Lady Gaga!!

Så SJUKT bra hon var igår!!!

Dokumentär

SVT dokumentärer är helt fantastiska. För ett tag sedan såg jag "Mannen från Jupiter" och idag "Buck" som var helt fantastisk. "Buck" handlar om en man som jobbar med hästar, SE DEN!
Nu är jag ledig i två dagar, och ska åka till Stockholm för att kolla Lady Gaga i Globen och hotellfrukost på det!

Hot om stryk

Jobbar vidare här på kvällskvisten. Blev alldeles nyss hotad med stryk av en patient, men det är ok.. hon var 83 år, jag tror jag hinner undan om hon börjar svinga loss.

Helgen som gick

Fullproppad med aktiviteter. Fredag: middag på Peppar peppar, MYCKET gott och bra service. Efter det drog vi till plock och drack drinkar. Lördag: Skräckmötet i källaren/tvätt + grillfest.. sen hem och sooooova. Så gött det var. Söndag: mekat med garderoben som ÄNTLIGEN är uppe och klar, nu väntar bara sortering av kläder som ska slängas. Sen var jag på bäbismöte hemma hos Malin och Tomas. Fin den där Filippa och hungrig var hon. Nu iväg och jobba kväll.

Skakad

Jag lever i ständig skräck.. för att möta älgspindeln Brutus i källaren..

HEMSKT!

Idag skulle jag tvätta eller jag tvättade. Men det var jävligt nära att jag sket i alltihop när jag upptäkte att jag hade sällskap i källaren. Det var helt fruktansvärt!! När jag efter att ha kollat till maskinerna och insett att det var en stund kvar innan tvätten var färdig gick jag ut från tvättstugan och ut i korridoren, där på väggen ser jag något.. Något ENOMRT stort som inte ska vara där. Jag fick totalt panik när jag såg att det var en spindel i storlek HUMANGAS! Jag har aldrig i mitt liv sett en större, jag höll allvarligt på att dö på fläcken. Det finns saker jag är rädd för och spindlar är på första plats. Jag sprang upp i lägenheten och panikade och undrade vad jag skulle ta mig till. Förskte gå ner igen men fick total panik och sprang upp till lägenheten igen. Det var överjävligt. Kunde ju inte bara lämna tvätten heller, ringde Malin som fick prata lugnande med mig medans jag passerade platsen där monstret hade suttit så att jag kunde tvätta klart. Jag vet inte om jag kommer att klara av att gå ner till tvättstugan eller förrådet efter det här. Det var inte längesen jag såg en ENORM spindel i cykelförrådet där nere som nästan tog upp hela dörröppningen så att jag knappt kom ut. Jag klarar inte av det jag blir helt kall, skakar och tror jag ska dö. Vad fasen ska jag göra?

Mjusik


Blogg bortglömd

Oj nu var det sådär längesen jag skrev igen. Ingen ordning. Sitter här med skakiga armar, precis kört lite på gymmet. Igår var det första handbollsträningen, det var kul men inte särskilt jobbigt. Ska det fortsätta så så lär jag köra en HEEL DEL på gymmet för att hålla formen.. suck. Det var INTE jobbigt... MEN vi var ganska många där och det är roligt att folk visar intresse igen. Vad har annars hänt.. Jo jag har fått hem garderoben jag beställt och det är enorm... så enorm att jag inte har en chans att montera ihop den själv. Jag som alltid klarar allt ;-) Helgen som var så jobbade jag.. det var ju kul nej. Så nu har jag inte varit ledig sen förra torsdagen, för denna vecka fick jag inte vara ledig då vi håller på med en metodbok som gör en GAAALEN. Skönt är iaf att slippa sjukhuskläderna, men då blir problemet istället vad man ska ha på sig. Normala kläder har man aldrig, inte jag iaf.
Ge mig helg nu så jag kan vara ledig.. helgen är för övrigt fullpackad med grejer och event jag ska på, men det blir kul.

Musik


Hårband

Copy cats
 
Cupic härmar Balic...
 
Mogensen härmar...
 
ja gissa...
 
Hansen...
 
Återkommande i handboll... håret, hårbandet, skäggväxten

Tillbaka i staden

Igår åkte jag ifrån Dalalandet, mycket trist. Inte så mkt att göra åt så nu blickar vi framåt och tänker på roliga saker istället.
Började dagen halv sju (!?!?) suck.... neeej vi måste ju skriva om gårdagen JU! Sverige i OS-final!! Herrejävlar vad nervöst det var.. tror jag skrek konstant sista 20 minutrarna. Jag kan inte få fram något vettigt utan det blir mest svordomar om jag ska förklara hur det var att titta. Jag skriver kort och gott att det var MAGISKT. Efter det var jag HEEELT slut och fick lägga mig i soffan för att vila.
Vaknade iaf halv sju imorse... det var onödigt.. åt välling och somnade om en stund. Träning kl 10.00 och det var skivstång och spinning på schemat. Tack Tulle för att du tränat mig så hårt, för det gick helt ok och jag var inte döende efteråt vilket jag brukar vara. Sen var det bara att skynda hem för att eventuellt förlösa Malin... men nej ingen bäbis där inte. Vi tog en runda till Uppsala högar.. upp å ner gick vi... men ingen bäbis.... envis jäkel det där.
Tacos fick det bli till kvällsmat för det är jag vääärd. Hoppas jag kan sova lite längre imorrn för jag är helt slut i kroppen.. Kanske dags att packa upp grejerna också... suuuuuck.
 
Imorrn blir en magisk dag... OS-final.... FATTA OS-FINAAAAAAAL...!!!!!!!!

slutet

börjar närma mig slutet på min semester och det är dags att åka tillbaka till stan. Har inte jätteångest att böjra jobba utan mer ledsamt att lämna Dalarna..

Social träning =)

Har fortfarande smärtor efter massagen igår, haha. Huden och musklerna smärtar, det måste vara bra =) Ont skall med ont fördrivas. Det jag är nyfiken på är vad som händer i muskeln som är så stel när den får massage exakt. Var en sväng till Mockis och hälsa på Josse och barnen, det var trevligt och bra att få lite social träning =)
Ikväll är jag barnvakt åt lill-erik sen handboll på tv, DET blir spännande värre.

Tjohoo

Ösregn idag, det gör mig inget.. för då kan jag ha mina superbra stövlar på mig OM jag ska ut =) Ska även få massage idag, och OJ vad jag behöver det. Ska be om att få armbåge i skinkan-behandling.. det är helt fruktansvärt men så bra. Det här blir nog en bra dag trots allt. såhär roligt kan man ha det emellanåt..


Mascara i fejjan

 
Bevis!

Tufft!

Jag har maskara i hela fejset och gräs överallt, kläderna är leriga och gräsiga och föramförallt blöta, har varit på ett helt vanligt träningspass med Tulle på Jugas.. känner mig tuff för det var tufft. Nu kanske kanske jag inte är sämt tränad inför säsongen som alla andra år.. bra tilde! Sen så känns det så otroligt bra efter träningen.. inte den här känslan av att jag har gjort det bra eller att man är glad att det är över... det är den här tredje känslan att jag blir så lugn och harmonisk efter träningen. Det är det enda som håller mig ovanför "vattenytan".. om man säger så. Borde ju träna mer så kan man tänka.. jao.. men motivationen tryter emellanåt.. Är glad att jag ändå kör två TUFFA pass i veckan. Imorgon ska jag få massage det blir lövly..

Det här med semester

Sjukt påfrestande psykiskt. Första veckan är man död eftersom man jobbat så länge utan någon längre vila.. vecka 2 och tre fungerar så börjar man väl koppla av en aning... sista veckan (som för övrigt börjar imorrn) är en enda lång vecka av kraftig ångest för att semestern snart är slut. Lika bra å skita i semester...

Twitter

nu är jag på twitter också.. spana in vettja www.twitter.com/tildenises

Inte så morgonpigg som vissa andra

Hade nattpasset när Erik var här sist, ungen vaknade tjugo i sex... pigg som en mört!
 
 
Moster inte lika pigg..
 
 
 

Lassi

Ååh vad jag tyckte synd om honom när han hamnade på fjärde plats och ännu värre var det när jag såg intervjun med honom efter.. aah.. jag började nästan också att grina. Han sa att det bara är medaljer som räknas i OS.. neej inte denna gång, numera räknas fjärdeplatser också!
Nu känns det som att det är skitsamma hur det går för resten av svenskarna, det var Lassi som var den stora höjdpunkten för mig.
Handbollsdamerna åkte ur igår... de har spelat KASST. Riktigt dåligt.. jag skulle ha varit med =) då hade ni fått se på vilja =D haha.
Idag kommer gullebarnet hit jippie!!!

Okej pics

När jag anlände till Dalarna för semester så talades det om vatten.. mycket vatten. Och vatten var det...
Denna bild tagen i Falun
 
Bröllop på Rankhyttans herrgård
 
Men regnet kom och vi fick ta till nödlösningen, källaren.
 
Rolig bröllopsmiddag med Raketen
Jag och Erik har spelat innebandy och lekt med katten eller ja..
 
Det var sommaren i korthet.. fler bilder kanske kommer

Träning och host

I natt höll jag på att hosta ihjäl mig.. det killade nåt så förbannat i halsen.. höll på att bli galen. Så efter en kass natt så fick det bli en tur till Borlänge. Till min STORA lycka så hittade jag Lill-Erik på parkeringen, glädjen var total (från min sida... och Eriks med=)) herregud vad jag saknat ungen..skulle kunna äta upp honom så söt är han. Det var dagens höjdpunkt.
På kvällen blev det TUFF träning med Tulle, jiiisees vad hårt vi körde. Rrrriktigt bra träning! Känner att man blir bättre å bättre på varje grej, gött!
Nu är det handboll igen, heja KIM!!

host host

Förkyld har jag blivit. Hostar och hostar och hostar.. men det brukar vara så när jag börjar bli frisk, så jag får väl vara glad över det.
Bröllopet var jättefint. Tyvärr kom det regn och vi fick styra om planerna, så vigseln blev nere i källaren på Rankhyttan. Men det gjorde ingenting för det blev så stämningsfullt och fint.
Middagen var riktigt roligt och jag hoppas alla hade trevligt. Det var mycket att hålla kolla på som toastmadame för man ville ju inte att något skulle bli fel, men jag tror allt blev bra.
Bildern får komma senare.
Igår var vi ute å red i Rättvik på islandshästar.. inte igår jag satt på en häst så det var lite ovant men det gick bra. Nu vill jag ha en egen häst.. En ponny =) eller en liten stor häst om ni förstår vad jag menar.
Det är OS alla tider på dygnet för mig nu.. löööv it! ALLT är kul att titta på. Just nu tittar jag på handboll (Norge - Sydkorea) och hoppas att Norge förlorar... de vinner ju jämt!