Hallelujah

Jag har hittat de nya stjärnorna i Norge. Ett gäng sångare från någon idolomgång. Kolla in länken.. man ryser..
http://www.youtube.com/watch?v=MPl01GRU2Zw

Snart är det valborg.. jag börjar bli sugen nu... var inte alls sugen på valborg för några dagar sedan men nu känns förväntningarna hos alla.. måste få tag på jordgubbar innan de tar slut.. vi ska ju ha champagnefrulle imorrn. Jag måste fota som en dåre.. det blir så kul.

Har cyklat runt med riktigt opumpade däck så i förrgår tänkte jag pumpa upp dom rejält.. jag swischade runt i Uppsala, INGEN kunde cykla ikapp mig.. jag lovar.. Men tydligen blev det lite för mycket luft och mitt runtswischande slutade utanför ica med ett platt däck... jahopp... kul.. Lämnade in den direkt.. har inga laga-punka grejer så det blev dyrt... jaja.. ny slang har jag nu.

Idag OCH igår åt jag såå lyxig frukost. Igår tex bakade jag bröd, kokade ägg och gjorde smoothie med jordgubbar, vaniljjågert, banan och halon.. såå gött.. som glass.. fin frulle det. Idag blev det samma smoothie med med protein i och färska jorgubbar bredvid... det ska lyxas!

Måste göras idag:
Handla mat till imorrn som... bröd och jordgubbar.. bönor kanske
Tvätta
Träna
PLUGGA

Bra låtar just nu:
Jason Mraz - I'm yours
Rufus Wainwright - Hallelujah





Förbannade granne

ibland kommer det nätter då jag bara HATAR att bo i korridor. I natt var en sådan natt. Det började vid tre.. jag hade lite problem med att somna.. skulle ha tenta idag.. (hade det också) men visst vid tre ringer det på dörren... en sån där lååång signal som bara vrålar... aggressiv jävla signal.. och ni som vet sedan tidigare har jag en traumatisk upplevelse med en ringklocka inblandad.. jag börjar skaka så fort det ringer. Jahopp då var det omöjligt att somna igen på ett par timmar.. klockan fem var det dags igen.. den förbannade australiensaren och hans amerikanska vänner skriker och gapar inne på hans rum.. ja jag bor bredvid... jag blev tokig vid halv sex (jag skulle alltså få sova endast EN timme till) och gick över och bad honom på det snällaste sättet jag bara kan att han och hans vänner kunde dämpa sig lite ... inte för att jag ville avbryta festen eller så.... eller så var det kanske inte.. hursomhelst så kunde jag ju knappast sova den resterande timmen.... förbannade jävla utbytesstudenter...

Och nu kan ni ge er på att hämnd planeras.... och pågår...

Storhelg på ingående

Förbannat fint väder vi hade idag då.. och som det luktade! Kändes som en högsommardag, fäntästic! Åkte hem till Malin för att plugga idag med Sara-L och Karin... inte så jätte mycket plugg men lite iallafall. Vi satt ute och kombinerade plugg och solning.

Sitter här nu.. jag borde läsa på axelns anatomi och bäckenet... fast... jag tror det kommer att gå bra imorrn.. bara man lägger till ord som.. proximal, distal, medial och lateral.. då ska det nog gå.

Gud vad osugen jag är på träning... kanske man skulle släpa iväg sig imorrn.. för nu när det är såhär varmt går det bara inte.. jag blir såå slöö..

Förresten måste jag ha en ny madrass till sängen... jag har legat för mycket i mitten.. man rullar dit varje natt fast man försöker hålla sig på kanten.. jag står inte uuuuut. Ryggvärk.

Blir ingen tentafest imorrn.. lika bra det kanske.. ladda lite till måndagen... ska spendera min kväll hos gräsänkan Malin...

Fick mina nya panties idag... dom svarta... jag har blivit fixerad vid RR jeans... dom vita ser ut som öststatsbyxor... haha..

image71image72

Onsdag och pengar!!

Yeess, pengarna har kommit även denna månad. Fick lite extra eftersom jag jobbade som undersköterska en lördag.. satt jävligt fin på kontot det lilla tillskottet. Det måste firas med käk på O'connors.. oh yes.. grilltallrik. Couldn't be better.

Jag har hittat en perfekt lägenhet i Fålhagen som jag är mycket intresserad av. Hoppas det kan bli nåt med den.

Sista april börjar närma sig... men vad ska man göra?? Jag har många valmöjligheter och mycket svårt att bestämma mig. Ett som är säkert är champagnefrukost, ekonomikumparken och champagnegalopp. Frågan är bara var. Man måste planera så himla mycket med mat, vätska, kläder och något att sitta på... får bära runt på mycket... jobbigt... jag ska försöka göra det så smärtfritt som möjligt.

Idag skulle jag ju träna med Peter på fm.. men jag örkant nå... ska bara smälta maten så får jag smita dit.. nu är det storsatsning för Beach 2007 sista rycket... 6 kilo... MÅSTE gå... jag ger det 1,5 månad.. Ge mig magsjuka!!!! haha...

Sälen del 2

Vaknade på lördagsmorgonen. Jag stannar där och säger inget mer så har jag inget mer sagt. Lördagens skulle styras upp med ett program. Ett program som ledarna mycket genomtänkt skrivit ihop och programmet följer här nedan:
09.00 Frukost
09.30 Morrongympa med Lars
10.00 Fria aktiviteter
10.15 Håkan berättar gamla lumparminnen
11.00 Bensträckare
11.15 Vi tittar på film "Elitloppet 50 år"
12.45 Fri aktivitet
13.00 Lunch av lättare modell
14.00 Tipspromenad
14.30 Lagindelning
14.35 Start av lagtävling
16.35 Lagtävling slut
16.45 Räkning av poäng
17.15 Fria aktiviteter ex dusch mm.
19.15 Middag 3-rätters (Ledarna står för den)
20.20 Prisutdelning
20.30 Bensträckare
20.40 Lek
21.00 fria aktiviteter

Jag höll på att skratta på mig när jag läste schemat och tänkte "yeah sure" säkert att nån kommer att följa detta.. haha.. det roliga var ju att alla gjorde det. Vi stod där med Lars och gjorde morgongympan.. vi satt och lyssnade på Håkans berättelser.. ni skulle ha sett... vilken syn det var.. skrattar åt tanken fortfarande.
Hursomhelst oroade jag mig inför lagtävlingen... jag hatar att tävla just för att jag hatar att förlora så enormt. Det ger mig ångest. Lagtävlingen gick ut på att man skulle samla in en massa saker.. saker som redan var bestämda sedan tidigare som man skulle få poäng på.. Jag, Tulle och Linnea slet som djur för att få ihop så mycket poäng som möjligt... vi sprang runt i två timmar och letade... medan dom andra hade fått ihop allt utan att anstränga sig.. lagomt glad var man... usch nej.. fy för att tävla.... ja vi förlorade. Jag är lite bitter ja,  ;-)
Var inte ett dugg sugen på fest på lördagen så det fick bli nyktert... roligare att köra bil hem än att sitta i baksätet å vara bakis..
Helgens godaste var iallafall Likör 43 och mjölk.. har nog aldrig smakat på godare.
Aspen hade ju med sig pokerväskan så vi spelade en massa och jag vann!!!! och många vann men jag var en av dom =) gick plus 43 KRONOR. Poker är kul.
Så medan de andra ramlade ut till taxibilarna städa vi som var kvar upp och gick å lade oss. Javisst, vaknade pigg som en lärka.. underbart ! Körde hem, stannade två timmar hemma (till mammas besvikelse) för att sedan med tåg fortsätta mot Uppsala, gröna Uppsala.

Sälen 2007

Okej då var en lång helg uppe i Sälen avklarad då. Inte speciellt sliten..okej det är ju tisdag idag.. men ändå.
Skippade sista dagen på praktiken för att kunna åka hem till Djurås redan på onsdagen. Jag tror det var världens tråkigaste tågresa... tog evigheter att komma hem. Hann väl inte mer än hem till Djurås innan jag skulle vidare med brudarna till Sälen på torsdagen. Lyx var det att bli upplockad hemma av Annelie för att sedan inhandla diverse flytande och fast föda. Plockade upp en ytterligare Sälen-deltagare i Djurås och sedan två till i Mockis.. sedan bar det av i en FULLPACKAD aero (var väl det som räddade resan).
Anlände väl en sisådär vid halv två och fick reda på att incheckningen skulle ske vid fyra.. men efter blinkande av ögonfransar och komplimanger av muskler så fick vi checka in direkt.. okej där höll jag mig kanske inte till hela sanningen. Men in i stugan kom vi iallafall. Tog oss lite dryck och slog oss ner i soffan... tänkte gå på afterskii men snön snöade i sidled så vi sket i det.. ett val jag ångrade på fredagen.
Blev iaf en lugn kväll med film, tacos och chirre.
Fredagen började bra med bubbelpool, bastu och godis... mycket fin start på en rätt okej dag vädermässigt.. dock lite blåsigt så vi fick spendera en hel del tid inomhus, men idag var det bestämt med Afterskii!! Vi traskade iväg vid tre nångång och såg på parkeringen något mycket bekant. Jolly George-bussen! Vi sprang som galna in på afterskiin och insåg att de skulle spela!! Kunde INTE ha blivit bättre =) Vi öste ju såklart med bordssällskapet.. Bordssällskapet var ett gäng grabbs från Värmland, inte mindre än spelarna i BolticGöta.. .DET var ju bara sååå coolt just då =) Vi tog sällskap hem eftersom dom bodde precis brevid... Linnea fick ragg.. och man blev väl tvungen att hålla lite koll på henne.... så jag spenderade väl en del tid att just gå fram å tillbaka.. men de var trevliga.. iaf vissa av dom.. kanske inte alla nej. Det var en mycket rolig fredag med rätt bra drag...
återkommer med lördagen... måste äta nå nu...

Pics

38362-70

Håkan berättar gamla lumparminnen precis enligt schemat...


38362-69

Vilken LYCKA!! Jolly George spelar på AfterSkiin! Det var fetröj =)
38362-68


Linnea och BolticGöta-grabbarna för första gången... en spännande och traumatiserande kombination...


38362-67

Tulle eller Tilde vem var vem... jag vet då att detta är Tulle redo för afterskii

38362-66

Vin vin vin i stora lass...missade dock att vi hade ytterligare två kartonger...


Berättelse kommer senare..

Sälen - aptitretare

  • riktigt bra ös på afterskiin med Jolly George
  • party och diverse incidenter med BolticGöta
  • poker
  • lördagens OTROLIGT bra program med lumparhistorier, morgongymnastik, tävlingen..osv

Jag orkar inte skriva mer just nu, mer kommer senare idag.. ska även då lägga upp lite bilder. Hej hopp!


Lördagen

Lite bilder från i lördags på Platina.


ylvas?ng38362-64

Uppdatering

Nu är jag tillbaka. Ylva har klagat högt på att jag misskött bloggen de senaste dagarna, har en del bilder att lägga upp. Jag får lov att panikplugga innan Sälen därför denna misskötsel.
I helgen var det varmt... och jag jobbade... sen övertalade Ylva mig att följa till Platina. Även Sarah hängde med, skoj! Det hände dock någon mycket konstigt. Efter att vi fulat oss på dansgolvet (eller vi stod faktiskt på sidan av) som vi alltid gör, kom det ett glas som värsta projektilen rakt mot oss och kapar Ylvas ölglas. Vi blir som förstenade och bara står och tittar på varandra.. jag är totalt nertäckt i glassplitter. Sarah tar tag i situationen och tänker "rädda Ylvas öl" hon springer och hämtar ett nytt glas i baren. Javisst så Ylva fortsatte att dricka den glassplittrade ölen. haha... Jag tänker bara "vad hade hänt om någon fått detta "skott" i huvudet?"... aj aj aj.. "tur" hade vi.
På söndagen spenderade jag den mesta tiden på taket i min nya SOLSTOL!! En av de bästa köpen som jag (pappa) gjort hahaha. TACK!!! Röd blev jag å jag är såå nöjd.
Imorgon åker jag hem för att sedan ta mig till Sälen med gamla handbollslaget, det ska bli najs.. hade ju hoppats på toppen väder =( ser ju inte ut att bli så nu...
Återkommer senare idag med mer bloggande...


Jobbar

sitter och väntar på patienter.. vill bara hem och sova..

Idag har det varit drama här.. en patient som fick vänta några stackars minuter för länge var inte så glad.. enaugh said.

Ylvis vill ha med mig ut ikväll... vet inte om jag är så sugen... hursomhelst blir det lugnt. man kan ju kombinera lugn och utgång. Imorgon blir det plugg hela dagen sen bio.

Alla patienter som kommer hit tycker synd om oss pga att vi sitter inne när det är så fint. PÅMINN mig INTE!!!

jag har brunorexi...

Dagens

topp TRE:

1. Pilotbrillorna som jag köpte idag.. passade utmärkt för att dölja mina trötta ögon

2. Juice kan inte smaka bättre dagen efter lite utång... det går åt några liter

3. MAX klart bästa utbudet bland alla hamburgerkedjor... det är så klockrent!


Helg är underbart

Idag har jag spatserat på stan i det fina vädret och ätit glass och druckit dricka. En sväng på max blev det också. RIKTIGT gott...
Imorgon börjar jag min nya karriär som Röntgenundersköterska. Det glassigaste jobbet som finns, haha. Fast jag är nervös.. Kvart i åtta till kvart i fem.. vääldigt lång dag men det ger cäsh.
På söndag ska jag plugga gärnet... blää...

Det är nog bäst jag sover nu... är såå trött.

Onsdag

totalt slut är jag nu. Nu känner jag för helg, fast jag bara gått två dar på praktiken. Jag helt utmattad men det är kul. Idag var det en liten tjej som gjorde min dag. Jag gick ut för att hmta in henne, ropade upp hennes namn, fram bakom draperiet hoppar ett pyttelitet energiknippe som skriker "här är jag!". Haha! Shit. Så jäkla söt alltså.

Imorgon är det preklin gasque, temat för festen är "Norge". KAN bli lite svårt att hitta på klädsel till det... man får satsa på språket istället kanske.

Jag tror jag får sluta träna min ben.. jag kommer snart inte i mina byxor.. det är paniiiiiik!

Andas in, håll andan!

Andas igen... det är det jag sagt idag EN MILJON ggr! Jag har hamnat på akuta lunglabbet.. Shit vilken stress, 21 patienter på förmiddagen.. quite a lot. Vissa tyckte det var pest å pina att vara på det labbet.. beror väl mycket på vilken handledare man har såklart.. men jag har då haft det helt okej måste jag säga..

Har ju gjort världens tabbe, haha. Fick ju den här förfrågningen om "tagged" som är nån slags mötesplats där man kan träffa vänner osv.. Jahopp, och så skulle jag installera det hela.. läste väl inte direkt vad jag svarade på utan tryckte bara vidare och så helt plötsligt så har "tagged" skickat ut förfrågningar om vänskap till ALLA på min hotmailadresslista... vilket innebär att jag skickat till lärare, professorer, kundtjänster, tränare, handbollsspelare, klasskompisar ja ALLA... fy fan vad jag skäms!!!! åååh så jäkla typiskt mig att göra såhär...

Idag har jag gjort något mycket ovanligt! Jag har INTE sovit idag... jag kom hem från praktiken.. satt å väntade på skivstången att  börja sen tränade jag och sen har jag hållit mig vaken sen dess.. det är STORT.. ska försöka hålla idet här nu.. kommer nog att bli svårt för imorgon kommer det at bli riktigt TUFFT att gå upp.. så blir det alltid dagen efter en icke-siesta..

Morgondagensmatlåda: Pastasallad med mosarella och parmaskinka
Morgondagensträning: Medelspinning

Nu ska jag jag nanna kudden...

Morgonpromenix

image59image60


Jävla skit.. trodde inte det var sant när jag tittade ut imorse. Jag trodde solen sken så starkt att tallarna här utanför lyste vitt.. så var inte fallet. Det var SNÖ!! VAFAN!! Jag gick ut å gick iaf... jag som trodde jag skulle få gå i solsken.
Idag kommer pappi, Gerd och Olov... synd att inte solen skiner.. det hade varit trevligt. Hoppas vi ska äta nåt gott. Restauranger borde ju vara öppna... ja vi får se.. annars får väl jag laga nåt.. hehe. Jag borde städa lite mer..

Mandy

Såg på filmen "A walk to remember" där Mandy Moore sjunger "Only hope" å jag blev ju bara sååå rörd. Otroligt snygg är hon ju också.

image56image57image58

Snart Eurovision S.C.


Det var inte så länge sedan vi såg Melodifestivalfinalen hos Karin (2:a fr. vänster) och åt tills vi sprack. Det som bestämdes då var att detta skulle göras om vid den RIKTIGA finalen, alltså Eurovision Song Contest. Det är bland det roligaste som finns. Maten bestod av färska räkor från saluhallen, Aïoli (hemmagjord, Karingjord) nybakatbröd (Tildegjort) och Sallad. GRYMT gott. Jag hoppas det verkligen blir av.. styr upp detta Ylva =)

image53 
image55image54

Dansband!

Åh nu när jag är ensam i korridoren kan jag poppa dansband hur mycket som helst.. ååh så underbart. Jag börjar med "Inatt inatt". Skulle vilja ha låten som är till Norrlands guld reklamen.. "ta gitarren slit dig och kom loss" (eller hur dom nu sjunger) vad är det för låt?? Seriöst jag måste ha tag på riktiga godingar så tipsa mig gärna om riktigt BRA dansbandsklassiker. Nu ska Uppsalaborna få veta hur underbart det kan vara med dansband på högvolym.. hahaha.. fy fan va gött!!
Jag tror aldrig jag varit helt ensam i korridoren, UNDERBART.. jag springer runt å tjoar =) haha nee.. Det är en liten försmak om vad som komma skall i sommar. (Köpa solstol köpa solstol!) Det är ju inte det att jag inte gillar att bo i korridor.. jag gillar bara inte vissa som bor i korridoren =)
Såg i tv-tablån att en av mina absoluta favoriter när det kommer till thriller/skräck ska visas idag på kanal5, GHOSTSHIP! Se den, den är grym!


    

Vuxentest!

Jobb (1p) - Extrajobb och plugg så ja
Visitkort (1p) - Nope
Konferens (1p) - Nej nej
Bor hos föräldrar (-2p) - nej
Vara sambo (1p) - nej
Vara förlovad (1p) - nej.
Vara gift (2p) - nej
Skild (3p) - Nej.
Äga villa (2p) - Nej.
Ha en bil (1p, kombi + 1p) - nej
Hund (1p) - nej
Lån (1p) - Nej.
Gemensam ekonomi (1p) - nej
Pensionsspara (1p) - njaa
Storhandla (1p) - ja
ICA-kundkort (1p) - Ja.
Använda rabattkuponger (2p) - yes
Äga hushållsassistent (1p) - stavmixer.
Äga diskmaskin (1p) - Nej.
Dubbelsäng (2p) - nej.
Ha julgran på julen (2p) - det skulle jag ha om jag hade plats
Gråa hår (1p) - nej det tror jag inte
Celluliter (1p) - oh yes
Prenumerera på morgontidning (1p) - Nej,
Lösa sudoko (1p) - ibland
Välja att inte svara i telefon (2p) - ibland ja.
Putsa fönster (1p) - nope.
Svampplockning (2p) - Nej.
Långfärdsskridskor (1p) - Nej.
Parmiddag (1p) - Nej,.
Vinprovning (1p) - Nej.
Danskurs (1p) - nej
Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - ibland.
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej.
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - nej
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - nja (0,5).
Spela Bingolotto (1p) - nej
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - haha Nej.
Ha höftproblem (1p) - Nej,
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - Nej.
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - ja =)

0-15 p - INTE gammal
16-25 p - Börjar barka ditåt...
Över 25 p - Nu är du där

Ungefär nio poäng..räknade "nja"som 0,5 p.. så jag är alltså inte ett dugg vuxen.. skönt, vuxet är tråkigt.

Humor!!!

De absolut bästa serierna som jag när jag får möjlighet tittar på är nummer 1 Kenny vs. Spenny, absolut klockren humor som slår allt. Kanadensisk "dokumentärhumorserie". SE DEN!!

.Kenspen
Tvåa kommer brittiska The Office, helt underbar humor. Extremt torrt och extremt roligt. Titta på det!!
Office
Trea på min lista över favoritserier kommer Helt hysteriskt, jävligt gött. Häll mig vaken på nätterna för att kunna se det. Och med det menar jag att det är grymt bra.


38362-49

Nr 4 är  Little Britain. Ännu en grymt bra brittisk serie som man kan skratta sig svettig till.

Britain

Inga amerikanska dravelserier här inte... can't stand it...

Reklam

Jag tror jag just såg den värsta reklamen på länge.. eller någonsin.. jag blev så ledsen...
Det är reklam för fotbollsallsvenskan på canal+. Det första jag såg var att en hammarbysupporter "tar fel" på en aik:ares soptunna och postlåda. Andra scenen står en stackare på en raksträcka lång ut i ingenstans, å så hör han att det kommer en bil som tutar.. han blir så glad och vänder sig om och tror han ska få hjälp istället så kommer motståndarsupportrarna och kastar läsk på honom... då blev jag ledsen..

Hur kunde det bli såhär?

Såhär skulle det ju inte bli... det var inte såhär jag hade planerat det... Man kan inte bestämmavad någon annan ska tycka eller säga men.. det var lite onödigt kanske? förstöra det sista också... bra.. Nu är det som det är...

Påsk

och alla har dragit till Värmland eller Sälen eller Trysil eller ja vart dom nu åkt.. å jag har såå tråkigt... inte för att jag brukar socialisera speciellt mycket iaf men bara för att jag vet att ALLA är borta så känns det ensamt..
Det var hursomhelst väldigt skönt att få sluta vid tio idag och jag drog ner på stan i jakt på solstol.. hittade inte en enda.. konstigt... får vänta tills pappi kommer kanske vi kan åka ut till Boländerna och kika där.. jag behöver VERKLIGEN en inför sommaren.
Alltså Shire på MTV måste vara den nördigaste nörden jag någonsin sett på tv... shit.. jag klarar inte av honom..

Jag köpte jordgubbar idag!!! dom ska jag äta ikväll fatta vad gott! hoppas dom inte smakar vatten bara...

Korridoren

som jag bor i måste vara den snuskigaste i hela Flogsta. Dom som har sin städ resp köksvecka har DRAGIT! Hate them... Det blir till att bygga berg... bygga sopberg. Det är så sunkigt att man undrar hur en mor och en far kan låta sin yngsta dotter leva såhär... i sån här misär.. Det är hemskt.. HEMSKT är det.
Igår fick vi spendera hela dagen på lab 25 där dom också gör dessa colonundersökningar, avdelningschefen såg mig in action och sa att jag hade gjort bort mig... jag var såå bra så nu skulle jag få jobba där i sommar... med alla tjocktarmar... najs =)

Ibland kan jag bli lite störd på vissa människor... det handlar inte om patienter utan om vanliga friska människor. Ett litet blåmärke som det ska göras så big deal om eller huvudvärk som får folk att stanna hemma eller lite snor... jag blir bara så... less... herregud.. Det handlar BARA om inställning... Hypokondriker... det är bland det värsta jag vet... Eller att det är för tidigt att gå upp så man måste komma sent... jaha? ska dom hålla på så hela livet eller? även när man börjar jobba, det är säkert väldigt populärt...

Imorgon är det skärtorsdag å jag ska vara påskkärring... jippie... nej jag ljög... det HADE varit skoj men.. ja... får väl köpa mig ett ägg och fylla med godis... blir ensam hela påsken.. kanske skulla pappi hälsa på. Alla åker ju härifrån.. jaja.. jag får spendera min påsk på friskis...

Sjukhusbloggen

Idag fortsatte mitt och Sara-Lisas jobb på lab 2 och alla tarmar i jakten på tumörerna. Läkaren idag var helknasig.. han var i sitt esse den gamla gubben å så "bubbelibubb" och höll på att skoja med patienterna, knappt så man kunde hålla sig för skratt.
Jag tänkte göra min blogg till en modeblogg... en sjukhusmodeblogg.. så imorgon tar jag med mig kameran till sjukhuset och ställer upp mig framför klädskåpen ska jag visa vad otroligt RÄTT vi är på röntgen. Men ljusblå byxor, gröna t-shirts och tio kilo bly på sig är man fit for röntgen. Näääjs it is... you'll see.

Ny tjej i korridoren.. hon verkar tro att korridoren städar sigsjälvt.... nu har hon lämnar korridoren för en vecka under sin städvecka.. utan att byta med någon.. smart...

Sonntag

Såg på fyran att Idol ska ha casting i Borlänge. Det blir ju väldigt intressant.. alltså är det dags för Borlänge att skämma ut sig, med den fula dialekten och alla som tror att dom kan sjunga. Man lär ju känna igen en å annan.. vilken skräck.

Har ännu en gång fastnat på repeat när det gäller Justin.. nu går låten "Lovestoned" om å om igen... Det kommer att bli så FETT grymt att se honom.. jag håller på att längta hjäl. Det kommer att bli årets Happening... oh yes..

Har precis gjort ett storkok.. det blev nån typ av söndagsgryta.. så passande det är ju söndag =) Man skulle ha rotfrukter, nötkött, lagerblad, grädde, senap.. mm mums.. det blir riktigt gott.. skit stolt är jag att jag ÄNTLIGEN gjorde nåt som INTE smakar vatten.. får ständigt kasta matlådor för jag spyr hellre än att äta upp det.

Efter dessa ständiga frossar dagar så fick jag ju looov att gå till gymmet idag.. det tog emot.. men.. ja nu är det gjort.. imorrn ska jag på core-balans? typ ska väl vara yoga-aktigt har jag fått för mig... spännande.

STÄDA RUMMET TILDE!!!