Ayia Napa - the trip

Då kom vi alltså hem i onsdags efter en mycket hård träningsvecka på Cypern. Vi har verkligen legat i och tränat det allra bästa och alltid haft humöret på topp.
Vi åkte från Arlanda på onsdagen och anlände till Cypern på natten. Den fuktiga värmen slog emot oss som en vägg när vi klev av planet och jag undrade hur jag skulle klara av den. Svetten bara forsade. Att gå ut och festa direkt efter att vi kommit till hotellet gick helt enkelt inte... vi däckade.
På torsdagen var det dags att söka upp poolen och se vad det var för folk som bodde på hotellet. Vi kom fram till att det var Brittiskt för hela slanten vilket även musik som spelades vid poolen skvallrade om. (detta jävla housetechno skit) Första utgången vi gjorde gjorde vi på torsdagen.. det var galet skoj. Vi sprang in å ut på en massa pubar och dansade och härjade. Det var mycket mycket roligt.
Fredagen var seg.. mycket seg.. och spenderades vid poolen. Så såg de flesta dagar ut.. lite party och pool. På måndagen åkte vi ut med båt för att kika på Famagusta (spökstaden) och fick bara från båten.. det var gött och svalkande.. när vi sedan skulle tillbaka så var det som att åka karusell med båten, jag trodde vi skulle välta men det var roligt det med haha.
Men ja.. svårt att skriva vad vi gjort...
-ätit en massa
-sovit en del
-festat lite.
-stört oss på britter
-saknat Ros-Marie
-tittat på rugbyspelare
-skrikit oss hesa över kackerlackor
-legat på luftmadrasser en HEL dag
-ätit garlicbread with cheeese

ja det mesta är internskämt.. kanske bäst jag lägger upp bilder så får dom tala för sigsjälv.

Och snart ska jag spela min första rugbymatch närmare bestämt den 8 september.


Tillbaka från värmen

OTROOOLIGT varmt... otroligt svettigt.. men oootrooligt gött. Men måtte djävulen ta alla britter... haha nejdå.. vissa kanske..

Orkar inte skriva så mkt just nu.. kanske kommer en längre utläggning senare.. men svårt att få folk att förstå komiken såhär på bloggen...

En sammanfattning:
40 grader varmt
3000 britter varav 2000 sjöng allsång på nätterna
10 000 myggbett som kliar till döds
Mycket party
MYCKET pool
inte så brun
och mycket MYCKET mer... för att inte glömma Ros-Marie

Kickan, Maggan och Ros-Marie på nya äventyr.. fortsättning följer

Nu drar vi

38362-139

Till Ayia Napa...!!!

Det kommer att bli fett!!!






Om inte planet störtar och jag dör...

Helgen som gick

var kanoon.
Fredagen spenderades en sväng i Borlänge sen skulle jag hooka upp med Brita som känt stack till Stockholm... eller försökte sticka, hon missade tåget. Jahopp det var den fredagen.. lite ovant att vara hemma med Mossan å Peter bara. Lördagen börjar som alla mina semesterdagar.. jääätte långsamt. Pysslar med lite allt möjligt innan jag tar tag i saker och faktiskt gör dom. Kvällen skulle spenderas i Falun, Harrys. Aldrig varit ut i Falun förut och visste inte riktigt vad som väntade. Hade inte så höga förväntningar inför utången då jag har haft tre mindre lyckade utgångar i rad, då det helt enkelt bara har varit tråkigt. Men! det var skitroligt. Harrys var ju stort och najs inredning. Som vanligt vill jag dansa när det är jääätte lite folk på dansgolvet så att jag kan svänga mina lurviga.. annars kan det gå som det gjorde senare.. jag trampar någon på foten..
Nepp Harrys är ett ställe att besöka och ska så göras igen. Söndagen var seg måste jag säga.. orkade inte ta mig hem förrens sent på eftermiddagen efter pizzaätning och filmtittande.. perfekt söndag.
Nu är det måndag och det börjar dra ihop sig för uppsala, resa och skola... åååh..åångest!!! jag vill inte!! jag vill verkligen inte börja skolan.. det SUUGER.
Ägnar en liten tankte åt Ylva som antagligen sitter på jobbet med säkert huvudvärk och påsar under ögonen.. kom på att bara på den tiden som jag låg och sov inatt så hann hon, komma hem från Göteborg, sova, äta frukost, gå till jobbet och jobba lite. Hehe stackarn..

Fredag me like

Började dagen bra.. vaknade halv nio (vilket enligt mig är alldeles för sent) och gick upp direkt och åt frukost.. gick en vända på byn... inget rave.. okej klockan var nio men hallå fredag?!?! Jäjä. Kom hem och la mig i sängen igen och fortsatte att läsa min bok. Vid elva tog jag mig upp igen fixade håret. Ååh det är så kul atta greja med håret nu när man har en ny frisyr.. så mycket lättare slippa de slitna testarna. Tog bäret till Kupolen för att titta efter smörjmedel till resan och fotbollsskor.. (hur jag nu kunde komma på att titta efter sånna INNAN resan).. hursomhelst hittade jag smörjet PizBuin och även fotbollsskorna! Snyggaste jag sett och BILLIGASTE! 209 kr på rea.. kanske inga höjdardojor men duger åt min rugbykarriär iaf. Så jag bara längtar efter att få prova dom på riktigt. Så allt jag handlade (nästan ok ett linne för 80 kr) var på rea.. onödigt att lägga ut för mkt cäsh tycker jag.
Imorgon blir det utgång i Falun med Frida och Andreas. Hoppas på en hjödarkväll.. eller jag RÄKNAR med en höjdarkväll! Brita skulle ha varit med men hon ändrade sig snabbt och drog till Stockholm (!) på date..galet.. =)
Kanske jag ska gå ner och börja läsa på en ny bok "snabba cash"... Ja det låter bra.. magen är full med vindruvor.. puh.. orkar inte sitta här mer...

Kveeeell

Idag började jag på en ny bok: Frälsaren av någon norsk författare... Så medans jag försökte läsa den somnade jag tre gånger... jag är sliten efter allt jobbande.. boken var nämligen inte dålig på något sätt.. men ja.. bara så himla trött.
Så för att aktivera mig började jag baka kakor.. ödesdigert! Har nu istället PROPPAT i mig en MASSA kakor istället. Hade varit mycket bättre om jag bara fortsatt att läsa boken.
Imorgon blir det en familjedag.. Jag ska nämligen åka till Falun föratt träna lite skivstång (älskade skivstång) med Frida och Andreas och sedan jag socialisera med mamma Peter och Olov, blir trevligt värre.
Här har ni något att skratta åt.. jag sörjer mitt frosseri tills vidare.. hehe

http://www.youtube.com/watch?v=5sexLfP4CtM

Semester

Igår åkte jag till Falun och tränade med Frida och Andreas på friskis och svettis. Riktigt roligt pass måste jag säga.. om dom bara kunde ha så entusiastiska ledare i Uppsala.. Sen blev det att skynda hem då dom höll på att grilla.. fläskfilé, klyftpotatis och tzatsiki.. mycket gott!
Idag är det tisdag och jag håller på att baka bröd just nu... ska när brödet är klart lägga mig ute på gräsmattan och sooooooola.. Det är kanonväder ute.

Tandhygienisten

har precis möblerat om i min mun.. det ilar överallt!! Jag hade dock bra tänder men jag ska fixa en spricka på torsdag.. blir väl svindyrt.
Ska till lager 70 snart och även Clas Ohlson för att kolla efter högtalare..

Jag längtar till Ayia Napa!

Första helgen hemma

hade Sarah med mig hem för lite partey i Lindes och EV. party på lördagen.. men som vanligt orkar jag inte två dar i rad. Too heavy for me.
Hursomhelst så var vi dit efter lite förfest hos Brita i ca en halvtimme.. kanske inte det bästa uppladdningen så det blev lite segt.. men det var kul med dans och Britas ragg... och folk som man känner sen länge tillbaka =)
Även om inte miljön var den roligaste så har jag alltid roligt med Sarah och vår uppvisning på logen går ju inte av för hackor. =)
Lördagen började alltför tidigt medan Sarah låg och grisade till halv ett.. *suck*.. när jag väl fick upp henne så åkte vi till borlänge och gjorde kupolen.. handlade lite till Ayia Napa som jag och Ylva åker till den 22 aug! Tjohoo.
Ska bli RIKTIGT roligt med semester... hade inte tänkt att åka nånstans förrens förra veckan då Ylva fick mig på bättre tankar.
Nu har Sarah åkt till Uppsala för lite dejt och Brita är i Falun och socialiserar.. undrar hur det går.. =)

Imorgon blir det tandläkaren och lite tandhackning... sen ska jag träna(?).. äh jag vet inte.. kanske..

Träningen

gick fin fint utan fotbollsskor.. eller jo några splitar gjorde jag ju.. men ljumskarna höll.. nästa gång SKA jag ha ett par fotbollsskor! Den här gången var det lite mer som man tror att rugby är.. jävligt grötigt och jävligt hårt.. alltså JÄVLIGT roligt! Jag har fastnat för det nu och kommer att fortsätta även efter semestern.. jag längtar tills jag får åka dit igen...

Alltså vad är grejen med att ha förfest med skithög musik?? Dom (läs grannen och hans killkompisar) sitter och skriker därinne till varann.. jag blir så full i skratt.. men JAG som är själv kan ju poppa högt eftersom jag inte har någon att prata med och jag vill inte gå in där och prata med dom... så jag har lite krig om vem som kan poppa högst.. hahaha.

trött..nervös

Ska snart ner på rugbyträning.. känns fortfarande helt knasigt att kasta bollen sådär.. jag tänker hela tiden "passa INTE mig" men hur ska jag annars kunna lära mig? ja ibland är man dum... trött är jag också så jag bara vill stanna hemma. Nej dags för ett koffeinpiller så att jag orkar klä mig och dra iväg.. bajj bajj..

Sjukhuslukt

Ewww... jag tror inte det finns något äckligare än dofter som dyker upp på sjukhus. I samband med det "parfymfria" tvättmedlet och folks svett så kan man inte annat än..ja spy när man träffar på just den lukten... okej jag har kanske inte spytt ännu.. men det är inte långt ifrån... men snart slipper jag det!
Igår lade jag ju upp veckoplaneringen.. inte särskilt realistisk var den.. blev ingen träning igår utan grill hos Ylva.. idag däremot ska jag följa planeringen till punkt och pricka... eller ja kanske.. är inte så sugen på Bryggan just nu... men Rugby blir det iaf! Ska dit och skämma ut mig ännu en gång... haha.. ja det är för sorgligt..

Första patienten kommer om 45 minuter och jag har redan suttit här i 20... ja, kul jobb kan tyckas =)

Sista veckan!

Sitter på jobbet och det är underbart att veta att nästa måndag sitter jag INTE här =)))
Igår kunde jag knappt vänta på att få gå hit och göra klart veckan..lovely.
Såhär kommer veckan att se ut:
Måndag: Jobb och spinning
Tisdag: Jobb, rugby och Bryggan förhoppningsvis (uteställe)
Onsdag: Trött, jobb, skivstång..stupa i säng..
Torsdag: Pigg, Jobb. frisör och packa
Fredag: Jobb, skynda hem till DALARNA och Lindesnäs.. tjihooo

Jag har p3 på och väntar på att få höra lite P Diddy..

"Ny" musik

Har en hel del ny musik till mina fans Frida och Andreas, jag förstår ju att ni inte kommer i kontakt med så mycket ny musik så då är jag er länk ut till de bästa partylåtarna.. hahaha..
Eftersom Frida är ett gammalt Scooter fan så måste jag tipsa henne om en låt
Scooter feat Fatman Scoop - Behind the cow... inte så jätte bra låt men.. duger att spinna till =)

38362-138

Och Låten som går på repeat just nu : P. Diddy - Last Night

38362-137

Jojo - Anything funkar att lyssna till..


På torsdag ska jag klippa mig.. jag funderar på om mitt långa hårs dagar är räknade.. jag vet inte... jag skulle gärna vilja kapa dett elände en gång för alla.. haha..

Fortfarande söker jag efter ett par fotbollsdojor.. storlek 39/40 någon??
Förresten pappa så vet jag att du alltid har velat köpa mig ett par.. haha.. nu kan du ÄNTLIGEN få göra det. Jag har nämligen varit totalt emot allt som har med fotboll att göra.. men nu..

Fröstbo

Helgen spenderades hos Malin och Gustav i Fröstbo där Malin växte upp. Det var grillparty och Gustavs syster kom med "respektive" plus att Sara-Lisa och Markus var med. Såklart glömde jag kameran hemma.
Jag åkte tidigt på lördagen så att jag skulle hinna dit och sola en massa plus bada i poolen.. molning var det men hindrade inte mig från att sola och bada. På eftermiddagen kom de andra och vi spelade kubb och grillade.
Eftersom Malins föräldrar har en massa kossor så fick vi ju lov att kolla in 'laggårn', tjuren, kalvarna och mjölken. Hehe exotiskt.. var inte igår man var i sån där miljö.. Jag som alltid trott jag var den som var mest från landet.. jag har insett att jag är nog den som kommer mest från "stan" av de jag umgås med. Haha.. wierd.
Jag tror jag ska gå ut och läsa mina tidningar jag har inhandlat.. och samtidigt sola lite.. japp, bestämt!

Jag var jävligt sugen att svänga höger mot Djurås när jag skulle åka från Heby mot Uppsala.. jag vill heeeeeeeeeem...

Nåt fantastiskt

har hänt... Ja jag var nere och tvättade för första gången på fyra veckor.. (skäms på mig) och jag hade en hel del kan jag lova.. massa lakan, handdukar och för att inte tala om strumpor.. ja det är sommar och man borde inte ha strumpor men på röntgen är det svinkallt så har man inte det så fryser man ihjäl så jävligt många strumporskulle tvättas. Ja och så när allt var tvättat, torktumlat och klart och strumporna skulle paras ihop så hände något stort. ALLA strumporna hittade en "partner" och RÄTT partner dessutom! Har det någonsin hänt förut? Att inte stå där med en ensam strumpa.. Ja ibland blir man väldigt lycklig för småsaker.. eller vadå.. småsak.. det var stort!

Imorgon är jag ju som sagt (?) bjuden till Malin på grillpartey och solning hoppas jag.. åker tidigt.. för ett brunorexiaoffer måste få sol..

En vecka kvar nu... fatta vad sista veckan kommer att gå låååångsamt...

Roogbey


Rugby


38362-136

Sådär ser det ut... inte när jag spelar kanske.. haha.. jag är helt lost... jag SKÄMS för att jag suger så mkt... haha men vad kan man göra.. det är bara att fortsätta träna.
aaaahh.. jag är så irriterad..

hmpf...

Åh vad förbannad jag är... jag ska avreagera mig på rugbyn.. ja, det ska jag verkligen..
En halvtimme innan jag ska åka... håller på att somna... zzz... ska spela lite Darin på högsta volym så Thomas kräks.. hehe.. sur är jag..

Årets fetaste

träningsvärk har intagit min kropp.. Igår hade jag så ont att jag mådde illa och kände mig riktigt sjuk. Idag känns det bättre men inte bra. Ny träning idag... jag tror jag tar det lite lugnt.. haha.
Nån som har ett par gamla fotbollskor i storleken 39/40 som ligger å skräpar?... skulle gärna vilja ha ett par nämligen.
I helgen ska jag bege mig till Sala på grillpartey.. så jag hoppas på strålande sol så att jag kan ligga i poolen hos Malin.. jag vill sooola.