Effektivt värre

Igår slet jag på jobbet, sen åkte jag hem.. duschade snabbt och drog iväg på grillfest. Käkade sushi.. haha. Orkade/hann inte fixa kött så ja.. enkelt å gott.
Så en grillfest med en massa livemusik.. riktigt kul när folk kan sjunga och spela gitarr/bongo/munspel/mungiga.. haha ja säg vad som inte spelades. Kul var det iaf. Imorse vaknade jag tidigt och härjade runt här hemma med att sortera en massa räkningar som skulle in i pärmar. Sen gick jag ut i solen.. fint i Stabbyskogen. Lite solning på det och sedan en vända på byn med Ylva. Åker ju till Portugal om en vecka så jag behövde lite grejs.. ja nu har jag lite iaf.
Efter denna häktiska helg är jag heeelt slut. Imorrn kl 9 ska jag å Malin träna.. blir bra det.
Nu blir det mat å film. Adios..

soooooooooooooool

Ber om ursäkt för mina svordomar, inte riktigt uppskattat av den äldre generationen. Men jag blir bara så lycklig när det blir varmt, så är det bara.
Idag har jag slitit häcken av mig på röntgen.. känns det som iaf. Ställde mig på ett PNP-byte vid fyra.. trodde det skulle gå undan.. det gjorde det inte.. Ha.. jaja.. ont i skallen har jag nu kan jag lova.
nu blir det grillfest. ADIOS

Utomlands?

Så fort det blir varmt och jag cyklar hem sent på kvällarna får jag känslan att jag är utomlands... Uppsala är fantastiskt härligt att cykla igenom sent om kvällarna när det är varmt. Parteyy!!
Idag har jag jobbat till fem.. okul.. sen var jag en sväng på stan.. sen åkte jag hem till Malin å Gustan.. mina uppsalaföräldrar.. haha... de tar hand om mig =) annars skulle jag aldrig klara mig i denna stooora stad. Vi har beställt grejjer... ja vi får se hur det går med det.
Imorrn blir det jobb igen.. kul när det är så varmt. Helvete!
Men tydligen så ska det bli 22 grader på tisdag så KANSKE KANSKE är det varmt till Valborg. Fy fan vad underbart om det blir sommarvärme på torsdag. Ja jävlar...


why?? why???

Varför ska det var fint väder imorrn å på lördag, JAG JOBBAR JU!!! Helvete...
Gick på stan nyss... ångest det med... hur fan ser man ut.. blek å fet... helvete igen...

Nyttig värre, haha..

Även om det är soligt ute och jag är ledig så har jag stora svårigheter att orka göra saker. Jag fick göra mig en tablettblandning för att orka iväg till gymmet.. ah... Nu har jag duschat å ätit.. fått ont i huvudet igen.. behöver jag äta fler? nej.. eller jo.. kanske..
Just det, det var nåt med att ändra vanor.. äta bra mat. Vad åt jag till lunch.. just ja.. nudlar..
Nej nu drar jag ner på byn.. =)

Det spritter i kroppen

Så fort jag börjar tänka på hur planerna ska se ut på Valborg får jag blodtrycksökning som heter duga. JAg är så PIRRIG. Haha...  Det kommer bli så kul bara vädret blir bra. IIIiiiiih....
Igår tittade jag på "okänd diagnos" och tjejen som var med led av trötthet och orkeslöshet. De kom fram till att hennes bloddepåer var låga, precis som mig.. Kanske DÄRFÖR jag är så vansinnigt trött på eftermiddagarna och bara MÅSTE sova 2-3 timmar.. jag måste styra upp det här... Hon fick byta livsstil, börja äta bra mat.. ja sånna grejjer.. Måste jag det med? träääligt,
Idag är jag ledig iaf, har käkat den obligatoriska gröten. Snacka om periodare... förut började jag gråta om jag inte fick fil till frukost. Nu blir jag minst sagt på dåligt humör om jag inte äter gröt. Haha..
Jag avvaktar med surroundljudet, har löst det så att jag har inhandlat dyyra kablar och ett ljudkort. Nu poppas det friskt igen.
Ska bjuda på lite pics från tidigare Valborgar =)

2008


2007



Åh.. vad grymt kul det är... heelt sjukt... MÅSTE upplevas..

Upprörd

Idag blev jag lite smått upprörd på jobbet. Det är hög tid att anmäla sig till Röntgenveckan... det var bara jag och en till som anmält intresse på min avdelning. Men inte fan får jag åka.. det sägs att det ska satsas på de unga.. bullshit. Skitsur är jag. Varför ska jag anstränga mig på jobbet.. det lönar sig knappast.

Dagens tre
1.
röntgenveckan jag inte får åka på
2. Valborg närmar sig med stormsteg, det är iaf nåt bra
3. jag är tjock

Idag har jag inhandlat utrustning för mitt musikspelande. Så nu ska grannen från helvetet få ut för min pissiga dag. Rätt åt kärringen. Tröståt gjorde jag också med sushi...
Ja.. det enda jag ser framemot är Valborg.. Protugal ger mig ångest.. visa mig i bikini och flyga...

Valborg på gång

Ja för fasen, SNART är det dags!!! För en som inte varit här på Valborg så går det inte att beskriva, det är fullkomligt GALET. Nu hoppas vi bara på värme annars kan det bli lite småkyligt under galoppen.
Förra året så drabbades jag av kolik mitt i natten... och eftersom jag inte hade kläder på mig så kunde jag ju inte ringa ambulans eftersom JANNE kunde ju ev köra ambulansen. Haha.. i år klär jag på mig.
Det blir nog samma planer som förra året förutom att i år SKA vi in på Värmlands på galoppen. Förra året hade de ju redan full därinne 1,5h INNAN de sagt att de skulle öppna. Så vi kom inte in... i år kör i frukosten i kön ;-) haha!

Söndag och ångesten kom som ett brev på posten

Helgen gick alldeles för fort. Varför är det så JÄMT.
I veckan ska jag bara jobba dag, känns lite småtråkigt. Less på allt är jag också och har det sämsta humöret.. usch var vrång jag kan vara.. Hoppas det försvinner inte kul att gå runt och sura.
Fredagen var trevlig med afterwork och lite fest efteråt. Lördagen var seg med uppladdning för ytterligare festligheter.. INTE ett dugg sugen, men det blev trevligt och vi gick ut på Platina. Drog rätt tidigt och helt plötsligt var det söndag.
Idag har jag sovit, varit på IKEA och handlat lite sen blev det en sväng till Gränby. Ja... köpte YTTERLIGARE en orkidé, undrar hur länge den vill leva då? veckan ut får man hoppas.
Det vankas Valborg. Inte så jätteladdad ännu, det MÅSTE komma. Jo det kommer...
Förresten har jag städat lite idag, och tvättat. Sen måste jag reda ut musikproblemet. Som det är nu funkar det inte. Så jag har kommit fram att jag ska köpa ett hemmabiosystem för att lösa alla mina problem. Yes, ett hemmabiosystem it is.



Följetong

Det är nåt med detta program... det slutar ALDRIG vara roligt.

Musik



för att bra musik måste spelas

Hälj

Ah har ETT STORT antal timmar kvar på dagen.
suuuck.. sen blir det afterwork med gratis mat.
Shit vad trött jag blev... jag däckar på undersökningsbordet tror jag.

Vart tog orken vägen?

I flera dagar efter jobbat har min ork sinat. Har varit helt död eftervarje arbetspass och jag fattar inte varför. Min motivation till det mesta har lixom försvunnit. Jag orkar inte städa ( som att jag orkade det innan), jag orkar inte träna, jag orkar inte ta tag i saker... jag borde börja träna rugby nu.. men hinner inte hem innan träningen börjat.. känns inte heller så motiverande när de tränat så flitigt hela vinterhalvåret , och så ska man bara hoppa in och försöka slåss om en plats.. Lyckat. Nej.
Ja, nej, jag vet inte...

packi packi

borde gå ner och städa upp alla mina kläder som jag slängt i hela rummet. Kommer nog ta ett tag.. är lite seg å orkar inte riktigt ta tag i det. Jag åker halv åtta ikväll och hamnar i Uppsala vid halv tio. Och sen är det bara att traska hem vilket tar 25 minuter. och sen blir det väl läggdags.
Datorn är ju fräsch nu iaf. Har inte fått den ännu men den är då urdammad, det var väl största felet. Ja det blir spännande.

Vill inteee

idag ska jag åka hem.. jag vill inteee.. Har det så gött här med god mat och bra löparmöjligheter.. blää, jobb imorrn. Usch. Vad händer i veckan som kommer då? hmm.. tanken att börja träna rugby har ju slagit mig. En massa jobb såklart och någonslags födelsedagsmiddag på lördag. Interesting.

Thunder

.. han gör det jävligt bra.

Ensam hemma

Jag är mycket mörkrädd när jag är ensam i det här huset. Och inte blir det bättre när man i ena stunden slpper ut katten.. och helt plötsligt är hon inne igen! utan att jag släppt in henne. scary... hur ska det här gå, Ingen har jag å ringa som kan komma hit å sova. Kattskrället vill väl vara ute inatt =((
Kunde det inte vara sol imorrn också.. jag är så bleeeek. Det fotades ju en del igår på Lucky... vi ser inte riktigt kloka ut.. alla är så ruskigt bleka. haha... DJ hotade med att skicka vakten på mig när jag klagade på hans musik... haha hallå, får man inte säga hur jävla kass musik han spelade? det tycker då jag!
Fasiken vad trött jag är... ska nog gå ner i källaren och sova lite..

Solstingeling

press press... jag ska bli brun...  men det går segt.

Lucky House

Ja jag spenderade ju gårdagen på Lucky House, det gamla haket som man alltid hängde på i gymnasiet. Och det var som att man aldrig hade varit borta i fyra år. Haha. Trodde det skulle vara hemskt tråkigt, men det var det ju såklart inte... var ju ut med Ida, Sara, Maria och Hanna. Vi hade verkligen skitskoj. Jag klagade så mkt på DJ att han hotade med att skicka vakterna på mig. Haha! Musiken sög ju. Men men..
Fin dag idag, ska ut å sooola. Det är helt underbart att KUNNA gå ut och lägga sig i solstolen. Sen blir det en repa till Leksand igen för att hämta lite grejer jag lämnade hos Maria. Tror det blir en grym dag idag med.
Alla har dock åkt till Sälen och jag är ensam =(.. jaja får gå runt och prata med migsjälv och katten.

He ä pösk

försöker smälta maten... går ju sådär när man åt för ett helt kompani. Jaja.. SKA ut å springa idag. Har inte tränat på 500 ÅÅÅR. Ikväll blir det skoj värre, ska träffa Maria, Ida å Sara. Mycket roligt.
Nej nu fick jag ont i pallet, ska vila lite.

Komma till sans

Kanske kan jag börja bete mig normalt bara jag kommer hem... just nu är inget normalt.
Vaknade med huvudvärk och enorm trötthet... tog en överdos med panodil och kaffe.. nu börjar saler och ting ordna upp sig. Känns faktiskt kul att åka å jobba ikväll.. så får man nåt annat å tänka på.
Kanske klarar jag att göra det som jag var oförmögen att göra igår.. jag hoppas.. vet inte HUR man gör det på bästa sätt.
Ska anmäla mig till Blodomloppet och det betyder att jag måste börja löpträna. Jag vill ju inte bara ta mig igenom banan, jag vill ju ha en förkrossande bra tid också. 5 km på 20 minuter vore ju inte helt fel, men då måste jag verkligen träna.

Jag vet varken ut eller in

jag vet inte HUR jag ska göra.. jag vet vad jag BORDE göra men tydligen är jag helt oförmögen att göra det.. hur fan blev jag såhär...

Breakdown

vilket breakdown jag fick idag i lunchrummet.. ingen hejd på mig.. oj oj..

Vill HEM

till Dalarna så sjukt mycket just nu. Känner mig som den mest ensamma människan på jorden...

Ikväll

är det dags för årets handbollsfest. Vi har fixat med mat, pynt, gästlista och dricka. Det kan bara bli succé. Haha! Ska bränna lite musik idag.. så att det blir riktigt trevligt.
Nej ska jag ta å äta min gröt.. jo jag tror det... jag återkommer...


Sitter på jobbet

Här händer det inte mycket kan jag lova.. ingen patient vill ju komma och det finns knappt patienter i inkorgen.. aah segt.

1 april

Vilken HÄRLIG dag det varit. Solen har skinit hela dagen, ingen snö som hemma och riktig vår.
Jag sprang till gymmet och tränade lite.. fan vad jobbigt det var. Känns att jag varit sjuk och allt jag tränat innan är borta. =(( Det betyder ju att jag måste träna massor.
Ikväll ska vi inventera Klubbis för att se vad vi behöver till lördag. Shit vad jag har sovit.. däckade totalt.. känner mig lite konstig.
Såg ett så roligt aprilskämt på Leksands ifs hemsida. Man skulle få beställa den nya matchtröjan, vilket man skulle göra till Mora hockeys kansli och säga rabattkoden "heja Leksand".. haha var ju skit roligt. Undra hur många som ringde, de var säkert jätte glada där på kansliet. Sen skulle den säljas i den nyöppnade starshop butiken i centrala Mora. Haha.
En annan nyhet som vi kan avslöja dagen till ära är att spelarna under nästa säsong kommer att ha gult mashår fastsytt i hjälmen för att ytterligare förstärka känslan av hemvävt.
haha fy fan vad läckert!


Laddar..

Ledig idag och jag poppar lite musik för att förbereda mig för gymmet. Det spelas lite Coldplay - Lost nu.. bra låt =)
Igår var jag på banken och blev vuxen. Pensionssparande och amorterande. Japp. DET är vuxet. Resan till P är betald och nu är förberedelserna för den måste ta sin början NU. Jag måste vara FIT för att kunna åka dit och få ut max.
Ny dator tittar jag på.. den här kostade rätt mkt för att vara så dålig ser jag nu.. kan få en bättre för mindre pengar. Måste slå till.. annars slår jag till datorn.

datajävel

jag HATAR den här datorn. Jag hatar den så mycket att den snart åker ut genom rutan. Den hänger sig konstant och håller på att varna för en massa farliga saker.. typ aftonbladets hemsida.
AAAAHH