Jullov med Erik

 


Bra dag

Är helt ensam hemma med katten, så jag tog mig en tur till Borlänge och sen vidare till Falun, blev ett par skor i Borlänge och i Falun hälsade jag på hos Jöns och Hilma. De har flyttat ifrån Uppsala tråkigt nog men till ett bra ställe där jag kan hälsa på :-). Sen åkte jag till Frida och vi hade filmkväll, blev en himla bra dag :-)

Ge mig ett nytt år nu!

Den första januari börjar jag ett nytt liv, haha otippat. Men så är det..har inte kunnat träna på två veckor vilket gör mig lite smått spattig och otålig i den mån jag orkat med min sjukdom och allt. Haha. Inte nog med att jag varit sjuk i exakt 10 dagar så har jag satans ont i munnen. Visdomstandshelvete eller tre st på samma gång som gör det en pina att leva. Typ. Ska iväg till Borlänge och Falun alldeles strax. Igår träffade jag gymnasiekompisarna och käkade frulle på Korstäppans herrgård, riktigt mysigt och roligt. Synd att vi bor så utspritt och ses så sällan. Nej nu måste jag klä på mig och dra.

Det här har jag lekt med idag


Design

När jag kommer tillbaka till Uppsala ska jag försöka ta tag i designen på bloggen.. Vet att den ser förjävlig ut i vissa datorer. Kan eller orkar inte med ipaden.. Det är för pilligt.

Julafton

Känns overkligt att julafton är avklarad,drick aldrig någon riktig julstämning. Jag har dock ätit riktigt god mat såklart, massa ägg och lax. Det serverades blåbärssenap, mycket märkligt men riktigt gott! Fick en enorm matberedare, har ingen aning vart jag ska ställa den men det får bli ett senare problem :-) nu kan jag baka massor och göra en massa annat med den såklart. Fick även julklappar imorse av mami, två böcker och en prenumereration. Fina julklappar jag är nöjd! :-)
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, är inte helt frisk ännu så det blir väl till att ...ja... Vi får se.
Lite musik kan jag bjuda på:
Miss Li - Första gången
Pink - Try
Darin - En apa som liknar dig
First aid kit - The lions roar
Darin- Astrologen
 

Tid att göra sig i ordning

.


Ingen julstämning över huvudtaget

Tyckte bilden var fin :-)


Så, nu vet ni!


Utä å sladdä

Kände mig så pass frisk att jag kunde ta bilen till Konsum för att köpa förnödenheter. Bor man i en stad utan bil så är man inte särskilt van att köra på detta underlag, sist jag gjorde det bodde jag hemma och hade en Volvo med bakhjulsdrift. Sååå mycket lättare än framhjulsdrift. Åh vad jag önskar att jag hade en gammal Volvo nu så jag kunde vara ute å sladda på någon parkering haha.


Nu ligger vi här igen...

Börjar bli gaaaanska less på det här. Hatar att vara sjuk!! Har tittat på allt på alla playkanaler för att inte dö av tristess.. Aaahh! Fortfarande galet ont i huvudet. Erik är här och lever rövare vilket är kul iof, och Alva håller mig sällskap, hon är så snäll och blir inte irriterad när jag nyser eller hostar.. Men ändå.. Jag vill vara frisk.


Säger ingenting jag.. :-)


Min alldeles egna sjuksköterska


Gullkatten


Dalaland

I'm going hoooome, eller ja till Dalarna iaf. Sjuk är jag och kommer smitta ner alla. Om man blir svettig av att sminka sig så är man ganska sjuk anser jag.


Match a.k.a. Krig mot a-flickorna


Krax

Kan knappt prata, får bara fram kraxande ljud och så blir jag andfådd av det. Idag har mäklaren varit här, vet inte om jag är nöjd med värderingen.. Men men.. Hoppas på en bra budgivning när det är dags. Måste bara hitta en fab tvåa först, vilket kan ta tid. Flyttar ju inte från denna älskade lägenhet om jag inte hittat något ÄNNU bättre i samma område. Luthagen for life haha...


Sjuk

Jag har blivit sjuk :-((. Senast det inträffade var på Olov och Malins bröllop och nu är det snart julafton.. Kul. Kommer säkert inte känna någon smak av julmaten i år. Konstig natt hade jag. Trodde först jag hade fått magsjuka... Mådde hysteriskt illa till kl 3 men ingen spya. Sen när jag vaknade så var jag förkyld med ont i huvudet istället. Förkylningen tilltar alltmer och jag måste nog sova en stund. Aah... Blir så trött. Imorrn ska lägenheten värderas och jag måste städa mera... Hur ska jag orka...

Allt för Sverige

Herregud så bra det är... nu gråter jag för att det är slut. Favoritprogrammet över alla. Precis hemkommen efter en trip till Dalarna. Nu blir det en körig vecka.

.


Mkt gnäll nu

Är inte speciellt rolig just nu. Eller jo ganska rolig är jag... Men det syns inte i skrift. Haha. Längtar som en galning efter ledighet.. Är helt slut. Åker hem en vända imorrn för lite julbord... Som att jag skulle behöva det. Sen blir det jobb fyra dagar och sen åker jag hem igen. Behöver lugn och ro. Längtar efter att sitta hemma hos Malin och Thomas och snacka skit.. Måste göra det iaf en gång till innan jul.

Trööööött


Mhm!


Favoriterna var det ja..


Julklapp

ååh.. jag har världens bäste julklapp till Lill-Erik... den är så bra så att den slår nog alla rekord. typ bästa julklappen EVER! hahaha.. Får ta kort på julafton när han öppnat så får ni se...

För mkt fritid?


Mor i skutan!

Har du Keplers böcker? Jag vill läsa!

så fint så fint så fint.

fortsätter med mina youtube favoriter...


Vi ba vinner...

Vinst igen!! Idag mot Jakobsberg som är tvåa i serien. 29-22 blev slutresultatet, heelt ok. Jag spelade inte särskilt bra men ibland förvånar jag migsjälv.. är inte direkt snabbaste spelaren på plan.. eller det kanske jag är, det är bara det att jag inte brukar springa så fort.. men jag bröt en passning, fick kontring och gjorde mål.
Jag hade värsta bra julklappen till Erik, men det sket sig.. han är för stor. =( Vill han inte ha Mora träsk? =D

Tildes favoriter ;-)

Tänkte jag skulle nörda in på youtube... eller ja jag är nog redan en av de större youtubenördarna. Tänkte bjuda på några favoriter. En om dan... Börjar nu...

Kolla in hästen!

Älskarr Darin!!!


Hahaha


Jag har det på papper...

sån här är jag. Våra friskvårdsombud hade tagit kontakt med Friskhuset som är kopplat till jobbet. Ja dit man går och tränar, får sjukgymnasthjälp, massage etc. De har iaf tagit personal och en våg från friskhuset som kan mäta fettprocent, vätskenivå, muskelmassa, vikt och så vidare... japp... som sagt har det på papper. Det första friskhussnubben förklarade var att om man ligger dåligt i vätskenivå så kommer vågen att ge missvisande resultat, har man för låg vätskenivå i blodet så kommer vågen tro att du är tjockare än vad du är och viseversa. Jag låg ung 4% för lågt i vätska... hmm... så jag fick diagnosen OBESE!!!!! fucking överviktig... DOCK så har jag 34% muskler eller med andra ord så har jag 24,6 kg muskler. Vilket var MER än vad flera av mina manliga kollegor hade både i procent OCH i kilo.. hihi hoho haha... Det var kul.. det var riktigt kul... men fortfarande är jag obese.. det var inte så kul. Med alla dessa värden man fick ut av vågen så jag ska äta 2700kcal/dag bara för att hålla igång min kropp... det är ganska mycket. Men mycket muskler kräver ju sitt ;-) Dock tyckte mannen med vågen att jag skulle öka i muskelmassa för att minska på fettprocenten.. för den var lite för hög (dock inte högre än muskelprocenten..puhh...)... Alltså med mer muskler som kräver mer underhåll så minskar fettet... sååå.... jag lär börja ett nytt och nyttigare liv... Hur ska det gå till när orken och lusten tryter...

Just got to love it

Bästa jullåten EVER!!


men man måste även älska detta....speciellt vid 2:26 (journey for life)

TGIF

På riktigt.. thank god. Har sluddrat mig igenom dagen, knappt så jag orkade ha ögonen öppna.. akut trötthet. Så jag kan inte påstå att det var kul att jobba. Igår iaf så var jag hos frisören igen och blev blond.. ångrade mig. Neeee.... skojar friskt ;-). Jag klippte mig eftersom vi inte hann med det sist, sen hem och panik-slå-på-tv för att se Sveriges match, sen direkt till handbolls-fotografering. Skitstolt var jag när jag fick stå med de långa... ångrade mig direkt när jag insåg hur kort jag skulle se ut bredvid...men då var det för sent..=// kort. blek och fet. Imorrn kanske jag köper EN julklapp (till Erik). Känns som att jag skulle vilja jul pynta mer...

Alltså...

Tror ingen förstår hur trött jag är... Av att jobba på stället jag jobbar i tider som dessa. Jag är helt död idag igen... Orkar inte skriva mer...


Herreguuud

Vilken dag.. SnöKAOS big time. Så med alla olyckor och sen de som redan är sjuka så fick vi ju GAANSKA många patienter. Mår som man kan ana... helt heeeelt död.
Sarah kom inte hem till V-ås så hon får stanna här. Kommer däcka närsomhelst...klockan är 19:20 och jag säger godnatt.

Okej familjen

Då bestämmer jag. Erik får julklapp och föräldrarna.(mina)


Vespan!

Filippa övningskör.


:-)

Nu förstår jag vad man har den där grejen till.


Panik

Jag får panik när jag tänker på julklappar... Ingen aning vad jag ska köpa till nån.. Familjen?! Hur gör vi med julklappar i år?
Idag skulle ju lägenheten värderas, men hon som skulle göra det var sjuk så det blev inge. Träffade Sarah för en lunch på stan. Köpte vinterskor ÄNTLIGEN! Håller ju på att frysa ihjäl. Det är helt galet kallt nu... Man är ju inte van. Och sen att man måste cykla överallt. Åkte iaf hem till Malin och spenderade hela eftermiddagen och kvällen där. Fint det.
Imorrn är det jobb igen... Aah.. Ge mig lov!

Kolla in denna! HAHA!


Musik

Här kommer tips på lite bra musik:
Tilly and the wall - All kinds of guns
Tilly and the wall - Pot kettle black
The Sounds - Yeah yeah yeah
Dj Assad, Mohombi, Craig David - Addicted
The Chordettes - Lillipop
 
Ganska lugnt på jobbet just nu som ni kanske förstår...

VINST!

Yeah! det blev vinst i Örsundsbro. Inte så svårt motstånd men vi lyckades ändå släppa in en massa onödiga bollar. Slutresultatet blev 28-21. Jag fick in kanske 6-7 bollar eller nåt. Så det får jag väl vara nöjd med.

Kylskåpet!

Stor efterfrågan av bild på kylskåpet tydligen, så nu alla nyfikna.. Tadaaa!!!


Gameday!

Idag har jag ett tajt schema. Samling till match 12:40, match 14:00, dusch, jobb 16:00.. Det blir till att kasta sig in i bilen direkt efter matchen så jag hinner till jobbet innan dagsjobbarna går hem.
Igår var det Maja Ivarssons dag på Så mycket bättre, älskar henne.. Hon är så grym.
Lyssnade mycket på The Sounds förr i tiden.. Speciellt efter en vända till Sälen med handbollslaget. 
The Sounds - Mine for life
The Sounds - Riot
The Sounds - Reggie
 
Skulle behöva sova så mycket mer....

Håret!

Nu börjar det smälta in vad jag gjort.. Jag vet inte om jag ska få panik eller bara vara glad att det blev ganska bra. Aaah.. Jaja.. Eller?... *biter mina naglar*.. Har ju jobbat med håret i många år för att det ska bli som det var innan i fredags... Nej nu ska jag sluta nojja. Det är snyggare med brunt hår!
Idag har jag jobbat... Vilket SKITdag.. En massa jäkla krångel hela tiden.. Hatar när saker inte flyter på. Det har inte varit så farligt på halkningsfronten.. det var några stycken men inte katastrofmycket.
Imorrn är det match... Då jävlar!
Förresten har jag bakat lussekatter idag.

Äntligen!!

Jag visste det! De har en störning. Punkt. 
 
 
Nu har alla som skriver komiska uppdateringar på FB fått en diagnos... Skönt. Sök hjälp.