Handbollsbravader

Plötsligt satt den där... hennes knä på mitt lår.. hastighetenvar inte speciellt hög men smärtan var så enorm att jag trodde benet skulle lossna. Jag låg på golvet och kved en sisådär fem minuter... nyfikna ansikten började visa sig i mitt synfält där jag låg. Jag skrek av smärta och skrattade för att jag skrek... jag var också inte långt från tårarna för att det gjorde så ont.. japp en lårkaka. En sa "linda den direkt", en annan sa "det känns mycket bättre om du börjar spela direkt" och en tredje sa "äh bara en lårkaka" så jag som aldrig fått en lårkaka tänkte att ok jag kör... spring gick ju bra men starta och stoppa... AJ AJ AJ AJ. Efter fem minuter var det Tilde med träbenet då jag inte kunde gå längre utan fick kliva av planen =(( jag som måste förbränna en viss del... dääm.. jaja det var ju bara att försöka ta sig hem... hur fan skulle jag tamig hem? knät vek sig om jag hade det inte riktigt utsträckt så jag fick köra träbenet på cykeln... Alla varnade mig för den kommande dagen (idag) att den smärta jag kände då det hände var INGET mot det jag skulle känna dagen efter (idag) och tanken på det fick mina tårar att bränna bakom ögonlocken.. kunde det bli värre?? men så illa blev det illa (thank god) jag har ont och kan inte dallra med muskeln men jag kan gå utan att ha alltför ont och jag har INTE mer ont än igår... det svider att säga det men.. det var tydligen ingen stor kaka... trots min enorma smärta.... hur fan ska jag klara av att få barn undrar jag???
ska till gymet idag iaf.. kan ju alltid träna överkropp som jag aldrig gör annars... jag är ju så stark ändå ;-)

Hejsan hoppsan!

Jag känner att jag måste bli duktigare på att skriva i bloggen pga av alla trogna fans jag har =)
I fredags var jag på IKEA.. mycket trevligt var det... jag skulle inhandla klädförvaring i form av en bänk... kom fram till att en avlastningsbänk med utdraglåda var lösningen på mina problem. En matta, blomma, spelgar och lite annat inhandlades också. jomenvisst.. så nu harj ag det tokmysigt här.
Jag tror jag ska slå på The Pinks - Det spelar ingen roll.... för att få den rätta känslan.
I helgen var det fest med damlaget och herrlaget.. jätte trevligt med lekar och låtgissning.. VÅRT LAG VANN! Det var väl meningen att vi skulle gå ut efter handbolls(för)festen men jag blev kvar och kom hem fyra på morgonen.
Jag har märkt att espresso gör mig galen... jag blir helt tokig.. när koffeinet går ur kroppen (som efter match tex) har jag ingen kontroll på varken det jag säger eller det jag gör... jag känner mig... full.... haha i lördags var det rätt skoj faktiskt.
Nu i veckan har vi börjat med artikelgranskningen.. så OTROOOLIGT trååååkigt! Vi ska granska två engelska artiklar och kommentera brister och vad som är bra.... men gud.. kan dom göra det tråkigare? no... they can not.. Iaf sitter vi hemma hos malin som göder oss med caffe latte ... och malins katt roar oss.. han är inte klok...
Japp det brann här på våran gata i förrgår... och ni som sett det på nyheterna och undrat om jag var inblandad, så kan jag bara meddela att NEJ det var inte jag som tände på på fyllan som jag har fått förfrågningar om att jag kan ha gjort... jag bor i hus 10 och var inte i närheten av hus 2 där bastun brann upp...
. godnatt allihop.

Thursday

Japp nu har det skett... Natascha kontrar med en ny video.. pass på pass på.. hon är boxare... jesus.. jag fattar inte... jag kan bara inte förstå.. hur kan man göra en sådan video? haha... åhj så otroligt stört löjligt..

undra om det inte är dags för lite sömn tro.... jo det är det...

suck!!

Jahopp...
då fick man svar på omtentan som gjordes i februari... underkänd... igen.... AAAAH! jävla skit skit.
Om man får säga så är jag glad att Karin inte heller klarade andra gången... just för att då är man två om helvetet.
Slog på radion,... lämpligt att höra Timbuktu...det kommer ordna sig... det kommer att lösa sig till slut... Usch... jag är verkligen dum. Verkar inte ha möjlighet att klara den här jävla tentan.... men jag SKA FAN! 6 juni sitter jag där... svettig av sommarvärmen med huvudvärk efter den sömnlösa natten... mitt huvud fullproppad med kunskap... så ska jag klara den.
Var till stockholm i helgen... gick på casino cosmopol.. satte min budget till 120 kr som jag skulle förbruka i en-kronors automater... japp inte ett jävla öre gick jag hem med... kolla en sväng på rouletteborden där vissa spelade bort tusenlappar på nån minut...."tänk vad jag hade kunnat köpa för det där!!!"
låt mig bli smittad med fågelviruset så jag slipper plågas med fysiologi & anatomi...