Usch vilket skit

påminnelse på en räkning på en grej som jag redan är så förbannad över... aah.. vill verkligen INTE betala.
Kuggade en skittenta som jag inte brytt mig om.. ta tag i det den här gången kanske!!!??? ja.
Trött efter enormt med jobb och träning igår.. jobb idag skulle tränat men jag orkar verkligen inte.. jag är helt slut.
Imorrn ska vi skriva på PM:et inför C-uppsatsen... inse!! jag är snart färdig syrra... galet. Japp ska söka polis sen också.. men jag hinner =)
Åker hem på fredag eller lördag.. har inte bestämt... beror på hur snabbt vi blir klara med PM:et... blir nog inte klara alls.
Jag letar lägenhet igen.. jag vill bo själv.. jag vill verkligen det.. men så har vi det här erbjudandet.. som man inte vet om man kommer att få.. får jag det skaffar jag nog mig en lägenhet rätt snart.. det måste jag.. örkint med korridor... just nu iaf..

Nej kan denna dag ta slut så att jag vara glad...


Riktigt kass är jag på att skriva

Jag har verkligen misskött bloggen i ett antal veckor... ska det bli ändring på det? jag vet inte.. hehe

Några saker har hänt:
Jag har ridit igen!
Tränat med Mockis.. skoj!
Fyllt år och haft kalas
Tillbaka i Uppsala

Idag har vi match.. har varit sugen på att spela så jäkla länge nu.. ah det ska bli befriande =)

Nu i veckan börjar PM-skrivandet... ååångest... jag vill inte...

Hoppla hoppla

Igår red jag !! Det var skitkul.. men ack så mycket jag glömt sen sist man red.. ont i axlarna har jag.. men ska göras om.. det måste det.
På lördag ska jag ut.. ska bli riktigt skoj.. och imorrn ska jag äntligen hälsa på hos mammi å peter..
jag måste vila!!

Vecka två på praktiken

Fortsättning från söndagen..
Inte nog med alla grejer som jag redan beskrev så höll jag knappt på att få ut biljetten vid stationen.. jo för visst.. jag måste ju ringa Frida i Falun för att verkligen höra så att de hämtar mig vid tåget... och vad gör inte mobilen då? Jo den dör.. vad finns i mobilen? Jo, koden för att kunna ta ut biljetten.. PANIIIK!!! vad gör man nu? Ringer hem och ber någon gå in på mailen och kolla koden där.. ja just det ringa kunde jag inte.. tur tur tur så fick jag hjälp av biljettbokningen på plats... annars hade det varit jääävligt krisigt.
Idag då.. ny vecka i falun.. Riktigt kul har det varit idag på praktiken.. bra handledare och jag har fått göra allt. Det är då det är roligt..
imorrn ska jag rida.. uj uj.. hur ska det gå.


Helg i stan

Det har varit en sådär helg.. Fredagen var skittråkig då jag var ensam hemma och alla hade annat för sig... lördagen var skittrist till en början med tidig morgon och jobb.. sen glömde jag visakortet i tvätten på sjukan och fick lov att åka tillbaka.. för att göra dagen ännu bättre lixom. Kvällen var riktigt trevlig med middag på BJ eftersom vi vann SM-silvret i rugbyn. Grattis till OSS! Nästa år vinner vi guld, det ska jag se till!!! =)
Det blev hursomhelst en tidigt kväll eftersom jag hade match idag som vi fucking förlorade mot ett gäng KÄRRINGAR!!! aaahh.. så min helg var SKITBRA.... nej...
För att göra helgen ÄNNU bättre så lär jag få stå på tåget hela vägen från Uppsala till Falun.. jag har medvind..

en vecka i falun

och jag börjar tycka det är en helt okej stad om jag inte hade uppförsbacke HELA vägen till sjukan, men å andra sidan är det ju helt okej att cykla hem. Jahopp Falu Lasarett då.. himla trevligt och alla är snälla. Alla verkar ju veta vem man är, haha... "hej! är det du som är Tilde?? ja du pluggar med Erika va? välkommen hit!" Inte man är så van med det kanske hehe. I like it =) Snyggare kläder får man ha, vit pikétröja och vita pantalonger.. nejdå byxor.
Dalmålet är ju ofta förekommande på falulasarett kan man säga så snart är jag väl tillbaka i den vanliga trallen.. hehe så jag lär bli utmobbad när jag kommer tillbaka till Uppsala.. hehe.
Men nu är jag tillbaka i Uppsala för lite skola imorrn, jobb på lördag och för att inte tala om SM-festen på lördag då vi ska fira att vi vunnit SM-guldet!!! tjihoo... ska bara köra över exciles borta..
Sen blir det handbollsmatch på söndag och tillbaka till Falun för ytterligare fem veckor på praktik.

Hälj

Imorgon är det dags för SM-final nummer ett! Stockholm Exiles kommer att möta ett MYCKET taggat Uppsala kan jag lova. Jag får inte spela eftersom jag inte har varit med så många matcher.. hehr det skulle inte funka även om jag hade spelat rätt antal.. jag är nämligen fortfarande helt lost. Det ska hursomhelst bli AASrolig att kolla på matchen och sedan hoppas jag få fira på kvällen.
Denna vecka var lång och seg, har jobbat två ggr, två korta pass men det är ju pengar det med.
På söndag blir det hemfärd till Dalaland för praktik på Lasarettet.
Nej nu vill jag sova.

Dagens Nyheter

ska eventuellt komma till någon av våra träningar nu i veckan för att göra reportage om att Uppsala gått till SM-final. Spännande!!

Denna vecka så är det en massa tråk och långa dagar.. 9-16 fy för det..

Jag har skrivit fel.. jag kommer hem veckorna 41-43 och 45-47