Samla böcker

Jag har kommit på att jag ska köpa och läsa alla böcker jag älskade som barn?/tonåring.
De böcker jag ska ge mig ut på jakt efter är
Maria Gripe
Skuggan över stenbänken
Tordyveln flyger i skymninen
..Och de vita skuggorna i skogen
ja och dom där..

Roald Dahl
Häxorna


ja om ni har de böckerna hemma och inte vill ha dom så kan jag ta dom =)

mjuk, orange och hemlös..

(wwf)


jag säger bara det..


haha nördigt

http://uppsalakatthem.com/seannonser.php?type=12

gamla bilder


Älskade Gammelmissa som inte finns längre... buhuuu...


En gammal gammal pic


Alva leker "hitta foten"


Ett nyår



det där med träningsvärk

Jag förstår inte hur folk kan tycka om träningsvärk.. det går bara inte. Är det skönt att inte kunna sätta sig på toalettstolen? att inte kunna vrida överkroppen ens för att nå pappersrullen? att med stoor möda ta sig upp i sängen och ens kunna ligga på sidan? ha stora svårigheter med att klä på och av sig? att gå normalt utan att se ut som att man har skitit på sig eller gå framåtböjd som en 90-åring? pga av all smärta... att bli alldeles kallsvettig och få ont i huvudet varje gång man rör sig.
HUR kan man tycka om det???? förklara för jag förstår inte..
Träningsvärk är ju ett tecken på att man är otränad och det är ju aldrig kul att bli påmind i flera dagar om detta. Sen förstör ju träningsvärken för kommande träningspass, man är ju helt mörbultat och ska prestera ändå.
Visst allt är ju självförvållande och jag behöver ju inte träna om jag inte vill.. men jag älskar träningen mer än jag hatar träningsvärken..

Kanske är det så att jag alltid drabbas av värsta sorten?? jag vet inte... men jag vill fortfarande att någon förklarar =)

//Tilde (som lider av ständiga plågor)

Tisdag? Onsdag?

Har precis klivit av den sista natten för ett tag... och det är inte kul. Man får tvinga sig upp kl 12, huvudet dunkar och det enda man vill är att sova men man får inte. Anar redan att jag kommer få stora problem med sömnen framöver och det ser jag inte framemot.. Det kan vara problemlöst i några nätter och sen helt plötsligt så kan jag inte somna på en hel natt, det är skumt..
Natten som var gick bra att jobba iaf, var pigg och det var inte särskilt många patienter.. Ikväll är det handbollsträning och det känns skitskumt. Har inte spelat handboll sen i November... det är ju över en månad sen. Jag kommer inte prestera några stordåd ikväll det kan jag lova.
Imorrn blir det cirkelfys igen... har skaplig träningsvärk från i söndags då det var ett extra långt cirkelfyspass vi körde. ÄLSKAR cirkelfys, he ä sö jääävla bra träning... Lårmusklerna börjar redan komma tillbaka.
Läser en del böcker just nu och det är väl inte så bra för mig att göra det, jag fastnar i timmar och får ingenting gjort. Kan inte sluta förrens boken är utläst. Sen orkar jag inte göra ngt för att jag har jobbat natt så det ser förjävligt ut här hemma... ska försöka ta tag i det imorrn.. eller jag måste helt enkelt.
På fredag ska vi planera Sälenresan, fasiken vad jag längtar. Vi hade så sinnessjukt kul förra året, så Sälenresan är det enda jag ser framemot.

Nytt år då

Jahopp nytt år idag.
Gårdagen spenderades hos Malin och Thomas 2 minuter här ifrån (perfekt avstånd). Det var en trevlig kväll med svinigt god mat. Förrätten var avokadohalvor med kräftstjärtsröra, varmrätten oxfilé med potatiskaksvariant?, beanässås (orka stava), rödvinssås.. sinnenssjukt gott och till efterrätt min misslyckade rocky road deluxe... suck. Det skulle vara vitchokladkräm till som skar sig så den såg ut som en blöt omelett.. jag ska aldrig göra ngt sådant igen.
Men trevligt var det och en lugn kväll... är inget fan av nyårsfirande. Så jag la mig halv två för att sedan ställa klockan på 5 för att se Sveriges matvh mot Ryssland. PERRFEKT timing hade jag.. matchen började fyra och när klockan var fem så jag vaknade stod det 3-0 till Ryssland och det var precis då Sverige började vända. Men vart tog Niklas Wikegård vägen? Jaja vann gjorde dom iaf! Grejt!
Idag blir en lugn dag och planering pågår inför mitt nya liv, har blivit helt otränad efter tre veckors stillaliggande i antingen solstol eller soffa.



Det var massor med lyktor på himlen här i Uppsala, har aldrig sett en enda tidigare år, fint var det.