Film


image210


Tittar på film.. Tjenare Kungen.. den är bra.


Kattvakt är jag... åt Mido. Han med de 14 tårna. Han ska sova här inatt.. får se hur det går med fröken... hon är lite stingslig.. kan man säga.

Nu ska jag fortsätta titta..eller sova...

Våra utgångar..

Om någon undrar hur det ser ut när vi går ut på helgerna så kan jag visa en liten video på ett ungefär hur det ser ut. Vi backar undan publiken och så ser det ut såhär..

Favoritprogrammet

image209

Nu har "So you think you can dance" börjat i Sverige.. Det omöjligt bli lika bra som när det gick i USA. Så jag bjuder på lite
Frän dans från förra säsongen.

Tillbaka i storstan

Fick åka med Malin och Gustav hela vägen hem till Uppsala igen. KANOON bra. Det är så himla jobbigt att ta med sig allt på tåget och jag hade en del att bära. Så nu är jag och Alva tillbaka i lägenheten.. det känns lite vemodigt att lämna hemmet.. hon trivs så bra hos mamma och peter.. jag ska försöka få henne att ha kul här med tills vi åker hem igen.
Fick ju vara hemma en hel vecka och jag borde ha hunnit med en massa..det har jag inte riktigt.. jag har BARA haft det bra =) Jag har hunnit med tillräckligt. Jag har pysslat. Jag måste fortsätta mitt pysslande. DET är fantastiskt roligt.
I lördags träffade jag ett gäng gamla kompisar.. det var vansinnigt roligt. Det var inte meningen att vi skulle gå ut men ut gick vi. Först till Rock house som sög så vi gick till Bolanche istället. Mycket intressant ställe det där. Jag får se saker som jag inte tror jag ska få se... det var en del osmakliga saker. Men vad förväntar man sig.. det är ju Borlänge =) haha!
Men nu är man tillbaka i stan och jag har fått igång kökslampan.. jag hade helt enkelt kopplat lite fel.
Ska snart och handla käk.. måste ha välling.. det är så gott!

Leksand vann! jag visste det.

Långfredag

Är det inte bara så onödigt? Om 4 minuter börjar matchen mellan Leksand och Brynäs SAMTIDIGT spelar Sveriges handbollherrar match mot Tunisien... åhh! DET är ett svårt val.. Gud vad härligt det ser ut att spela match... Det är så satans roligt. NU saknar jag handbollen.. MYCKET.
GUUD vad godis jag har ätit... nu får det snart vara nog.. jag äter å äter å äter... men på måndag? ska jag börja vara lite nyttig igen.. hehe hoppas det går DENNA gång =) jo klart det går...det ska gå..
SNART är det nersläpp i Leksand... SPÄNNANDE!!!! Dom MÅSTE vinna nu..

Pyssel

Idag har jag och MOR pysslat.. det är än så länge hemligt det jag pysslat med men kanske inom kort så får ni veta..
Ikväll ska jag titta på hockey.. dock ej live..
nu ska vi göra laxpaté jag och mor i skutan..

Skärtorsdag

och jag ska vara påskkärring som alla andra år. Jag känner mig otroligt vacker när jag traskar runt mellan gårdarna här hemma.. speciellt nu när jag har böldpest. Nej det gör jag inte.. men tänk vilken syn.. haha.
Jag vet att designen är inte den vackraste på denna blogg.. men.. det blir inte bättre än såhär... jag ÄR kass på koder å grejs.. jag bara ORKAR inte lära mig.
Snart blir det kupolen för andra dagen i rad... nu ska det inhandla pyssel.. jag ska pyssla. Älskar att pyssla.. tänkte jag skulle snickra också när jag är hemma. ALLT är såklart hemligt tills jag är klar och nöjd.. jag menar jag vill ju inte visa upp ett misslyckande.. det går ju bara inte. jag misslyckas ju aldrig =)
Igår var jag som sagt på kupolen... köpte en guldkudde till min svarta soffa som ska komma nångång.. jag har glömt hur långt tid det är kvar nu.. 3 veckor? 2? det är då jäkligt efterlängtad.
Mitt favoritämne att skriva om är ju såklart mina sjukdomar så hur har det gått med min senaste sjukdom?
Jo, jag tog min sista diklofenak igår morse och jag har inte haft ont sen dess... och utan kåvepenin hade svullnaden aldrig gått ner.. så man kan säga att jag nästan är frisk.. jag önskar bara att jag kunde få mitt saliv tillbaka.. dä ä törrt kan jag lova.

Så jahopp vad blir nästa sjukdom? det lustiga är att man kan aldrig veta med mig.. jag får ju BARA konstiga saker..

En jäkla tråkig grej som inträffar i maj är en kollision.. en kollision av två händelser... Den ena händelsen är min NATIONALDAG och den andra är en kryssning med klassen. Ja alltså min nationaldag inträffar den dag då eurovisionsongcontestkommittén har valt att lägga finalen i eurovisionsongcontest. För det är bland det roligaste jag vet! =)


filmdag.. igen.. kanske plugg

Det är jobbigt att bara gå hemma och inte kunna vara på praktiken... det gör mig en aningens stressad. Men hur jag än gör så går det inte att vara där.. jag skulle smitta ungarna, jag skulle få springa runt med en vattenflaska i handen eftersom jag inte har något salivproduktion överhuvudtaget, jag skulle röra mig som om jag hade en stödkrage, jag skulle inte kunna äta med de andra för jag kan inte gapa och ja kan inte slicka mig om munnen eftersom tungan gör för ont... vilket fantastiskt liv jag har nu...
Igår kom mutti och Peter hem.. de träffade fröken Alva för första gången.. jag tror det gick bra.. och jag hoppas det fortsätter så..

Jag skulle vilja åka till Borlänge trots mitt utseende...

Nej nu ska jag fortsätta mitt DVD-tittande... Först sex and the city..sen walk the line kanske... jäjä vi får se..

Imorrn börjar kvalserien.. spännande.. äntligen kan man börja bry sig om hockeyn..

Tänk om

ni kunde se mig nu... då skulle ni få skratta.. ja fy fan vad ni skulle skratta. Jag kan lova er.. jag har ALDRIG varit så FUL som jag är nu... jag är helt vansinnigt ful.. Jag ser ut som Gwyneth Paltrow i filmen "min stora kärlek" precis så..samma hals... och jag skojar inte.
Jag och min syster tittade på mig i spegeln och vi höll på att skratta ihjäl oss... jag önskar jag vågade lägga ut en bild för att bjuda på ett gott skratt men jag kan inte... jag skulle skämmas.. hahahaha.
Ja fy fan.. haha...

Jag tror jag dör

jag har så förbannat ONT... jag döööööör.
Snart komemr Frida och hämtar hem mig... mamma tyckte det var bäst så.. hehe..
jävligt dumt med praktiken då bara... men jag kan inte vara på praktik när jag är såhär... det går bara inte.. jag kan inte vrida nacken.. jag kan knappt äta... jag har svullnat ännu mer... och jag har OOONT!!
Tack gode gud för att knasdoktorn på öron-näsa-hals skrev ut en hel drös med smärtstillande... jag tror inte jag klarar mig utan dom... jag väntar ännu på att dom ska börja värka..

Skitnatt

Jag tog min voltaren och hoppades på att smärtstillningen skulle komma... Men vafan den kom ju aldrig.. jag vred mig i plågor ungefär till klockan tre.. då hade jag tänkt kasta voltaren:en i soporna.. jävla skitmedicin...hjälpte inte ett dugg.. om det inte var det som började verka 3 timmar efter intaget.. STÖRT!!
Det är inte lätt att ligga och ha fruktansvärt ont.. varje sekund är ett helvete... det är en smärta som är där HELA tiden..
Ska snart traska iväg till apoteket... när jag bröt näsan och var hos doktorn och berättade hur ont jag hade haft i skallen så skrev han ju ut sömntabletter och smärtstillande... kanske jag skulle ta och plocka ut de medicinerna ändå.. inatt var det jävligt frestande.. jag ska iaf överväga om jag ska ta ut tabletterna med smärtstillande... bara de inte är voltaren...
Jag fick ju nåt annat smärtstillande av sjuksystern när jag kom..det verkade direkt... DET vill jag ha...
Imorrn ska jag försöka gå till praktiken.. jag TÄNKER ha polo på mig.. hur fult det än ser ur..

Tradition

Det är lite tradition för mig att bli dödligt sjuk på söndagar.. det är ju en bra dag att bli sjuk på.. allt är öppet, många som jobbar och man får bra läkartider. YESS! nej...
Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen igen och sa att det hade blivit svårare att gapa... hon bokade tid dirkt på Uppsala närakut.. jaha.. jag ville ju till Ackis.. jaja...klockan 22.00 hade jag fått tid. Var bara att ligga och vänta..tittade på sporten.. började se Wallander... sen var det dags att cykla iväg.. under färden dit började det göra mer och mer ont.. och när jag kom fram började tårarna rinna.. fy fan vad ont det gjorde..och vilken lättnad att vara framme. Anmälde mig i kassan eller jag försökte.. kunde knappt prata för jag grinade så mkt.. fick komma in de stoppade pinnar i halsen på mig och stack mig i fingret... tårarna bara fortsatte att välla ut... fick smärtstillande och tack gode gud för att det hjälpte... kände mig lite töntig som satt och tjöt bland folk... de trodde säkert att jag överdrev.. haha.
Sen fick jag komma in till läkaren han sa att proverna hade inte visat på någon toncillit, vilket jag redan visste.. det var ju halsböld.. det hade jag redan bestämt. Men eftersom jag inte kunnat prata så hade det inte gått att framföra. Han klämde lite på halsen... oh fy *** vad ont det gjorde... det var inte så farligt I munnen men jag hade en kraftig infektion i körtlarna... så eftersom det inte fanns något att skära i så blev det inget sånt... dumt.. jag hade velat bli av med det...
Så imorrn är det praktik igen.. jag ska se hur jag mår imorrn ifall jag kan gå iväg.. jag ser ju egentligen inte klok ut... men ja vi får se...
Ska ta lite voltaren och sen ska jag sova gott.. hoppas jag...

Vad är detta?

Hade ju en aningens ont i halsen nu i veckan som var... det gick ju över tyckte jag, så jag var med på matchen  .. Det gick väl bra att springa och så.. var väl lite svårt att andas men.. inget jag tänkte speciellt mycket på. Jag var ju pigg i övrigt.. benen var lite sega men.. ja det är dom ju ibland. Att spela var DUMT! Igår kväll började det strama på utsidan av halsen och det gjorde ont i käkleden.. och inatt var ingen rolig natt... gick ju inte å sova alls. Vaknade med en skitsvullen hals på UTSIDAN.. jahopp så jag ringde sjukvårdsrådgivningen... och beskrev mina symptom så fint... svullen på utsidan, svårt att gapa osv... jahopp halsböld kom hon fram till.. jävla SKIT!!! Hon tyckte jag skulle åka till akuten... öron-näsa-hals... min hemmaplan.. jag är ju där stup i kvarten.. jag kan ha klippkort på öron-näsa-hals. Hon ringde dit men de hade mkt å göra och jag är ju inte så sjuk och mår ju inte så dåligt så jag tyckte jag kunde vänta till imorrn. Hon var lite tveksam men sa att jag INTE skulle tveka att ringa tillbaka om det blev svårare att gapa... jag sa att jag skulle vara observant.. Jag tror jag kommer att återkomma.. det är inge vidare skönt faktiskt. Halsböld i sin tur betyder dissekera Tildes MUN istället för näsan som det var sist.. ska hela mitt ansikte skäras i? Ögonen nästa? Vad är detta??? varför måste allt skäras i?? Det är ett helvete att vara patient... jag HATAR det.. jag kan vara patient så länge dom inte ska göra något med mig..
Jag är dock glad så länge jag slipper ha ont i huvudet... det är bland det värsta jag vet... än så länge är halsböld inget emot huvudvärken jag brukar ha. men jag anar att huvudvärken kommer att komma.. jag anar den...

Jag tror jag ska byta namn på bloggen... Tildes sjukdomsblogg

Musik som poppas:
Kat DeLuna Feat. Busta Rymes - Run the show (Konvict Remix)
Cassie - Is it you
Kylie - Like drug
Kylie - In my arms


Mini

Jag har hittat en bil.. inte för att jag tänkt köpa någon men det är kul att kolla. Favoritbilen sedan länge är ju MiniCooper. Den är sååå fin, det har jag alltid tyckt.. här är den... drömbilen.
image208

MiniCooper

..

Jag hade velat få mkt gjort idag men det ser inte så lovande ut... min hals värker mer än på länge.. ja det gör riktigt jävla ont. Förut var det bara på en sida.. nu är det på bägge och svällt.. AAAH. Skit. Det går ju bra så länge jag inte sväljer... så jag har spottkopp. Eller nej.. men det vore bra.
Hehe igår var blondinbella på ettan. Jag bara skrattar åt henne, hon är så äcklig.. hemska människa.
Undra om man skulle ta sig ut på stan ändå.. jag tror det...kolla in lite prylar på inredningsaffärerna.. som man kanske kan bygga själv =))

Lazee - Rockaway
Prince - When doves cry

Fröken handfat

Jag spenderar cirka 15 av dygnets alla timmari hemmets lugna vrå, varav 13 av dessa umgås jag och fröken handfat...tajt. Det kan röra sig om... ja mestadels att hon ligger på min mage när jag har datorn i knät, vi ligger sked på nättern eller så ligger hon i fotändan, hon ligger i handfatet och tittar på mig när jag sitter på dass/sminkar mig/borstar tänderna, eller så leker hon vattenspridare med duschen när jag duschar. Hon stirrar på mig när jag diskar/lagar mat, hon flåsar mig i ansiktet när väckarklockan ringer, hon sover i underklädeslådan så att hon har koll på att jag tar rätt kläder, hon sover i hallen när jag kommer hem så att hon ser att jag kommer hem ordentligt.. ibland så används hon som huvudkudde. det kan verka jobbigt men jag klagar inte, för säg något hon inte gör eller går att användas till.. .. fröker handfat och jag.. vi är tajta... riktigt tajta..

image207

Mina mandlar

är jag jääkligt sugen på att själv operera bort. Den vänstra är stor som en golfboll och jag blir svettig bara av svälja. AH! Vart kom det ifrån? Bara jag är frisk till lördagen.. eller det spelar ingen roll.. jag ska spela ändå men det är mycket roligare om jag kunde få vara frisk.
Räkfrossan som är vårens hjödpunkt (vi har tryckt in en till nu för det är så vansinnigt gott) fixar vi själv. Alltså vi går till Saluhallen köper färska räkor i STOOORA mängder, gör egen Aïoli, bakar bröd och ÄTER ALLT.. i större mängd än vad man normalt äter vid ett frossartillfälle.. det är helt galet vad man får i sig.. men det är ännu galnare hur jävla gott det är.
En vecka kvar på praktiken nu, så nu ska jag gå från neuro-CT:n till barnröntgen igen och sen SEN kommer jag att få sova mer.. träna mer? hehe oh ja... men nu är jag sjuk =) och då kan man inte träna =) och inte gå i trappor heller.. men äta går bra.
Nu befinner jag mig i sängen precis som vanligt.. med katten mellan mig och datorn.. precis som det alltid är.. Alva är mycket kelsjuk när jag varit borta en hel dag.. stackars stackars kisse.. jag har såå dåligt samvete över henne... hon borde få bo hos pappi =) eller hon borde få bo hos mutti.. tänkt vilken miljö hon skulle få leva i =)

Imorrn är det FREDAG!! Bästa dagen på hela veckan!! jag är LYCKLIG.. (om bara halsontet kunda försvinna)


Nästan natt

Ja eftersom vi har så toksena träningar så kommer vi ju nästan hem mitt i natta.. det är iaf då man fixat klart allt. Ah har lite ont i halsen... vill inte bli sjuk.. tror inte jag kommer att bli det men det är ett störande moment jag måste genomlida.
Onsdag imorrn och sen är det torsdag vilket betyder nästan fredag och fredag betyder helg. Jag borde lägga ner bloggen tills jag kan skriva om nåt annat än längtan till helgen och min huvudvärk.. jag är TJATIG jag vet..
Många trafikolyckor på sjukan.. många unga tjejer med trasiga kroppar... usch jag blir paranoid... jag är snart rädd för att åka bil.. jag är rädd för allt numera.
Jag längtar efter min soffa... den ska väl komma om fyra veckor eller nåt liknande.. lång tid för en som längtar..

nej nu ska jag släcka ner och vänta på att kissen kommer och lägger sig här bredvid..

Bio

Imorgon ska jag och Ylva gå på bio. Vi tänkte se Morgan Pålsson. Han är så jävla rolig. Sen är det ju så mysigt på bio.. bra ljud.. stolarna är väl sådär men ändå. Sen har vi två filmer till att se, för jag har ju fixat så att vi kan se MASSA MASSA filmer =)
Ikväll är det sen träning.. kan det vara sista sena träningen på länge? det är då iaf det sista sena träningen jag är motiverad på, på mycket mycket länge.. Sista matchen på lördag.. ska bränna en uppvärmingsskiva... har en bra låt jag vill lyssna på =) haha.
I lördags var vi ju ut.. efter matchen var det bara att dra till Karin som hade fixat tacos åt oss handbollsspelare.. Det var SKITGÖTT! Tack Karin! Sen efter att ha setat där och härjat ett tag så drog jag och Sarah iväg till ÖG:s där det var 04. (ÖG= Östgötanation, 04= gask till 04.00). Det var riktigt skoj och skitbra musik.. stannade inte riktigt till fyra men till tre ung. Till helgen är det räkfrossa och eventuellt utgång efter.. men jag vet inte.. vi får se. Det är så mkt fest hela tiden... jag blir sliten och tjock. Hoppas nästan dom ska på BJ.. så slipper jag följa med.. jag orkar inte med BJ.. tycker det är tråkigt där.. nej jag är inte sugen på att gå ut.. jag är bara jäkligt sugen på att äta mig riktigt mätt på räkfrossan =)

Praktik + jobb

Idag har det varit en riktigt konstig dag.. jag har INTE haft ont i huvudet. Helt jäkla otroligt!!! Så idag har det gått mycket bättre på praktiken än tidigare. Jag orkade göra saker. Inte nog med det.. jag tackade ja till att jobba till kvar över åtta efter att praktiken var slut. Hur dumt är inte det?? men men jag kan aldrig tacka nej till jobb.. jag behöver alla pengar jag kan få. Jobbet gick bra och jag fick inte ont i huvudet då heller..
Så nu är det bara TRE dar kvar till HELGEN. På lördag spelar vi sista matchen för säsongen och det betyder att det är vår.. iaf i min hjärna. Ska både bli kul och tråkigt. Matcher är ju det roligaste. Hoppas denna match blir roligare för alla sura miner under och efter förra matchen var väl inte sådär jätte kul se.. lite töntigt skulle jag nästan vilja säga.
Nu börjar man se slutet på praktiken och nu är det lättare att åka dit.. men imorrn får jag sluta fyra.. thank god for that.
Kryssning med klassen har vi bestämt. SKOJ!

Fredagskväll

Här sitter jag i min nystädade citylya.. haha.  Lyssnar på Prince och tittar på Friidrotts VM. Kan ju inte bli bättre.. eller jo.. lite bättre.. en liten detalj kunde ha varit annorlunda. Hehe.
Ikväll har jag kolhydratladdat med sushi och fruktsallad, för att  vi har en VIKTIG match imorrn. En match som vi sedan länge har insett kommer att avgöra ett och annat för vår placering i serien. Det står mellan att bli trea eller fyra.. viktigt va?!! ja.. jävligt viktigt faktiskt. Det ska bli riktigt kul att spela.

Uppdatering:
Ja hur går det med näsan då kanske ni undrar. Det gör inte alls så ont som det har gjort. Jag kände nästan ingen rädsla på träningen i torsdags och det är ju bra. MEN den är knölig... gropig, utbuktande.. ja.. som den inte var förut. Huvudet då? har väl huvudvärk i stort sett varje dag. Såklart mer när jag varit på praktik, sovit lite, tränat.. men just precis i detta nu så har jag ingen smärta. Det känns men det gör inte ont.

Man skulle kunna säga att vi jobbar på/åt/med CSI på sjukan. Vi håller ju på med identifiering av mordcases.. DET NI !! Fatta vad spännande =)) En annan sak så har jag börjat bli jävligt rädd för att bli sjuk/ skada mig.. har sett så mkt otäckt och mindre otäckt när man jobbar... jag vill för allt i världen INTE hamna i samma sits... det finns inget stopp på grejer som man kan råka ut för... ah... panik..

Idag har ju katten steriliserats. Det gick fin fint. Hon var så snäll och veterinären var imponerad av hennes lugn och så sa hon "det finns inget ont i den katten".. hör du det mutti!? Hon vill bara busa jätte mycket =) Sen var det en annan stackars kisse i väntrummet i en annan bur som höll låda kan jag lova. Stackars katt.. han lät som ett ufo..
Men vi åkte hem med bussen och jag stängde in henne på toan så hon inte skulle vimsa omkring i lägenheten.. så hon fick väl vara där i ett par timmar.. sen öppnade jag dörren.. ut kommer en till synes kraftigt berusad katt, samt att han såg väldigt bajsnödig ut... det var hemskt å se.. så synd om henne.. men jag höll på att börja skratta.. fyy.. Skulle ner på stan en sväng så jag stängde in henne på toan igen.. och när jag kom tilbaka var hon mycket piggare.. och nu hoppar hon upp i sängen utan problem. Dom har rakat bort en bit päls på sidan av magen och gått in där, inte mitt på magen som man gjorde förut. Så det ska nog bli bra.. jag övervakar henne hela tiden.. eller de gånger jag får syn på henne.. hon har lagt sig i transportburen.

Lite musik:
Prince - when doves cry
Tegan and Sara - Walking with a ghost
Kent - Colombus


image206

Fy faaan vad underbart med helg

Varje dag på praktiken, varje dag nere i omklädningsrummet så längtar man att det skulle ta slut... Jag orkar inte vara på praktik mer... det suger ur alla mina krafter. Jag orkar bara leva när det är helg. Jag orkar inte diska.. jag orkar inte laga mat.. inte bädda inte städa.. ingenting.. jag orkar bara sova.
Men NU är det helg och jag orkar göra saker. Idag till exempel har jag varit hos veterinären med Alva.. så nu har jag en smått vinglig katt inne på toan. DÄRFÖR har jag inte kommit iväg på stan ännu.. =)
Väntar på sarah också.. hon ska INSPEKTERA garderoben i jakt på kläder att ha imorrn.. hmm undra vad jag ska ha på mig..
jag får fundera vidare... nu blev jag trött.. ska vila

Bräda

Jag ska börja mitt nya liv... eller jag har börjat... men det blev inte en förändring till det bättre.. jag har alltså börjat äta MER ONYTTIGT. Jävligt dåligt drag. Men IMORRN ska jag på Bräda på Friskis och Svettis vilket är skitskoj. Jag hoppas att det ena leder till det andra så att jag gör fler bokningar. Så om jag gör som jag ska så blir det träning 4-5 gånger denna vecka.. det börjar ordna upp sig. Det är ungefär så jag borde träna.. fast det är ju att ta sig lite väl vatten över huvudet. Kroppen är en anings sliten efter en hel säsong och jag får alltid problem med benen... just nu är mina vader två stockar. Förra året sträckte jag bägge baksidorna av låren.. det är alltid skador på g i slutet.. även om jag tycker att jag har avverkat mina skador. Denna säsong med handbollen har vi haft en del rejäla missöden... kraftig hjärnskakning, lättare hjärnskakning, hjärnblödning, bruten näsa, bristningar i vader, pajade axlar för att nämna några.. Jag är en anings bitter över att jag inte kan spela så som jag gjorde innan näsan... jag vill ju ge stryk men är livrädd. AH! Det är ju nu handbollen är som roligast.. precis i slutet...

Äcklig dag

Idag har det varit en riktigt bra dag trots att jag var förbannat trött imorse och ville hellre dö än att gå upp och iväg till praktiken. Men iväg kom jag och det var en helt okej förmiddag till den sista patienten innan lunch. Det var otrevligt, mycket otrevligt. När patienten ligger på rygg inne i CT-apparaten så börjar patienten spy kaskader av spya. Det var som en fontän och den stackars patienten dränkte sig själv och apparaten i denna vätska. MYCKET MYCKET otrevligt... för att inte tala om lukten... lunchen smakade helt plötsligt inte lika gott. Det var vidrigt...
Men jag är ju med en dalmas på labbet... så vi kan ju inte ha annat än trevligt.. haha.

image205

Förr i tiden

då skrattade jag mig svettig varje dag. Det var på den tiden jag gick på högstadiet och på gymnasiet. Gymnasiet var nog värst eller bäst. Vi skrattade så vi höll på att dö på lektionerna.. nuförtiden skrattar jag inte lika mycket på dagarna.
En rolig grej som jag om Ebet höll på med på högstadiet var de gånger vi skulle repetera glosorna. Ja man skulle ju upprepa efter läraren. Så läraren börjar med att säga en glosa.. en av oss (beroende på vad vi kommit överrens om) sa snabbt glosan sen så sa hela klassen glosan i kör och sen avslutade en av oss med att säga glosan lite sent. Så det blev att man fick höra glosan fyra gånger =) hahaha.. hur vi nu kom på det... kul hade vi iaf.. jäkligt kul.
Jag önskar jag kunde komma ihåg allt galet... jag ska fortsätta fundera så ska ni få höra så mycket TOK jag har gjort i mina dar...

Fäntästic helg

Helgen har varit kanon.
Började med fredagen då jag var på stan å kollade runt.. köpte en klänning och en vårjacka. Så kan det inte bli vår snart?
Kvällens slut skulle spenderas på Saluhallen men innan dess skulle Sarah komma till mig och äta å fixa. Det var mycket skoj och vi blev lite sena till Karin där vi skulle förfesta på riktigt. Vi var tvungna att gå tidigt till Saluhallen eftersom det skulle vara "Korridoren" denna afton. Så redan halv elva fick vi dra iväg. Meningen var ju att det skulle vara en lugn kväll.. gick sådär va. Men det var kul.. det var ruskigt kul. Tyvärr fick jag två rejäla smällar över näsan på dansgolvet och jag skrek som en stucken gris. Jag kan lova att den som gjorde det fick veta vilket misstag han gjort. Men det gick över. Dock så fick min perfekta kväll en liten törn när jag kom ut och fick se min cykelkorg.. den var mos. SÅ förbannat onödigt. Jag blev så sur..
Sarah hade en liten aning om vilken redskap som använts.. en badmintonracket... haha njaa... mer en slägga. Jäjä. Det var den korgen det.
På lördagen hade vi match... jag säger såhär... jag var aningens seg och skitnervös över näsan. Gjorde inte så mkt väsen av mig i försvaret men det gick bra ändå..  ska göra en bättre match nästa helg.
På lördagen tog jag en rejäl sovmorgon och hann bara äta frukost innan matchen vilket resulterade att efter matchen upplevde jag den värsta hungern jag NÅGONSIN upplevt. Det var fruktansvärt. Ylva och Sarah skulle komma förbi och kika på melodifestival så laga mat hann vi inte. Vi körde på hemkörningspizza som i sin tur dröjde 50 minuter.... ahh jag höll på att äta upp katten.
Och idag har jag varit på kalas hos Kamph... najs mycket najs. Gott fick bjöds det på.. Kamphen är så händig hemma =)
Men nu är jag less på att skriva och klockan är nio... dags att tvätta håret!