Sommarstuga

Om någon sitter på en sommarstuga som de inte vill ha i typ Gagnefs kommun så kan ni ge den till mig =) Tack!

En nypa salt

.. men jag önskade mig nästan en ätstörning när jag såg migsjälv i provhytten idag.

Störd sömn

Nu har jag gjort mina nätter och jag trodde att jag klarat at inte störa sömnen. Fel hade jag. Kunde INTE sova inatt men vaknade ändå vid åtta efter kanske fem timmars sömn. Är nu MYCKET trött men ska ändå försöka träna snart. Kvart över tolv börjar ett pass jag tänkte gå på.
Har tvättat och haft mig inför hemfärd och semester. Kommer ju att ha besökare från Uppsala med mig, det blir kul. Bra att dom får se lite skog tycker jag. Lindesnäs har ju öppnat nu igen och ska man ta med dom dit? haha! tänk om, dom skulle få en chock.
Undra om jag ska sova lite innan träningspasset? det är nog dumt.. kommer aldrig vakna.

Div 2

Intressant! Rosie ska spela i BHKs div2 lag nästa säsong. Hehe ja det blir mkt intressanta matcher.. mycket.. måste nog genast köra lite försäsongsträning.


Lööörda

Idag gifter ju sig Victoria eller heter hon Viktoria? skit samma. Så frågan är.. ska jag åka till Stockholm för att titta på mina brudar som spelar handboll eller ska jag titta på brudparet ELLER ska jag ligga i sängen och titta på spektaklet på tv. DET är stora frågan... vet inte hur jag gör. Det jag vet är att jag kommer vara vansinnigt seg.
Just nu är klockan 05:55 och jag jobbar. Det har varit jag och Hassan inatt. Han är en gubbe som alltid rusar in på CT för att sitta där. Igår så träffade jag honom i korridoren då frågade han mig var jag ville vara (skelettsidan eller ct) jag borde ha anat oråd.. mm precis det var typ 30 ct remisser i inkorgen.. så inatt har jag jobbat häcken av mig.. det gör inget.. har inget emot det. 25 patienter hittills.. eller 26 eg. fick skicka tillbaka en som inte riktigt ville samarbeta.
Sista natten på söndag och sen två dagspass och sedan semester!

Orangutangfadder

Jag har blivit orangutangfadder! Har tänkt bli det länge och nu är jag det. Man får mycket gjort på nätterna kan jag lova =) Mycket viktigt. Jag är vansinnigt trött nu..  vaknade halv ett idag.. fick aaalldeles för lite sömn. tur att jag är ledig nästa natt.

Jag har kommit till insikt!

Att jag är jävligt lat. Eller jag är inte lat.. jag bara orkar inte. Är man lat då?
Hursomhelt så har jag faktiskt städat lite här hemma.. man får faktiskt en hel del gjort om man bara tar tag i saker. Hur håller jag i detta? nån som har nåt tips? Jag VILL ju ha det städat och fint..


100612

Igår satt jag framför datorn och planerade träningen för idag. Tänkte att ett classic iron skulle passa vid halv tolv. Jag tänkte också att väckarklocka inte kommer att behövas för jag vaknar ändå alltid av mig själv. Efter en lång natt och konstiga drömmar så vaknar jag och klockan är 12!!! whuuuut!! jävla skit. Och sen säger hon på tv "välkommen till en härlig EFTERMIDDAG!!" hela dan är ju förstörd. Jag vill ju också gå å kolla på Beachvolley men vädret suger.. jag har även bokat tvättid men jag är väldigt osugen. Så det tänker jag skita i.
Ringer och väcker Ylva tror jag.. hepp inget svar.
Såg förresten Sex and the city 2 igår, hade verkligen inga höga tankar alls så jag tyckte den var rätt bra faktiskt. Sådär lite lagomt trivsam.

TGIF

Är långledig vilket inte är helt fel. Jobbat endast två nätter denna vecka och nästa natt blit på måndag, det är ok =)
Beachvolley spelas denna helg på Vaksala torg och jag ska snart dit och titta. Synd att det är sånt trööök väder. Annars hade man kunnat sitta där, dricka en massa gratissmoothies och sola.. men så blir det inte. 
Väntar på att mobilen ska ladda upp sig lite så jag kan gå sen. Sist jag var och tittade på Beachvolley på Vaksala med Ylva så gick jag hem med en ny mobiltelefon.. Ska försöka hålla mig undan från försäljare.
Annars händer inte så mycket i helgen.. eller jo Sex and the city 2 ikväll.

Hemmet

Imorrn åker jag tillbaka till Uppsala.
Det har varit en skit rolig helt och mycket intressant. Kom ju hit i fredags och la mig direkt i solen där jag alltid hamnar när jag är här. Sen blev det en sväng till Kupolen såklart. På lördagen så besökte jag å mossan Mockfjärd för å gå på marknaden. Jättekul att spana in folket man inte sett på flera år.
På kvällen så hade jag gjort planer med Josse å Olle. Det var mycket trevligt måste jag säga... man blir lite smått sugen att skaffa hus när man ser hur fint dom har det... suck.. =)
Efter grillningen så cyklade vi genom hela mockfjärd bort till 'Myrholn' för att besöka en förfest och sedan blev det Heanöjet.. väldigt skumt att vara på ett "uteställe" där man känner eller känner igen alla.. inte riktigt vad jag är van vid men det var skitkul. Haha det måste jag göra om, synd att kvällen var så kort.

Uppdatering

Ja herregud. Hinner inte med bloggen längre. Jobbar jobbar jobbar och sen hem.. sova och sen träna. De blir lixom inte så mycket tid över.
Nu ska jag iaf inte jobba på ett bra tag. Eller ja till tisdag natt. Så det blir nattjobbande i två veckor, rätt skönt att slippa teamledar jobbet för en stund. Det har inte varit jätte roligt om man säger så.. men men det blir väl bättre hoppas jag.
Ikväll har jag jobbat sent och imorrn ska jag åka hem en sväng. Orkar inte packa.. är så vansinnigt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. aaah...