Tisdag

och jag är leeeeedig imorrn. Jag ska sova och sova och sova.. kanske träna beroende på hur mycket träningsvärk jag har... sen kanske jag ska gå på bio.. eller städa.. tål att tänkas på.
JÄVLAR.. jag skulle ju ringa en grej idag. satan.. har inte med mig telefonnumret hit till jobbet. min tv är nämligen nånstans i stan och jag vill ha hem den.. eller egentligen inte den, numera vill jag ha en LED-tv..

Hör och häpna

Som vanligt på måndagar så grinar jag nästan när klockan ringer och man ska gå upp. Jag HATAR att gå upp tidigt när man är trött, det är det VÄRSTA jag vet just då.
Trött har jag varit hela förmiddan, men nu börjar det ordna upp sig. Idag är det lite speviellt här på jobbet. vi har kickoff för nya akutsidan, vilket betyder grupparbete och festligheter på kvällen. Gratis är gott.. det vet jag =))
igår var jag MYCKET flitig.. jag RENSADE UT GARDEROBEN!!!! hör och häpna. Jag fyllde en hel sopsäck med kläder jag inte använder eller vill ha. Så jaha... vart gör man av den nu då? Myrorna? är väl ingen som vill ha mina gamla handbollströjor.. hehe. Förresten visste jag inte att golvet inne i garderoben var grönt.
men jag har mycket kvar med andra delar av lägenheten.. men en stor börda har lyfts från mina muskulösa och stela axlar.

Springnota

Idag sov jag gott ända till klockan blev halv tio, så skulle man ha det jämt. Gick upp, duschade och gjorde mig ordning för chokladbollsköp och brunch. Var nere på stan halv tolv men vart var chokladbollstanten???!!?? Jag kunde inte tro det jag såg. Hon var inte där! Upprörd och sårad släpade jag mig bort mot Gillet för en dejt med brudarna. HIMLA gott måste jag bara säga. Malin snackar en massa goja när hon säger att det bara är äggröran som är ätlig där... äggröran var det enda som var oätligt. Jag åt tills jag nästan sprack.. fick lov att gå mitt i maten eftersom jag skulle å jobba.. kollade igen efter chokladbollstanten men utan positivt resultat. Men jag ger mig inte.. jag ska kolla imorrn igen.

Sen senare på eftermiddagen kom jag på att jag hade gjort en springnota...

Mode - vad är det?

Jag jobbar på sjukhus. Ingen glamour what so ever.. jag har ingen uppfattning om snygga kläder. Jag hittar INGET som jag tycker är snyggt när jag går på stan.
Man tappar allt intresse för kläder när man går runt i vita sjömanskläder eller pyjamasliknande grejer dagarna i ända. Jag vill ha nagellack! jag vill ha snygga byxor... istället får jag nöja mig med vita arbetsbyxor i tantmodell. KUL!

Ont i magen

Varför skulle jag äta glass?.. aaahh min mage gör uppror som alltid. Känns som att jag tappat luften efter ett slag mot solarplexus.. inga andningssvårigheter men smärta. Det går över snart.. men det är drygt. Jag klarar inte av att äta nåt längre utan att få ont i magen. Suck.
Skulle ju köpa chokladbolalr idag.. men hon hade dragit precis när jag kom till stan. Får gå dit imorrn istället.
Fredagkväll och jag håller på att tvätta, ska snart lägga mig... Känner mig nere.. vet inte varför.. KANSKE för att jag är dödstrött.
Imorgon är det brunch på Gillet, Karin kommer från Göteborg och hälsar på. Jag vet då vad jag ska äta och undvika.. finns liksom ingen anledning att äta sånt jag inte klarar av. Sen ska jag iväg och jobba extra i tre timmar pga strömavbrott på sjukhuset.
Igår var en JÄVLA skitdag. Trodde jag skulle explodera av ilska.. Förbannade jävla op-syrra som vägrade släppa in mig i mitt eget omklädningsrum.. + sura tanter på jobbet. Jag är INTE road av dem längre. Funderar på att jobba natt så jag slipper störa mig.


Fredag på jobbet

Lönen kom idag också! Yess... snart (om en och en halv timme) ska jag åka ner på stan och köpa chokladbollar. Hehe så gott! det har jag sett fram emot sen förra helgen..
sen ska jag städa lite och tvätta. Ja det blir nog en bra fredag. Till skillnad från igår.. DET var en riktig jävla skitdag.

Trevligt


Färjan 3

Man blir lite smått osugen att åka på kryssning när man ser Färjan 3. Är det bara dalmasar som åker eller? pinsamt.

Jaha!

Fredag. Afterwork. Det blir nog skoj, ska dit å käka sen drar jag hem och pysslar i köket. fick panik i förrgår när jag skulle plocka upp alla saker. Ville bara slänga alltihop. De passade inte in nånstans. Hoppas jag får ordning på det.. just nu är det stökigare än någonsin. Funderade på att cykla till gränby och kika i kamphs affär, granit, där kan de ha en massa skojjsigt. Får bli så nån dag.

Köksföljetongen del 7

Jag började ju montera upp lådfronterna igår och satan i gatan vad snyggt det kommer bli. Om jag bara får upp mosaiken och golvbyte så kommer det bli tipp topp=)

Köksföljetongen del 6

Ja igår hette inlägget visst lägenhetsföljetongen.. det var ju heeeelt fel.

Köket är snaart klart. Fick ju fel grejer från IKEA så jag var dit idag och klagade eller ja Malin klagade... jag är för mesig. Hursomhelst så hoppas jag nu att jag fått rätt grejer, har inte öppnat paketen ännu, ska montera lite inatt.
Jag fick iaf ett tillgodokvitto så det var bara och traska runt och plocka lite grejer som jag behöver.
MENN så är det ju en intressant serie på trean kl 21. vill se men köket är viktigare. Det kanske går i repris.. ska kolla. Japp det går i repris.. då blir det köksmontering.

Lägenhetsföljetongen del 5

Nu är det söndag och köket kunde ha varit klart OM inte vissa missberäkningar uppstått. Men men det ska ordnas imorgon. MYCKET har gjorts och jag kan inte säga tack nog många gånger till papi och Jocke som hjälpt mig så mycket. Tack tack tack!
Jag låter bilder få tala för nu är jag så trött så jag vet varken ut eller in.

Innan renovering men efter luckmålning som jag gjorde förra året.




Nermontering av det gamla kackiga köket




 

Kökspatrullen


Mer får ni inte se förräns det är klart. =)


Köksföljetongen del 4

Idag ( eller igår eftersom kl är 04:00 nu) började halv elva då jag gick upp och började tokstäda ur det sista.. blev tomt och jag fick påminna migsjälv att inte packa ner saker i andra delar av lägenheten. Jag skulle renovera köket inte flytta.
Papi kom tolv kanske och allt var rivet till ett och så kom det nya köket kvart över ett ung. Så jäkla bra planerat av mig alltså ;-). Så i eftermiddag har jag monterat, monterat och åter monterat skåp. Drygt är det och man blir trött snabbt. Nu är jag på jobbet och får åka hem om tre timmar, gött.

Köksföljetongen del 3

Det är natt nu. Jag har rensat ut två skåp till och det blev en kartong. Nu får jag gå ner i källaren och hämta fler. Suck. Håller på med dygnsvändning också. Mycket på gång samtidigt, som vanligt när jag ska göra saker. Dryg jag är mot migsjälv.
Jag ska fota köket imorrn så att jag kan minnas före och efter. Jag är rädd att jag kommer sakna mitt gamla sunkiga kök... eller kanske inte, återstår att se.

Innan inflytten, köket var minst sagt LÄCKERT!

    

Fler bilder får komma imorrn.

 


Köksföljetongen del 2

Jag har plockat ur vissa skåp och hittat mycket skit redan. Glas och mat som jag inte kommer använda. Ska bli gött att bara ha nödvändiga saker i mitt nya kök.. utrensning är inget jag orkar göra annars. Jag har lixom redan gett upp det gamla köket.. orkar inte städa så noga. Jag längtar inte till då jag ska städa ut under diskhon, DET skåpet ger mig lite fobi. Jag tror papi får hjälpa mig med det. Äckliga saker är inget jag tycker är kul.
Hade ju också tänkt rensa ur garderoben MÅNGA gånger.. men blir DET av? ingen som vet..

Köksföljetongen del 1

Hade ännu en ledig dag och åkte iväg till IKEA för att köpa mig en fläkt, bara sådär.
Det blev den fläkt som jag spanat in.






Tjusig är den.


Många överaskningar

Helgen har varit trevlig.
Var på kalas på fredagen vilket blev sent och gjorde mig trött och seg på lördagen. Det var just det att vi skulle ju spela match på lördagen också. Vi vann faktiskt och det var svinroligt men ack så jobbigt. Jag har en HEEEL del att träna upp. Ojoj. Jaja det kommer väl till jul, det är ungefär då som formen börjar visa sig.
Lördagskvällen bjöd på kräftskiva, satan i gatan var gott det var. Jag åt så jag nästan sprack. Det får vi ta å göra om snart igen. Nästa vecka?
På söndagen skulle jag jobba kväll.. jag bävade för att behöva jobba 6:e dagen den veckan och sedan börja jobba på måndagen igen. Fel hade jag.. jag har totalt glömt bort att jag var ledig både måndag och tisdag. Hade ingen aning om vad jag skulle göra idag så jag tog mig en vända på stan och på banken. sen så ringer det i telefonen, ja då hade jag glömt min massagetid så jag fick panikcykla dit. Så massage har jag också fått idag.
Nu är jag trött.. kanske se film.


Vad är det för fel på killar?

Vart har det gått snett?
Varje dag läser jag nåt nytt som någon av det manliga könet gjort. Det kan vara våldtäkt, kidnappa och låsa in barn, tortera katter och hundar, våldta ännu mer, våldta barn i irak och elda upp kroppen... Vad fan är det för fel på killar? Är de helt dumma i huvudet eller? På RIKTIGT! Jag blir bara mer och mer övertygad om att så är fallet.

Men hallå!

Rullskridskorna!

SÖKES

Jag behöver ett par rullskridskor alltså där hjulen sitter parvis. Låna alltså =)
Så om nån känner nån som känner nån så vill jag jätte gärna låna. (strl 38-39-40 typ)

Kattskrället

Kattskrället är kvar hos mig. MYCKET trevligt sällskap även om han i natt levde rövare med gud vet vad. Hittade inget trasigt imorse iaf. Hade inte gjort så mkt ändå.. man får göra som man vill om man heter Sockan =)
spelar lite spotify här på lab 22. folk undrar vad det är som låter.. de är inte vana med musik här kan jag säga.