Senaste veckan

Ja det var ju röntgenvecka veckan som var. En del funktionärsjobb, en del kringvandrande och en del god mat och fest.
Ingen träning blev det denna vecka... får bli nästa istället.
Onsdagen bjöd på god mat och god dricka i Botaniska Trädgården. Det var ett trevligt event med Linné-tema och häftiga fyrverkerier. Och på torsdagen var vi på Banketten. Lite segt var det men när dansen äntligen bröt ut så var det roligt värre. Igår var vi i Vänersborg och spelade match. Vi vann och det var fest hela vägen hem... skoj värre...
Nu blir det lugnt med partande framöver... till nästa lördag.. kanske =)

Mina nya skor

Jo så var det med den lediga dagen.. inte ledig alls.. Åkte till Kongresshuset och gick runt och fick instruktioner om hur det hela ska gå till. T-shirt fick man och så skulle man få en ful portfölj... men men hörde att det var choklad i så nu måste jag ha en =)
Klippte mig gjorde jag också och nu blev det så mkt bättre. Oj vilken skillnad... från att ha sett ut som  Gustav Vasa till att inte göra det.. skönt. Fick tom en komplimang av en patient.. hon hade spanat på mitt hår hela undersökningen och tyckte att den var SÅÅÅÅ fin. Haha. Ja patienter är roliga..
Sen så införskaffade jag då nu dessa SUPER skor, så nu har jag ju gått runt med dom hela dagen. Det var väl inte rekommenderat att göra det, utan man ska väl börja lite successivt.. men vafaaan. Man rullar lixom fram.

Har jag ont i benet? japp... men det var kanske det som var tanken... lite jobba är dom eftersom man hela tiden måste tänka på hur man står.. annars tippar man lixom omkull.
Ny dag imorrn med dessa skor.. spännande...

Jag har en rädsla... det är att påväg hem från jobbet.. bli påkörd och bli tvungen att åka tillbaka till sjukan.. inte för att jag är rädd för att bli skadad utan för att jag inte vill tillbaka till jobbet... haha.. jag gillar mitt jobb.. det märks va. =)

Ledig!

Yes jag är ledig idag. Ska bara iväg till Uppsala Konsert och Kongress för lite inskrivning och sen blir det frisören. Hehe.. yes nu ska jag fanimej få en frisyr jag vill ha. Sen ska jag kolla på jobbskorna.. funderar på om jag ska köpa dom... dit å prova iaf.
Imorrn ska jag träna rugby och handboll... shit.. hur kommer det att gå.. 4 timmars träning... mina benhinnor kommer att vara plågade... men eftersom jag inte ska träna på torsdag då BANKETTEN är så får jag stå ut. Träning ikväll med... helvetesträningen... löpträning alltså.. aah.. hatar hatar hatar...

Haha det är så roligt... folk tror att jag älskar att träna... eftersom jag gör det rätt ofta.. men jag HATAR egentligen att göra det... om jag inte behövde träna skulle jag aldrig i livet göra det =) men jag måste eftersom jag blir så ilsk annars =) sen är det ju rätt skönt efteråt.. men det är efteråt det...

Nehe nu är jag inte ledig längre... bemanningsassistenten ringde och frågade om jag kunde jobba... jahopp... vilket betyder pengar.. så jag sa ja...

Syyk

Jag har varit sjuk hela helgen. Inte så roligt... vi hade ju match igår som jag väldigt gärna hade spelat. Men men.. Tänkte in i det sista vara med.. men sen när jag blev svettig av att klä på mig så insåg jag att det skulle nog inte funka. Så jag var linjedomare istället... haha jag vet inte om jag gjorde så bra insats.. jäjä.
På kvällen skulle en i laget ha inflyttningsfest... var bara dit å sa hej i stort sett.. tråkigt att jag inte kunde stanna längre... hade varit skoj att gå ut med brudarna nu när Emma är tillbaka i stan. Får väl bli en annan gång.
Har lyssnat på bra musik hela helgen.. haha.. gamla rocklåtar..
BlackSabbath - Paranoid

Nu är det OS-final i handboll för herrarna.. måste se...


Röntgenvecka

Nästa vecka arrangerar "vi" röntgenvecka här i Uppsala.. det kommer folk från hela Norden? Världen? ja nåt sånt. Med en massa föreläsningar i Uppsala Konsert och Kongress hus. Jag ska vara funktionär.. ja jag ska vara rumsvärd.. och springa runt med öronsnäcka och walkie-talkie.. eller ja kom-radio. Både onsdag och torsdag... jadu.. hur det kommer att gå vet man aldrig.. den som lever får se. Det är iaf mingelkväll på tisdagen, buffé i Botaniska trädgården och BANKETTEN i Konserthuset. Åh det kommer att bli asfränt. Bankett!!! Jag har beställt klänning från ASOS som är skitsnygg, tycker jag förstås. Bara jag blir frisk nångång..

Alice Cooper - Poison

En dag på jobbet

Fredag idag... jag och Malin sitter på lab 32 som är ett CT-lab där man i stort sett bara kör hjärnor. Vi har INGET att göra och har bara skrattat igenom hela eftermiddagen i väntan på patienter.. men det kommer ju inga. En del idéer har kommit upp... vi funderar på att ta bilder på vad vi gör på jobbet... haha... kan bli riktigt roligt..
Sjukare är jag idag.. blir nog ingen match för mig imorrn.. sugigt. Har inget annat å göra i helgen än å tvätta.. MÅSTE tvätta nu... det är riktigt krisigt..
Nu är Malin försvunnen... vad kan hon vara.. måste gå å kolla.. ciao.

Lite upp och ner

Ah.. segt.. det är måndag.
Slutade jobbet halv fyra idag... hem och däckade totalt.. sov till halv sju.. men det var gött... Konstigt var att jag hade fått ont i halsen när jag vaknade.. skumt.
Imorgon blir det till att gå upp tidigt.. ska se handboll.. funderar på om jag ska se första halvlek här hemma sen dra till jobbet å se andra där. Hmm tål att tänkas på.

Stackars stackars Kallur.. jag tycker så synd om henne. Ännu mer synd är det om den kinesiske häcklöparen... ja det är hemskt.

Imorrn ringer jag till frisören... nu ska barret fixas..

Vilken resa

I fredags åkte vi till Trelleborg för att spela match mot Pingvin. Vi skulle ta oss dit med buss. Bussen delade vi med Hammarbys rugbyherrar. Det var intressant. Det började inte så bra med att de ville byta film när vi redan tittade på en... ja ni kan ju själva förstå nivån på hela resan... mm.. vi kom iaf fram grymt försenade eftersom hammarby hade glömt att plocka upp en spelare i Södertälje. Vi hade blivit tvugna att vända.. somnade väl vid tre på natten.. lite smått irriterade.
Matchen gick inge vidare... Hammarby vann dock och de hade fest heeeeela vägen hem... i 8 timmar... kul... nej. Så inatt var jag hemma här kanske tjugo över tre... och då var det ju handboll som jag var tvungen att se...
Så nu är jag rätt trött... tänkte träna lite idag... kanske ska sova lite nu..

Skithår

Jag måste klippa mig igen.. JÄVLIGT SNART.. blev skitfult..

Det bränner i fejjan

Duschade nyss och gjorde nån typ av skrubbning och nu är jag röd kan jag lova.. det hettar i hela ansiktet. Snyggt.
Numera jobbar jag på lab 32 som är ett CT-lab där man röntgar hjärnor.. väldigt intressant men stundtals tråkigt. Man får iaf se ett och annat... mycket hemskt.. och så borde man börja med cykelhjälm...
På fredag åker vi till Trelleborg med Hammarbys rugbyherrar... kul.. sitta och trängas i en buss med dem... det är inte små killar de inte.. hursomhelst.. Om vi nu vinner på lördag är vi klara för SM-semi.. ingen press alls.

Match

Igår hade vi match mot Vänersborg. Vi vann STORT, det var gött. Tror siffrorna blev 52-5. Vi var skitbra... men som vanligt var jag inte nöjd med min insats.. har jag någonsin varit det? Var iaf helt slut efter matchen.. så någon nytta gjorde jag kanske.. jag är fortfarande kass på att tackla... ah.. frustrerande.
Efter matchen gick vi å käka på restaurang.. riktigt gott.
Nu ska jag iväg och städa någon lokal åt klubben.. sen blir det jobb på sjukan till åtta ikväll.. jippie...

Smsväxling

Tilde: Tjena! är det nåt happening på klubben ikväll?
Ingrid: Ingen aning, aspackad, chip chip.
Tilde: Haha redan? inte bra Ingrid..
Ingrid: Fan är du nån jävla nunna eller?

Haha.. jag höll på att skratta ihjäl mig...

Ja då är det igång

Har tittat på invigningen... mäktigt kan man säga.



Imorrn tänkte jag skulle ta å gå upp VANSINNIGT tidigt för att kolla OS-handbollen. Vi får se hur jag känner när klockan ringer imorrn BITTI.

Fäntästic, det är fredag!

Var uppe till halv fem imorse.. var kanske inte mitt allra smartaste drag. Huvudvärken kom som ett brev på posten, för jag kunde inte sova längre än till tio.
Idag ska jag simma... träna lite till simtestet till Polishögskolan. Sen hade jag tänkt kolla på stan.. men i detta väder kommer jag inte få mycket gjort. Jag vill inte gå ut... Ska nog slå på en film.. Det får bli Top Gun... =)

Dagens outfit

Eftersom alla coola bloggare visar upp sina dag-outfits så måste ju jag också göra det.



Överdelen: Grön underställströja.. snodd. Klädsam blåtira.. gratis.
Nederdelen: Trikåer ca 200 spänn på team sportia.. rugbyshorts 200 spänn på Klubben. Strumpor.. snodda..
Sådär... senaste mode.. bäst ni kommer ihåg var ni såg det först.

Blåklocka light

Det gör mer ont än det syns... =) inte riktigt som förra gången. Och ja jag ÄR svälld på kindbenet. =))
Jag har gått runt och beklagat mig hela dagen... för ingen har ju SETT... det ser väl bara ut som att jag tittat på tv hela natten.. =/






En dag till på jobbet sen ledig två dar. Sen säkert en massa skit på söndagkväll som vi måste röntga. Fyllona vaknar vid tolv och tar sig till akuten som skickar dom till oss..

Assymetri

Känner mig sne idag. Inte sne som i arg utan.. assymetrisk.. i ansiktet. Det enda jag går runt och tänker på är om patienterna ser min tennisboll på kinden... ja det känns iaf som en sån. Börjar bli en blåtira också... nr 3 i ordningen.. gorgeous!!!! Fullproppad med blåmärken på armarna också...
Längtar till lunchen... har med mig gröt.. jippie... gröt å macka å avokado... blev inge ägg idag. Måste göra matlåda till imorrn. Annars blir det gröt då med

Rugbyafton

Jag trodde inte att fotsvetten kunde bli värre... men det kunde den... efter 3h i fotbollsskorna har jag slagit rekord i fotbira. Sen har jag ett hematom i fejjan.. fult kan jag lova och ont gör det... känns som ett extra os zygomaticus.
Satt på klubben å käkade sushi.. gott kan jag lova.

Snart ska jag få blåmärken

Humöret sjönk i botten. Ah nu kommer allt gå åt skogen... och fotsvett har jag.. fy fan vad det stinker... jag som aldrig någonsin tidigare haft fotsvett av denna kaliber.. det är sjukans fel. Jag trodde det var patienternas fotsvett jag fått i näsan men sedan insåg jag att det var min egen... mm najs. Men nya skor ska inhandlas... vet bara ej när.
Kvällens planer består av detta... ta på mig trikåer å handbollsoverall.. dra iväg på träning (svinkallt) i två timmar... sen sushi i klubbstugan/baren och samtidigt ha spelarmöte.. jag vill bar ligga hemma och inte göra något. För match på lördag.. shit jag kommer att bli sliten... match varje helg...(sliter på kroppen som fan) sen börjar handbollen.. (om den nu tänker börja någon gång) då har jag match även där varje helg... min kropp kommer att paja... jag kommer att få spontana frakturer... artros..artrit... you name it.
Match till helgen... Vänersborg, om de inte dragit sig ur.. vore ju tråkigt om de gjorde det eftersom mossan kommer hit och ska kika, annars får jag väl visa stan då=)
Nej nu är det trikådags.

Förrsesten såg jag min galna näsdoktor på röntgen idag. Fränt.. tror inte hon känner igen mig.. jag var så ful sist =)

Fix

Nu vet jag när jag får mina skattepengar.. nästa vecka. Jag har väntat UUUUUR på dom.
Sen har jag fixat blanketter till simintyg och synintyg till polisansökan. Så nu ska jag iväg å simma och dra upp docka. Kul. =)
Sen har jag beställt personbevis för legitimationen. Sen har jag beställt klipptid.

Jag är helt uppe i varv =) eller inte... patienterna kommer inte så jag har inte så mkt bättre för mig helt enkelt.

Det blev en dag på sjukan...

Idag gick jag upp OONÖÖÖDIGT tidigt. Trodde jag skulle jobba dag. Det skulle jag inte. TUR att jag kollade schemat innan jag drog iväg.. läskigt för jag brukar aldrig kolla schemat. Jag har nog ett sjätte sinne =) Gick iaf å la mig igen och sov till tio. Seeg blev jag.
Kvällsjobb var det ja.. spenderade min kväll på CT:n. Det är bra där.. lite stressigt med 500 000 miljoners remissen och avdelningar som bara ringer å ringer och vill ha ner sina patienter till oss... aah stress. Sen kom tv-teamet och fiilmade oss också... så nu är jag väl med nåt avsnitt... kanske... tur att jag inte gjorde bort mig.. som att dra ner patienten på golvet eller nåt sånt.. haha, det hade sett snyggt ut i tv.
Jag måste klippa mig och fixa färgen... ja jag ska boka imorrn. Nu ska jag ha nån ny frisyr. Nåt fräckt.

Göteborg

Ja i helgen har jag varit i Göteborg. Inte för att inspektera stan direkt utan för att åka ut till någon ensam plan för att spela lite rugby. matchen gick inte så bra, om man säger så. Jag behöver MYCKET matchträning... har ju inte spelat alltför många matcher. Ja ja det är bara att ta nya tag. Ont har jag iaf... så nån nytta kanske jag gjorde.
Idag sov jag till kvart över elva.. det var najs.
Förresten så beställde jag ett par nya hörlurar då mina gamla packat ihop. Det fick bli ett par rejäla =)


Sådär ja

Då var det helg. Åker idag till Göteborg för match... 18 lämnar vi uppsala i minibuss för att spendera ett visst antal timmar på vägarna. Kul... kanske.
Vaknade faktiskt utvilad idag... lampan släcktes vid 22.20 vilket är EXTREMT tidigt för mig..
Sitter på jobbet och väntar på att få gå på lunch.. blodsockret är vid malleolerna och jag tänker endast i korta meningar... likaså skriver.

Nej nu ska jag leta på nån matkompanjon... bajj

Dagens käk:
Grillad kyckling, sallad, mosarella, avokado...