Turkan del 2

Dagen efter vi anlände till Asdem park tog vi det lungt... eller lugnt och lugnt... jag var med på vattenjympa som en arrangör "tvingade" med mig på... det var faktiskt jobbigt.. funderade ett tag på att göra det till en tradition.. blev dock alldeles för bekväm av all "all inklusive" så den idén försvann lika fort som den slagit mig..
En dag inspekterade vi stranden... vi skulle också ha gjort det fler gånger.. men vi blev så bekväma att...ja...


38362-219


Det var inte det lättaste att hålla balansen på stenarna.. tur att det inte fotades när jag kröp upp ur havet på alla fyra.
38362-218


Ovarmt...tror jag
38362-217


Jymping
38362-220

Poolen var kall som fasen.. tror havet var varmare..

På måndagen bestämde vi att det var party igen... träffade på nån guide som lurade iväg oss till ett ställe som hette Arena... inte så mkt folk var där. Dock en gammal gubbe som köpte mängder med rosor åt oss och även strödde rosblad över mig.. mm.. kul.. tydligen någon rik VD.. såg dock ut som en galen maffiaboss. Vi blev bjudna till hans bord där det bara var att beställa vad man ville... utekvällarna blev bara galnare och galnare... var skulle detta sluta undrade vi.. haha.

38362-221

Vem sa att Turkiet var tråkigt? vi hade ju skitkul..

Dagen efter blev en lugn dag.. vi körde allt lite varannandag... vi ville ju inte slita ut oss direkt... kan ju lätt hända menar jag när man har gått på all inklusive... så onsdagen blev en båtdag.
Dagen började jätte bra med solsken...


Helt plötsligt vräker det ner regn och hagel.. och det åskar...
 inte så mkt att göra än att skratta åt eländet..
Vi fick helt enkelt sitta under tak med våra böcker... folk tyckte nog vi var lite skumma som inte socialiserade utan fyra tjejer på rad med varsin bok i högsta hugg... tills solen kom... då ville vi bada igen =)


Det var det vi gjorde under utflykten.. vi tittade inte på nåt... utan läste bok och badade =) haha..
På väg hem så såg de att det var delfiner som lekte en bit ut.. så vi åkte dit för att kolla...
38362-232


På torsdagen var det planerat för utgång igen... Sara-Lisa blev dock uppdragen på scen för att vara den svenska deltagaren i Miss Asdem Park.. en ruksigt töntig tävling där det var lekar och danser som skulle utföras... riktigt töntgi tävling. Kvällen efter så var det meningen att det skulle vara nån blondintävling.. men jag är säker på att vårt tydliga missnöje om att det inte skulle bli en "Mister Asdem Park tävling" som gjorde att det faktiskt blev en.

Malin kunde inte låta Sara-Lisa vara den enda svenskan på scenen ;-) hon visade även sina mest avancerade moves =) (hon kommer att döda mig för detta)


Mat och ätande var ett stort intresse vi hade under resan..


Självklart fick jag ju lov att för eviga namnet på favoritsketchen...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tävling! Tävling! Tävling!

kika in hos apapaya.blogg.se
(inte så många tävlande än, STOR chans att vinna!)

2008-05-21 @ 22:46:29
Postat av: Anonym

Godnatt! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback