Fyrverkerierna

Det var så fint så jag var alldeles tårögd.. haha.


Första advent

Igår var vi ut på Tilltugg och käkade tapas. Haha jag provade sniglar för första gången och SL med. Det var gott faktiskt..konsistensen var lite som musslor men med annan smak.
Jag har blivit förslappad av att gå hemma =) orkar inte städa fast jag borde... jag skulle kunna fortsätta vara ledig.
Vi ska försöka boka in en fjällresa, det skulle kunna bli awesome..

Nej nu har jag faktiskt börjat ta tag i städningen och ska plocka fram min tomte och placera honom i fönstret.

Massage

Det var längesen jag var iväg på massage så nu när jag var långledig så passade jag på att boka upp mig. Är ju så satans stel i axlar och ben. Min axel gör just nu mer än vanligt efter all träning och matchande.. Det var sex-sju år sen jag pajade den efter ett inte alltför hårt uppvärmningsskott jag gjorde ouppvärmd. Aj aj aj... så jag har fått hitta på lite andra tekniker med skottet som inte gör lika ont.. t.ex. ha armen högre upp eller längre ner eller skjuta med handleden. Hursomhelst så tyckte massörskan att det var så trevligt att massera en person som sköter om sin kropp HAHA.. vältränad vill jag bestämt minnas att hon sa också.. HÅHÅÅ se där.
Ikväll ska jag till SL och M för lite fredagsmys, det blir najs.

Kanske orkar jag städa imorrn... kanske...

Julklappar

Alltid lika svårt.
Men jag vill iaf haaa =) :
En tränings DVD med blossom (pilatesbollsträning=))
En stekpanna som har höga kanter
Sopranos säsongerna

Så nu kan ni meddela mig vad ni vill ha =)

Skulle kunna ha det såhär jämt

Åh det är så gött å vara ledig..
Idag till frukost åt jag fruktsallad och lussekatt.. ååh så gott. Ska alldeles strax koka lite kaffe. Kanske skulle jag ta å brodera lite.. men det får bli sen. Först kaffe..




80-tal

Åh så BRAA








Långledig

Här hemma bakas det lussekatter, kommer bli sååå gott =)
Är långledig nu och det är heeelt fantastiskt. Var ut en sväng men det var ju snöstorm så det var lika bra att stanna inne så ja.. det bakas.
Ingen match i helgen eftersom den är flyttad, najs.

Nu har jag bakat klart och ska titta på animerad julfilm, A christmas carol.. yess julen is on.

Helgen är över

Det blev ju en lång helg.. inte. Fick lördagen ledig eller ledig å ledig.. match var det och jag tänker inte nämna nåt om den. Sen hade vi lite lagfest i Klubbis men jag skulle ju upp tidigt så jag fick heja på de andra =)'
Söndag idag och jag klev upp klockan 05.30 och GICK till jobbet. Det blev segt som fasen men det var iaf den helgen. Känner mig negg och less... på det mesta.
Jaja.. jobbar två dar denna vecka sen ska jag dra täcket över huvudet och bara ligga där.
Behöver nåt att se fram emot..

Hejsan hoppsan

Inte igår IGEN.
Kanske borde jag lägga ner bloggen när jag inte är speciellt aktiv här.

Vad har hänt sen sist:
Har haft kalas. DET var skitkul. Vi blev 19 pers på 40 kvm. Det är bra jobbat. Vi var här hemma först, bjöd på lite tilltugg som jag "slängt" ihop. Hehe. Okej det var skitjobbigt att fixa med allt och jag var INTE sugen på party när jag skulle fixa mig. Jag var helt slut efter en hel veckas planerande. Men när folk började dyka upp så blev det ju såklart skitkul. Vi gick iaf ut på Saluhallen efteråt, hade mkt hellre velat stanna här men det går ju inte pga grannarna.

Spelat match och hamnat i UNT. Kul! för det var första gången vi fick vara med där. Tyvärr så kan ju vår tränare inte säga de rätta sakerna så artikeln blev ju inte så positiv. BRA JOBBAT!! >=( ah...

Jobbat och haft mig på barnröntgen. Men det är kul.. skönt att ÄNTLIGEN få vara där jag ska vara.

Imorrn blir det match igen med fest efteråt, men jag jobbar på söndag så jag får heja på alla andra =)

Japp det var det det.


Musik:
September - Mikrofonkåt

Förbereder kalas

Japp, imorrn ska jag ha kalas. Vi blir uppåt en 20 pers i min lilla lägenhet. Men det blir kul. Hoppas grannarna tycker lika =)
Denna vecka har varit både skitjobbig och skittråkig på jobbet. Ena stunden är det så sjukt lite att man somnar, sen helt plötsligt smäller det till och det blir sinnesjukt mkt å göra.. Är helt slut efter denna vecka.
Har skaffat mig canal+ efter fem års suktande.