Lördagkväll

yes.. precis kommit hem från Ylva där jag spendera min dag med att ligga i hennes säng äta godis å vara allmänt onyttig. Tittade på torsk på tallin och Ylva somnade, jag kan inte förstå hur man kan somna till en sån tokrolig film... Jätte fint väder var det och jag var väl inte sådär jättepigg på att vistas utomhus, hursomhelst och fråga mig inte hur men jag orkade cykla hela vägen TILL Ylva.
Imorgon blir det till att styra upp mitt onyttiga liv igen... ska till friskis å spendera HELA dagen där.. var så säker.. sen är det måndag igen.. ja just ja... jag skulle ju börja med plugget denna helg... bäst jag tar tag i det imorrn... ska göra upp ett schema över hur jag ska läsa dessa veckor framöver... usch å fyy.. hatar plugg..
Snart är det ju påsk också.. det är ju lagom tid att åka hem då... men då är det ju så att dom där hemma drar iväg till Sälen. Det är ju inge kul... jag vill ju vara hemma hemma om jag ska vara hemma.. Hemma och äta påskmiddag och träffa alla.. men nu så drar ju alla dit så... ja då är det ju ingen idé tycker ja... inge kul alls... stannar väl här då... till sommaren.
Adios amigos

golden

Idag hade vi inte så mycket att göra på lab 2.. så jag å S-L smet hem efter lunchen... hehe... det tycker jag inte är mer än rätt. Vi stackars (!) elever får göra så mycket skitgöra så ja.. Sen kom jag hem och däckade av i 2,5 timmar... det är helt galet...
Nu sitter jag är och försöker att inte känna mig som en kokt spagetti.. jag är totalt 'lelös'.

Fredag imorgon JÖ! Första helgen utan match.. känns konstigt.. vad gör man på helger? Jag ska kanske tvätta lite.. ner på stan en sväng och sedan händer det kanske grejer på platina eller värmlands? =) ingen vill till värmlands.. inte jag heller tror jag..

Jag vill till London!!  Kan inte någon följa med mig till London?!?! Dit å shoppa gärnet för pengar jag inte har.. Tänk så fint det är där nu..(snart)

Såg precis Shakria och Beyonces video.. jag tycker den är lite äcklig.. dom spänner blicken i en å skakar sådär på höfterna.. usch jag blir nästan äcklad.. Gwens guld gillar jag desto mer.. GULD GULD GULD:.. jag får nästan lust att ta på mig guldjacka... THE guldjacka...

Skakis

åh fy vad skakis jag blev efter skivstången. Man känner ju sig inte utpumpad som efter en handbollsträning men det tog bra ändå, musklerna skakar och man kan inte lyfta nåt. Jag vet inte hur stark jag är riktigt.. armarna kändes inge vidare men benen kunde fortsätta hela natten, haha. Imorgon blir det spinning.. jag vet att jag tjatar om träninge konstant.. men jag måste berätta att jag ska träna för då kan jag inte banga som jag så gärna gör. Jag skäms mycket mer om folk vet att jag egentligen skulle ha tränat.
Snart går jag in i en TUFF och jag menar TUFF pluggperiod snart... då det är två tentor och en inlämningsuppgift som ska in... jag ska nog börja nu i helgen med inlämningsuppgiften och läsa in lite till tentan.. så att mitt samvete skonas en aning.
Ni får ursäkta min stavning.. jag har som ni märkt lite problem med svenska språket. Ni får helt enkelt gissa er till vad det står.

Kanske man ska börja ta lite bilder... det är lite roligare med bilder...

Nu måste jag titta på Zlatan =)

Skivstång

japp det är dags för årets första skivstångspass. Var länge sedan jag körde ett sånt, det är roligt och intressant hur mycket man orkar. Jag tror jag orkar rätt mycket.. ja det visar sig.
Andra dagen idag jag vaknar med ettryck och tror jag ska iväg till skolan, det är skitläskigt. Varför är man alltid så totalt borta när man vaknar såhär efter en siesta.. det är konstigt.
Nu fick jag svar från Falu lasarett om sommarjobbet. De var villiga att anställa mig som undersköterska.. tyvärr tror jag inte att jag kommer att tacka ja, har ju fått många bra veckor här i uppsala... så ja... ska dock försöka ändra till jobb i sju veckor istället för nio... det var lite saftigt.
Imorgon är det dags för spinning igen.. den värsta träningen jag vet... det får bli medel imorgon.. Ylva den jäkeln ska köra ett intensiv... jag håller mig till medel.. det räcker.

Känns som sommar

Tisdag idag och när dagen är slut är halva praktikveckan avklarad.. det är alltid nåt att se framemot. På lab 2 idag hade vi bara ERCP, det sög för då kan vi studenter inte göra ett skit. Jag och Sara-Lisa satt baraå glodde på gastroskopin och funderade på att gå hem. Det gjorde vi också, lite tidigare och drog ner på stan. Inhandlade ett par shorts och ett linne.
Lika bra att hänga nere på stan när jag ändå skulle på handbollsavslutning. Jag gick inte riktigt hem med lika många priser som förra året men jag lyckades få fem st iaf. Det var för flest utvisade minuter (44min = 22 st), rött kort (2 ggr), tredje plats på närvaro, andra plats i skytteligan, andra plats (tror jag det var) i den totala skytteligan.. sen minns jag inge mer.. för det var väl det? jaja.. trevlans =)
Fika fick ju åxå... shit.. jag rullar nu...
Vilket kanonväder det var idag! det enda som stör är dammet som kryper in överallt. Nej nu är jag trött...


Vem är jag?

Ja, nu är handbollen slut för denna säsong och man ska börja skaffa sig andra intressen. Det är svårt. Det är nästan så att man får lite panik när man inser att man har en massa fritid över till att göra vadsomhelst.. 7/9 av året är man handbollsspelare.. vad är man nu? Inte ens säker att det blir nåt lag i höst.. inga tränare har vi.. jag vill inte spela utan tränare.. det är INGE kul.
Idag var mamma, Olov och Peter och tittade på matchen! Trevligt med besök.. alltid kortvisit men det var trevligt ändå. Kanske inte så kul att hänga i korridoren..
Nu när träningarna är slut har jag bokat en massa pass på friskis.. det blev tre spinningpass och ett skivstångspass denna vecka... haha.. shit.. jag kommer att dö.
Just ja.. jag har ju städvecka.. måste kolla soporna... strax tillbaka..

sådär ja... fixat... nu är det bara att ta hissen ner å lämna av det... men det gör jag senare. Handboll på tv ju.

Imorgon måndag och ny vecka... Jag ska spendera två veckor på colon och trycka upp saker i folks rumpor.. spännande...

Fredag och jag är minst sagt glad!

Jaa... det är fredag och jag har helg!! Det är slut på handbollen nu och jag är fan överlycklig. Det har inte varit kul på slutet, såhär blir det varje år... man hatar handboll. Sista matchen på söndag så då är det bara att ösa, man har inget att förlora.. inget att vinna heller =) Ska ner på stan senare med Sarah och köpa nåt åt våra tränare, det blir svårt... N behöver verkligen en snygg skjorta men dom är ju dyra... kanske blir whiskey till båda som vanligt, tråkigt ja.
Vaknade såklart alldeles för tidigt idag. När man är van att gå upp svintidigt så är det näsan omöjligt att sova längre än till sju... typiskt! Orkar inte göra nåt vettigt idag.. ska inte träna på ett tag.. jag måste få tillbaka suget.

Såg precis för några minuter sen att jag ska spendera hela sommaren i Uppsala! Shit.. avdelning 4.. inte min favorit avdelning kanske men ja.. det får gå. Hade ju satt upp mig på en massa veckor för att dom kanske inte skulle välja alla då.. jo just.. var ju precis vad dom gjorde.. haha.. jag kommer att slita mitt hår innan sommaren är slut.. men men.. jag får fokusera på pengarna. Måste fokusera...

Jag, INGEN korridorare!

Jag är inte en sån som tycker om att bo i korridor, nej. Jag är så jävlig att jag inte ens skulle vilja vara granne med migsjälv. Jag bara måste lyssna på hög musik. måste... det är det enda roliga som man kan göra... spela riktigt "bra" låtar som grannarna undrar varför man i h... man spelar en sån låt.. just nu spelar jag Lasse Holms - canneloni macaroni... den är fiiiin ;-) eller inte... haha

Har precis kommit från Enköping eller det var väl i Grillby vi spelade. Vi vann såklart , hehe.... men det var då den konstigaste matchen på jag vet inte hur länge.. Motspelarna var helt störda. Det enda dom höll på med var att skrika och kasta sig på marken om å om igen.. och vi bara åkte ut. I andra halvlek hade vi i stort sett fem spelare på planen hela tiden.. underbart skönt att  vi vann trots alla knepiga domslut.

Imorrn är det dags för praktik igen... suck.. det är så aldrig slut... men men.. bara att uthärda... hej hopp

08:or

Vad är det med dessa stockholmare? Vad var det som gick fel? Överallt är de ett irritationsmoment. Just nu har jag ett i korridoren. Inga namn nämnda, men ja... Det är en han.. och han kan ALDRIG vara tyst! Han pratar för att prata.. han har ALDRIG något vettigt att säga. Man vill inte gå ut i köket ifall man råkar på honom. Jag vet, han är en snäll kille... men vafaaann. Kan man aldrig få ha det tyst?
Står man i köket och inte säger något när han kommer så suckar å stönar han för att man ska fråga vad det är som är så jobbigt, vilket jag slutat med. Nej, då har han kommit på att stäla frågor istället... men GUD låt mig vara!! Jag vill inte prata för att prata... bara en massa ordbajsande... och sen den dryga dialekten... bläää...

För att lindra ryggvärken har jag legat i sträckbänken i två dar... hoppas det hjälper för imorgon har vi match. IK Nordia eller Enköping som de egentligen heter ska få SPÖÖ! Fett med spö. Näst sista matchen... så jag vill vinna!

Kvällen har jag spenderat hos Sarah. Mycket trevligt med filmer och godis. Vi hyrde tre: Click, Beck - Advokaten och så en till som jag inte minns vad den hetter.. hann inte se klart.. fick lov att kila till bussen.. nu är jag dödstrött och ska krypa till kojs... undra när vi hade samling... humm... aldrig minns jag.

Höjj

Tänk att jag aldrig får arsle ur vagnen..

Tvätten som jag skulle tvätta förra fredagen (lördagen) har jag FORTFARANDE inte tvättat.. haha. Vad är det för fel på mig?
Det är fest ikväll men jag cancellerade det så att jag kan tvätta ostört istället. Men jag har ännu inte bestämt mig...
Har börjat få problem med ryggen... inte bra inte bra.. Ska försöka träna upp musklerna i ryggen innan jag springer iväg till nån naprapat. Det är varje torsdag då jag varit på praktiken fyra dar i rad som jag känner av, plus att jag känner av en sträckning i baksidan av låret.. det är mycket nu... plus att jag fortfarande är trött efter blodgivningen. Jaja... man får försöka att inte känna efter så mycket.
Idag gick jag upp halv åtta! Det ni! Det är fint att gå upp så tidigt.. då får man MYCKET gjort.. Jag har solat. gymmat, handlat, sovit... allt det INNAN klockan två.. Imorrn ska jag upp lika tidigt igen... iväg till gymmet och träna väldigt lätt. Japp så får det bli!


Tiden går så fort!

Tänk att det redan är onsdagkväll! Förra veckan längtade man som en dåre till helgen... nu är det snart här utan att man tänkt på det. Vi ska fira att halva praktiken är avklarad imorrn!! Allt ska firas... allt KAN firas.
Kroppen kändes seg på träningen igår så jag skippade spinningen idag.. hur lång tid ska det ta????
På måndag kan jag inte hålla på med "dåliga" ursäkter längre, då äre bara å köra.
Har inte mycket att komma med idag.. känner mig bara förvirrad såhär på kvällskvisten när man sovit...


Det enda vi gör...

om dagarna är att klaga klaga klaga på allt... haha... är det inte dåliga handledare så är det korridorare som inte sköter sig, är det inte det suger handbollen... allt är sugigt nu. Men vädret är fint!!! Det gör väldigt mycket!!
Nej seriöst... praktiken är kul nu när man har bra handledare igen =) och korridoren eller det är mest köket som är vidrigt nu.. är jag iaf aldrig i.. jag sover ist. Men handbollen.. vad ska man säga? Man får inte ut NÅT av att vara där.. vi får varken positiv eller negativ kritik på träningarna.. vi får inte veta nåt! Våra tränare står bara å mummlar med varann.. det suger.. nej nu är det två veckor kvar.. sen slipper vi eländet. Det märks så väl på alla att det är dags för att ta en paus.

Dagshjälte

som Karin kallade mig idag. Haha det var ett skämt. Vi drev med att jag gav blod idag och hur jag inte kunde avboka spinningen trots att man helst inte ska träna då man precis givit blod. Så där skulle jag då alltså vara på spinningen fortfarande med bandaget på armen (såklart så att ALLA skulle se att jag varit med om nåt kliniskt) och med min nya t-shirt (där det står blodgivare). Eftersom jag absolut skulle träna (för duktig är jag med träningen) ändå så skulle jag svimma där på spinningen och få ännu mer uppmärksamhet för min godhet med blodgivningen.. haha vilken scen det skulle bli. Nu lyckades jag avboka spinningen iaf så jag slapp gå dit och svimma. Jag stannade hemma, somnade och dreglade friskt på kudden. =)
Igår vann vi matchen mot Kungsängen.. ännu ett gång sura 08 fick åka hem med 0 poäng. Me like!!!


Långsint..

jag har fortfarande INTE kommit över Måns tredje plats. Han var ju klart bäst.. jaja. Tanten Sanna Nielsen gjorde en tabbe igår när hon ville leka Carola med vind... man kan inte ha vind om man har LUGG. Det såg ju inte klokt ut...vad tänkte hon på??
Igår var en mörk men ändå ljus dag i korridoren. Jag höll på att räkna ut vilka av skafferiskåen som inte användes och öppnade ett skåp som jag anande att ingen använde. Då flög det ut sånna där vidirga fjärilar som vi ibland drabbas av. Så duktiga Peter började städa ut det (jag vägrade) och vi hittade ett å annat... DET KRÄLADE MASKAR där inne... jag höll på å dö... Tack Peter ännu en gång! Sen städade dom (ja, dom.. jag har fobi för gammal mat och kan bara inte) ut ett av kylskåpen.. vinnaren blev en ketchupflaska från 2004 tror jag. Varför kan folk inte städa ut grejerna innan dom flyttar???? jag blir pissed.

Neeeeej!!!

Måns vann inte!!! Helvete då. Vi hejade på som bara den men den jävla juryn sög ju. Åååååhh.. Hursomhelst var kvällen mycket trevlig med KOLLOSALT mycket räkor och Aïoli som jag aldrig har ätit förut hur sjutton det nu kommer sig?!?! Gott värre var det!
Jag promenerade dit och tänkte åka buss hem men när det skulle dröja 25 min innan bussen skulle komma så gick jag hem... och såklart blir jag skiträdd. Jaja.. jag lever och sitter i sängen nu.
Ännu en lördag där jag sitter med på förfesten med en cola i handen eller som idag Bon aqua mitt nya beroende... och sedan går jag hem när dom andra går ut. FY FAN VAD LESS JAG ÄR PÅ DET DÅ!!
Men imorrn har vi match och jag vet att det är värt det när man känner hur pigg man är =))

Drogad

Idag vaknade jag av ren rutin vid tjugo i sju... undrade varför klockan inte ringt.. men så kom jag på. SOOVMORGON!! Så jag sov lite till.. gick upp vid nio och BAKADE BRÖD!!! hör på den! Scones med fil i.. gött värre. Kände mig pigg och trodde jag skulle orka till gymmet till elva.. men så drabbas jag alltid av den där satans huvudvärken och måste lägga mig å sova lite till... låg och gämde mig i en timme sen fick jag nog. Huvudvärken försvann inte så jag fick droga mig med huvudvärkstabletter å koffeinpiller för att orka upp.. annars hade jag blivit sängliggande hela dagen. Så nu vid ett hade jag tänkt släpa mig iväg till gymmet...
Ikväll blir det räkfrossa hos Ylvas kompis och MELODIFESTIVAL! HEJA MÅNS!!!!!!!


Hockey och kvalserie

Ja nu börjar det bli lite mer intressant mer hockey nu när kvalserien precis börjat. Sitter å kollar nu eller jag lyssnar... men leksningarna blir ju bara utvisade, kanske ska jag sluta lyssna också.
Idag var jag på stan och kollade läget. Det har kommit in mycket roligare kläder nu än vad dom hade i höstas. Jag fattar inte varför allting måste gå i mörkt till hösten när man ändå är deppad just pga det. Hur som helst så var det mycket roligare att gå på stan nu. Jag inhandlade ett å annat MYCKET nödvändiga saker.
Det blev:
sån där grej som trycker ut skorna
matlådor
stegräknare(!)
leggings (rea)
pumps
vans (rea)
linne
kofta
hårgrejer
ja det var väl allt...
nu kan man inte handla nåt på ett tag

jag har fortfarande träningsvärk i ryggen efter spinningen och ont i assölä efter rövkakan jag fick.. aj aj...
hann(orkade) inte med någon träning idag pga av smärtorna så det får bli imorrn ist. Så ska jag också tvätta som jag inte hann (orkade) med... haha.. slappis nr 1
Ikväll ska jag sova tidigt.. gött!

Efter träning

ja idag var det en lite konstig träning... vi var inte så många å så blev det ju lite tokigt med alla skadade... jag råkade ju vara inblandad överallt.. haha... en rövkaka fick jag mig också när jag föll rakt på en skinkan.. det gjorde fruktansvärt ont.
Imorgon är det bästa dagen på hela veckan.. FREDAG! och jag är helt ledig.. ska åka ner på stan kolla runt lite.. köpa matlådor å sånna där grejer som trycker ut skorna... jag vägrar köpa vissa storlekar.. så enkelt är det.
Tvätta, städa, träna och handla måste jag också hinna med imorrn.. shit helt plötsligt blev det asmycket som skulle göras.. jaja.. det är ju fredag iaf.. det är gött.
Haha schyssta korridorare man har... skulle precis på träning med fula kläder kliver jag ut i korridoren där australiensaren har kalas.. han var tydligen lite full för han började genast gapa på mig.. på sin halvtaskiga eller ja MYCKEt taskiga svenska säger han "tilde doo...SUCK... you SUCK... you SUCK" haha jaa... dåre... vissa måste lixom trimma boddin... men om två veckor är det slut på tvångsträning.
Jag har fått vårkänslor!! så fort asfalten tittade fram blev jag toklycklig och jag har aldrig varit så glad över regn förut... det var lovely.
Nu är det dags för sömn... dammit jag är pigg som en mört...

Jag är en mjukis

Det har varit en bra dag idag, med bra handledare och roliga barn. Jag börjar gilla barn mer å mer.. dom är inte så tokiga alls faktiskt, haha. 
I helgen ska jag glutta på melodifestivalen och ta det lugnt.. det blir najs.. imorrn ska jag gå på spinning... nu ska det fasen tränas, nu är det Beach 2007 som gäller.. sen så har jag ju match på söndag och ska jag kunna spela ut hela registret så måste jag vara pigg!

Jag måste verkligen ta tag i mitt rum... jag MÅSTE städa imorrn! Det förfaller medan man är på praktik. Min dag ser ut såhär:
06:20 Klockan ringer... jag ålar mig ut sängen fort innan jag märker hur varm å skön den är...
06:40 Frukost
07:10 Cykla iväg till sjukhuset (numera på asfalt.. kan inte vara gladare!!)
07:30 Anländer till omklädningsrummet.. tar på mig pyjamasen (skön) blå operationsbyxor å mjuk t-shirt.. vi är snygga!! eller inte...
07:45 Arbetet börjar
16:00 Arbetet slutar
16:30 sooooova....
20:00 träning
22:30 sooooova...

Hela dagen varje dag...

Jag kan inte använda vanliga "hårda" kläder längre..allt sitter så tajt å spänner åt... man har verkligen förslappat sig med stilen... man har mjukiskläder på sig hela dagarna.. that we like.

Blodgivare!

Yess, mitt blod blev godkänt. Jag ska gå dit på måndag på "arbetstid" och gå ner ett halvtkilo eller ja ge bort 5 dl blod. Det är inte bra att träna samma dag å man ska ha ätit å man ska vara utvilad... bla bla ...får väl lov att lyda då. Denna gång var mitt HB 140 gram/liter, för tre år sen hade jag 165 gram/ liter. Det var lite väl mycket röda blodkroppar på den tiden.
Imorgon är det min sista dag på avdelning 5! Och jag ska FIRA! haha.. Jag har fått nog att ta skoliosryggar och titta på colonundersökningar... fast det är det ju inte slut på än...
När man är på röntgen så får man ibland springa iväg till barnsjukhuset och ta bilder på de små små bäbisarna. Igår fick jag gå dit å ta bild på en dagsgammal bäbis lungor... pytte pytte liten krake med en massa slangar i munnen och i näsan och överallt... idag var den död...

Spinning!

Japp nu har jag börjat med spinningen igen. Började en sväng förra året och kom igång rätt bra. Så nu har jag tagit mig i kragen.. spinning är klart den bästa träningen. Finns inget bättre, men egentligen hatar jag det.. haha.. jag hatar att träna... men jag hatar ännu mer att inte träna och känna mig slapp. Jag är helt död i benen.
Förresten har jag sökt sommarjobb på Falulasarett så nu blir det svårt att bestämma om jag ska välja Ackis eller Falun.. humm.. bättre lön i Falun... kortare väg till Ackis...  vad väljer man???

Testing testing

Jag vill att det ska funka.. sitter på sjukhuset nu och tråkar lite... ropade in ett par jeans inatt på tradera... blir spännande å se hur de ser ut när man får dom.
Men jag testar...

Fredag, finally!

fy fan vad skönt. FREDAG! Bästa dagen på hela veckan! Idag blir det ingen utgång.. det blir lugnt. Har varit ut en hel del på slutet men nu är det slut på det. Har svårt att piggna till till söndagarnas matcher och jag ska satsa och ge gärnet på alla resterande matcher.
Så ikväll blir det bio med Sarah, ska se Dreamgirls. Blir trevligt det.
Idag hade vi seminarie på sjukhuset och vi skulle redovisa vårat arbete som vanligt så förbereder vi oss inte och klarar oss galant ändå.
Hehe en grej som vår lärare påpekade var väl att den händelse på röntgen som vi skrev om var så tydlig att hon visste vilka medarbetare som varit med. Hon påpekade ord som "ung läkare" "angiografi" "ung" så jag gjorde väl om meningen jag sa från början och sa istället "det var den könslösa läkaren som skulle utföra behandlingen"... äh vafan en sånt sugigt seminarie får man väl lov att skoja om... jaja.. =)
Idag tog jag mig till gymmet *stolt* jag trodde att jag som jag brukar skulle banga... yess yess yess I did it!!


Fredag, finally!

fy fan vad skönt. FREDAG! Bästa dagen på hela veckan! Idag blir det ingen utgång.. det blir lugnt. Har varit ut en hel del på slutet men nu är det slut på det. Har svårt att piggna till till söndagarnas matcher och jag ska satsa och ge gärnet på alla resterande matcher.
Så ikväll blir det bio med Sarah, ska se Dreamgirls. Blir trevligt det.
Idag hade vi seminarie på sjukhuset och vi skulle redovisa vårat arbete som vanligt så förbereder vi oss inte och klarar oss galant ändå.
Hehe en grej som vår lärare påpekade var väl att den händelse på röntgen som vi skrev om var så tydlig att hon visste vilka medarbetare som varit med. Hon påpekade ord som "ung läkare" "angiografi" "ung" så jag gjorde väl om meningen jag sa från början och sa istället "det var den könslösa läkaren som skulle utföra behandlingen"... äh vafan en sånt sugigt seminarie får man väl lov att skoja om... jaja.. =)
Idag tog jag mig till gymmet *stolt* jag trodde att jag som jag brukar skulle banga... yess yess yess I did it!!


Fredag, finally!

fy fan vad skönt. FREDAG! Bästa dagen på hela veckan! Idag blir det ingen utgång.. det blir lugnt. Har varit ut en hel del på slutet men nu är det slut på det. Har svårt att piggna till till söndagarnas matcher och jag ska satsa och ge gärnet på alla resterande matcher.
Så ikväll blir det bio med Sarah, ska se Dreamgirls. Blir trevligt det.
Idag hade vi seminarie på sjukhuset och vi skulle redovisa vårat arbete som vanligt så förbereder vi oss inte och klarar oss galant ändå.
Hehe en grej som vår lärare påpekade var väl att den händelse på röntgen som vi skrev om var så tydlig att hon visste vilka medarbetare som varit med. Hon påpekade ord som "ung läkare" "angiografi" "ung" så jag gjorde väl om meningen jag sa från början och sa istället "det var den könslösa läkaren som skulle utföra behandlingen"... äh vafan en sånt sugigt seminarie får man väl lov att skoja om... jaja.. =)
Idag tog jag mig till gymmet *stolt* jag trodde att jag som jag brukar skulle banga... yess yess yess I did it!!


Snart fredag..

Torsdagskvällar är bra. Då vet man att man är ledig fredag, lördag å söndag. Dock ej imorrn. Skitseminarie. Sen ska jag träna lite och sedan blir det väl kvällen för migsjälv..
Usch vad jag känner mig ensam hela tiden... känns inge bra... jag är less på allt. Inte ens säkert att man ska spela handboll i höst heller... har spelat konstant sen man var 8 år. Skulle kännas mycket konstigt om det helt plötsligt slutade.

ska sova nu...

Torsdag å snart helg

Äntligen!! har man fått helg från praktiken. Idag har vi haft typ FYRA patienter... haha det är stört... Men idag har vi fått göra lite mer å handledaren kände sig nöjd med att vi fick öva lite. shit.. vad värdelöst
Påpekelser har framkommit  så låt mig förklara mig. Jag skrev igår att vi inte skulle ha en suck i helgens match mot Spåret. Lite tidigt att hissa den vita flaggan kan tyckas.. det var väl inte riktigt meningen med kommentaren från mig. I helgens match mot AIK gick jag in med samma inställning "vi förlorar nog men dom ska få sig ett jävla helvete på sin väg mot vinst".. så jag provar igen! VI HAR NOG INTE EN SUCK MOT SPÅRET PÅ SÖNDAG!

Ska snart på träning och det suger.. jag hatar å träna men jag gör det ändå... för jag vet att jag hatar att känna mig som en dålig människa ännu mer. men det är väl dålig inställning det med.. >=P