Nu är det nära!!

Herreguuud!! årets dag är på gång. VALBORG!! Fast eg är det fest hela veckan.
Onsdag= Kapitalborg
Torsdag= Skvalborg
Fredag= Kvalborg
Lördag= Valborg
Söndag= Finalborg
Måndag= Idealborg
Tisdag= Legendalborg
... haha så det finns nåt att fira varje dag, börjar på måndagen redan. Tänk de som aldrig firat Valborg här, som undrar varför det är sånt TJAAAT om Valborg varje år, DE borde verkligen ta sig hit. Its gaaalet. För många har Kvalborg blivit större än Valborg, DET skulle aldrig hända mig. No no no.
Jag ska snart iväg och handla inför lördag med Ylva, godaste frukosten ska ätas.

Påsk

Jag har jobbat halva påsken eller eg mer än halva, skärtorsdag, långfredag och påskafton. Det har varit ganska tungt att vara utan familj i den här stan under högtider... usch.. man blir helt knäpp. Gymmet har ju inte heller varit öppet så himla mkt och passen har varit få, så mkt tid till att bara vandra omkring ensam. Skönt att påsken är över nu iaf.
För att lindra ensamheten så har jag aktiverat mig med bakning, städning, diskning, matlagning, jobb... ja sånt.
I fredahs var jag på kalas hos Malin, det var rrriktigt skoj. RRRRIIIKTIGT skoj. Men lite smådrygt att jobba dagen efter.. blev ganska sent.
Nu har jag iaf provbakat med surdeg, GÖTT ju. Igår bakade jag grekiskt lantbröd och idag blev det rågmjölsbröd med äpple och valnötter.
Snart är det ju valborg och det måste planeras. ALLT ska planeras, INGET får lämnas till slumpen en sån dag.

Ny vecka

Nu har jag jobbat klart mina nätter, tack gode gud för det. Fast eg. det är nu det jobbiga börjar.. jag kommer bli psyksjuk. Idag har jag sovit mellan 8.00 och 11.30 för att försöka göra det lättare med omställningen. Idag skulle jag träna och tvätta... blev inget av med det. Orkade inte träna och det fanns ingen tvättid.
Jag har trott det har varit fredag hela dagen.. lite dagvill.
Tog mig en tur på stan och det blev ett par nya träningsbraller och så har jag härmat Jöns =) hon är så duktig på surdeg (tack vare boken?) så jag fick ju lov att köpa mig en brödbok jag med =)
nej nu har jag ansträngt mig tillräckligt med att skriva detta... svårt med meningsbyggnad när man är sjukligt trött.

Klaga

Jag måste få klaga, ja idag måste jag få klaga.

Jag är så jävla bitter för att jag jobbar natt den här helgen. Jag är så ARG så kan jag grina. Första FANTASTISKA helgen med FANTASTISKT fin väder och jag måste JOBBA. Jobba på nätterna och sova bort dagarna. Jag är så jävla bitter för att min sömn inte fungerar varken på nätter då jag inte jobbar, på dagarna efter att jag jobbat eller dagarna innan nattjobb. Jag är blir bara bittrare när jag är trött OCH jag är så JÄVLA bitter för att jag inte har någon balkong att vara på när jag väl skulle kunna sitta i solen. Till nästa år ska jag ha flyttat till en lägenhet MED balkong, HUR det ska gå till vet jag inte men jag blir galen på det här. Jag mår inte bra...

tack det var skönt.

Crazy

Jag har blivit helt krejsy. Jag har tränat mån, ons, tor,fre denna vecka... gaalet. varav tre rrrriiiktigt bra pass... det fjärde (som Ylva lurade med mig på) var inte riktigt min grej nej.
Jag undrar vart mina pengar tar vägen... känns som att det är mer än dags att lönen kommer nu.
SUPERfin dag idag, riktigt tråkigt att jag måste sova bort den. JAG ÄR BITTER!

Friskis och svettis

har tränat där i två veckor snart... vart är min beach 2011-kropp??? hallå?? orkar inte vänta längre..
I afton körde jag cirkelfys och jäklar anamma vad det körde slut på mig. Helt sjuka grejer de hittar på som man ska göra, helt sjukt JOBBIGA saker. Och imorrn är det dags igen.. jag kommer att dö.. som vanligt.

Surdeg

Har startat upp två surdegar, en med vetemjöl och en med rågmjöl. Spännande. De lever och bubblar. Försökte mig på att ladda upp en bild men misslyckades.


Idag har jag gått en promenad med Mia efter det blev jag så trött att jag fick lov att sova några timmar... dumt men det blir knasigt när man jobbar natt.. man sover inte riktigt bra på nätterna.
Ska snart iväg på cirkelfys, det blir skoj!



omskakande dagar

Ja herreguuud.. vilka dagar. ;-) livet är verkligen omskakande för mig just nu.
I lördags när jag skulle kliva av tåget i Uppsala så skulle jag ta min resväska som jag parkerat där man ska parkera stora väskor, vid toaletten. Men jag hittade den inte.. borta.. B-O-R-T-A. Folket som skulle gå av hade hunnit göra det och folk som skulle på började gå på.. paniken växte! Jag fick till slut skrika "vart FAN är min väska?!" då var det nån som pekade på hatthyllan, ja då hade konduktören lag upp den där, tack för den A.H. Jag såg mig själv få lov att åka till Stockholm, vilken FASA!
Och idag.. jag skulle storhandla.. anade inte att det skulle bli en Storhandling med STORT S. Eller jo jag anade det men tänkte inte. Så jag tog mig en kundvagn.. ja redan där skulle jag ha reagerat. Jag började plocka i grejer.. och jäklar vad jag plockade i grejer. När jag var färdig hade jag fyllt vagnen... fortfarande reagerade jag inte. Inte förrens jag hade packat fyra PROPPFULLA påsar som var och en vägde BLY, först då kom jag på... hur i h*lvete skulle jag få hem grejerna. Paniken växte IGEN. Men fast besluten som jag var tog jag upp alla påsar och jahopp... där gick första påsen sönder.. Panik igen. Folk tittade verkligen på mig och mitt lass... de trodde aaaldrig att jag skulle ta mig hem. Men det gjorde jag och jag kommer ALDRIG storhandla sådär igen..

Helgjobb

Åkte tillbaka till stan i lördags, Hade så sjukt tråkigt i lägenheten så jag åkte till Klubbis på lite handbollsfest. Ganska kul men åkte hem vid elva. En rolig grej som jag fick höra var att Kim Källström har investerat i Elisabetsjukhuset. Haha det ligger typ 2m bort från hemmet. Man kanske skulle ta å börja jobba där =D.
Igår jobbade jag kväll, var segt som fasen.. hade ingen lust alls. Men idag är det måndag och dags för helvetespasset på friskis. OMG.. jag kommer dö.. men det är det värt =)


lördag eller söndag

är helt dagvill, tror att det är söndag.. eller det är ju söndag för mig, för jag jobbar kväll imorrn. Värdelöst. Idag ska jag hem å kolla lägenheten.. spännandisch.
Ska försöka producera mer idag än jag gjort tidigare dagar. Kl 12.00 ska jag jympa framför datorn iaf.

härlig fredag

Ligger i sängen här i Dalarna och funderar på vad jag ska göra.. ska jag ta en tur till Borlänge. Jag behöver köpa örhängen. Imorrn åker jag tillbaka till Uppsala, ska bli intressant att se hur min lägenhet ser ut nu. =) Sen är det handbollsfest på kvällen, men vi får se... jag jobbar på söndag. Sen blir det nattjobb igen.


Musik:
Madcon - Freaky like me
Alice Cooper - Man behind the mask

Diplomat

Under helgen som var så åkte vi till Stockholm för lite shopping och party var det tänkt. Dock glömde vi bort att systemet stängde typ tre så det blev inte så mkt party nej. Känns som ett återkommande problem. hehe. Vi åt dock skitgod mat på Fridays, det slank även ner några mojitos. Det bästa med helgen var att vi såg CAT STEVENS!!! jag höll på att dööö... en riktig kändis. Sen var frukostbuffén helt ok, inte den största jag varit med om men den dög.
Just nu är jag hemma i Dalarna igen.. ganska skönt måste jag säga. Jobbade natten som var och tog sedan tåget direkt och åkte hem hit. Planerna är väl att jag ska hälsa på papi imorrn. Han vet dock inte om det men hoppas han kan iaf.
Nu ska jag se film... fjärde idag... =)
De jag sett:
A league of their own
Draktränaren
De misstänkta