Jag tror jag drar till Thailand

Japp Thailand it is. Bokat och klart. 9:e april drar vi.




Det kommer att bli FETT!


En helg utan jobb =)

Det är ju helt fantastiskt vad skönt det är att vara tillbaka på dagen. Jag märker nu hur jag inte klarar av att jobba endast natt. Det förstör verkligen det sociala. Så i helgen blev det lite käk på Flustret, en mycket rolig kväll blev det till slut. Igår så blev det MAX, mycket gott dagen efter och en STOR semla. Och då menar jag stor. En sån där tvåmans-semla.. alldeles lagom för mig.
Idag har vi spelat match.. det var en mycket viktig match mot serieledaren Rimbo som vi var tvungen att vinna. Vi var nära några gånger att ta ledningen men matchen slutade 23-26. Jag gick hem med en armkaka och fet lårkaka och en massa blåmärken. Jahopp..
Det var iaf jävligt gött å inte jobba =) Förra helgen var jag ju sjuk och kunde inte använda den helgen till ngt alls.
Ska jobba fem dar denna vecka.. det suger.

Planer

Det smids planer. ROLIGA planer. Kan inte avslöja ngt ännu.. men soon soon.

Skadad

Jag trodde aldrig denna dag skulle komma till ända, HERREGUUUD!! Höll på med en och samma patient i TVÅ timmar. Det var iof en ovanligt gullig tant och det var inge jobbigt så.. men shiiit vad tid det tog.. höll på att avlida. Tanten var som sagt riktigt gullig att jag skulle ha kunnat ta med henne hem, gillar gammalt folk de är såå gulliga.
Däckade i soffan när jag kom hem och hade gärna velat sova vidare men var tvungen att åka på träningen. Blev ju jävligt lyckat eftersom jag lyckades stuka ANDRA fotleden.. JAHA!! nu är det två st som är paj. Det har jag aldrig haft förut. En erfarenhet rikare helt enkelt. Jag ska genast köpa mig två fotledsskydd.. mitt gamla är lite slitet.


Imorgon ska jag köra fler colonundersökningar... det är ju så kul... inte. Men det är sista dagen innan min "långledighet" så det ska nog gå bra ändå.

En Blogg

Som jag råkade hitta idag.. http://annajansson73.blogspot.com. En mycket läsvärd blogg om Anna som drabbats av cancer. HEMSKT är det att läsa om det men då inser man att man kanske inte ska klaga så mycket och ta tag i ett å annat.
Nej nu drar vi till Thailand Ylva.. lever livet.. Störtar vi så har jag ju iaf vågat sätta mig på planet.

Lycklig!

Känner mig så lycklig idag.. jag vet inte vad det kan bero på. Känns bara så himla bra idag. Kan det vara kaffet? jag blir lätt speedad av det.. eller så är det tanken på att jag endast ska jobba tre dar. Härligt iaf.. undrar bara hur länge det får hålla i sig =)

En till


Fin låt


Back in the game

Sådär ja.. Nu har jag börjat se ljuset i förkylningstunneln. Så jäkla skönt! HATAR att vara sjuk när ögonen bara rinner och man knappt orkar titta, nysningar som inte går att nysa vilket resulterar i ännu mera ögonrinning och tät näsa.. Nu kommer väl hostan istället med det kan jag råda bot på med min supermedicin.. så hostan kom an bara. Try me! Var vaken till fyra inatt utan att kunna sova.. SUCK! Fucking nattarbete som förstör för mig.. hostan kom då och jag gick upp och tog lite.. är ju lite knark i det så jag somnade så snällt efter en dos. Yess..

Journey - Don't stop believin'


DÖDSSJUK

Jag är så sjuk att jag inte orkat uppdatera här... såhär förkyld har jag inte varit på mkt mkt länge... Jag mår INTE bra.. ögonen rinner och jag nyser konstant. För att inte tala om huvudvärken..


100110

Det har varit en körig dag. Jobbade till sju och sen fick jag skynda mig hem för att sova. Skulle gå upp kl 12 för att sen åka och spela match. Det var en ren pina att gå upp 12 kan jag säga. Fy fasiken för endast 4 timmars sömn. Hoppas jag somnar ikväll och får sova hela natten. Det vore grejer det. Hursomhelst så spelade vi match mot Spånga. Ett lag vi alltid har problem med. Så även denna gång. Tror det dröjde ända in i 12 minuten innan vi gjorde första målet. De ledde större delen av matchen men vi kom igen i andra och ledde till och från. Det blev kanske lite onödigt spännande men kul när man vinner då. 22-19 blev det kanske? Nu har jag iaf jobbat alla mina 7 veckor natt. Ska väl bli okej att jobba dag igen hoppas jag. Jag trivs bra på nätterna.. då man kan jobba utan en massa tjafs. Tråkigt är det ju att inte ha någon att prata med.. ibland dyker det upp nån rolig nattarbetare som man kan ha roligt med samtidigt som man jobbar.. men inte är det ofta.

Musik


Det nya livet

Började inte riktigt idag. Jag skulle ju träna så stort. Men jag vaknade helt död och ORKADE inte. Suck.. När jag sen jobbar dagtid... kommer jag orka då? får hoppas det för jag ska ner i vikt.. ser ut som en cylinder.. jag fiskar inte efter komplimanger.. jag har sett bilder och det jag såg var inte vackert. Så är det och nu ska det tas tag i. Jag åt då en riktig lunch.. Svårt att inte äta skräp efter jul då magsäcken är uttänjd och man är mer hungrig än vanligt.
Imorgon ska jag ringa till rörmokaren igen.. dags att få toan fixad kanske. Hoppas dom inte tänker komma när jag sover bara. Då är jag hellre utan en dag till.. SÅ viktig är sömnen för mig. Jag kan ju spola med hjälp av vatten i en hink så helt utan är jag ju inte.
Men imorn hoppas vi på träning iaf.

Jag har börjat ta tag i småsaker i hemmet.. saker som jag bara skiter i att göra. Gör man lite efter hand så blir det ju inte så jobbigt. Det har jag fattat först nu.
Jag har:
rensat frysen på gammal mat
planterat om TVÅ blommor
rensat hallen på skit

alltid nåt =)

2009

Januari

Året firades in hos Lotta i Fålhagen


Jag tog en vecka ledig från jobbet och hade Veronica Mars maraton varje dag, bra var det i mitt mörker jag levde i. Jag fick magsjuka som liknade Niagara fallet. Som sagt levde i ett mörker jag inte visste hur jag skulle ta mig ur.

Februari
Malin skaffade singstar och vi övade som besatta.. tills alla i byggnaden led av huvudvärk. Det var också månaden då jag hittade min aspackade döva granne utanför porten alldeles nerblodad.. Blodig och fin åkte jag till träningen där tydligen Jimmy Karlsson från Hammarby skulle hålla i träningen. KUL!

Mars
Började jobba mycket natt och melodifestivalen drog igång. Jag hotades med stryk på blodcentralen eftersom jag varit dålig på att ta järntabletterna, ändring skedde!! Hade problem med magen.

Våren


April
Jag och Ylva fixade roligaste handbollsfesten på mkt mkt länge. Började storgrina i personalrummet när jag insåg att jag inte skulle få åka hem på Påsk. Haha.. pinsamt. Kom hem till Dalarna iaf och gick på Lucky House i Leksand. Vi började ladda för Valborg.

Stora höjdpunkten Valborg, vansinnigt kul.



Maj
Åkte till Portugal och tränade (?)





Skaffade långt hår. Kände inte igen mig men jag gillade det mycket. Började med LCHF-dieten och min mage kom till ro. Näjs.



Juni
Var på Bruce Springsteen-konsert och höll på att dö, fick tenosynovit i foten av att stå still i 6 timmar. Fick min första semester och firade midsommar i Leksand såklart.
Hälsade på M & G i Jugansbo(?).


Juli
Semestern tog slut och jag började jobba natt. Funderade på att lägga ner bloggen men beroendet tog över. Jobbade mest hela tiden och tränade ingenting.

Augusti
Tog ur håret, vilket vara en befrielse. Det är ingen lätt match att ha extensions i kan jag lova. Fortsatte med LCHF och det blev min räddning denna sommar. Bestämde mig för att renovera köket. Började jobba dag igen vilket gjorde att jag blev uttråkad på direkten. Mina sömnsvårigheter började. Sockan livade upp mitt liv.


Hade en mindre lyckad utång och många bra.
 <<-- från den mindre lyckade.



Såg Lady Gaga på Grönan och det var FETT


Höst

September

Rev ut köket och stoppade in ett nytt.. ej komplett dock.


Var kattvakt, gick ju bra.. han gjorde som han ville mest hela tiden =)


Var på roligaste festen på hela året, Röntgen festen



Min kost bestod ofta av rå fisk. Mycket MYCKET gott. Addicted.



Strax efter min 25-årsdag kom den första bäbisen på besök i min lägenhet. (Märta)


Snapsen kyldes i snöbad på julafton.


 Lärde mig göra vansinnigt goda mojitos.


Jag sa hejdå till det blonda


och sa hej till det bruna.


Och där är jag nu...

så nytt år och det nya livet ska börja. Det nya, nyttiga livet.. med start imorrn.


Bilder

Fler bilder kommer, håll till godo med dessa så länge. Min fina Alva.






Jobbar igen då

Igår började jag jobba igen. Faktiskt ingen ångest alls =) Det har varit en MYCKET lugn natt och jag hade nästan hoppats på fler patienter. Trött och seg var jag efter nyår men det funkade å jobba.. dödstrött på morgonen bara. Åkte hem i godan ro och finner toaletten död. KUL! spolningen har slutat funka. Ah. Gick och la mig istället.
Men nu har jag ringt jouren, en mycket trevlig rörmokare som jag pratade med tyckte han var för dyr och tipsade mig om att jag skulle vänta till måndag. Japp, så nu är jag utan toa till på måndag. Så det blir till att skita på jobbet.