Ungar jag längtar efter






Faster Tilde!

Yeah äntligen är han här! Inatt 02:19 levererades en rejäl bit på ca 4,5 kg. Kan knappt vänta på att få se honom!

Fantastiskt rolig helg

Gud vad jag skrattat i helgen, det är alltid så sjukt kul att träffa gamla gymnasiekompisarna. I fredags var i hos Anita i Upplands Väsby i hennes hus som var skitfint. Vi hade fredagsmys och tittade på fotboll. Tog bilen hem och sen tog jag tåget in till Stockholm på lördagen. Lite shopping stod på schemat och på kvällen bowlade vi, käkade gott och kollade på sport. Efter det satt vi på Hilton och snackade. Idag började vi dagen med brunch, skitgod sådan och efter det ABBA-museet. Fi fasiken vad kul det var idag, längesen jag skrattade så mycket. 








Nämen va kul!

Hade tid hos käkkirurgen idag igen, sista gången får vi hoppas. Behövde inte äta mer antibiotika iaf, men fick ny tamponad i gropen :-(.. det bultar när jag får upp pulsen, det skulle inte vara så tydligen. Så nu de närmaste dagarna håller jag alla tummarna för att det inte svullnar upp igen för då är det bara att skära upp allt igen och spola. Hoppas hoppas. Idag är iaf första dagen utan smärta, det är fan lycka.. Lycka är att inte ha ont, just nu. 



Tandutdragningen


Samma dag som tanden rök, bedövad i läppen och hade ingen aning om vilken smärta som väntade... 

SUCK!

Fortfarande sjuk... Huvudvärken är skit jobbig... Försöker slappna av men kroppen är så van att ha ont och spänner sig i ren reflex, och för att inte bli helt däckad av smärtan så måst jag ta tramadol. Och tar jag det kan jag inte jobba. Men jag hoppas innerligt att jag är frisk på måndag för jag orkar inte ligga ner mer, två veckor i sträck... Jag har förtvinat! 

Tandföljetongen

Mår bajs, har feber och kraftig huvudvärk. Feber har jag fått av elaka bakterier som jag idag fått ytterligare penicillin emot, huvudvärken har jag fått pga att jag spänner mig hela tiden pga all smärta. Kan inte slappna av när det gör så satans ont. 

Tramadol

Det är väl ingen höjdarmedicin direkt men utan den hade jag aldrig överlevt de senaste fyra dagarna. Igår tänkte jag att nu mår jag ganska okej, jag skippar tramadolen när jag lägger mig och kör bara Alvedon.. Japp nu sitter jag här, klockan är tre, jag har vrålont, så jävla ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen..  Helvetes jävla skiit!!!! Det som ändå kändes som början på slutet igår... Fy fan fy fan fy fan vad jävla less jag är på att ha ont!!!! Jag vet fan
inte hur det är att inte ha ont längre, på riktigt. Jag är ju smärtfri några sekunder åt gången eftersom det pulserar och kommer som knivskarpa nervsmärtor men jag vet ju att det kommer tillbaka så man slappnar ju inte direkt av.

Flytt i Täby

Kunde inte åka själv till Täby för att hjälpa Olov å Malin med flytten, hade iof varit extremt onödigt att köra egen bil, ja pappa hämtade iaf upp mig. Sen var det bara att bära järnet. Kändes bra att få använda musklerna efter en vecka i vaggande fosterställning. Allt var flyttat och klart halv tre sen pizza på det och hemfärd. Så nu är jag hemma i soffan ska kanske städa lite. 
Sen ska jag sy på kläderna till maskeraden nästa fredag. Yeea!