller jag kopplar på allt... ringer.. natrium.. glucos.. rehydrex... haha jag vet inte... allt bara...
Nej nu ska jag packa väskan...

Katten

måste stimuleras... jag får ingen sömn...

Hem till mormor i skutan?

...

Shit vad kroppen värker, den värker och den är hungrig som efter alla matcher..
Idag har vi tränat och det var inte hysteriskt varmt men det är ändå jobbigt.. tänk då på lördag... 30 grader och vi spelar matchen MITT PÅ DAN.. jag dör...

Mycket rugby blir det

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=4-AV_ID=759171,00.html

Ont

Det smärtar lite överallt som efter alla matcher... knäna är lite uppskrapade och blåmärken på smalbenen.. men det är en skön smärta. Det ligger en vinst bakom. Jag längtar redan till lördagen.. Då är det Attila som ska få sig en omgång. Läste att det skulle bli varmt till helgen.. typ 30 grader... shit.. jag kommer att dö..
Jahopp strejken avblåst... jävla skit avtal... är dom helt störda... aah...

Jag ska ut och sola sen ska jag köpa ett tandskydd till...


Musik

Ashley Simpson - Outta My Head


Uj uj uj uj

Ååå vad grymma vi var. kanske 65 minuter av matchens 80 står vi och spelar på deras (Enköpings) planhalva.. aningens övertag hela matchen... Jag är helt slut nu... det gick faktiskt bra idag.. Ja... min hjärna är för trött för att tänka... det var jobbigt att spela match i den värmen som var.. och solen... (hoppas jag blev brun.. som den sanna brunorektiker jag är).

Dagens samtal:
Emilia: Jag ska nog skippa duschen idag.. vi har ju faktiskt match på lördag..
Jag: Oj jag råkade tvätta håret igår...
Lotta: VA?!?!!!!!!? MITT I SÄSONGEN????!!!


jag måste ta och anpassa mig... annars blir jag nog utstött...

Ikväll är det match

Så det blir till att dricka vatten i stora mängder idag.. fylla upp förråden. Hörde nåt om att man inte fick sola.. kan INTE stämma.. jag MÅSTE få sola.
Ska faktiskt sätta mig ute alldeles strax...>=)

Det blir fin fint ute nu.. inte lika varmt som Turkiet men finare.. det får la duga...

Rugbyn

AKTUELL TABELL
måndag 26 / 5 2008
  Enköping330067-27406
  Stockholm Exiles420295-36594
  Uppsala320163-48154
  Trojan420234-56-224
  Attila400410-102-920

RESULTAT
Rugby : Allsvenskan : norr : Damer
 DatumTidHemmalag BortalagResultat
Omg. 4
Info08-05-1713:00 Stockholm Exiles-Enköping17-24 
Info08-05-1713:00 Uppsala-Trojan34-
Omg. 5
Info08-05-2413:00 Attila-Stockholm Exiles0-25 
Info08-05-2818:30 Enköping-UppsalaSMS 
Omg. 6
Info08-05-3113:00 Attila-UppsalaSMS 
Info08-05-3113:00 Enköping-TrojanSMS 
Omgång12345678910

En kryssning

Det var meningen att det skulle bli galet kul... det var riktigt kul... men dansgolvet var en STOR besvikelse. Dans är viktigt... dans är typ allt. Ibland... Dansgolvet var en liten, ynka, pytte liten sak med låg i tak.. hallå.. =) Inferno.. haha.. Så det gick inte att vara där...  Där bandet spelade var det en massa galna gamlingar som knuffade runt oss... jippie.. det var ju bara att gå ner till hytten igen och spela musik.. vilket vi inte fick.. jäjä.. det är inte lätt. Men det var skoj ändå. Dock blev det aaningens sent.. jag har fortfarande inte gått och lagt mig från igår.. eller jo jag la mig men jag somnade inte.. borde sova nu, är vansinnigt trött.
Imorgon blir en STOR städdag.. sen löpträning på kvällen... mkt rugby denna vecka.. I like. Löpträning imorrn.. vanlig träning på tisdag, match onsdag, träning torsdag och match lördag. Utgång lördag... åh jag vet inte.. jag orkar inge mer nu.. idag när vi låg i hytten kände jag att jag vill aldrig lämna mitt hem... jag har det så bra här i min feta soffa... =)
Dusch! sen godnatt.


Musik

Musik som spelas medan jag tittar på turkiet bilderna..
Turkiets stolthet Tarkan - Dudu
Esena modo (titel? artist?.. vet ej)
Det var iaf låtar vi hörde när vi var där... blir ju lite sugen på att åka tillbaka om man säger så.
Men nu blir det mycket schlager... Armenien Sverige Frankrike Spanien...

Förresten en liten detalj...
www.uppsalarugby.se

Kryssning

På lördag ska vi på kryssning till Åland med klassen.. samma lördag är det ju Eurovision Song Contest som jag VÄLDIGT GÄRNA VILL SE... hmm... får se hur jag lyckas med att få tag på nånstans att titta.
Idag blir det bryggan om inte Ylva är krank... imorrn lite passningar med brudarna i laget... jag har bollen hemma.. jippie... blir lycklig av bara det.
Nu ska jag läsa en vetenskapligartikel det SISTA jag gör på hela utbildningen... wohooo...

Turkan del 2

Dagen efter vi anlände till Asdem park tog vi det lungt... eller lugnt och lugnt... jag var med på vattenjympa som en arrangör "tvingade" med mig på... det var faktiskt jobbigt.. funderade ett tag på att göra det till en tradition.. blev dock alldeles för bekväm av all "all inklusive" så den idén försvann lika fort som den slagit mig..
En dag inspekterade vi stranden... vi skulle också ha gjort det fler gånger.. men vi blev så bekväma att...ja...


38362-219


Det var inte det lättaste att hålla balansen på stenarna.. tur att det inte fotades när jag kröp upp ur havet på alla fyra.
38362-218


Ovarmt...tror jag
38362-217


Jymping
38362-220

Poolen var kall som fasen.. tror havet var varmare..

På måndagen bestämde vi att det var party igen... träffade på nån guide som lurade iväg oss till ett ställe som hette Arena... inte så mkt folk var där. Dock en gammal gubbe som köpte mängder med rosor åt oss och även strödde rosblad över mig.. mm.. kul.. tydligen någon rik VD.. såg dock ut som en galen maffiaboss. Vi blev bjudna till hans bord där det bara var att beställa vad man ville... utekvällarna blev bara galnare och galnare... var skulle detta sluta undrade vi.. haha.

38362-221

Vem sa att Turkiet var tråkigt? vi hade ju skitkul..

Dagen efter blev en lugn dag.. vi körde allt lite varannandag... vi ville ju inte slita ut oss direkt... kan ju lätt hända menar jag när man har gått på all inklusive... så onsdagen blev en båtdag.
Dagen började jätte bra med solsken...


Helt plötsligt vräker det ner regn och hagel.. och det åskar...
 inte så mkt att göra än att skratta åt eländet..
Vi fick helt enkelt sitta under tak med våra böcker... folk tyckte nog vi var lite skumma som inte socialiserade utan fyra tjejer på rad med varsin bok i högsta hugg... tills solen kom... då ville vi bada igen =)


Det var det vi gjorde under utflykten.. vi tittade inte på nåt... utan läste bok och badade =) haha..
På väg hem så såg de att det var delfiner som lekte en bit ut.. så vi åkte dit för att kolla...
38362-232


På torsdagen var det planerat för utgång igen... Sara-Lisa blev dock uppdragen på scen för att vara den svenska deltagaren i Miss Asdem Park.. en ruksigt töntig tävling där det var lekar och danser som skulle utföras... riktigt töntgi tävling. Kvällen efter så var det meningen att det skulle vara nån blondintävling.. men jag är säker på att vårt tydliga missnöje om att det inte skulle bli en "Mister Asdem Park tävling" som gjorde att det faktiskt blev en.

Malin kunde inte låta Sara-Lisa vara den enda svenskan på scenen ;-) hon visade även sina mest avancerade moves =) (hon kommer att döda mig för detta)


Mat och ätande var ett stort intresse vi hade under resan..


Självklart fick jag ju lov att för eviga namnet på favoritsketchen...

Heeeeem

Tänk om det kunde vara varmt... då skulle jag längta hem... ligga ute på gräsmattan å sola... mm jippie min semester kommer vecka 31... det är i AUGUSTI!! jävla akademiska... det blir en hemsk sommar.

Jag vill bara få lönen så jag kan köpa mig en tv...

nu borde jag läsa uppsatser..

Fixning på gång

Min telefon funkar inte.. så alla som försöker höra av sig så går det inte.. det ska jag försöka åtgärda idag.. sen har mitt VISA-kort avmagnetiserats på resan så det funkar inte heller.. ska fixa det med... allt är drygt. Sen vill jag soola och ha det varmt... ligga vid poolen hade inte varit fel.. VAR ÄR VÄRMEN??.. jag fryser ihjäl..
Tvättas ska det göras idag.. sen ikväll blir det löpträning... oj vad fort jag kommer att springa... inte..

Turkiet del 1

Yes. Nu ska jag rapportera vad vi har hållit på den senaste veckan. Vi var ju till Turkiet. Antalya. Kemer. It was great.
Vi åkte förra lördagen tio i sju från Arlanda..vilket betydde att jag fick gå upp halv fyra.. inte mkt sömn.. jag tror inte jag sov något alls. Hursomhelst så tog jag mig upp efter att inte ha sovit något alls. Alva var lämnad hos kattvakten Ylva så jag hade bara migsjälv att tänka på. Gick genom stan där folk fortfarande festade.. knasigt. Tog 12 minuter till stationen för jag trampade på som bara den. Som vanligt var jag skitnervös för att flyga.. och landningen i Turkiet var inte så rolig... men framme var vi. Tänkte på sist jag och Ylva landade i Ayia Napa då den 30 gradiga nattvärmen slog emot oss som en vägg... den här 28 gradiga värmen var mycket trevligare. Resan till Kemer tog en timme ungefär och vi trodde nog alla att vi skulle dö på vägen dit. Fy fan vad dom kör. Väl Framme i Kemer insåg då jag hur himla fint det var där... höga berg runt hela stan och det såg grönt ut.. även om det nog var tallar allihop. Vackert vackert..
Vi anlände till hotellet och "gick på" all inklusive.. haha. Hotellet innehöll en massa ryssar... jippie... finns nog inget folk i världen som har sämre klädstil... det går bara inte. Det roliga var ju att alla trodde ju att vi var ryssar... jag menar HUUUR kunde NÅN tro det??? Det var rätt kul när vi var på väg till ett uteställe och det gick några turkar efter oss och försökte prata ryska med oss.. och vi blev helt galna och frågade om dom var dumma i huvudet som trodde att vi kunde komma därifrån. Ehum ja =)
Hotellet var iaf helt okej.. poolen kall som fasen... rummet okej.. bufféen över all förväntan... den var helt galen... och det var gott... ingen magsjuka, ingenting. Minst fyra olika varmrätter.. ett enormt stort bord med sallad och såser och kladdiga saker... en grill där de bakade pizza och wokade.. och där de grillade kött. Är jag smal nu? öh nej!
Så varje dag åt vi tre bufféer.. plus kakbuffé på eftermiddagen... äta var det enda vi gjorde.. jag var inte hungrig en enda gång tror jag.
Eftersom det var allinklusive så hade vi fri tillgång till baren också.. så på lördagskvällen intog vi terassen där det var ett enmansband och även barndisco.. haha.. det var skoj.. funderade dock på var vi hade kommit.. men barndiscot blev ett av favoritinslagen på resan. Efter ett par timmar på terassen och några danser på Sara-Lisas och Annas lägenhet som hade utsikt över terassen så skulle vi gå ut och göra stan.
Det fanns två uteställen precis bredvid varann och det bestämdes att vi skulle gå till Inferno eftersom det var knökfullt utanför (måste ju vara poppis). Så vi pratar med en vakt som säger att man måste stå på listan för att komma in.. Malin klargör att vi då ska gå till ett annat ställe.. men vakten vill annat.. helt plötsligt behöver vi inte stå på listan =) Sara-Lisa tar ledning och tågar förbi kassan och jag hänger på.. en vakt springer efter SL och frågar om vi bokat.. hon säger ja. Haha.. det hade vi ju inte. Så de placerar oss vid ett vip-bord med en massa snacks och serveringspersonalen passar upp på oss som galna.. det var galet. Ja hela Inferno var helt galet... ett enormt ställe utomhus med en jättediscoboll hängandes i en ställning och en victoria-secret show visandes på storbilds-tv. Fränt värre. Bilder får komma senare... och del 2.

Tillbaka

Yess... nu är jag här igen...
Var ju iväg en sväng på ?en frosseriresa... jag ska skriva om allt snart...
Kom hem inatt kvart över tre... vaknade imorse klockan åtta... jippie...
Jag ska gå iväg och handla frulle.. jag återkommer...

Avbrott

Jag har tröttnat på att blogga... så nu tar jag semester från bloggen... hejdå

Beroendet

Jag har ett beroende... ett väldigt starkt beroende som heter bonaqua silver citron. Jag skulle inte ha något mot att få en årsförbrukning bonaqua.. så om nån läser detta och råkar ha en årsförbrukning hemma.. skulle jag inte tacka nej.. det är såååååå gott! Avnjuter en flaska precis nu faktiskt...mm..
Pga mina skador och sjukdomar så har jag mycket praktik att ta igen... en del ska tas igen imorrn och i helgen.. den andra delen ska tas igen EFTER jag tagit examen.. hur normalt är det? förbannad är jag.

Förresten så avskyr jag spencer... uuuhh...
image216

Jag packi packi..

KF inatt

yes jag har haft KF igår kväll och inatt (KattFritt) det har varit TOMT!
Jag har lixom automatiskt gått och tittat var hon är.. Nu vill jag att hon kommer hem igen. Hon har nämligen sovit över hos SaraLisa och Mido.. det hade väl gått sådär tydligen.. javisst jag har ju nämligen ringt och frågar ETT ANTAL gånger... men det är mest för att hon varit ett vilddjur hemma hos dem och bitits och rivits på allt och alla.
Nu är det ju så att jag missar TVÅ rugbymatchen vilket känns SKIT. Jag har inte riktigt kommit in i min roll som "10" utan behöver all träning jag kan få... nu missar jag en hel veckas träning och två matcner.. det suuuger.
Jag ska packa idag... titta över mina sommarkläder.. har inte direkt några fina men men.. har inte råd att köpa nya så de gamla trasorna får gå.
Nu ska jag klä mig för hämtning av katt..

Jag blir vansinnig

aah...

Jag borde gå på lugnande...

Nytt liv

Japp det började idag.. kanske inte alltför bra start med vitt bröd.. jäjä.. fick gå ändå. Sen gick jag ut på upptäcktspromenad i skogen.. eller skog å skog.. Stabbyskogen som enligt mig inte är nån skog. Skog för mig är torr tallskog... det är var ju grönskande lövskog.. fint var det i solskenet. Sen var jag duktig och skickade iväg ett paket som legat här hemma länge... Till lunch blev det tacosallad... så underbart gott. Blir nog det imorrn med.. tredje dagen irad =)
Hälsade på Ylvis Pylvis.. hon är ju så sjuk numera.. sen Valborg... alldeles för mkt dricka fick hon då så hon blev snuvig... eller mer ont i halsen.. typ halsböld fast ändå inte =) haha... ni hänger med va.. bra.
Jahopp sen gick jag hem..eller jag cyklade... jag menar.. har man en cykel så ska man väl använda den... så jag cyklade de 300 metrarna hem igen... la mig på soffan och somnade..
Jag älskar min nya möblering... men kattskrället trasslar in sig i gardinerna stup i kvarten... för att inte tala om hur det är på nätterna.. aah vansinnig blir jag...
Efter tuppluren blev det löpträning med rugbyn.. fy fan vilken tur att jag inte visste hur jobbigt det var INNAN jag åkte dit... jag höll på å spy.. ETT ANTAL gånger... men nu känns det bra.. man kanske bli assnabb till slut...
Funderar på om upplägget ska bli såhär... löpträning måndag.. rugby tis och tor.. match lördag.. sen friskis två ggr i veckan.. ja träning sex gånger i veckan.. blir väl bra? =)
Min kropp har tagit en ny form.. en inte alltför rolig form... låren blir bara större å större... plus att axlarna bara blir bredare och mina armar tjockare... =(( kul...nej..

Undra om jag ska ta och göra den där 20 minutersstädningen man ska göra varje dag..

Tilde

Tilde är ett kvinnonamn. Namnet är en kortform av det ursprungligen forntyska namnet Matilde, som är sammansatt av ord som betyder "styrka" och "strid". Sådär ja..


Var det det du tänkte på mossan? styrka och strid..hehe


Jag kanske skulle träna löpsteget lite..


Jag vill spela match nu


Rugby

Lite mer på kropp.. lite mer så här..

Match

YEs idag hade vi match mot de som är absolut bäst i serien.. Exiles. En aaaaningens tuffare än den mot Attila.. mycket svårare att spela och att stoppa. Jag är inge bra på att tackla.. jag går på boll inte på kropp. Tittar på en massa klipp på youtube där de spelar rugby.. (herrar då) så sjukt bra passningar de gör.. jag bli så avis.. jag vill ÅXÅ!!
Men.. det det lär ju aldrig hända. Nästa match är mot Trojan och då ska jag vara på topp.. imorrn ska jag börja med löpträning (om jag nu kommer iväg) och sen är det löpträning på måndag igen..
Hade velat åka utomlands.. men gör jag det är jag nästa deltagare i "Lyxfällan" så jag tror inte det blir av.. hmm.. trökit.
Hade ju så ont i röven efter förra matchen trodde att jag skulle få dras med det hela säsongen eftersom jag haft problem med baksidorna av låren.. men på matchen kändes det ("skirten") inte.. så nu vet ni det.

Paus

Möbleringen är på gång.. allt har bytt plats med varann. Jag tror det blir bra såhär.. så slipper man se sängen..
Trådgardinerna har kommit upp. Det lyste av glädje i Alvas ögon kan jag lova. hon ÄLSKAR dom.. att leka med såklart.. så jag lär få rätta till dem dagarna i ända.
Måste betala kryssningen.. annars blir det inte kul.. så done.

Ommöblering på gång

Yes.. måste bara städa upp all cementdamm.. torkade golvet igår men det känns som allt ligger kvar ändå. Drygt.
Sov väldigt gott inatt.. tills kattskrället började prata halv sju.. bara att gå upp å mata.
Nu känns det mkt bättre än igår.. inte sådär nedstämd.. nu ska jag inte kalasa på MÅNGA veckor kan jag lova..nästa fest är om 23 dar.. jag ska hålla det.. jag menar hur svårt kan det va?
Nu är Fredrik Paulun på SVT24 igen.. det verkar vara samma föreläsning. Mycket intressant.. men jag orkar inte tänka.

Extrem

Jag blir så extremt sällskapssjuk såhär dagen efter.. och lite nere.
Hade storbesök här idag. Mor i skutan med Peter och Frida.. + Olov och Malin. Kul att kunna visa sig från sin bästa sida. yess.. nystädat å allt... inte.
Blev en tur på IKEA.. hur jag nu orkade det. Nu har vi inhandlat en grej till taket så att jag kan ha draperi där.. kommer bli schysst. Ska möblera om imorrn.
Sen åkte jag och tränade rugby.. hör och häpna.. med tanke på hur jag mådde imorse trodde jag nog aldrig att jag skulle bli normal igen. Sen efter det blev jag sällskapssjuk och åkte till Ylva. Blev mordhotad på vägen hem.. typ.. skulle cykla över vid rödljusen och man cyklar där bilarna kör.. nej då började en bil att preja mig mot trotoaren så jag höll på att ramla.. men jag cyklade ändå förbi.. pekade finger när de sedan tutade åt mig.. ja då börjar dom jaga mig med bil.. jag trodde jag skulle dö.. de följde mig till då jag skulle svänga.. usch vad jag skakade.. mm rolig dag (skrev söndag först.. jag har trott det varit söndag hela dagen) .
Tack mor i skutan för att du diskade... nu ska jag diska efter varje måltid =)

Ett år kvar då

Ja nu börjar nedräkningen inför nästa år...
Nej inte riktigt... jag mår inte så jätte bra idag... jag får återkomma