Strypning på g

Alltså jag håller på att bli galen. Jag och Ylva håller på att bli galna. En person som vi har å göra med just nu vill vi inget annat än strypa. Vi håller ju på att fixa avslutningsfesten för HK 71 och det enda personen i fråga kan bidra med är gnäll och negativitet. Jag HATAR sånt! Får se om jag kan hålla min mun stängd, jag har svårt med sånt..

Har så jäkla roligt

Håller på att kolla lekar till nästa helgs handbollsfest som jag är med och fixar. Att leta lekar och planera dem är nog det bästa, jag skrattar så jag tror jag dör. En lek som var mkt lyckad förra året var uppdragsleken.. JAG tyckte iaf den var skitkul och skrattade hela tiden åt vad folk nu tog sig för. Och nu sitter jag och skriver nya uppdrag.. hahaha.. jag dör av skratt. Det här blir kul om folk bara vågar =)
ska fundera vidare på fler lekar..

Blodbrist?

Sen blodmottagningen i Uppsala hotade med stryk eftersom jag var så dålig på att äta järntabletter så har jag verkligen ätit migsjälv ur lägenheten på järntabletter. Jag har tagit fram varenda gammal järntablettskarta och proppat i mig, och det är några kartor kan jag säga. Så jag har LÄNGTAT efter att få gå till dem och visa upp mitt FETA blodvärde. Men nu så har jag haft munsår i en vecka och jag läste att det kunde betyda att man har järnbrist.. whuuuut????


Färgat håret

Ja som vanligt när jag kommer hem till Dalarna måste jag leka frisör. Jag vet inte varför men det är ett sug som kommer när jag är i källaren. Så igår så skulle jag leka frisör då var det tänkt. Precis innan vi skulle dra iväg på hockey. Bara fixa lite med utväxten som så fint börjat visa sig. Köpte lite färg och hade i håret... tadaaa!! orange... jippie..
Jag var deppig hela dagen, men jag hade ju köpt två paket och planen var ju att gör slingor också. Så det gjorde jag, Kan ju inte bli sämre än vad det är. Och det blev riktigt bra faktiskt, jag är nöjd!

Snö

Typ 3 meter så är det här.. inte riktigt men det känns så.. har snöat MASSOR sen igår.. nu regnar dt iof. blir bara bättre å bättre det här. Jag håller på att reda upp gårdagens katastrof. Får se om jag lyckas...
Jadu, lördag, lönen kom i onsdags.. vad gör man? sitter hemma. Funderar på om jag ska slå på en film på datorn sen...
Konsum blir mitt nästa projekt. Godis.

Vår? hallå!

Har precis kommit hem från hockeymatchen mellan Leksand och Västerås, FAKTISKT en riktigt rolig match. Gillar att titta på matcher det gäller lite. Nu vet jag inte hur stor chansen är att Leksand kan gå upp.. men får ju inte sluta hoppas iaf. Och SNÖSTORM är det! Vilket jäkla skitväder!! Det har kommit säkert 5-10 cm på bara några timmar och det ser ju inte ut att sluta direkt. aahh.. gick ju inte att springa idag heller.. vägen hade blåst igen... is å skit. Ja.. får väl köra styrka nere i källaren.. i gymmet =) Ett tag hade vi.. en stepmaskin, en cykel, en roddmaskin, en boxningssäck, hantlar, stor boll, liggunderlag, gummiband you name it. DOCK vill ju jag ha en stairmaster =)

Musik




Det bästa i Ipoden
Crossfire - On fire
Akon - Beautiful
Lil Mama Feat. Chris Brown & T - Shawty Get Loose(Versatile Remix)

Folkdräkt

Hittade lite bilder från min examen



Snygg kombination


Jahapp

Nu då?
Vad gör man nu? har ju gjort allt.. kört bil... besökt kupolen. Now what?
Inhandlade en SNYGG top på kupolen... så nu har jag väl inte råd med nå mer denna månad.. =(((
nu ska mossan nanna kudden och jag lär få inta källarplats...

Hemma i Daaalaarna!

Dalarna med det roliga "D:et" alltid lika roligt när folk försöker säga Dalarna på dalmål.. ingen lyckas och värst lät det när GBG-brudarna sa det på göteborgska. Jag skrattade så jag dog.. finns bara ett sätt att säga Dalarna på. Japp. nog om det. Var på Kupolen nyss... folk pratar bra lustigt i Borlänge.. ja nog om det =)
Lämnade våriga Uppsala för vintern här på landet. Snö upp till knäna och inte ett grässtrå i sikte.. hmpf.. jaja det kommer väl.. nångång. Får alltid åka första klass och betala för andra klass, det ni! =) Konduktören kom och kittlade mig under fötterna när jag låg och blundade .. det tyckte han var skit kul. Jag fick väl helt enkelt skratta med..
Nu har jag iaf inhandlat Clinique produkter så hela budgeten sprack. Men nu kan INGET stoppa mig från att få tillbaka min perfekta hy ;-)


Dalalandet

Där är det inte varmt, det är inte vår.. inte ens i närheten.. det är tyst och det är mörkt och det är dit jag ska imorrn. Jag har som alltid bokat en kupéplats. Det är det bästa. "Hemma" ska jag väl.. vila =) gå på hockey(?).. löpträna lite.. ja vem vet.. kanske se en film eller två =)
Ikväll har jag jobbat... det är rätt kul. Lite som att jobba natt men med lite fler personer att prata med. Så nu är det bara packningen kvar.

Inväntar långledigt

Snart får jag åka hem till lugnet och tysssstnaden. Och jag får stanna många dagar.
Friskheten börjar infinna sig men hostan har anlänt.
Det är drygt på jobbet nu.. är på la 32.. inget favorit lab utan bara hjärnor å hjärnor å hjärnor. SUCK! Sista dagen imorrn och sen blir det packi packi.
Just nu tvättar jag för full rulle. Tur att jag har nåt att göra annars hade jag nog däckat här på studs. Såg Slumdog Millionaire igår, riktigt bra film faktiskt.

En smoothie hade inte varit fel... glass-style

Jag lever igen!

Åh fy satan vad underbart. Jag LEVER! =) Jag är inte lika sjuk längre. Helt fäntästic.
Igår såg jag "Låt den rätte komma in" idag ska jag se "Slumdog millionaire".
Gäller att passa på innan första april.
Ser upplösningen på 183 dagar. Bra serie.

Alltså jävla skit helg

Har haft ont i halsen i en heel vecka till och från och när bryter det ut? Jo när jag har en hel helg fullspäckat med en massa roligt. Vad är det för skiiiit??
Klarade fredagens aktivitet rätt bra med förkylningen men på lördagen bröt den ut ordentligen och jag som skulle till sthlm för att shoppa och sedan fira Sara och Ida. Skit skit skit. Jag är BITTER för jag ville verkligen åka. Nehepp så hemma fick jag vara och snora. Och idag har jag varit JÄTTE sjuk.. tittat på film och bara legat i sängen.
Har sett "låt den rätte komma in" ingen höjdare direkt trots all bra kritik. Ska sluta bry mig om alla bra betyg.. det betyder inte ett skit iaf. Så nu var den raderad från datorn. Imorgon ska jag jobba.. blir inge 95F för min del, då jag kan ta kål på vemsomhelst. Nejdå imorrn är jag frisk.

Döende

Det var längesen jag mådde så här dåligt. Förkyld och ont i huvudet så jag tror mitt huvud är på väg att sprängas. Tittade på tv under gårdagskvällen somnade flera gånger, så det var väl lika bra å lägga sig. Gick det att sova då? Nej. Fick gå upp igen vid tre, slå på datorn, titta på ett par avsnitt Veronica Mars och somnade sedan i soffa. Så det är i soffan jag har sovit inatt. Lite ont i ryggen har jag. Och idag mår jag om möjligt ännu sämre än igår.

Dagens outfit

Bjuder min vän Ida på



Hår - urblekt brun nyans med utväxt, Loréal

Tröja - Sweatshirt med dragkedja från 2004, Nike

T-shirt - Mörkgrå och stor, med tryck på, H&M

Byxor - ärvda av syster, 90-tal´s modellen, Adidas

Sista natten med gänget

Sista natten med nattgänget alltså. På ett tag..
Började lagomt kul med en fullproppad akutlista, hur i helsike skulle vi hinna med det. Jag bröjar med att ringa ner en hel hög och Ulla sticker på avdelning för att ta lungor. Jamen goddag traumasökaren ringer STORTtrauma. Helvete också. Är inte jättehaj på appareten nere i akutrummet, har bara en aning. Men som tur var så blev det inget, utan bara CT-trauma här uppe på röntgen. TUR att jag hade direktkontakt med folk som satt hemma som kunde guida mig lite. Haha. Så det blev en bra natt ändå. Börjar bli bra på CT:n nu. Eller bra å bra... får inte panik längre =)
Får se hur det går att somna när jag kommer hem sen.. vill inte sova så länge imorrn. Sen ska jag spendera kvällen hos Malin och sjunga singstar.. yess.

Sov-tilde lever upp till sitt rykte

Sovit bort dagen har jag, nu vet jag varken ut eller in. Vart är jag? vad ska jag göra nu? klä mig? vad?
Skulle ju träna men slocknade totalt. Tror det blir riktigt svårt att komma tillbaka till vanligt liv igen. Får se till att inte sova så länge imorrn. DET är det svåra. Att gå upp på morgonen när man egentligen kan sova ut.
Då får man hoppas på en pigg natt då, en lika pigg som jag hade inatt. Den var riktigt pigg.
Men är våren på väg eller är den? iiihh... måste köpa kläder!

Jag drömmer så konstigt när jag sover såhär på dagarna.. alldeles nyss drömde jag om mitt marsvin som jag hade för länge länge sen. Jag drömmer ofta om henne..


Gäääsp

Har vaknat för ca en timme sen, ätit lunch och är lite småseg kan man lugnt säga. Natten gick bra med nefroinläggning, det är sånt som är kul.. göra saker man inte riktigt kan men lyckas göra ändå. Ja det var skoj.
Solen skiner och jag borde gå ut men är trött och har ont i halsen som jag har hela tiden nu för tiden.. alltid samma visa denna tidpunkt på året. Jag är nog allergisk mot sol.
Men finns det nåt tråkigare än "Vänner" på tv. NEJ!
Ska jag träna idag?.. jag borde, men har som sagt ont i halsen... ja vi får se.. ska vila lite nu.

Butter

Är bara aningens sur... eller jag är mkt sur. Men jag får skylla mig själv. Tyvärr så tycker jag inte om att skylla mig själv. Jag skulle nästa vilja säga att jag hatar det. Jag tycker inte att ta ansvar för mina dåliga val heller.. lägger gärna över skulden på någon annan när det gäller ämnen som dessa. Kul natt nej, stått på nefroinlägg ett par timmar och nu ligger jag efter.. har ringt hit tre.. jippie. Nej jag skulle bara vilja gräva ner mig djupt och inte komma upp alls. Lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet, stänga av all kommunikation med omvärlden.. ja det skulle jag vilja göra.

Kamera

Jag vill ha en bra kamera! En som jag kan springa runt och fota med. DÅ skulle mitt liv bli bättre känner jag. Haha. Kanske inte, men det vore kul. Ska snart dra till jobbet, eller jag borde egentligen ha åkt för länge sen eftersom det är hockey och jag tänkte se nån period på jobbet. Nu är det dock för sent för det. Går på näst sista natten nu och det känns väl både och, skönt att det snart är helg och man är ledig men nästa vecka är ju vanligt jobb igen vilket innebär att jag kommer att vara på jobbet typ JÄMT. aaah.. suck. Ont i huvudet har jag också. Snart helg.. fokusera!


Tingeling, Tingeling come on baby shake that thing..


Roligt värre

Tillägnad Karin

Nattjobbar

Känns faktiskt helt ok. Pigg och glad efter vinsten. Hade nyss VÄRLDENS sötaste bäbis här, herrejesus. Han hade ätit ett halvtpapper och var skitnöjd över det, log med hela ansiktet och sparkade med fötterna. jag höll seriöst på att sno honom. Det är det inte många barn man känner så inför, nej.
Imorgon blir det sminkprovning hos SL:s kompis. Fränt värre. Får se om hon prackar på mig en massa grejer.. ja blir säkert så. Men träning annan dess såklart. denna vecka hinner jag ju träna hur mycket som helst nästan. Jobbar bara två nätter och inga träningar kan jag gå på så jag blir så illa tvungen att röra på fläsket på egen hand. Så på denna handbollssäsong har jag bara en match kvar.. buhu..

Vinst!

Ha! Trodde Lidingö att de kunde komma hit till Uppsala och vinna? ja tydligen. Men det gjorde dom INTE =) hihihihi. Marinerar kyckling nu.. ska äta snart och sova sen. Men shit vilket härligt väder det är ute. Även om det är en massa snö så känner jag våren kommer snaart.

Nu måste jag fixa kycklingen.


Nervöös

Snart match mot serieledarna och det kommer bli TUFFT. Fan vad nervös jag blev nu. Ont i halsen har jag eller inte ont men det känns konstigt och TRÖTT är jag. Vaknade halv tolv, sovit alldeles för lite men det ska ju också vara så om jag ska kunna sova sen. Men nu måste jag FOKUSERA på match och inte på tröttheten.
Samling om 20 min.
Jobba inatt.. ah hur kul känns det nu? inge kul alls. Men det borde inte vara så mycket att göra. Igår var det väldigt lite att göra, men det kan ju vända.

Snart

snart har jag klarat av allt det jobbiga.
Bara imorrn så är det avklarat. Ska bara vara uppe länge ikväll och sova ut imorrn, match och sova igen.
Ikväll har vi ÄTIT med betoning på Ä-T-I-T. Hemmagjord aioli, helt ok =) faktiskt god. Nybakat bröd och sallad. RÄKOR då förstås. Gott och mätt är jag.
Jag är riktigt nöjd med min möblering, sitter å njuuuter. . det gav rymd till hela rummet =) Får fota nån gång sen.

På jåbbä

Men åh.. dom förlorade ju igår. Kässt. Jaja dom får helt enkelt vinna resten.. precis som vi resonerade i höstas då vi förlorade allt. Vi har ju vunnit allt sen dess. =))
Idag sitter jag på jobbet, skum i halsen och har konstig röst.. inte speciellt mycket händer ännu.. sitter på CT:n och väntar på NIMA. hmm hmm... dött äre.
Ikväll blir det ÄTNING på elitnivå. Japp.

Helg på intågande

Fredag, keso och kesella med fruktsallad, Leksand - SSK på tv.. kan det blir bättre? ja. Jag skulle kunna vara frisk och ledig imorrn, eller varför inte ledig resten av livet. Då skulle det vara bättre.
En vecka kvar med handbollen sen blir det rugby. De senaste åren har jag varit så fruktansvärt LESS på handboll den här tiden på året. Nu vill jag inte sluta spela matcher. Jag var iof jävligt trött på det i höstas.. tog ut det då ist. Vår är det när sista matchen spelats, alltså nästa söndag. På väg hem från Enköping (där vi alltid spelar sista matchen) i bilen DÅ kommer vårkänslorna. Men på söndag blir det en riktig kraftmätning mot Lidingölaget som bara förlorat en match denna säsong. Spännande! vi är fullt lag och kan spela med TVÅ sexor, DET är det inte många lag som kan. Om jag bara får vara frisk.

Frågor för intresserade

Vad är det för för på byxorna du har på dig?
Byxor?
Vad lyssnar du på just nu?
Tittar. Jag tittar på Miami Vice
Vad gjorde du igår kväll?
Igår kväll var jag på bio med SL och Ylva. Män som hatar kvinnor. Riktigt bra och jag hatar män som hatar kvinnor.
Hur är vädret hos dig just nu?
Kôlboa som mutti säger ibland. Mulet annars antar jag.
Vem var den senaste personen du pratade med i telefon?
Ylva
Vad det första du lägger märke till hos det andra könet?
Ögonen, utstrålningen, hållningen..
Hur mår du idag?
Seg, konstig i halsen..
Vilken är din favoritdryck?
Bon Aqua citron, vatten, juice
Favoritsport?
Handboll handboll handboll och lite rugby =)
Hårfärg?
Lite mörkt lite ljust 
Ögonfärg?
Blågrå, rätt ljusa
Soluppgång eller solnedgång?
Soluppgång
Syskon?
Ja två
Favoritmånad?
Maj kanske... juni också då
Favoritmat?
En hel del, sushi, oxfilé.. jamen det mesta... lättare å skriva det jag inte gillar
Senaste filmen du såg?
Tittar just nu på Miami Vice.. KAN vara den.
Favoritdag i veckan?
FREDAG!
Favorithobby?
Träna, bio, sova (ingen hobby kanske), jag skulle vilja säga måla och sy.. pyssla och sånt. Men det är inget jag gör.
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Nja jag vet inte.
Favoritlåt?
Ja en hel hög. Men en gammal favvo Kevin Little - Turn me on
Sommar eller vinter?
sommar.
Kramar eller kyssar?
beror på vem det är.
Förhållande eller "one-night-stand"?
Förhållande.
Choklad- eller vaniljglass?
Kolaglass
Hur bor du och med vem/vilka?
Jag bor ensam i min etta i Uppsala
Vad läser du för böcker just nu?
Pilotens fru eller vad den heter.
Hur ser din musmatta ut?
Ja en sån där på bärbara
Favoritsällskapspel?
Då måste jag få skriva Sing Star (eftersom jag alltid vinner över Malin=)) hahaha
Favorit data/tv-spel?
spelar inget
Kan du nudda näsan med tungan?
ingen aning
Kan du korsa ett öga åt gången?
ingen aning
Är du romantisk?
tror jag nog
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Njäää

Tror det blir bra

Imorrn dagjobb, KAN bli tufft... ska gå tidigare=) Sen blir Mikaku sushi.. sen Kvalserien finally!!! Åh det är NU det roliga börjar. Det är alltid så tråkigt fram till kvalserien.
Jahopp och på lördag jobb men på KVÄLLEN DÅ jävlar ska det frossas i räkor. Oj oj oj det ska komma räkor ur varenda por. Räkor och aioli. Fy så gött.
Ylva handlar räkorna, sen blir det bageri sturegatan och sallad på det. Perrfekt.

Mission

Mitt mission att ställa om dygnet igen går sådär. Somnade vid tolv... vaknade igen vid 2 och var pigg. Lyckades somna om men vaknade igen vid fyra och var pigg. Sen dess har jag slumrat till klockan blev nio och nu är jag SEEEG. Ah..
Ska FÖRSÖKA aktivera mig så att jag inte somnar. Har SKIT mycket å göra men orkar ju aldrig göra något...
Ska jag möblera om och samtidigt städa?.. kanske.. funderar seriöst på att anlita en städfirma.

Todäjj

Jobb: fram till 06:45
Form: extremt trött och hade svårt att prata
Frukost: Yoggi och macka
Sömn: fram till 13:50
Lunch: Soppa
Bio: Män som hatar kvinnor, riktigt bra men också otäck.
Mission: vända tillbaka dygnet till normal tid. Klurigt.

Så roligt


En Dagens

Frulle vid 07.30: Gröt och äppelmos
Sömn: 5 timmar
Lunch vid 13.30: Köttfärssoppa
Sömn: 1,5 timmar
Träning: Ben.. aj aj aj... kommer att halta sådär snyggt igen
Kvällsmat: Gröt och kanel
Jobb: 10 timmar
Nattmat: jadu.. ska svänga förbi ICA... blir nåt gött
Ligger lite back i sömnen... men men, sista natten innan söndag natt så det gör inte så mkt. Bara jag klarar mig inatt.
Nu ska jag dra till jobbet.

Det jag vill göra är..

♥ ha helg
♥ spela match och vinna varje gång
♥ ha sovmorgon VARJE dag
♥ inte vara orolig för att pengarna inte ska räcka
♥ ha en massa fritid
då kanske man skulle vara lycklig.
osv osv...

nej tillbaka till verkligheten... laddar för en natt på sjukan.


Hur pigg som helst

Ja klockan är tre och jag känner inte direkt någon trötthet. Gött. Fyra timmar kvar är ingeting. Snart kan man inte ringa hit fler... patienterna vill inte komma.
Så nu ska jag göra en komplettering på en skapula.. jippie.
Hmm klockan är nu 05:37 är inte speciellt trött.. Mår faktiskt bra.. har väl tagit en ca 20-25 pat denna natt..  och snart dags att gå och titta nyheter.. låsa upp lite dörrar nu kanske.. jao får bli så.

Ny vecka och en massa nattjobb

Tror jag kan rida ut den här stormen. Har lagt ÄNNU ett skitschema.
Må: natt
Ti: natt
on: sova
to: ledig
fr:jobba dag
lö:jobba dag
sö: match + jobba natt
Gäller att slänga sig i säng direkt efter matchen.
Helgen var bra, match = STOOR vinst 30-12 till oss. Sen fest hos Kamph, riktigt trevligt var det. Alltid kul att festa med handbollsbrudarna.. det blir galet då =)
just nu planeras det även avslutningsfest. Nästa helg blir lugn. Känns bra, då kan jag träna järnet. Som jag tränar nu kommer jag att bli stor som ett hus.. måste träna mer långa muskler.. ja yoga..

En fredag

Ja jag vaknade ju alldeles för tidigt och kunde inte sova vidare, så jag har levt på mina fem timmar som jag fick imorse. Jag har icakassar under ögonen. Not very gorgeous. Men men. Åkte till massagen iaf och det .... gjorde ONT.
Helkroppsmassage 45 min inte helt fel iof.. men är man som ett kylskåp så är det nästintill en pina när axlarna masseras. Fast det var kul, hon tyckte jag var vältränad=)) och tyckte jag skulle börja med yoga för att maximera min träning. Helt enkelt chocka kroppen med sånt som den inte är van med att göra.. och yoga är ju inte direkt vad jag gör annars nej... men hon tyckte jag skulle börja och så skulle jag berätta hur jag utvecklades på handbollen. Kul att de är så engagerade.. =)

Halt

Ja jag använder en mycket lustig gångstil för tillfället. Efter onsdagens baksidalår-träning så har min muskler dragit ihop sig nåt oerhört. Jag kan inte räta ut benen så jag slänger fram ett ben i taget när jag går, för att inte tala om smärtan. Jag håller på att döööö. Hur fan ska det gå imorrn på matchen? Jag får se till att spela så jäkla bra att jag slipper undan bänken för sätter jag mig där lär jag inte komma upp, och gör jag det har jag en 90gradersvinkel i knävecket som inte kommer att kunna rätas ut. AAAHH...
Tilde ska snart på MASSAGE!! fy fasen vad gött. Alltså jag har aldrig fått riktigt massage sådär förut.. bara helkroppsbehandlingar. Ska nog genast boka in fler när jag är där.



CT

Japp inatt blev det ct:n.. och jag har inte varit här på länge, så många löpturer till Ulla för råd blir det. jajja... blir lättare å lättare för varje pat.
Sista natten innan helgen, skönt och imorrn ska jag på MASSAGE!!! fy fasen vad gött. Får inte glömma av det.
Sen blir det kanske en träningsvända.. före eller efter massagen,
återkommer...

Laddar med kaffe

För att bli lite gladare dricker jag nu rättvisemärkt kaffe. Hoppas det hjälper...

Tänk om man kunde vara ekonomiskt oberoende.. det vore helt fantastiskt. Det finns så mkt jag skulle vilja göra som jag inte kan nu. Och jag skulle inte behöva vara ekonomiskt oberoende för att kunna göra dem heller... bara man kunde tjäna liiite mer... så man slipper tänka på exakt alla utgifter man har. Ah det suger...

Det är väl bara å jobba mer... inte vet jag..

Nyvaken ännu en gång

Nu har jag sovit eller slumrat sen kl 15. Känner mig lite piggare nu.. men huvudvärken är fortfarande kvar.
Ska käka lite köttfärssås å makaroner snart och dricka kaffe... blir säkert bättre då.

En hemsk reklam som får mig att gråta varje gång...

Nyvaken med huvudvärk

sovit fem timmar... får inte sova mer eftersom jag då inte kommer att kunna sova eftermiddagssömnen. Det är så sugigt att inte orka göra nåt utan man bara går å väntar på att få sova och för att sen åka tillbaka till jobbet.
Inte är jag glad heller... nej.
Allt känns så jävla sugigt. Aaahh...

Ännu mer nattjobb

Andra natten denna vecka och det går bättre än första.. jag skulle nästan kunna säga att jag är pigg.
Jag är lite sur också... eller mycket sur... inte jobbet utan andra grejjer som gör mig sur...
Ja jag vet inte riktigt vart jag ska göra av ilskan...

The Nosejob

Haha bildbeviset på att den faktiskt blev "bättre" efter brytningen.

Före


Efter

En helt okej dag

Japp det ordnade upp sig med piggheten iaf. Traskade till jobbet, satt där i ett par timmar på ett aaaastråkigt möte och sen gick jag hem. Köpte semlor på hemvägen.. åt och insåg att fick lov att träna jävligt bra på träningen.
Så löpningen innan så sprang jag utav bara helvete... träningsvärken var olidlig. ALLT gjorde ont. Sen blev jag varm och det gjorde inte längre så ont, en riktigt bra träning till slut. Inga fler semlor nu..
Måste gå ner minst 4kg till resan... det bara måste gå.. kan ju inte vara så svårt.. har ju lite å ta av om man säger så.
Så imorrn blir det träning igen... ingen jäkla rygg/mage-träning denna gång.
Ska jag möblera om imorrn?... det blir ju lixom aldrig av...

Tadaaa!!

Vaken. Känns inte så.. känns som att jag sovit aalldeles för lite. Ledig idag.. ICKE. Måste till jobet pga att jag är superanvändare av det nya systemet och det är typ möte. Suck. Bara å göra det. Får ju en promenad iaf och får lyssna på lite musik.
Har jag träningsvärk i mage och rygg?? svar: ja. Känns som att jag har två ömma bollar i ryggslutet. Men det känns bra.. känns att man gjort nåt nyttigt.
Hej mitt vinterland!! jävla skitsnö...
Jag har så mycket att ta itu med:
Städa ut kylen
Rensa garderoben
Montera ner en hylla
Måla klart lite lister
Städa badrummet och övrida lägenheten

Jag får sätta upp mål och ge mig belöning om jag gör det, annars kommer jag aaaldrig få nåt gjort.

Helt andra planer

Ja det blev ingen löptur.. jag hade nog inte kommit iväg iaf.. det VRÄKER ner snö här. AAAAH jag vill ju ha vår och springa runt i sandaler och SHORTS. Eller kanske ett par träskor... =)

Det blev hursomhelst gymmet och en riktig genomkörare.. det är bra att vara två då man kan känna att man måste ta i lite mer =) då kan man inte fuska... tyvärr ;-)


Nya planer

Japp.. nu vet jag vad jag ska göra...

Fick en svacka precis vid tre då jag egentligen skulle dra till gymmet och nu orkar jag inte... det får bli löpträning istället. Det är faktiskt SÅN träning jag behöver. Stark är jag ju redan.. som en oxe =)

Sen har jag en blogg ja brukar spana in.. hon skriver väldigt bra och har en massa inlägg om inredning så nu blev jag skitsugen på att möblera om. Sådär som jag jag tänkt förut. Ska nog sno en del andra idéer från henne också... =)


Moving on

Så himla fin låt Sarah Dawn Finer sjöng.. jag är helt fast

Jamen sådär då

har vaknat för en stund sen... seeegt är det.. lite ont i skallen har jag. Ska pallra mig iväg å träna om en stund.. ska bara smälta maten.
Natten var riktigt lugn.. det är svårare att jobba då nästan.. hålla sig vaken är en pina.
Känns som att veckan komme bli bra... jobb först på onsdagnatt och torsdagnatt sen massage(!!!) på fredag, spännande match på lördag och sedan blir det fest hos kamph på kvällen, trevligt!

Avslutning av nattjobb

 Sitter hemma nu och drar mig för att borsta tänderna.. är ju SKITTRÖTT.. känner pulsen i fötterna.. är totalt förvirrad och ska inom kort bege mig till sängen... ca 1 meter bort. Men det var det där med att borsta tänderna.
Ett bra sätt att hålla sig pigg på nätterna är att spela spel... jag råkade somna i en stol och var helt förstörd efter det... dumt.. ska inte ske igen. NU: borsta tänderna!!

Uppdatering nattjobb

Huvudvärken börjar komma... hjärnan har slutat funka för längesen.. jag kan inte kolla i listan så det får någon annan göra åt mig.. jag bara gör det jag ska göra..

Hungrig är jag också.. jag har en jäkla hunger om nätterna alltså... när jag jobbar. Jobbigt.

Hmm hmm... jag skulle verkligen vilja sova.

Nattjobb

ja nu är jag igång med nattjobbandet. Och inte började det bra...
Nej jag skulle ju svänga förbi ica på vägen för att handla käk till natten... nehej sen var jag och hann inte. men det ordnar sig tänker jag och tror att kiosken på sjukan är öppen.. ICKE. Inte nog med det.. fel nycklar har jag så jag kommer inte in i skåpet.. inga skor.. och de jag har på mig är mina röda converse..går icke att jobba i... så jag har lånat ett par.
Ingen mat å inga skor... kunde börjat bättre.
Klockan är ett och jag är ännu inte alltför trött... det kommer...

En seg söndag

Jag försöker ställa om till nattliv. Så igår var jag uppe till två cirkus och nu imorse fick jag ju lov att se starten i Vasaloppet... det är ju så trevligt. En från Floda ligger femma (andra svensk).. skoj!
I fredags blev det utgång på Värmlands men även en sväng på Flurran. Har ju haft det roligare men det var faktiskt helt ok. Och igår en fika på stan och sedan lite stadsvandring, hem och mello. Tyckte det var riktigt kul igår på melodifestivalen.. jag skrattade så grannarna hörde... inte så konstigt när dom hör allt iaf. Sen blev det lite spontant med ett besök på en förfest som jag inte hade några större förväntningar på, var faktiskt riktigt roligt.
Och nu sitter jag och försöker planera dagen... hur jag ska lägga upp det med träning, mat, sömn... börjar jobba kl 21.
Jiahopp... ska kolla lite mer Vasalopp.