Kvalborg

Nu är jag i Göteborg, tog flyget hit i fredags och det var en oändligt lång resa måste jag säga. Buss på buss på buss på flyg.. ah.. segt! Igår var vi på bio och såg 21 jump street. Den var väldigt rolig och kan rekommenderas. Annars har jag mest tagit det lugnt. Idag blir det en sväng in till stan och kolla lite grejer.
Kanske skulle ta å sätta lite fart.


Valborg coming up

Det börjar märkas i stan att Valborg är på gång, det är lite mer livligt än normalt. Nu när det blir långhelg av det hela tror jag det blir mycket folk här hela helgen. Det blir inget Valborgsfirande för mig eller jooo jag ska med mig lite valborgsfirande till Göteborg istället =)
Tvättar, diskar och städar idag så slipper jag komma hem till en svinstia.. det är aldrig kul.
Idag blev den en del att göra på jobbet men det gick bra för det var kul. Nej nu måste jag ner i tvättstugan!

Musik!!

T-pain - Turn all the lights on


hmm..

Känner mig sur och irriterad idag.. vet inte varför. Kanske för att jag inte hade den vaxpropp jag önskade mig ha.. utan vätska bakom trumhinnan därför hör jag så jäkla dåligt. Jag ska tryckutjämna flera gånger om dagen.. och ha nässpray nu igen..
Igår körde jag och Jenny ett ganska jobbigt pass på gymmet och idag har jag träningsvärk men ska ändå ut å springa en vända samt göra benböj. Aj aj aj.. Igår gjorde jag en massa grejer efter jobbet igen och blir direkt skittrött. Jag är verkligen inte helt bra än.. jag som vill vara pigg och kry.

De var det det

Sådär ja, helgen över och söndag idag.
Handbollsfesten var trevlig, ganska lugn måste jag säga.. borde dock ha åkt till Göteborg istället. Jajja. Får bli om två veckor. Igår var jag på 1-årskalas hemma hos Jenny, David och Elis. Väldigt trevlig och lagomt ansträngande dagen efter =)
Idag fick det bli gymmet eftersom jag fuskat så otrooooligt med träningen på slutet. Blev löpning och lite mage/rygg-övningarn, gym imorrn igen =)
Handboll i eftermiddag vääldigt spännande nu!

Fredag!

Yeah fredag och handbollsfest idag. DET blir sköjj. Måste bara ner på stan en vända och kolla om jag hittar ett linne. Ida är nånstans på sjukhuset och vi ska ha en dejt sen, kul!
Annars blir det en lugn helg.
Igår jobbade jag till halv tolv sen kom mamma och vi gjorde Ikea, Chilli och Gränby centrum.. sen var jag helt slut och fick lov att ta igen mig i soffan. Längesen jag var så aktiv och det kändes verkligen..

Pärs

Det har varit en jobbig dag, herregud. Först löpningen sen den sjukt spännande handbollsmatchen.. ligger utslagen i soffan och vet inte vad jag ska hitta på. Det är lite småsegt att inte ha något att göra. Kollar Polisskolan 4 vilket är ganska roande iof.
Imorrn blir det gym igen men inge benträning för då går dom av, det får bli överkropp ENDAST.

Jag DÖR!

Herreguuud nu har jag sprungit en mil igen.. det var så jobbigt att det känns som att jag ska dö när som helst. MYCKET jobbigare än första gången.. psykiskt jobbigt. När jag hade nått 5km kände jag verkligen för att lägga av.. det var sååå jobbigt. KAN bero på min mycket ohälsosamma fredag..

Underbart

Har kollat Girls just want to have fun nu på morgonen. En film jag tittade på VARJE morgon när jag var liten..






seg kropp

Nej nu får jag ge mig.. måste lugna ner mig med gymmandet... det har blivit lite väl mycket erkänner jag. Är konstant skakis efter mina pass.. nu ska jag vila min arma muskler ett par dar från iaf viktlyftning. Får bli lite mer löpning och promenader istället. Har orkat öka från 8kg till 10kg på kettlebell och det är ju bra.. annars är det mest bara allmänt jobbigt att träna så ofta.. man orkar ju inte köra stenhårt om man tränar varje dag. Som sagt så måste jag ha en plan..
Fortsättningen på dagen blir en promenad och lite städ och inhandling av mat. Ja här skä firas påsk!

April 4, 2012

Det är så skumt att man vaknar vid samma tid varje dag, tjugo i åtta. Spelar ingen roll att klockan ställdes om, vaknar ändå tjugo i åtta.
Har tränat som en dåre nu på slutet. Efter att jag kom hem från Göteborg så har jag tränat tors,fre,lör,mån,tis och idag är det onsdag och träning igen. Känns riktigt bra men jag måste styra upp en träningsplan.. tränar typ allt när jag är på gymmet. Inte så mycket armar dock.. vill att axeln ska få vila. Dock måste den också tränas.. ska nog ta ett sånt där instruktionspass. Mitt mål är iaf att jag ska bli extremt vältränad (för att vara mig) vara i bättre form än någonsin och med lätthet springa en mil en gång i veckan.
Börjar bli mer migsjälv nu och jag orkar ta tag i saker som jag bara inte orkat tidigare, det är bra. Sover gör jag men inte utan hjälp.. så det kommer jag få fortsätta med en lång tid framöver.


Pannan i djupa veck efter en sömnstörd helg som blev droppen som fick bägaren att rinna över..


Vilostund på jobbet



"Min" häst Alvena Storm =D


Hoppla hästen


Intag av buffé, Gerd och Papi


Mys med hästarna i stallet


Malin pussar häst


En vanlig dag i soffan

Läkarbesök

Idag blev det utvärdering hos läkaren, så det blir nog bra till slut det där med.
ÄNNU en gång fick jag lämna prover och ännu en gång fick stället visa upp sina amatörstickare, men vad håller dom på med undrar jag.. Första gången så stack dom mig tre eller fyra gånger och jag är inte svårstucken och idag hittade dom inget i armvecket igen utan stack mig på handen. Sen när är hon var färdig så trycker hon inte där hon stack utan låter det typ vara, hej blåmärke! Åhh suck.. DET hade aldrig hänt om jag gjort det.
Igår blev det vilodag för vi var på Täby Galopp och kollade in hästarna. Det var ganska trevligt att hälsa på hästarna i stallet annars känns det sådär när man ska slå dom så de springer fortare på banan.. så tycker jag.
Idag blev det gym igen, men det var mer ungdomsgård där.. suuuck stör mig på att behöva trängas.. jajja på't igen imorrn.. tidigare blir det då.