Peace and love

Yess igår var jag där första vändan. Stekhett mot min stackars stackars hud. Jag hade dock förberett mig med thailandskrämen (solskyddsfaktor 50) så det gick ganska bra. Det gällde dock att hålla ryggen ifrån solen.. den delen som blivit mest torterad.
Band som vi tittade på igår: Jimmy eat world, sahara hotnights, Lykke Li och Kings of Leon.
Idag blir det Veronica Maggio, the sounds, oscar linnros, M.I.A., The ark och säkert en hel del till.

Midsommar och andra nöjen

jepp midsommar över, tråkigt tycker jag! Midsommar är min nationaldag.. bääästa dagen eller helgen på heela året.. för det är då min semester börjar och sommaren börjar på riktigt och jag har alla trevliga känslor och ingen ångest =)
Det var lite partajj här hos mamma och Peter med en massa roligt folk. Det blev lekar (!!), snaps (såklart), sill, grillat, jordgubbar, avec, kaffe, kladdkaka mm.
Efter allt detta åkte vi till Leksand för lite RIKTIGT midsommarfirande. Skulle inte kunna fira någon annanstans, så är det bara. Inget annat duger.. inte bra nog.. inte Dalarna nog. Dalarna är bäst. Dock regnade det, men det slutade lämpligt nog till dansen runt stången.



Tadaaa, uppe!


Sen åkte jag på äventyr.. jag åkte till sommarstugan som ligger ute i ingenstans på en ö. Så det var bara till att packa bilbatteriet, båtmotorn, vatten, mat, kläder ALLT man kan tänkas behöva i stuga som varken har el, rinnande vatten eller toa. Aningens stressande för en person som är van med att ha folk omkring sig. Så ganska stressad var jag... rätt länge.. De andra sommarstugorna på ön var tomma, så jag var heeelt ensam. Så jag grillade lite.. eller ganska mycket =) kokade kaffe, gick en vända på ön, kikade på fiskgjuse med kikare.


Kokar kaffe old style


Inte så fint väder


Sen skulle jag sova... hade lite smått panik över det... det blir ganska mörkt i en skog.. men det gick ganska bra..
Dagen efter (idag) var ju kanooon fin så jag la mig på bryggan och solade, försökte meta, men det gav jag upp ganska snabbt. Så det blev solning och solning och mera solning... kan säga såhär, man märker inte hur illa man bränner sig när det blåser. Så nu är jag inte blekfet, jag är rödfet.

Morgonsolen på ön


Stugan


Solar, läser bok.. hade det gaaanska najs.


Åkte lite båt



Bröllop nr 2 check!

Bröllop nr 2 var också fantastiskt, inte så fint väder dock men brudparet och allt annat fantastiskt och skitkul. Blev ju en liten gymnasiereunion vilket alltid är kul trots att jag missat några stycken. Hinner inte skriva så mkt i detta nu för jag måste packa för dalarna som jag åker till imorrn. Paniiik, får inte glömma något.
Får återkomma med bilder senare.

Dalarna

Ja nu är jag hemma på landet eller skogen eller vad man ska kalla det. Tyst är det.. och jag är rastlös. Tyvärr regnar det och det är kallt, bådar inte gott inför imorrn men det gör eg inget eftersom vi inte ska vara ute.
Jag har bestämt mig för den blå klänningen iaf, för den är GRYM! håret blir nog uppsatt eftersom utsläppt inte håller sig så bra i fuktigt väder.
Har sett en mkt bra film som heter Mary and Max, animerad och väldigt speciell. Men bra!
ska nog ta å bädda sängen och lägga mig.. har blivit gammal nu.. somnar i tid och otid.

förresten har jag dålig mottagning på mobilen och seg uppkoppling på datorn.. stor omställning och jag vet inte om jag kan hantera det... aaaahh...

Snart SNART

Snart är det dags för bröllop nr två! Jag är sååå taggad och jag VET att det kommer bli grymt, GRYMT!
Med så roliga kompisar som jag har så kan det inte bli annat än succé.

Bild från kusinens bröllop.


Bröllop

Igår var det bröllop för Emelie och Joakim i Tyresö kyrka. Herreguuud så varmt det var.. Jag skulle ta mig från Uppsala till tyresö med tåg, tunnelbana och buss.. alla tänkbara färdmedel och med stor risk att komma bort på vägen. Dock gick allt enligt planerna, inga misstag men mkt svett. Jättefint bröllop och bäst blev det när Mockfjärds gånglåt spelades när de gick ut. Perrrfekt! Sen var det bröllopsmiddag i Tyresö bygdegård. God mat, mycket dricka, galet bordssällskap. Emelie hade placerat mig på partybordet mycket bra val, jag hade skitkul!
Sen hämtade min snälle bror mig vid ett, skitbra!
Idag är jag seg och nästa helg är det bröllop igen! Jag älskar bröllop!

2 veckor till semester

herreguuud har dödat mig på friskis och svettis.. jag är helt sluuuut.. skulle behöva lägga mig och sova redan.. men jag ska inte det. jag börjar jobba kl 17 imorrn och jobbar till 21 (specialpass) så det är ganska ok.
mkt skoj är på gång.. vill bara att det ska börja nån gång. Två veckor till semester och om jag längtar? öh ja!!

så får det bli!

Ut med det gamla och in med det nya.. yes it's a plan.


Möhippan

Lite bilder från möhippan


En gorilla jag hoppas få träffa flera gånger


Picknick







Solning

ja lite sol idag var ju inte helt fel.. Jag ligger en massa back på solningen och jag kommer inte hinna sola ngt mer ute i solen. får bli någon slags nödlösning.
Idag har det också blivit lite träning (cirkelfys) som tydligen inte är helt ofarligt. En deltagare tappade en stång när hon låg på golvet och slog ut tanden.. aj aj.. ett tungt träningspass.. känns som att formen är på väg bort.
Väntar på att mina klänningar ska komma. Sen måste jag hämta ut en klänning på kemtvätten också. mkt att stå i.

jag dör snart

fy fan.. jag jobbar snart ihjäl mig.. jag ORKAR inte mer...
jag hinner inte återhämta mig mellan arbetspassen, jag har inget liv efter jobbet, jag har konstant huvudvärk, jag sover dåligt, jag är irriterad och jag vill bara skrika... etc etc...


abstinens

det kryper i kroppen på mig.. Detta tillstånd uppstår varje år.. behovet att åka hem till Dalarna. Det är där man ska vara på sommaren.. så är det bara... så LÅT MIG FÅ ÅKA HEM DÅ!!




Min plats i solen...


Löneökning

Årets löneökning gör så att jag kommer att ha råd med ett extra mjölkpaket till i månaden, fantastiskt! 1% ökas min lön med!!!! jag är helt lyrisk!!!!











.... not.