Slut på veckan

Skönt att veckan är över, har jobbat 6 dagar denna vecka.. men det har varit okej. Helgpassen var faktiskt riktigt roliga, har skrattat och skrattat idag, det var gött. Allt var roligt i stort sett.
Imorgon ska jag åka och köpa en grej i Sollentuna som jag hittat på Blocket, spännande!!
Vägde mig i veckan.. det blev en chock.. en rejäl. Har aldrig vägt så mkt som jag gjorde då. Så nu kör jag LCHF utan fusk. Har ju ett bröllop och en jobbfest att komma i form till. Helgen kan bli lite klurig eftersom vi ska på handbollscup, men får helt enkelt planera bra.
Tänkte lägga mig och lyssna på lite ljudbok, veeery nice. Nattis!

Shit vilken dag

Idag har ALLT som KAN gå fel gått fel.

Det hela började med att jag helt oskyldigt skulle åka iväg och handla broderitråd och väv. Jag klär på mig kläderna, sätter på mig halsbandet med korset som jag "fått" av mamma som i sin tur fick det av mormor.
Framme i affären står jag och väljer i en halv evighet och tänker noga vilka färger jag ska välja på trådarna. När jag valt ska jag betala... var är visakortet??? Faan.. tänker att det är hemma så jag lämnar grejerna där för att åka hem å hämta kortet. Väl hemma... inget kort! Helvete.. har säkert slängt kortet med kläderna i tvätten på jobbet. Åker till jobbet... tvättsäcken är tömd! FAAN får springa upp på avdelningen och spärra kortet. Hon i luren skrattar åt mig när jag beskriver hur jag tappat det. (jaha?). Tänker att nu drar jag bara ner till stan på banken å tar ut lite cash så jag kan betala trådarna, känner samtidigt om halsbandet sitter kvar (brukar jag aldrig göra) och det är BORTA! Detta är inte sant! och det slutar inte där.. jag har tydligen lagt ur plånboken med körkortet hemma så jag måste hem IGEN! Jaha hem å vända sen in på banken. 40 personer före mig i kön.......... sitter där skitlänge, får mina pengar åker snabbt och köpet trådarna och drar snabbt hem INNAN nåt nytt händer. Väl hemma inser jag att jag GLÖMT att köpa nål... där dog jag.




Kom dock på att jag har lite nålar hemma.. men de är vassa så där är jag nu.. broderi med vass nål. Living on the edge så att säga...

(glömde berätta, jag hittade korset utan halsband i gräset..puh!)

Sådär ja

Nu har jag haft en bloggpaus och tänkte börja igen.
Jag har tänkt göra en favorit i repris. Eftersom jag gjorde en bejublad korsstygnstavla åt mutti för 12 år sen är det dags igen. Jag ska brodera! Haha.. ska iväg senare idag efter städningen i hemmet. Jag har tänkt brodera en stor tavla åt migsjälv, dumt att ge bort nåt som man inte vet om det blir riktigt bra. Men eftersom jag tror att jag är jäkligt grym på att brodera så kan det ju inte bli annat än succé.

En ny dator är beställd! Den gamla har gett upp och jag med.


Det blev en rosa!!


Hade lite tråkigt igår på jobbet så jag roade mig med att leta gamla låtar som jag och Ebet lyssnade på.


Grekland

Nu drar jag. Resmålet blev Lefkas, har aldrig varit där så det blir spännande. En vecka. See ya.