Handbolls FEST!

www.tinimo.fotogalleriet.se

Där får ni se en saga som bäst berättas i bilder.
Jag och Sarah började dricka shots vid tre på eftermiddagen medan vi fortfarande höll på att göra oss i ordning så ifall sminkningen ser konstig ut på några bilder så är det därför.
Trerättersmiddagen började kl 19 och 17 skulle vi befinna oss hos Lina för lite fördrickning. Maten var mycket god med min köttbit hade knappt blivit värmt utan var så jävla rå att folk bredvid mig reagerade..men men hungrig var jag så det fick slinka ner.... iaf lite grann. Emellan maten och sångerna och skåleriet så träffades jag och Sarah nere vid toaletten för uppdatering under hela kvällen så därför dessa toabilder..haha.
Men det var bara en så jävla rolig fest att ja.. knappt varit med om roligare... men jag hänvisar till sidan..

Handbollsavslutning

Japp då har vi haft säsongsavslutning med handbollen där vi pratade om kommande säsong, säsongen som gick, prisutdelning, fika osv..
Jag var säker på att få ett pris.. hehe ja ni som anar hur jag spelar kan säkert gissa. haha jag såg fram emot att vårda en kaktus =) men det blev en hel del annat å... Innan säsongen började tänkte jag.. på slutet vill jag ha pris.. jag kör på allt!... haha neee det gjorde jag inte..... men gud..
jesus.. ja 6 vinster..

Flest mål under säsongen ( trodde jag verkligen INTE)
Utvisningsligan (den självklara ehum...)
Flest minuter, kort under match (jahopp..inte så oväntat kanske..)
Mest närvaro 81 st av 89 sammankomster ( jag har inget liv med andra ord)
Årets kommentar ( haha den här var ju knäpp.. jag sa på cupen i Hedemora till domaren när jag tyckte att han dömde uselt "ska vi spela handboll eller??!!" tyckte jag inte var så tokigt och det blev årets kommentar... wierd)
Flest utvisningar sammanlagt a-lag + b-lag (jahopp... inte ens de som dubblat i både b och a-lag kunde komma i närheten... shit.. jag måste börja jobba lite mer på mitt försvarsarbete.. det här håller inte)
sen trodde alla att jag vunnit b-lagets utvisningsliga också även fast jag spelat endast ett fåtal matcher... jaja.. vilka höga tankar folk har om mig..

Jag fick:

snapsglas i fin trälåda med häfte med snapsvisor
Kaktus
Tränings t-shirt
Grillset
Handduk
Väckarklocka
och nej.. det var inte lätt att cykla hem...
På lördag säger vi tack och hej till handbollen för denna säsong med tre-rätters på Snerkes. Tjohoo

Hemma över påsk

japp hemma i helgen... inte varit hemma sen jul och nyår.. Så det skulle ju bli spännande och trevligt.. var jävligt sugen på påskmat kan jag säga..
jahopp men så himla socialt blev det ju inte... mamma och peter åkte till stockholm och frida och andreas åkte till skellefteå... ja så ensam blev man... och ingen påskmat fick jag heller. =*(
men men.. var ju alltid trevligt att komma hem till ett välfyllt kylskåp och frys.
Jobbade lite hos pappa på torsdagen... åkte sedan och handlade upp pengarna... det var jag fan värd.. På lördagen gick vi ut på luckan... hade höga förväntningar... var riktigt laddad men jag ahde ätit så mkt godis på dan att när middagen kom så var jag inte hungrig utan åt fil.. japp det var upplagt för katastrof...
och kvällen slutade 23 för min del... bakom en husknut...
ringde efter räddaren i nöden som fick skjutsa hem mig... tack tack tack. Vaknade imorse med ett redigt illamående. packade ihop grejerna och nu är jag i uppsala igen... nästa vända hem blir till Peters kalas.
här i uppsala så ska jag försöka få klar rapporten.. den satans jävla rapporten.. paniik snart.
Korridoren är lugn denna vecka sköönt.... slippa alla slappisar som inte städar.
har ätit en massa vitlök... mums... tur att jag är ensam =)