38362-7

38362-7


Helg och syyk

Ja, jag är förkyld. Riktigt förkyld. Jag kommer aldrig igång med träningen. Antingen är det klumpfoten eller så ärdet nåt annat, ja förkylning. Idag har jag haft ruskig huvudvärk. det var INTE kul.
Igår hade vi läkemdelsräkningstenta, KAN ha kuggat så jag avrundade en droppe neråt ist för uppåt. Tanten är elak om hon underkänner mig.
Igår var jag på stan och köpte coola gardiner. Se ovan.
jag orkar faktiskt inte skriva mer pga av min ömmande skalle...

Ja så går det när man är ute på dans

Ja så går det när man är ute på dans

Klumpfoten förstör min handbollskarriär

Ja det var ju ett tag sen

IGEN, kan jag inte hålla det jag lovar. Jag sköter inte min uppgift som bloggare. Jag förstår er stora besvikelse på mig. Men iaf.. här kommer en liten uppdatering.
Eftersom det har uppstått en hel del missförstånd om det jag skrivit.. det skulle alltså ha framgått i mina texter om att jag skulle vara alkoholist, vilket självklart är felaktigt, så har jag bestämt att inte skriva om de få fester jag faktiskt besöker pga detta. Så nu måste jag skriva om det som faktiskt också händer mig. Ok. Eftersom jag inte har det mest innehållsrika liv man kan leva och därför skrev om det som förgyllde min vardag så ska jag alltså nu välja bort det. Ja, så nu kan jag alltså meddela min kära fans att jag har börjat skolan MOT ALLA ODDS. Jag klarade alltså den fruktade anatomitentan. Fy fan vilken lättnad... INGEN förutom de som var i samma sits som mig kan förstå. Jag tror jag var gladast av alla att komma tillbaka till skolan.
Direkt så har man hur mycket som helst att göra. Alla läxor som packar på en. Blä. Men jaja...så är det. Köpte en gymkort i måndags, för att komma igång med träningen efter sommarens frossande. 7 kilo plus. haha.. Med skadan å allt så har jag inte kunnat röra mig och har då även förlorat en del rörlighet i diverse organ. Haha. Nej. Bara foten. Idag måste jag köra jävligt länge med fettförbränningen efter allt godis vi åt i helgen. Shit...säkert 2 kilo.
I fredags var vi till stockholm för att hälsa på Davids syster och barn och sambo. Framgångsrika som få... stor lägenhet på östermalm och porsche(?), massa egna företag... jaja =) vissa har det bra. Hann även med att handla lite kläder. sen bar det av hem.
I lördags var vi till boländerna och köpte en CYKEL. Jaaa.. äntligen..! fick punka förra veckan och mamma hade ju faktiskt sagt att jag skulle få en ny cykel så jag orkade inte fixa punkteringen. Haha såklart när man ringer å säger att man ska åka å köpa cykeln... så har de glömt att de lovat att jag faktiskt skulle FÅ en. Ja... det är generösa päron man har..utan att vara otacksam.. jag ÄR tacksam.. jag ÄLSKAR min cykel. Men har man lovat så har man. På kvällen så åt vi sushi med syrrorna och bihang =) det var trevligt värre.
Hela söndagen spenderades inomhus då vädret sög. Idag åkte han hem och jag sitter ensam i mitt rum. Suck.... tröökit! Nu lär det dröja innan vi ses igen..