Div 2

Det blir division 2 nästa säsong. Det har varit klart ett tag eftersom vi har spelat så fantastiskt bra denna säsong. Är för förbannad just nu för att kunna skriva något om matchen igår. Festen efter var iaf livad, vi satt på en krog i Märsta. Avspärrad del för endast oss HK 71 spelare. hahaha!


mer bra musik


Bra musik


Manboy!

Yess det var SÅÅ bra. Han hade gjort succé i Norge, helt säker =) Anna var väl inte så tokig heller.. går säkert bra för henne.. man vet ju aldrig hur det blir iaf.
Match alldeles nyss mot Jakobsberg, Vi vann men gjorde en dålig andra halvlek. Var faktiskt rätt pigg i benen till skillnad från de senaste veckornas ständiga mjölksyra i benen. Nu är jag hungrig och vill gå till Svenssons taverna.

Axeln

Inte ens kända sportstjärnor får MR-tid lika snabbt som jag =)) det tog inte mer än kanske 20 minuter. Ville kolla axeln som jag haft problem i många år. Ont när jag spelar boll och det har börjat värka även annars. Det är ju en rätt så tajt tunnel och jag visste inte om jag hade klaustrofobi eller hur det skulle kännas att ligga där. I början så var jag nervös och vågade inte titta.. sen somnade jag och började rycka i sömnen.. inte bra = suddiga bilder.. fick göra om några serier. Hehe oops.. Men hursomhelst så visade bilderna en irritation i en sena.. och även ett lite för kort avstånd mellan collum och benet ovanför.. mhm.. inget å göra åt egentligen.. bara stööörigt.


Utsatt

Idag fick jag se TBC på nära håll. Kände direkt att jag blev sjuk och hur det kliade i halsen.. Ingen aning hur TBC känns men jag var säker på att det var så det kändes. De tyckte jag skulle ringa Lung och Allergi-mottagningen och jag såg hur min Thailandsresa försvann.. Självklart överdrev jag. hehe. Jag var utom fara.. men de tog mitt namn och personnummer helt ofarligt var det ju inte. Nej det är ingen fara på taket alls.. jag vet. Bara kul och försöka skapa drama på jobbet.. det var lite för mycket "andas in håll andan" idag... Hade kanske 50 patienter idag MINST. Vilket innebär att jag sagt det MINST 100 ggr.. Är jag trött på min röst?.. öh JA!
I helgen har jag jobbat SUCK.. drygt. Men på söndagen hade vi match som var RIKTIGT kul. Vi vann över tabelljumbon med 40-11. Gaanska ok ;-) Så nu leder vi serien eftersom Vassunda vann över Rimbo som låg etta. Yess!! Nu ska vi bara vinna resten så är seriesegern bärgad.

Lady Gaga!

Jajjemen!! Glömde att meddela att jag har bokat biljett till Lady Gaga i Globen!!! YEAH!!!


Ett helt vanligt samtal

jag: Det ska bli varmt nästa vecka!
malin: Nej det ska fortsätta vara kallt, det hörde jag på nyhetsmorgon imorse.... eller just ja.. jag har ju ingen tv...


Uppdatering

Onsdag nu, torsdag imorrn? Shit vad det går undan. Det var ju nyss helg. Men min helg som kommer nog inte bli kul. Jobbar lördagkväll och fest efteråt som jag inte har ngn direkt bra anledning att gå på.
Ledig har jag varit idag och inte gjort ngt vettigt egentligen.. softat. Chillat som sofia skulle ha sagt. hehe.
Helgen var skojj!! Vi spöade ju Vassunda vilket alltid är gött, de kan tydligen inte vinna över oss, hehehe. Sen hade jag lite förfest här med tre gäster som blev två. Men grattis ändå Frida som vann tävlingen =)) Pris finns att hämta.
Vi är klara för div 2 sägs det. Galet.