Praktik i Enköping och lite annat!

idag är jag ledig från praktiken eftersom jag i eftermiddag ska skriva en omtenta. så snart ska jag repetera inför den.
Igår var en bra dag på praktiken, sköter medicineringen själv vilket känns mycket viktigt och seriöst. hehe. Fick beröm av systrarna idag, dom sa att dom ville ha mig kvar och att jag var sååå mysig.. haha.. coolt. känns bra att få uppskattning på uppgifter som jag aldrig trott att jag skulle klara av.
Ihelgen har vi match i Jakobsberg tror jag det var sen så har Jenny 25-årsfest i låghusen och jag tänkte att jag, malin, sarah och ylva skulle dit sen till svenssons.

får uppdatera...

Marsvinen

Marsvinen

SÅÅ jäkla fina... hehe.. jag är helt tagen av deras skönhet

Inga marsvin

nej dom hade redan blivit sålda =(.. kanske lika bra... för tillfället =) jag ska leta vidare...

För att klara av de tidiga morgnarna när jag är på praktik så har jag taktiken att jag går upp 15-20 minuter innan jag måste gå för att bara hinna med det nödvändigaste, så att jag redan är lite sen och inte hinner tänka på hur satans tidigt det är. Alltså jag går upp 05:15 och går hemifrån ca 05:30 - 05.35 då bussen går 05:46. Det är en liten bit till busshållsplatsen nämligen. Igår vaknade jag 05:33!!!! Och tänkte NEEEEEEJJJ!!!! Jag satsade allt på ett kort, jag SKULLE FANIMEJ hinna. Så jag kastade ner smink, tandborste, frukost och lunch ner i ryggsäcken och sprang hela vägen till busshållsplatsen. jag SPRANG halv sex på morgonen... DEt var jobbigt. MEN jag hann!!! Erika undrade vad sjutton jag höllpå med där jag kom tokrusandes med jackan en halvmeter bakom. Vilken jävla start på dagen.
Idag söndag så har jag sovmorgon vilket är kanon men då jobbar jag till halv tio också och börjar tidigt imorron.Skoj, nej. Idag ska jag plocka stygn.. tjohoo.. jag svimmar =)

Blir man inte sugen???

Blir man inte sugen???


Ååååå jag blir så sugen på att skaffa mig ett litet truls =)

Jag har varit hundvakt!

Jag har varit hundvakt!

Helg!

Ja fast det blir inte direkt helg för mig.. ska vara på Westerlunds hela helgen. Det är väl inte hel fel men vadå man vill väl alltid vara ledig. Ska plocka stygn.. eller sånna där stålklaffar som håller ihop en operationssår... shit jag kommer att svimma... men min handledare insisterade att jag skulle göra det trots att jag sa att jag var lite känslig. Jag har inga problem med blod eller nålar eller sånt men sår.. smutsiga sår... blää... det går inte.. det här är ett operationssår och ingen smutisigt sår men iaf. Jaja... klarar jag det blir jag imponerad av mig själv. Mår jag inte illa innan så lär jag må illa efter. Har haft problem med magen hela veckan... ja..vi får se hur det går.
Nu har jag bokat biljett till Justin Timberlake på globen i juni.. DET blir fett najs. Jag och Sarah ska gå. Tjohoo. Vi är kära i Justin ;-) hahaha.
Nej nu ska jag fixa mig i ordning tills jag ska åka iväg å slita.