Vafan

det är nåt skit med tv:n... den säger "fel kort" alt. "inget kort" vilket är skitsnack.. inte kommer jag fram till tele2 heller... ah! störigt. Skulle ju ha ringt å bokat tid för min risbuske till hår... det är som svinto nu... not very najs.
Idag slet vi som djur med PM som ska vara klart 19 december... efter att ha transporterats mellan oss, handledaren och examinatorn.. jag tror den blev jävligt bra. 11 sidor... låter bra =) Jag tror dock vår handledare bara för att hon gillar att rätta saker så kommer hon att påpeka att vi ska ändra saker.. jag lovar!!
Imorrn är jag hursomhelst ledig och ska gå ner på stan och köpa en julstjärna, för jag glömde ju min hemma hos mutti.
Vi  (malin,SL och karin å jag då) har funderat på om vi ska åka på kryssning och äta julbord.. ja jag MÅSTE ju följa eftersom min familj DISSAR mig i år igen på den fronten.. det är inte sant.. och det var MIN IDÉ... vilka jävla svikare.. och inte ville dom lyssna till datum som jag eventuellt kunde.. NEJ. Och inga förbannade julklappar blir det heller... nej för det har typ TVÅ bestämt... ja gissa vilka?? dom som alltid bestämmer... det är ju ett ypperligt tillfälle att få saker som inte är så roliga att köpa .. nej men skit i julklapparna då...
Nu har jag gryyymt ont i huvudet... ska nog dra täcket över huvudet innan träningen börjar vid halv nio.. suck.. hata tisdagar..


Helgen som gick

Var mycket trevlig.
Fredagen började med en jävla gö sovmorgon... sen bar det av till tenta.. efter det så stack jag på träning.. hade ätit på tok för dåligt.. skakade mig igenom skivstångspasset. Hem och iväg till nation.. vin.. och sedan bowling.. mycket najs.. men jag förlorade =/
Lördagen började med Core bosu på frikis.. jätteskoj men jäkligt svårt.. ska jag gå på fler gånger. Sen var det uppladdning för rugbyfest som gällde.. perfekt att inte göra nåt innan utan bara slappa och fixa. Lite förmingel hos Linda.. jag var först haha.. konstigt. Nej. Sen åkte vi till Fyllebo där festen skulle hållas. Mycket god mat å mycket dricka.. några skandaler.. och bra musik. haha det var najs som fan. Nu vill jag på rugbyfest igen!
På fredag är det stooor förfest här i korridoren.. kan man aldrig få ta det lugnt?? bara fest fest å fest.. jag menar.. är det här hemma.. utanför dörren.. så kan man ju inte låsa in sig.. nej just det. man måste vara med. =)
sen på lördag.. så.. ska jag göra nåt? hmm nej det blir nog inge... blir väl å ligga i Ylvas säng hela dagen.. och grymta över hur trött man är... som varje dagen efter.
Men just nu är det fokus på PM som gäller... suck..

Helg helg helg!!

Nu är det slut på praktiken! Väldigt tråkigt men väldigt skönt.. har varit som en zombie i flera veckor.. inte när jag väl är på sjukan men när jag har slutat å innan.. det är påfrestande att aldrig få sova.. men nu idag..inatt fick jag sova.. och jag sov som en kung.. åh det varhelt underbart. Är tillbaka i Uppsala nu... har precis haft tenta.. ska snart pch lyfta lite skrot =) sen blir det bowling.. kanske lite dålig planering men jaja =)
imorrn blir det rugbyårsfesten med trerätters.
Och så har jag beställt en klänning till nyår.. it's gorgeous...


och nej inga julklappar i år... ska lägga allt på migsjälv.


hmm

Undra om jag inte börjar längta tillbaka till Uppsala lite... eller iaf till träningarna. mer sömn.. friskis.. stan.. haha och för att inte glömma brudarna.
På torsdag bär det av mot stora staden igen med enorm packning.. aj aj min rygg. kanske hinner jag med lite träning också.. sen tenta på fredagen och träning.. lugn kväll.. lördag börjar med träning... sen sova sen årsfest med rugbyn... blir nog en fin helg.. inga måsten... inget plugg. yess!
Idag har det varit en tuff dag på sjukan... fyra patienter och jag stod på alla.. ont i fötterna ja. men snart är det slut och jag får vila i en vecka.

men jag vill också stanna hemma...

Söndag

Idag har det varit en rätt så bra dag... försökte mig på lite löpning på förmiddagen.. gick inte alls.. jag dog efter halva sträckan.. jäjä får försöka imorrn igen.
Sen var jag och tittade på Mockfjärd som spelade mot Alfta... dom vann inte. Synd. Sen bar det av hem för mer handboll på tv... somnade... och nu sitter jag här i sängen.... som har blivit skitsnygg sen den hamnade lite högre upp med förvaring under. Har pluggat lite idag.. borde kolla mer på PM:en jag ska ha skrivit klart... men... det är så tråkigt...

Musik som går på repeat:
Britney Spears - get naked
Britney Spears - hot as ice
Alicia Keyes - No one



Vilken tarm jag var.. detta är för två år sen... och jag ska dit igen..
image157


Blää

känner mig så negativ... vill inte nåt.. vill bara gräva ner mig..
Föreslog julbord för fassan.. jaha då blev det ju så att alla kunde ett visst datum men inte jag.. så nu ska alla äta julbord utom jag.. fast det var min idé. Jävla skit. Skulle aldrig ha sagt nåt.
Vill inte tillbaka till Uppsala heller... nej sitta i mitt pyttepytte rum och få cellskräck... jag vill ha nåt eget.. jag vill verkligen det. Laga mat kommer jag inte att göra där heller... jag är så less på min kryddning... allt smakar lika..

Nya skor har jag köpt!! nya handbollsskor! Dom är skitsnygga! Dom har kostat 1100 men kostade nu bara 600.. det ni! längtar tills jag får använda dom..
Imorrn ska Mockis spela.. och jag ska titta.. kommer rycka i handbollstarmen... tarm... ja det var så Sarah kallade mig.. pga en bild som togs på mig för två år sen... då var jag en tarm... jag vill bli en tarm igen..

Blod

lutar fisk... usch. Bara så ni vet..  Igår stod jag o blodlukten hela dagen.. men igår gick det iaf bättre på jobbet än i onsdags.. men nu äntligen har jag helg... tycker veckan gick sååå långsamt.
Igår tränade jag med Mockis.. jätte trevligt men jag vet inte vad som har hänt med mina ben.. jag får mjölksyra på direkten.. har haft så ett litet tag nu...ska försöka träna bort det eller nåt.. vet bara inte hur.
Helgen blir lugn... ska försöka plugga klart allt som jag har släpande... usch säger jag bara... just nu är det inte roligt att plugga...

Hokky

Idag har jag varit på hockey... det var skoj... dom vann.. inte så värst spännande.. kanske lite. Men det finns ju en del moment på hockeyn som är helt värdelösa... tex brudarna i trappan som flaxar med armarna och ser allmänt fåniga ut.. fyller INGEN funktion what so ever... för VEM är dom där?? ingen bryr sig.. jo jag.. jag stör mig... Star babes heter dom... haha... det är ju ett skämt... dom gör ju inte ens något anancerat... dom gör inget vettigt.

Imorrn är det praktik igen... står med blodiga handskar dagarna i ända =) hehe eller nästan.. inte imorrn iaf.. då ska vi operera något stort.. en aorta.. spännande.


Kände ett sug

av att skriva lite.. skriver ju för att rapportera för de där hemma vad jag pysslar med där borta i stora staden.. men nu är jag ju inte där längre utan nu är jag ju hemma. Så mitt skrivbehov har mattats av.
Nu är jag i Falun igen... i tre veckor till. Denna gång är jag på angio... väldigt avancerat... ni skulle bara veta.. =) Man känner sig skitviktig när man får på sig de sterila kläderna och förklädet.. ja freckt.
Idag har det varit onsdag och jag rider oftast på onsdagar så också idag... alltid mysigt med hästar.. men jag fick en aningens panik när jag skulle ta om dom. Hästarna i stallet är fyra.. en skäck och tre bruna.. de har väl sina speciella utseenden men i mörkret var de fan lika.. jag fick panik.. det låg ju mat i boxarna.. jag var säker att jag skulle leda in nån i fel och så skulle det bli fel och hästen skulle få lov att avlivas.. tack å lov så visste en av dom vart han skulle så han fick gå själv.. men sen hehe ja.. det kom en mamma som jag kunde fråga.. puh..
Ett som är säkert är att jag ska skaffa häst.. så snart jag kan.. och tyvärr Frida vi har inte samma hästsmak så vi kan nog inte skaffa en ihop.. =)
På fredag blir det storstad igen.. och plugg.. aaah jag ska plugga hela helgen.. jag VILL INTE. Jag gillar att plugga så länge man slipper att just plugga.

I helgen var det ju Hela huset... och hade ingen aning om vad det var.. och hade jag det hade jag INTE gått dit!! shit vad är det för ställe folk går till??