Mojito

Plock har ju som sagt VÄÄRLDENS godaste Mojito.. Jag har dock tagit upp matchen.. med start ikväll.
Lyckades rätt bra förutom att den var lite för söt och för stark. Annars hade den varit perfa.



Imorrn blir det dock på riktigt, idag är det bara smakning.


Tack "A"

Nu vet jag hur jag ska göra med min madrass. Grejt.
Tror jag ska ta en sväng på stan.. orkar inte sitta här å bli dammig. Tröööök.
Imorrn blir det match och är lite orolig för foten. Den är stel och gör hela mig stel.. ser ut som ett kylskåp som försöker springa.
Ehum.. ja.. har inte så mycket mer att skriva mer än att jag har "bara" 6 veckor kvar på nattschemat.

Första av tusen nätter

Japp sitter nu på nian och har kört 22 patienter. Jag FÖRTJÄNAR en paus.
Idag blev det ju FAKTISKT lite småpynt. Så nu ska jag ta tag i kaoset där hemma så det blir fint också. Är det nåt jag hatar så är det att diska. Jag HATAR det.. hata hata hata..
Jahopp.. vad mer.. skulle ju träna.. men det blev inte så. Imorrn kanske. Får se vadsom händer. Ska ju träna varje dag har jag kommit fram till. är lite fläskig =)
Längtar till på lördag då jag å malin ska dricka mojitos. Gott.. måste bli som på plock. Annars kommer jag bli ruinerad.

Fråga från en okunnig

Jag har en bäddmadrass som jag ska kasta.. VART kastar jag den? eller kan man klippa den i bitar och slänga den i vanliga soptunnan?

Idag ska här köpas julpynt!

Så vansinnigt skönt att sova.. jag sover såklart mycket bättre när jag är uppe sen och lägger mig sent istället för att lägg mig halv tolv och vrida mig i sängen till fyra. Nu har jag iaf sovit 10h.. DET är jag inte bortskämd med.
Jag har lite småproblem med fotleden fortfarande.. det börjar göra ont längre upp i benet nu.. DET är drygt! Jag är skitstel på träningarna och kan inte alls spela normalt.
IDAG börjar jag iaf på detta 7-veckors nattschema. Så efter de två nätterna jag har denna vecka så är det 6 veckor kvar. Det går fort =)
Jag ska iaf gå på stan idag och inhandla lite julpynt. Jag har inte så mycket, typ två stjärnor och en gran. Så idag blir det mer. Har tjusvtartat genom att titta på gamla julkalendrar på youtube. Och på söndag ska jag börja titta på Sunes Jul, jag ska se ett avsnitt om dagen. =)


Kurs i Bålsta

Måndag och tisdag var jag på kurs i Bålsta på Aronsborgs konferenshotell. MYCKET trevligt ställe måste jag säga. Det var kurs i bildoptimering och strålskydd, många föreläsningar och mkt ätande. Såklart.
Det är inte optimalt för en person som mig som har sömnsvårigheter och sover ca 2-4h / natt att sitta och lyssna på lååånga lååånga powerpointpresentationer. Jag somnade några gånger =/.. det är inge kul.
Men jag tror jag har lärt mig massor och maten var skitgod och lakanen var lena.. det vet jag för jag låg och vred mig till fyra på morgonen. Jag hade gärna velat stanna en vecka... det fanns pool, jacuzzi, bar, restaurang, disco.. you name it =)

 

Tänk

Ja tänk att jag skulle vara så bra med barn.. Det var det ingen som hade trott. =)

En LEDIG dag

Inte från jobb men från en massa måsten. Eller helt enkelt en kväll utan handboll.. även om jag skulle kunna spela handboll varje dag så är det rätt skönt med onsdagar då man slipper. Tränade igår och fotleden gjorde ont. Idag är den mer svullen än den var när jag gjorde illa den.. ska nog ta en rtg-bild snart. =) Gött med röntgen.. slänga in sig på labbet och bränna av en bild.. MER röntgen åt folket =)
Fy fan.. det kom ett moln av fotsvett... NAJS =) haha.
Hoppas att det väntar en överaskning till mig när jag kommer hem. För nu har jag väntat LÄNGEE!
MKT att se på tv ikväll.. Först ska jag kolla nya avsnitten av The Hills och The City på mtv, sen blir det Paradise Hotel och till sist True Blood. Skulle ha velat ta mig en löptur..

091116

Idag har jag jobbat kväll.. det var ju kul.. inte. Sprang till Niva och Civa.. sen tillbaka till niva.. Men nu är jag hemma och tittar på tragik-tv, "mamma till en mördare".
Denna vecka jobbar jag bara dag sen börjar jag med 7 veckor natt. Ska bli intressant.. men lite småjobbigt. Kommer att ha påsar under ögonen lika stora som icakassar när dessa 7 veckor är över..
Foten börjar bli bättre så det blir träning imorrn.

kan inte skriva..

Full pott

Två poäng tog vi, 22 plusmål till mellanskillnaden, totalt utpumpad kropp och en stukad fot. JIPPIE. Denna jävla fot.. jag blir så less. Händer typ en gång om året och jag tror att jag skiter i det här med att den ska läkas ihop och bli stark. Hädanefter kommer jag köra med fotledskyddet jämt PUNKT.
Matchen igår då.. Bollstanäs stod för "motståndet" hahaha så kul att vara dryg =) Nejdå de var faktiskt inte alls så tokiga trots att de ligger sist i serien.. det var tlite konstigt nästan för de spelade helt ok. Men siffrorna 34-12 visar nog ändå att de var lite klena på att göra mål. Vi fick däremot en hel del lägen. Vi har spelare i vårt lag som skjuter som hästar sparkar så det är inte så lätt att stå emot då =)) Jag är MYCKET stolt över HK 71 nämligen =) Vi är bäst. Måste tillägga att vi inte förlorat en match sen december förra året.
Efter matchen skulle jag och Ylva dricka lite vin och käka sushi men sushistället hade stängt!!! whuuut?!?! Vi fick istället gå till Svenssons taverna och beställa top notch-pizza haha. SÅ gott!! Så det blev pizza, vin, choklad och Beck.. inte mig emot. Blev dock sent och nu är jag trött. Kommer jag att få sova inatt? det blir nog svårt... har insomningssvårigheter.
Ikväll blir det Paranormal activity på bio.. kommer SKITA på mig.. inte om utan när.

Dagens låt

Lady Gaga - Bad Romance


Vildingarna

Hade vi hemma när jag var liten och jag tyckte den var otäck.. bilderna var så fula. Nu har det blivit film av det där och jag fick lite obehagskänslor när jag insåg att det var den boken.. MEN jag kom dock över detta då trailern var så gullig. Så nu måste jag bara se den.

Jag menar vem blir inte rädd av att se en sån här bild?



Men jag har kommit över det med nya bilder =)



Thank god it's Friday

Jag har insett att det tar MINST fyra dagar att komma över tre dagars arbete. Hur ska detta gå i framtiden? jag har ju nyss börjat min arbetskarriär. På jobbet undrar de hur det ska gå för mig när jag blir gammal för jag är så trött och less redan nu... ja det undrar jag med.
Idag har jag tvättat och läst å läst å läst min bok. Man blir helt fast.. jag har tänkt på boken när jag inte läst.. den har genomsyrat min fredag.. Niclas... vilket psyko... huvvaligen..
Massage har jag fått idag också MYCKET trevligt. Efter det gick jag på stan en kortis och nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan möta upp brudarna på nåt ställe.

ONT har jag fortfarande i tungan efter klyvningen igår.. inte riktigt men nästan. Fick ett slag under hakan så tänderna slogs ihop och emellan låg tungan. AJ. Går knappt att äta..
Match är det imorrn! LÄNGTAR! jag har inte spelat på två veckor pga mina sjukdomar som avlöst varann. Imorrn ska vi till Upplandsväsby och krossa tabelljumbon. Blir nog inte direkt svårt =) hehe.. obesegrade som vi är =)))

Snabbvisit

Drog till sthlm en snabbis för att leta grejer som jag inte hittade sist.
Men NU har jag hittat det mesta. En del grejer får jag nog leta efter här i uppsala som INTE fanns i sthlm =/
Största besvikelsen idag; hittade ett par DÖsnygga skor på Footlocker som inte fanns i min storlek. FUCK!!
Men men köpte nya lakan iaf =) och en ny SPÄNNANDE bok. Unni Drougges bok om hennes förhållande med en viss Niclas. MKT intressant!!!
Träffade Maria C på ZARA hur stor är chansen? rätt stor iof.. hon jobbar ju i sthlm =))
Nej nu måste jag läsa min ÄCKLIGT spännande bok för att sedan dra på mig handbollskläderna för en löptur och inneträning.

Min playlist

Låtar som går varma

Jordin Sparks - S.O.S.
Hockey - Song away
Ke$ha - Tik tok
Jason Derulo - Watcha say (NU rättat, tur att jag får hjälp)
Beyoncé - Sweet dreams
Major Lazer, Ricky Blazer, Nina Sky - Keep it goin louder

Ledig värre

YESS nu är jag ledig i hela fyra dagar! Det kommer bli grejt!
Jag har en hel del å pyssla med här hemma.. måste fixa de satans skåpluckorna!
Torsdag: sthlm och träning och bullitt
fredag: tvätta, massage och träff med brudarna på kvällen
lördag: laddning inför match
söndag: fixa med luckorna?

Har mycket spännande på gång.. yess I have.. =) den som lever får se.

Pics från festen


Amy och Slash vid middagen


Welcome to the jungle


Posade mig igenom HELA kvällen. Loved it =) hahaha. tror jagska skaffa mig sånna tatueringar.


Courtney Love och Amy


Fejkcigaretterna gick varma




Cigaretter och fickpluna med whiskey.. mkt hårdrock var det.



Vi kör en till

Nuttebarnet på rockfest.. hahahaha..



Haha folk trodde jag satt och rökte vid bordet.. men det var bara en fejkcigg. Hahaha.. SÅ roligt, gick in i min roll TOTALT.


TOTAL LYCKA!

JA jävlar vilken fest det blev igår. SÅ vansinnigt roligt. Vi var lite oroliga att det inte skulle bli så bra, men det blev succé. Jag tror aldrig det går att slå detta. Fääntästic.
Folk hade verkligen ansträngt sig och klätt ut sig, SÅ roligt att se hur folk såg ut. Det blev god mat och dryck, lite gitarrspelande, band på scen, DJ, singstar, hemliga uppdrag.. och MYCKET dans.
Jag får lägga ut fler bilder sen när jag fått tag i några.



Jag i mitt rätta element.


Utmattad!

Imorrn är festen och jag har SÅÅ mycket att göra.. Suck. Jag ska vika 250 papper.. Jippie.
Trött är jag också. Fick faktiskt sova inatt, jag har börjat vänja mig vid att inte sova på nätterna.. så jag blir inte orolig när det händer för jag vet att helt plötsligt somnar jag en natt.
Jag ska ÄNTLIGEN få spela lite handboll ikväll, det var TVÅ veckor senast.. jag kommer bli astrött.. ska inte skada mig eftersom jag måste vara med på festen.

 


Roa mig!

Gud vad jag är uttråkad. Att inte behöva förbereda sig för träning gör ju att jag får en massa tid över.. men vad gör man nu? Ahhh... ensam är man.
Nu vet jag vad jag ska få i 25-års present, det blev Dalecarlia i Tällberg och SPA. DET är najs =)
Har ju en massagepresentkort eller två som ligger nånstans. Måste genast leta reda på dessa.. de får inte gå till spillo!!!

The Shit

Det blir mycket snack om denna hostmedicin, men det är the shit. Herregud. Jag känner INGET behov av att hosta, det killar inte det minsta i halsen. VARFÖR skaffade jag inte det här tidigare?? jaja nu är det som det är.
Blev riktigt trött av det... så jag ska ta mig en shot ikväll så kanske jag får sova lite inatt. Det blir fett.
Folk har varit på riktigt bra humör idag, sånt gör mig glad. Jag har dock haft mundiarré... ibland så kommer bara en massa ord som jag egentligen inte menar.. jag blir så trött på migsjälv.

Jag har en fråga, som jag önskar någon kan svara på. Jag undrar om kramp i gallgångarna gör lika ont som att klämma ut en unge? För om det gör det... kommer jag aldrig kunna skaffa barn.


Hostmedicin

Det har gått ett tag nu och jag känner ingen kramp. Jag har dock blivit VÄÄLDIGT TRÖTT. Oj oj..

Cocillana del 2

Nu är kl 11:12 och jag har tagit en dos hardcoremedicin. Jag väntar med spänning på hur detta kommer bli..

Cocillana

Nu ska jag se till att få lite hardcoremedicin. Jag står nog inte ut en sån här vända till. Cocillana har jag ätit EN gång förut. Det var en juldag då jag var nästintill döende men vägrade stanna hemma, jag skulle på Lucky. Hostade gjorde jag.. det var helt förjävligt. En kompis mamma hade cocillana och jag fick med mig en dos att ta till middagen. Det gjorde jag också. Hostan försvann så det var ju bra.. men jag fick sånna överjävliga magsmärtor att jag fick gå och spy på toaletten. Kramp i gallvägarna är INTE

Nattens playlist

Lotta Engberg - Succéshottis
"Dansen går till DALARNA..".. lalala.. Jävla fin låt det där. Ett riktigt bra tips.

Rick James - Super Freak
En riktigt bra discolåt.

V V Brown - Shark in the water
Ännu en bra låt. Inget skämt.

Japp det är musik som går på repeat.. och Eva har aldrig varit lyckligare över musiken jag spelar.. hahaha.

host host host

jag hostar snart sönder min hals. Det är förjävligt att bara hosta hosta hosta.. jävla Noskapin som inte hjälper mer än nån timme. Nipaxon hade varit MYCKET bättre.
Sitter på jobbet nu och har IIINGET att göra.. finns ingen att röntga. suck. Kommer bli en seg natt.
Imorse när jag gick av mitt pass var så jag så vansinnigt trött att jag knappt trodde jag skulle vakna till nästa pass började. Fick ju dock lov att vakna vid ett för att titta på handboll, somnade sedan om och sov till sju. Najs.
Natten som gick var som vi anade, halloween och en massa misshandel.
På fredag är det fest! skitkul! jag har inte riktig gjort klar min outfit.. får fixa det imörrn.