Packar

Ledig idag men fick ändå lov att gå upp tidigt då jag ska åka till Maria i Malmö. Jippiiiee! Ida hänger med men åker lite senare idag, det kommer bli awesome. Köpenhamn here we come!
Annars har det bara varit en massa jobb, igår var det sjukaste dagen på mkt mkt länge. Sjukt är det väl eg varje dag men igår var det galet. Ibland undrar man vad man jobbar med för oglamouröst jobb. Det minst glamourösa någonsin. OMG. Jag är helt förstörd.. kommer dröja länge innan jag "kommer över" det jag såg igår.
Nej nu måste jag torka håret och packa.

HIT

Har nyss kommit hem från F&S och jag har provat på ett nytt pass idag. HIT. Hög intensiv träning. Glömde nämligen bort vad HIT stod för, insåg det snabbt. Man var placerad i fyra ziner där man skulle göra typ fyra olika grejer om och om igen i fyra minuter sen vila en minut och sen byta zon. Det blev alltså 4x4 min och totalt 16 minuters total träning i zonerna.Låter inte så mycket nej men det var det VÄRSTA, det TYNGSTA och det JOBBIGASTE jag gjort i hela mitt liv. Jag höll på att börja få problem med andningen efter två minuter, efter fyra höll jag på att spy och efter 6 minuter så skakade hela kroppen. Det värsta värsta värsta jag gjort. Nästa gång tar jag med mig nån som kan torka mina spyor eller trösta mig när jag gråter för att det är så sjukt jobbigt.

Handbollsträning

Längesen men nu är det dags! Handbollsträning! yess hoppas det blir lika kul som jag förväntar mig. Igår var vi och kollade matchen mellan Skånela och Sävehof i Fyrishov. Ingen vidare match men Sävehof vann.. inte så otippat nej.

Händer inte så mkt

Vad gör jag på dagarna..
hmm jobb...
ingen träning...
sover mest..
äter...
 
suuck!!
Är iaf ledig två dagar då det blir yoga, besök hos malin och bäbisen, handbollstittning, möte på jobbet(dumt när jag är ledig... får lov att åka dit ändå), och lite handbollsträning på det...
 
Funderar på att jobba med något annat.. är less på det jag gör nu..

I'm back!

Nu är jag hemma igen från en vecka i Göteborg. Det har varit fantastiskt kul och intressant. Föreläsningar på dagarna och mingel och middagar på kvällarna. Igår kväll var det Bankett med tre-rätters, Peter Johansson på scenen, och sen lite discodans.
Det var skoj värre MEN jag är så SJUUUKT besviken att det inte blev Liseberg, kommer gråta migsjälv till sömns ikväll.
Håller på att titta på en konsert med Queen vääldigt bra.

Herreguuud

Jag har sånna otroliga smärtor. aj aj aj aaaaj. Körde ett kettlebellpass på friskis och svettis igår och de tvar inte att leka med. Vi var en grupp på fem pers med en ledare som höll i det. Så det var alla möjliga varianter av lyft och svingar. Uj uj så idag har jag kraftiga smärtor.
Jag har hyrt en bil som ska ta mig till Södra Dalarnas cup och spela med kusinens lag Sportsgear DHK. Spännande! hoppas träningsvärken går över annars är jag invalid.
Sen på söndag har jag träningsdag hela dagen (AJ) och på måndag åker vi till Göteborg med jobbet och blir borta hela veckan. Yess.
Det var det nu ska jag gå hem och tvätta. Hoppas inte Brutus är i källaren då..

Håret

Hejdå det långa blonda skatboet.
 
Hej mitt nya orangea skatbo
 

Vinnare!

Hör på detta: Jag är med i någonslags tippning (galopptips) där man under galoppsäsongen skulle tippa de hästar man trodde skulle gå bäst. Detta gjorde jag i våras. Jag satt där länge och studerade noggrant hästarnas namn (det var ju egentligen det som var intressant) för att sedan välja ut X antal hästar som skulle få mig att vinna. Nu är det iof bara halvtid men jag har vunnit halvtidspris på femhundra spänn!!! För jag har tippat så SJUUKT bra! Jag ligger nämligen sist!!! -Överlägset sist också, vem vet hur stor prissumman kommer att vara för mig när säsongen är slut. AWESOME!!


Bokjakt!

Nu har jag läst ut boken "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" och behöver något liknande att läsa! AKUT NU! jag vill ha en bok som är lika bra och ungefär likadan.