kack

Ja bajs bajs bajs.
Är depp fortfarande.. har fått nån extremt tidig höstdepp.
Tur att Sockan fortfarande är kvar. Så jag inte avlider av ensamheten.
Jag har inget att se fram emot heller.. jo köket förstås..

Ska lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. ciao


Är det såhär det ska vara?

Ibland förstår jag inte meningen med saker och ting.
Man jobbar mån - fre 07.30-17.00 på ett jobb som ja är kul ibland. Det finns roligare saker. Man kommer hem är dödstrött och man åker på träning eller gör nåt annat av sina "måsten". Man längtar som fasen till helgen då man får göra det man vill. Fredagskvällen kommer och tar slut alldeles för fort eftersom man slutade jobba vid fem. Lördagen går åt att göra det man inte hann eller orkade under veckan, ont i huvudet har man eftersom man är slut efter en hel arbetsvecka. Ojdå där kom söndagen och så börjar måndagen dagen efter och allt tar om. Ska det vara så tills man dör? Känns helt värdelöst. Det känns som att jag slösar bort mitt liv... livet känns värdelöst när man ändå gör saker man inte vill.

...


DKNY

Jag var nere på stan en sväng. Skulle ju dit och fixa med min tavla.. men tror ni jag tog affischen med mig? nope.. så det får jag göra imorrn ist.
Köpte ett par mjukisbrallor i konstig modell.. jajja.. får duga hemma och kanske på ica. haha. SÅ konstiga är dom. Sen blev det den där parfymen... ja jag har tappat kontrollen över parfymeriet =) nejdå.
Hann även kolla lite rugby, det var kul. De var mycket duktiga och vann med 60-0 kanske? =)
Och nu är jag hemma och har Sockan här brevid mig. SÅÅÅ mysigt!

Fullbokad lördag

Nu ska jag ner på stan och kolla runt lite i två timmar max för sen ska jag iväg och titta på rugby och sedan träna. Bäst att sätta fart.

Min passion

Min passion här i livet, eller en av dom, är parfymer. Just u denna vecka har jag fått två nya till min samling. En som jag haft några gånger förut och en ny för mig.



Dock har jag hittat ännu en som jag är sugen på.. ja det är inte klokt.




Freitag

Fredag!
Bästa dagen på hela veckan! Nästa vecka jobbar jag sex dagar. Jippie. Har lyckat lägga bra schema igen.
Fredag är dock också = huvudvärk. Tror ingen på hela avdelningen äter så mkt alvedon som jag. Har ont i skallen jämt. Pga dålig sömn. Måste skärpa mig.
Idag har iaf papi varit här och inspekterat köket. Var även ut och åt på Saluhallen. Har faktiskt aldrig ätit där, bara dansat. God mat för övrigt.
Katten har jag ju här.. han är rolig och mycket omtyckt av alla som kommer hit.

En dag på jobbet

Var på VC idag för att kolla upp min sjukdom. Men jag är frisk nu! Yess... no more Penomax. Ikväll kommer mitt herrsällskap för helgen. Han anländer vid sex och lämnar mig på söndag kanske, men jag hoppas han vill stanna längre. Hehe. Träning ikväll och jag hoppas inte han river stället medans jag är där.. risken finns.
Träningsvärken från i tisdags sitter kvar även om vi inte tränade speciellt hårt.. ja det kan ju bara bli bättre.

True Blood

Ny serie på ettan. MÅSTE ses. Kl 22 börjar det och jag ska ha städat tills dess. Dags för städ då.

Sitter på jobbet

Röntgar en massa barn och tjocka bäbisar. De är rätt söta faktiskt.. bäbisarna alltså. Igår kom pengarna och idag ska jag ta en vända på stan. Bli nog inget att köpa men kul att gå runt och känna sig rik för en dag.. känslan brukar snabbt lägga sig.
I helgen ska jag vara kattvakt åt en mkt fin herre. Sokrates Börjasson Myhrman. Kommer bli fett... det vet alla =)
Sen kommer papi på fredag och skai nspektera mitt kök om jag valt rätt grejer. Tror jag..



Sockan

Hejdå köket

Fick precis reda på att den 11-13 rivs mitt kök. Och jag fick typ lite panik. Jag blev rädd. Jag ska begrava mitt kök. De fina köksluckorna som jag så noggrant målade i TIMMAR. ALLT ska bort..

hjäälp...


En ledig helg

Fy fasiken vad gött. Slippa sova bort halva lördagen för att sedan partajja och sedan sova bort söndagen. Näpp. Inget för mig. Så idag har jag tvättat, städat lite lite. diskat. Hyvlat fötterna.. målat naglarna. =)
Igår vad jag på stan en säng men var så hungrig att jag glömde bort vad jag egentligen gjorde där. Skulle köpa silverschampo. Så det ska jag göra imorgon och så ska jag köpa en dyr grej till mitt pizzaface. Haha.

Sånt här roar mig


Handbollsträning

Japp första träningspasset med handbollen igår. Och min kropp var INTE sugen. Hjärnan ja men inte kroppen. Har haft en känning i baksidan av höger lår... det har stramat som fan. Så igår när vi skulle köra lite fys, grodhopp, så fick jag kramp i BÄGGE låren samtidigt. En typ av förstadiegrej till bristning. Så jaha vad gör man nu då? stapplar runt på jobbet. Stretching känns inte som rätt grej att göra.. Ska googla lite får se vad man kan göra åt det. Bra början på säsongen. Ledig i helgen. Vad ska man göra? träna lite kanske.. fest blir det nog inte eftersom jag äter meducin. Så jahopp.. städa å träna då. Kanske gå på stan tom. Stockholm kanske? ja jag vet inte.
Sitter på "mitt" lab, som är lab 28. Jag har blivit en lungnörd sen jag jobbade här för två år sen.

Maldiverna

Det är bara en tidsfråga när jag åker. För jag SKA dit. Om jag så ska åka själv.


Trött

Jag har varit dödstrött hela dagen. Och jag är skittrött nu. MEN jag ska inte luras av min egen trötthet som jag gjort tidigare. Jag ska ta till ALLA medel som finns för att kunna sova inatt!
- sömnmedel
- varm mjölk
- lägga mig i tid
- läsa bok

ska värma lite mjölk.. ta de fyra tabletterna och lägga mig i sängen. Får se vad som händer. Jag väntar med spänning.

Hej antibiotikum

Men jag blir inte KLOOOK på det här.
På tal om vända på dygnet. Det det hela började i lördagsnatt. Jag hade jobbat natten till lördagen och varit ut på kvällen och druckit alkohol, då kan man tro att det var bara å sova när man kom hem från krogen, ICKE! jag låg och trummade med fingrarna till kl 6. Söndag natt... KAN man tro att jag skulle däcka av snabbt. FEL. Somnade iof rätt lätt men efter två timmar vaknar jag och är vaken från ETT. Jobbar måndag.. håller på att avlida av trötthet. Får gå hem och sova.. sover två timmar på eftermiddagen.. men somnar INTE på natten, får ta en insomningstablett vid två.. sover de två timmarna tabletten verkar, vaknar och är vaken från fyra. Tisdag jobbar hela dagen och tänker INTE göra om misstaget att sova på eftermiddagen... jag menar blir man bara tillräckligt trött så borde man ju kunna somna. Vid sju på kvällen får jag sätta tandpetare i ögonen för att de inte ska falla ihop, men jag är stark och kan stå emot sömnen. Här ska det sovas på natten tänker jag. FEL! Börjar bli pigg vid tio och somnar FYRA på natten.
Jag blir galen. Jag har aldrig haft problem med sömnen. Man kan ju tro att om man inte får sova på nätterna och inte sover på dagarna så måste det ju ge sig. Inte det heller... vad fan ska jag göra?
Förresten så ska jag äta meducin from kl 12 idag. UVI. I knew it.

Jaha jaha

Men vad är det med vädret? Regnet tar ju aldrig slut. Man kan ju inte göra nånting. Såg att jag hade 21 semesterdagar kvar att ta ut. Najs=)  Kanske man ska dra nånstans där solen skiner? för min bränna har då bleknat bort för LÄÄNGEsen.
Jag undrar vad som hänt med baksidan av mina ben. De är hur stumma som helst, får nästan blodstopp om jag ska plocka upp nåt från golvet. Jag vill inte få nån bristning.
Lite friidrott kanske..

Saker jag borde

Jag borde ta å städa lite. Det är inte jättestökigt men blir det lite stökigare så tappar jag kontrollen och allt spårar ur. Jag har inhandlat ingredienser för att göra pizza... och såklart ösregnade det när jag åkte hem.. och jag blev dyngsur IGEN. Så fantastisk måndag. Däckade i sängen och nu känner jag mig konstig.
Kul att vara tillbaka på jobbet? Kul att jobba med alla fantastiskt positiva människor. JA JAG ÄLSKAR det, jag älskar mitt jobb. Hmpf..

Skitstart på veckan

La mig aningens för sent igår.. var skittrött och somnade direkt. Jag vaknade dock kanske två timmar senare och kunde INTE sova. Så jag har varit vaken sen dess. KUL! Jag har varit sjukt trött på jobbet och fick lov att gå tidigare då ja fick problem med talet. Hehe. Sen när jag cyklar hem så kommer VÄRLDENS regnskur. AAAH... blir så less.. skulle ju handla men var svart i hela fejjan och dyngsur.. får väl ta en EXTRA vända.. drygt. Jag är ju trött.

Vart är världen på väg?


Fick ett litet tips..


herregud.. jag skrattar ihjäl mig.

Schlutt

Ännu en otäck natt till ända. Igår natt såg jag saker jag inte sett förut och inatt såg jag saker jag sett förut. För att inte säga för mycket. Hur som helst fick jag beröm, det kändes inte helt fel.
Alldeles strax ska jag få åka hem å sova. Har längtat till den här dagen. Jag å Malin ska ut å käka sen blir det nog lite vin hemma hos henne (ORKAR inte städa när jag vaknar fyra) för att sedan gå ut och göra stan osäker. INTE MER ÄN RÄTT. Har ju jobbat varenda jävla helg..
Snart snart ska jag få åka hem å äta mitt BRÖÖÖÖD... GÖTT. Jågert eller fil bär å bröd. Mmm... jag har ett beroende och det heter hallon och blåbär. Köper säkert tre påsar hallon i veckan och säkert fyra paket blåbär. Have to have.

Sista natten

Skönt att jobba sista natten... men det betyder att det blir dagtid framöver. TRÅÅÅKIT!
Seg är jag nu.. vaknade för en timme sen typ.. 
Sådär ja.. har handlat och bakar bröd. Gött å ha inatt. Råkade räkna lite fel på receptet och gjorde dubbel sats. Hoppas det går att frysa in den här typen av bröd.
Är snar klar med mitt Office-maraton. SÅ roligt. Smärtsamt pinsamt. Kan ses hur många gånger som helst. =)

Det här med träning

Ja det har ju legat lite på is ett tag, om man säger så. Har inte tränat på.. länge =) tänker inte av slöja HUR längesen det var ifall någon från handbollen får nys om att jag inte skött mig. Hehe.
Hursomhelst så har jag kommit igång med gymmandet och dra åt... vad träningsvärk jag har. Överallt! Insåg när jag satt på gymmet att jag skulle behöva köra ALLA maskiner för att komma iform med denna kropp. Men efter en timme skakade jag som ett asplöv och kunde inte köra fler rep. Det var bara att cykla hem. Dock var det inte lika illa som igår då jag höll på att ramla nerför trappan pga slutkörda muskler.. Det hade sett ut det. Men då hade såklart en musklig kille genast kommit fram å hjälpt mig, det kanske hade varit värt det =)
Sen är det nånting som kallas vardagsmotion. Jag säger här och nu.. det är INGET för mig. Nope.. bara slöseri med energi. Det gör mig bara trött och då orkar jag inte köra stenhårt på gymmet sen. Så äre!

Skatteåterbäring

Den fick jag igår ja.. inte alls så mkt som jag hade trott. Alltid denna besvikelse. MEN nu kan jag köpa den ursnygga mosaiken. yess. Behöver skor. Behöver andra fötter.
Ska fixa en ram till min affisch. Har inte hunnit det eftersom de stänger 17 där jag tänkt köpa en. Jaja får bli en annan dag. Idag blir det träning med min onda kropp. Sen ska det fixas med malins hår. Kommer ta evigheter...

Beck

igår somnade jag cirkus 1. Helt otroligt eftersom jag inte somnat så tidigt på veckor.. det var dock med stor möda som jag gick upp halv elva.. har inte varit vaken så tidigt på mkt mkt länge. Skulle gå på ett pass kl 12 men jag hade druckit så mkt juice att jag trodde jag skulle spy. Åkte dit till två ist. Blev en timme på gymmet och jag svettades som en gris... kroppen var mkt chockad efteråt. Skakade i timmar.
Sen blev det bio med Maria. Vi såg förhandsvisningen av nya Beck. Den var helt okej, jo den var nog bra. Gunvald är ju gud. Hehe.
Stolhet och fördom på tv nu, filmen alltså. Den är inte på långa vägar lika bra som serien. Serien kan man ju se hur många gånger som helst.
Imorrn blir det träning och frisering.

Ge mig!

Jag SKA ha denna mosaik.. kosta vad det kosta vill.


Nattetid

Sitter här utanför lab 5.... Har varit på skelett inatt. Jag undrar vad folk har hållit på med idag.. ALLA verkar ju ha brutit något, ung. som första snön.. inte riktigt men nästan. Men faan.. nu kom det en till...
åter kommer....
Sådär...
Är i en svacka för tillfället... KAN bero på att det är fint väder och jag jobbar.. KAN vara för att jag är ensam största delen av dagarna.. Det känns jobbigt att gå och lägga sig när man kommer hem efter jobb.. stressad för att man MÅSTE sova och för att man INTE VILL missa dagen... känns som jag slösar bort mitt liv..

Bajja

Sov till halv fem.. jävligt fint väder ute... jag har inte fått något gjort och det är snart dags att packa ihop och åka till jobbet. SKITDAG!!

Fränt




Inspiration

Kollar runt som en tok på internet för att få lite inspiration.. hittade några schyssta kök.. från stylerrom.se







Ahh.. får lite ångest.

Köket

Yes, det ska renoveras. Det mesta ska bort och allt ska bli nytt. Fy fasiken vad jag längtar tills det är klart. Jag tror seriöst att det är roligare att hålla rent i ett kök som är fräscht och nytt. Jag är helt ÖVERTYGAD.
Förresten har jag haft det städat här hemma i en vecka och det är mkt mindre jobbigt att ständigt kliva över saker än att städa. Det är ju därför orken tar slut.. det är en hinderbana här hemma.
Inatt jobbar jag och imorrn och natten efter. Blää.. MEN då kan jag kolla lite köksgrejer om jag får tråkigt.

Så bra

typ bäst.

Borde

Ta tag i den här bloggen.. Den borde rustas upp. Men som vanligt så orkar jag inte... orkar inte med nåt egentligen. Jag får INGENTING gjort.
Jag BORDE göra klart hemma med alla detaljer.. aah...
Imorrn natt är jag iaf ledig. Sen väntar tre nätter i rad. KUL, nej.
Nu är det för sent för att jag ska orka skriva nåt.. ska nog läsa lite bloggar.

Mitt i jobbandet

Om jag tvingar mig att sova till fyra efter nattjobb så orkar jag faktiskt LEVA den tiden jag är vaken. Så idag sov jag till tjugo i fyra. Har annars vissa tider då jag alltid vaknar.. halv elva och två..
Första natten av fem denna vecka.. kul.. men men jobbar endast två nästa så.. kan funka. DOCK är det reggaefestivalen i helgen vilket kommer betyda JOBB.
Jag KAN INTE sluta spela Lady Gaga här hemma.. har blivit helt besatt. haha. Poppade hela natten.
Drabbades av värsta suget inatt. Jag ville ha pizza, macka, sushi... ja allt som inte kan ätas.. tur att det gått över. Annars hade jag lätt köpt sushi idag.
Min dosa är borta.. så jäkla typiskt att saker försvinner när man städar.. DÄRFÖR städar jag aldrig. DÅ vet jag vart alla grejer är.
Klippt mig har jag. Kort, blond och pank. Men det blev bra. Fan det är fint väder ute och vad ska man göra... ska å träna eftersom jag inte har tränat speciellt mkt på hela sommaren så jag kan inte gärna gå ner på stan... suck..

finalen..



fortsättning..

Lady Gaga

Oh my god. I'm in love, nja men nästan. Lady Gaga, det var helt GALET. Hon är så sjukt begåvad.. roligaste konserten jag varit på, my god. Jag KOMMER ATT se henne om hon kommer hit igen eller NÄR hon kommer hit igen. LÄTT.

Hårhelvete

På söndag åker det långa håret i graven. Fy fan vad SKÖNT det ska bli. Har irriterat mig på det sedan första veckan. Tar aaaaldeles för mycket tid och ork för att det ska var kul. Så bye bye långa år. Ska nog gå till frisören och få en ny frisyr. Dock sparar jag ju så någon drastisk klippning blir det icke.
Sitter här på jobbet nu och... ja äter jungelvrål.. iiiinte bra. Får ta tag i det där imorrn igen. För ont i magen får jag, men ändå orkar jag inte bry mig.