Snart slut

Imorgon slutar skolan med ett seminarie. Vi ska presentera en patient som vi träffat på under praktiken under tio minuter. Allt som har med Döbelnsgatan är så jäkla tråkigt. Döbelnsgatan = sjuksköterskeskolan. Sjukhuset är roligare.. så då vet ni hur kul det kan tänkas vara på döbeln. Imorgon ska jag även ner på stan med Anders som tydligen skulle leta efter en present, och ska hålla mig ifrån att handla nåt. Ska försöka träna imorgon också, det går inge bra för mig... hehe.. jaja...
På lördag åker jag hem till Djurås, det blir bra eftersom det skulle bli riktigt varmt i veckan.. jag vill sooola. Ska komma ihåg mindre varma kläder bara och mammas tofflor. Måste köpa ett par nya då... blir tufft.. dom är dyra.
Nästa fredag ska Sikis ha examensfest, det ska bli skoj! Jobbar dagen efter så det blir lugna gatan.
nu ska jag planera seminariet.

Hej å hå!

Ja nu var det länge sedan jag skrev, har haft fullt upp sen sist.

I fredags var vi ut på Tzatsiki och åt ruskigt god grekisk mat. Jag tog bläckfiskringar till förrätt (alltid) och Sovlaki till varmrätt. Jag åt tills jag sprack, som vanligt... matmissbrukare som man är.
Lördagen började med jobb på akutröntgen till halv fem ungefär.. rätt okej jobb måste jag säga.. fast jag har inte koll på något känns det som. Det man gör är att ta emot remisser och registrera, ringa efter patienter, lämna röntgensvar, dra patienter över på undersökningbordet .. ja typ nåt sånt.
På söndagen fyllde min broder år, hela 27 och nu är det långvården som snart knackar på dörren.. Grattis iaf Olov! Visningar hade jag också planerat in. Jag hade Anders med mig som skulle hjälpa mig att vara objektiv.. tre lägenheter lyckades vi hinna med men fastnade endast för en.. eller ja två kanske.. men den behövdes fixa till. Så nu får vi se om det går vägen.. skulle inte tro det men man kan ju alltid hoppas.
Igår började en ny vecka på NIVA (neurointensivvårdsavdelningen) och jag skulle börja gå med en sjuksköterska. Så fort hon öppnade munnen var det ingen tvekan om att hon måste komma från Borlänge, så jag frågade henne och mycket riktigt från 'Båålängää' var stället hon hade flyttat ifrån -89. Helt sjukt att hon kunnat behålla dialekten intakt. Man kände sig riktigt hemma. haha.
Så idag då, dagen har inte varit speciell på något sätt.. ska på spinning nu när jag ÄNTLIGEN blivit frisk från min halvtaskiga förkylning.. eller det var mer krupp.. Satans krupp som jag aldrig blir av med.
Nej nu måste jag sova...

Fredag

och favoritdagen nummer ett! Idag börjar jag kvart över ett på röntgen där vi ska ha en så kallad "sim-man" övning. En dock som har en dator kopplad till sig ska vi rädda från att dö. Det sitter en gubbe vid datorn och bestämmer vad dockan ska göra.. typ sjunka i blodtryck, sluta andas, hjärtstopp osv. Jag är lite nervös.. jag lovar att dockan kommer att dö när det är min tur..
I helgen blir det lugnt lugnare lugnast.. för EN gångs skull. Ikväll middag nånstans men några.. typ Malin å klassen. Sen imorrn börjar jag jobba kvart i åtta! Och det skulle bli fint väder!!! faaaan. Söndag ska jag... humm.. jadu vad ska jag hitta på då? träna.. det är bestämt. Då måste jag vara frisk.. det är jag inte nu.
Efter sim-man träningen idag ska jag nog ner på stan å kolla läget... var länge sen jag var där... men inga pengar har i ju nu då endast majmånadsbidrag är typ 3000. INTE BRA!!!

Problem

Jag har FORTFARANDE inte kommit tillbaka till normal dygnsrytm, det är katastrof! Somnade halv fyra imorse skulle upp kvart i sex! Ja, var ju lagomt pigg när jag anlände till NIVA. Väl där så gjorde jag inget... det enda vi gör är att tvätta patienterna och vända dom, jo och suga ur slem ur deras slang som dom har i munnen och jag och min handledare har två patienter. Så ni kan ju tänka er att vi har mycket att göra..inte.. Lite skillnad mot röntgen där vi kan ha 30 patienter på en förmiddag.
Kände också på morgonen att en uvi var på intågande.. kul! NEJ!!! så jag har proppat mig full med sura saker... min mage står rakt ut. Hoppas hoppas det går över för efter praktiken imorrn (slutar 16) ska jag jobba på röntgen till kvart över åtta och då kan jag inte hålla på.
Gött å jobba lite.. det är bra med chefen hon början inse att jag tackar aldrig nej till jobb =)


Letar lägenhet... ser svårt ut...


You spin me right round

Idag var jag på introduktion på NIVA där jag ska vara i två veckor. Var väldigt intressant måste jag säga. Fick sluta vid elva och skulle ha mött upp Malin på stan men eftersom jag glömde mobilen så smart som man är var det ju omöjligt att få tag på henne så jag käkade på MAX (oh I love). Åkte sedan hem och.. gud förbjude, somnade i två timmar!
Drog sen iväg på ett spinningpass som jag blev totalt slutkörd på. Shit.. tänkte när jag cyklade hem att jag skulle skynda mig in och äta fort som fasen och INNAN jag duschade. Funderade också på hur det skulle bli om jag väntade med min lyxsmoothie till efter duschen... men eftersom jag då antagligen skulle kollapsa i duschen och täcka golvbrunnen med mitt stora arsle, så skulle jag nog drunkna i det stigande vattnet.. såå jobbigt var passet.. det var det jag ville komma fram till =)
Två veckor kvar till sommaren, så gött! åker hem efter jobbet på lördagen den 2:a sen tillbaka till stan på fredagen för att gå på examensfest. Skoj!

Söndag och slut på helg

Visst helgen gick så jäkla fort... har hunnit med att både gå ut och jobbat två ggr! Ja, jag skulle ju inte ut men Ylva lyckades ju övertala mig... så efter att ha sovit tre timmar natten mot fredag, sedan åka och jobba och sen direkt dra hem till Sarah där det var partey var lite tufft. Fast jag tror jag börjar bli rätt van att gå på sparlåga, att klara av att göra saker även om jag sovit så få timmar. Förfesten var trevlig med kompisar till Sarah och kompisar till Ylva som jag aldrig träffat.. mycket nytt folk. Vi drog sedan till BJ men efter en incident med en viss Patrik så var det inte så mycket mer party för Ylvas del.. och inte för min del heller..jag skulle ju jobba dagen efter så jag hade ju inte planerat så mycket party iaf så... drog hem halv ett..
Gårdagens jobb började halv ett..tur det att jag fick sova lite... väldigt hetsig dag, och jag som inte jobbat på akutröntgen kände mig lite lost men jag hoppas att jag inte var för dryg med alla mina frågor om allt hela tiden. Jobbet slutade kvart över nio.. skönt att få dra hem.
Söndag idag.. tvingades upp vid tio för att jag ska försöka få tillbaka min vanliga dygnsrytm... jag kan säga att jag är så sjukt trött nu och det enda jag kan tänka på är sömn... har inget speciellt för mig idag förutom spinning vid halv sex.. hur ska jag hålla mig vaken till dess???? aaaahhh.. sömn är det jag lever för.. det är så gött...
Imorgon börjar jag nio på NIVA och slutar 12... KAN funka =)

På jåbbä

Yess har avverkat halva dagen.. min förbannade mobil slog själv av larmet inatt vilket gjorde att jag vaknade alldeles för sent. Tur nog hann jag iaf i tid till jobbet. Inte heller inatt kunde jag somna.. jag börjar bli van att gå på sparlåga på dagarna...

Ylva lyckades övertala mig att följa med ut ikväll... aahh.. jag är så lättövertalad att det är löjligt.

Väntar nu på dagens sista patient här på lungor... hon vill inte komma....

Hur svårt ska det vara?

Fan..jag tror jag somnade vid 5 imorse... hur svårt kan det vara att få tillbaka den normala dygnsrytmen?? jag vill att det ska gå snabbt... och så sov jag till halv ett... aaah.. vad matt jag blir... och den satans sängen har gett mig ryggvärk också...

Imorrn ska jag jobba och få pengar på sjukan... najss.. sen ska jag hem å bara göra ingenting.. så himla gött å slippa åka iväg nånstans...

Slut på akut

Sådärja, nu har jag avverkat sista natten på akuten. Det har varit mycket speciellt måste jag säga och inte alls som på röntgen. Jag har väl varit när att svimma två gånger... bägge gångerna så har det varit sår. Blod går bra men kött.. shit. Jag måste komma över det.. så mycket sår är det ju inte på röntgen så det lär ju dröja innan man kommer över det...
Det som kommit in och det jag har kommit i kontakt med är mest skelettskador, hjärnskakningar, mycket ont i magen - vilken kan vara i stort sett vad som helst och självmordsförsök. Jag är mycket förvånad över att jag sett så himla många, på 5 nätter har jag sett ungefär 10 st. Värst är ju då såklart när de skurit sig i armarna... eeww.. då kittlar det i benen och jag får riktigt ont i huvudet.
Fick sluta tidigt imorse, redan vid 4 tyckte min handledare att jag kunde gå hem eftersom vi inte hade några fler patienter..eller som jag sa att "nu är jag fullärd". GIck det att sova idag imorse/dag... nej...
Så nu de kommande två veckorna ska jag vara på NIVA, neurointensivvårdsavdelning, hjärnskakningar det med antar jag..

nej nej nej nu måste jag försöka sova

Ny vecka..mer akut

Yess, jag har slagit rekord! Jag sov till 13.00 idag! Tänk vad lycklig man kan bli av småsaker. Det börjar bli allt lättare att vara som vanligt på natten nu, jag är hur pigg som helst. Inatt var jag på akutortopeden dit alla med skelettskada kommer. Det var lite lustigt eftersom min handledare sa fel namn till mig hela tiden. Jag fick heta Heidi hela natten och därför hade jag heller ingen lust att lära mig hennes namn.. så jag tror jag kallade henne Annelie eller nåt.. haha tänk undersköterskan.. hon måste ha trott att vi var knäppa i huvudet.
Visst så nu är det morgon för mig... är lite seg men ska väl försöka ta mig iväg till gymmet... det kan jag verkligen behöva.. denna vecka ska jag komma igång med träningen igen.. (tjat tjat) och inge party än på länge... ja örkint...

Eurovision Song Contest

Nationaldagen spenderade jag och Brita hos Ylvas kompis Karin med RÄKFROSSA som är så satans gott att man jag citerar Ylva "dör". Jag tror vi alla höll på att dö för det var så jäkla gott. Även champagne serverades då det är som sagt Nationaldagen för oss Eurovision-nördar.
De bidrag som jag hoppades och trodde på var: Serbien. Sverige, Finland, Ukraina, Grekland, Turkiet.. tror jag det var.. Tävling är lite som en freakshow numera... värst vinner.. okej Serbien var ingen freakshow och låten var riktigt bra, men Ukraina, som om man ska vara seriös inte ska vara med överhuvudtaget, var en riktigt freakshow. Ukraina borde kanske ha vunnit men då hade nog tävlingen inte varit så seriös längre... Jaja Ukraina hade den bästa scenshowen.. jag skrattade nästan på mig när de körde igång.. jag måste se reprisen idag. Tur att mamma har spelat in allt åt mig. Haha. perfa!
Inatt är det akuten som gäller igen.. tre nätter irad... och jag kommer att tjata om sömn... och sömn...och sömn i fyra dar till... håll ut..

image96

En till natt på akuten

hela dagen innan andra nattpasset stressade jag runt och försökte sova.. gick inte. Tänkte att det blir nog ett helvetiskt pass på akuten... men NEJ det gick faktiskt riktigt bra.. blev piggare och piggare ju längre natten gick och redan vid kvart över fyra fick jag gå hem.. och det tackar man inte nej till. Sov inte speciellt länge idag heller tyvärr..kanske kan jag slumra till lite på eftermiddagen innan Brita kommer...  ännu mera tjat om sömn.. jag är fixerad.

En natt på akuten

gick bra.. kände mig lite tung i huvudet men jag var rätt pigg. Även om jag vid halv fyra inte kände mig speciellt motiverad så kom jag över det och när jag kom hem vid halv sex var jag pigg som en mört. Jag fruktar att natt två blir värre.
Natten var iaf lugn med några enstaka patienter på kirurgidelen där jag var... dit kom alla med sårskador, buksmärtor och hjärnskakningar. Trodde jag skulle orka träna idag men jag kan säga att det är omöjligt.. jag håller på att somna nu.. skulle så jäkla gärna vilja lägga mig men jag ska ner på stan och gå på banken samt hämta ut Britas gästleg..
Nutritionen under lyder som följande... klockan tio kaffe.. gjorde gott... klockan 03 frukost med macka å jågert.. och kaffe såklart... sen har jag inte varit speciellt hungrig.. jag känner mest trötthet...jag måste verkligen försöka sova efter stan..
gud vad jag tjatar om sömn...

Förresten kanske jag får sy kommande pass..haha.. jag som bara sytt i en skumgummikudde.. jag är ju expert.. ;-) stan och MAX nästa..

Vända på dygnet

Jag försökte frenetiskt igår att INTE gå och lägga mig.. men föll för frestelsen vid ett, det väl okej tänkte jag om jag nu kan sova länge på morgonen. Nehepp bakslag.. vaknade åtta och kunde INTE somna om. Kanske lika bra att gå upp och läsa in det sista inför tentan. Då trodde jag att jag skulle somna som en stock efter tentan istället... nehej.. det gick ju inte heller... låg och vred mig länge länge och sov kanske nån timme.. Gissa vem som kommer att sova stående inatt på akuten...jo jag... dammit!!!
Jag har lite problem med vad jag ska ha med mig i matväg... har ingen aning hur man äter på natten.. macka? godis? protein? jag tror på det senare... =) mitt beroende...

Strax tenta

sitter och väntar på att tiden ska gå... jag kan inte lära in mer nu... nu får det bära eller brista. Jag vet att jag kan det jag läst på.. frågan är bara kommer det nåt annat som jag inte tittat på?... paniik.

Ska fixa passerkort idag.. ta bild och så.. så jag kan jobba ostört. Ska jobba 19 maj och 2 juni... dagar som inte tillhör sommarjobbet.. det är alltid bra med extra cäsh.. hoppas bara det är fult väder då.. hade sån ångest när jag fick lov att vara inne när alla andra var ute och blev bruna! hehe..

nej nu ska jag åka å ta kort.. hoppas jag blir snygg och att inte kameran skakar som den gjorde på Malins kort haha.. hennes tänder såg ut att vara två meter långa..

En skön dag

utan skola och elände.. tog mig till träningen även idag. Mycket stolt över migsjälv, kanske en aning dumt att ta två skivstångspass två dar i rad. Min kropp SMÄRTADE kraftigt. Man ser rätt cool ut när man kör sista låten och man har många vikter på stången och kör knäböj, man ser stark ut.
Imorgon går jag på det första nattpasset... spännande men jag riskerar att somna. Proppa mig full med koffeintabletter.
Det börjar en massa bra programm på tv nu. Projekt Runway en favorit och sen nån dokusåpa om hur några tjejer tävlar om att bli medlem i Pussycat Dolls.. måste ses även det.
Imorrn är tentan.. aahh... jag måste klara den.. därför ska jag fortsätta en timme till... nonstop.


Tenta imorrn

och jag har ju så mycket ANNAT viktigt att ta itu med... jag måste ju lyssna igenom Eurovision låtarna för 500:de gången.. jag måste börja konversationer på msn. Jag måste nog också städa lite.. ALLT annat än plugga... känns som om jag setat i evigheter och läst om hur man gör när man kommer fram till en skadad person:
A: fria luftvägar, kolla halskotorna, sätt krage
B: stabilisera andningen, sätt syrgas 12-15 l/min
C: blodchock.. kolla om kroppen samlar på sig blod någonstans.. komprimera, stoppa blödning
D: medvetandegrad. RLS skalan 1-8
E: exponera hela patienten, se även om baksidan är skadad...

detta är endast kort kort kort kort om vad man ska göra.. vår lärare är så satans petig... hon undrar typ hur man tittar om patienten andas... men snälla.. med fötterna hade jag skrivit bara för att...

och sen är det ju en hel massa annat smådetaljer man ska kunna... allt har jag ju rört på ett eller annat sätt.. frågan är ju bara om det sitter.

I helgen kommer Brita hit. Ska bli GRYMT kul att visa henne stan. Hade värsta grejen på G men känns som att folk börjar dra sig ur... måste ligga på... inge kul om hon kommer å så är det bara vi två även om jag då såklart är skitrolig.. hahaha.. skrattar gött åt mina egna skämt.

tildenises.blogg.se - den ultimata guiden

Inför Eurovision Song Contest. Jag hjälper i eurovisionträsket, jag har hittat de bästa låtarna!
Hahahaha.. Sant. 
Låtar att se upp för:
Eftersom jag är ett gammalt Dj Bobo fan så tror jag på hans Wampires are alive. En annan farlig kandidat är Tukiets Kenan Dogulu med "Shake it up, shekerim", fast så bra poäng tror jag inte han får.. JAG tycker dock låten är rätt bra.
Finland fortsätter sitt hårdrockstema.. ett bra bidrag. Hanna Pakarinen - Leave me alone, låter som en countrysångerska som sjunger hårdrock.. väldigt bra =)
Bäst är kanske Grekland som alltid kör sitt skaka rumpa tema.. Sarbel - Yassou Maria och sånt älskar jag. Så jag hejar nog på Grekland och såklart Sverige.
Man blir sugen att åka till Grekish och dansa loss...


Ukaraina är skojjiga och Irland får nog många röster... så nu ska jag sluta innan jag rabblar upp alla.. men skriv nu ner mina visa ord... och så får ni se att jag har näsa för sånt här.. hihihi.


Akut

Sådär ja.. Sitter här nu, nytränad och med min älskade smoothie. Har haft en svacka i träningen, men försöker nu komma ur den. Har varit totalt omotiverad att anstränga mig det minsta.. det har varit en fin tid.

Inte alltför mycket har hänt sen sist... har återhämtat mig psykiskt sen valborg... jag upplevde att jag varit med om det roligaste här i livet iom med galoppen och kunde därför lägga mig ner och dö.. nu börjar jag få tillbaka livsgnistan eftersom min nationaldag nummer tre närmar sig.. (nummer ett midsommar, nummer två.. ny tvåa är valborgi Uppsala och nummer tre då.. Eurovision Song Contest) Jag hoppas verkligen att räkfrossan fortfarande gäller annars blir jag upprörd, MYCKET upprörd.

Fredagen var en mycket intressant dag.. iaf eftermiddagen. Då skulle nämligen vi röntgensjuksköterskor få göra ett studiebesök hos ambulanskillarna.... och det var precis så upphetsande som alla tror och hoppas att det ska vara. Vi blev erbjudna att åka med på nåt pass. DET ska jag göra DEFINITIVT. Inte för att dom var så heta utan för att jag skulle FAKTISKT vilja bli akutsyrra. Ska bara jobba ett tag på röntgen... får lite rutin.

Nu går vi in i den andra praktikperioden denna vår. Ska jobba natt på akuten, det blir jobbigt.. men intressant. 
 
Tror faktiskt jag ska försöka läsa lite kirurgi innan det är dags för sömnen.

Valborg 2007

Nu är det dags att ge den mycket utförliga beskrivningen om hur man firar varborg här i Uppsala, det blir svårt för det är helt enkelt omöjligt att ge en bra bild hur GALET allt är här en sån här helg. Men jag ska försöka...

Valborgsfirandet börjar redan dagen innan, på kvalborg. Det är fest alla går ut och så grillar man. Jag var bjuden hem till Karins kompis Karin på lite vindrickning, jag hade tänkt vara lugn för att jag skulle vara fit for party på the big day. Lättare sagt än gjort... Ylva hade ju med sig sin Bag in Box och när min lilla ranson som jag tagit med mig, var slut så började vi fylla på från Ylvas box.. men det var lugnt iaf. När de andra gick ut, gick jag och Ylva hem och sov.. jag hade mycket att fixa.. det var marinader och kläder som skulle bestämmas... lite förvirrande, men jag saknade inget på valborg.


(Bild 1: Karin, Jag och Karins pojkvän Johan.. lycklig ovetande, fortfarande ägare av 10 fingrar, bild 2: Tage, Kattis och Annika (kvalborg))

Så kom dagen som skulle bli den mest galna och roliga jag upplevt. Jag vaknade alldeles för tidigt för att det skulle vara bra för mig.. låg och hetsade migsjälv med att jag fick lov att sova vidare.. lyckat.. gick ju inte alls. Ramlade mig väl iaf upp ur sängen och var inte ett dugg utsövd. Tog mitt pick o pack och cyklade hem till Ylva genom ett hav av krossat glas för lite förfrukost innan vi skulle ta oss till Karin och Johan för den riktiga champagnefrukosten. Karin hade varit så himla duktig och bakat bröd och styrt upp det hela med ett muttrande grabbgäng i bakgrunden som inte alls tyckte det var dags att gå upp.
 
(Bilden tv: intagande av frukost. Th Anders och Kattis)

Karins pojkvän Johan hade råkat ut för en liten olycka på morgonen.. i sin iver att prova den nyinköpta osten hade han med hjälp av osthyveln skurit av sig en bit av tummen och satt på akuten och väntade.. mycket mycket olyckligt... jag erbjöd mig leka kirurg.. vilket jag senare, när jag träffade johan, var glad att jag inte gjorde. Hade nog inte varit så trevligt att se honom där i blodbadet . Han fick sitta ett tag och vänta på akuten kan jag lova.. Senare kom han tillbaka med en kortare tumme.. som sedan skulle växa ut hade dom sagt.. lät konstigt men men.. låt oss hoppas på det då. =)



(Bild 1: MYCKET folk, bild 2: jag är cool, bild 3: ännu mer folk, bild 4: gänget för dagen.. ett vinnande koncept)

Efter frukosten var det dag att traska iväg det första kaoset.. Ekonomikumparken... Där sitter man och dricker lite och har picknick.. folk är helt galna och har en massa knas för sig.. vissa sitter i en soffa bara sådär... en annan springer runt i en gorilladräkt eller kanindräkt.. det är mest "knäppast vinner".. kul att vi kunde hålla ihop till parken och sitta tillsammans.. men trångt var det. Det gäller att INTE bli nödig när man sitter där bland alla tusentals galningar för går man hittar man aldrig tillbaka, och om jag var kissnödig när jag kom till parken så kan ni ju gissa hur jag kände när gick därifrån, haltandes... enaugh said. För toalett är = obefintligt..



(Bild 1: brudarna hemma hos Ylva i hennes lilla trädgård, bild 2: Förväntansfulla 1, bild 3: förväntansfulla 2.

Vi satt inte speciellt länge i ekoparken utan vi skulle ju satsa på champagnegalopp. Jag hade aldrig varit med om den utan tänkt "jaja spruta champagne.. hur kul kan det vara då?" Utan några som helst förväntningar gick jag dit.. Gänget för dagen Ylva, Sarah och jag.. Värmlands var stället jag slagit ett slag för och det blev helt galet..
Champagnegalopp=De säljer champagne för 100 kr styck och sen börjar man tokspruta på varandra.. såå roligt, VÄRSTA kriget !! haha... lite kallt men det gör inget... solen sken och det var underbart. Jag fotade inne på värmlands som jag aldrig har fotat förut.. haha jag tror jag tog upp emot 120 bilder.. galoppen är verkligen höjdpunkten på hela dagen.. så lite ledsen var jag när det var dags att gå hem...
 (ett år kvar)
(Bilderna får tala för sigsjälva.)

Lite slirigt var det när det blev dags för dusch... men ren och fräsch bestämde jag mig att jag skulle ta mig en tupplur.. så medan jag låg och sov duschade Ylva och satte sig sedan bredvid mig och drack vin ensam (hahaha).. när HON hade bestämt att jag sovit klart slog hon mig vaken.. haha.. och ja.. tog kort.. Kom på att picknicken fortfarande låg kvar i väskan... DEN hjälpte mig att vakna till liv igen..


(jag och min ciabatta.. Ylva är ju också med.)

Där satt vi och gjorde upp planer för kvällen.. hade ju en hel del erbjudanden.. men jag var totalt död.. så vi struntade i allt som hade med grillning och göra och stekte maten istället.. min tokgoda potatissallad, kyckling och korv.. det var gött och helt rätt...
Dags att börja festa igen då... jag hade bestämt att inte göra om samma misstag som förra året att med min taskiga inställning bestämma att jag skulle hem och sova.. Jag hade ju misskött mina kontakter med Malin, Sara-Lisa och Karin (min Karin... inte Ylvas) så jag bjöd hem dom till Ylva ist.. Malin kom.. kul det iaf =) Patrik kom också sen och även Anders kikade förbi en stund.

 
(Partik och Ylva)

Vi festade litegrann och skulle ut på Saluhallen/platina/hyllan/svenssons eller vad alla kallar stället... det var ett omöjligt uppdrag.. toalt stopp... Det nya målet fick bli Snerikes.. men jag hade fått nog av köer och gav i den sekunden upp.. jag hade dock slagit förra årets extremt korta kväll-rekord.
Ylva den jäkeln kom inte ens ut.. hon hade slagsida och spenderade natten över en hink...

Igår vågade man nästan inte öppna ögonen... man hade ingen aning om i vilket skick man var i... Jag överlevde iaf...

En kort sammanfattning om vad champagnegaloppen är för utomstående.. jag förklarar i bilder:


Dagens motto löd "Fill it up, to the bredd" medan man samtidigt lyssnar på Darins Desire... haha.