Sömnproblem

KJag sover inte på nätterna nu igen. Precis som det var förut när jag jobbade natt och skulle ställa om till dag. INTE kul... jag är så illa tvungen att sova bort kvällarna när jag kommer hem från jobbet. Så ikväll har jag sovit två timmar. Obra. Jag var ledig igår, det var fint det.
Imorrn är det match igen, det blir spännande. Sen frisör på fredag och kvällsjobb + afterwork om jag orkar.
På lördag är den stora dagen, bröllop! Ska ha en mkt mkt fin klänning. Bilder får väl komma så småningom.

YESS!

Match idag mot Rimbo och vi vann. SÅ gött!! Inte för att vi hade något övertygande spel men vi ägde i stort sett hela matchen med en del slarv. 23-21 blev siffrorna. Nu ska vi bara vinna resten.

Say no more

Jag behöver inte säga något.. detta klipp talar för sig själv.



Roliga tatueringar




>=(((

Jag blir äcklad av att se SD:s Jimmy Åkesson prata på tv, vilken fullkomlig IDIOT!!

Rösta rösta rösta

Snart ska jag och Ylva gå och rösta. Det är viktigt PUNKT. Jag och Ylva har samma vallokal och eftersom jag är lite vilsen av mig så får hon stötta mig =)
I helgen har jag jobbat extra, det är alltså 300% ersättning. Gaaanska najs.
Imorgon är det första matchen för oss. Är inte så nervös ännu men kommer nog att skita på mig imorrn.

Orkar inte mer

jag är mer än LESS på alla j*vla debatter på tv.. de förstör ju bara.. nu orkar jag inte sätta mig in i nåt.. det är överallt hela tiden.

Nu har min nagel släppt från sitt fäste.. hände på träningen. Det var dom naglarna det. Totalt förstörda är dom nu.
Hoppas det blir roligare att jobba imorrn.. räckte med att jag kom dit i onsdags för att känna att jag borde stannat hemma. Det är iaf fredag så det är ju najs. Jobbar dock extra på lördag, det blir rumpans dag då kan man säga. Ska köra colon hela dagen... alltså tjocktarmsröntgen. Ni som vet vad jag gör då, ni vet och ni som inte gör det, tur för er =)

Nyttigt att läsa

för alla.. DO IT!!

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

Möhippa

I helgen har jag varit på möhippa. Det är Carro på jobbet som ska gifta sig den 2 okt. Tur som jag alltid har så blev jag sjuk i Tierp och förkyld hela helgen, så jag fick verkligen kämpa hela lördagen. Vi överraskade henne på förmiddagen på lördagen och spökade ut henne. Riktigt snygg blev hon, vi hade bokat tid för ett poledancingpass. Stackars Carro som fick dansa helt själv framför alla oss men det såg riktigt kul ut... undra om jag ska börja.. Filmade gjorde vi ju såklart. Sen gick vi vidare ner på stan och Carro fick visa upp vad hon lärt sig på en lyktstolpe. Hehehe. Hon var duktig! Sen blev det käk på Bullitt, kul jag som inte hade nån smak. Sist blev det en sväng på Platina innan jag kastade in handduken.. tyckte jag höll ut rätt bra. Ska ladda lite bilder här sen.
Denna vecka blir det fullt upp..
Måndag: kvällsjobb
Tisdag: jobb och träning
Onsdag: kvällsjobb
Torsdag: ledig + träning
Fredag: jobb
Lördag: extrakörning på jobbet
Söndag: ledig förhoppningsvis
Måndag: FÖRSTA MATCHEN! men jag jobbar kväll =( måste försöka byta

Tierp

Sitter här i Tierp och jobbar. De har inte tillräckligt med personal så jag fick åka hit. Så jag är ensam sköterska här.. trodde jag skulle ha en till med mig men så var det inte. Jaja inte så farligt när det inte svämmar över av patienter. Får åka hem fem över fyra, det är ok. MEN jag gick upp kvart över fem.. får ont i huvudet bara jag tänker på det.. isch.. gillar inte sånt.
Ikväll blir det bio för Ylvilainen och mig. Inception.

Handbollscup

Yess, i helgen var vi i Hedemora och spelade boll (älgboll). Vi vann gruppen och hamnade i a-slutspel sen tog det stopp.. orkade inge mer helt enkelt. Men kul hade vi och jag hade träningsvärk som fasen efter allt skratt. Ja herregud.

Från träningshelgen


Ylva har tränat eller duschat.. svårbedömt ;-)


Imorrn ska jag jobba i Tierp, har aldrig varit där men tydligen säger dom att det är skitfult där.. men.. jag har ju varit i Borlänge och det kan ju inte vara mycket värre.

Dagens bra Tilde: På vägen hem idag köpte jag en tidning av en uteliggare, ja här ska det läsas!

Dagens dåliga Tilde: extreeemt ofokuserad på handbollsträningen.. dumt.

Glad

Jag skuttar runt i nåt slags lyckorus. Känns jävligt bra efter träningen igår.. om alla som var där igår stannar så har vi ett jävligt bra lag både i div 2 och 4. Skitkul!
Vi har fått förstärkning från två Borlängespelare, mycket duktiga. Det gillar vi =)

Idag jobbar jag sen kväll vilket betyder till 21.15. Känns ju helt okej med sovmorgon till 12 men att komma hem21.40 och typ gå å lägga sig på en gång är inge kul.

Sitter och budar på en grej på tradera.. hoppas hoppas =))) Den skulle passa utmärkt i mitt hem, såklart =)