Hittat bilen



Det är en Golf r32 jag vill ha. Jag har kommit på det.

På jobbet

Ah.. inga patienter nu heller.. vad är detta. Jag har kommit på att jag ska skaffa nya arbetsskor. Det är VIKTIGT med bra arbetsskor.. speciellt sånna som kostar 2150 kr. Så min nästa investering blir nu eventuellt ett par superskor.
Idag är det ju onsdag vilket betyder noll träning... känns riktigt bra att slippa.. för nu har träningsvärken kommit igång ordentligt och det känns som att revbenen gått av.
Så ikväll vill jag hinna med:
Städning
Diskning
En vandring på stan
En film
Laga matlådor
Handla mat

Dagens:
Frulle: Havregrynsgröt å ägg
Lunch: Paj
Kläder: grön tröja, vita brallor, barfota i jobbskorna... fotsvett.. som ett brev på posten..mm..

Träningsvärk

Oh shit... det har inte gått mer än ett par timmar och träningen igår börjar göra sig påmind... smärtan i magen tilltar... hur kommer det då att vara imorrn. Men det är gött med träningsvärk när det inte stör så himlans mycket.
Tisdag idag.. har varit en bra dag för jag har sluppit lab 8, jag är idag på lab 6... nyaste labbet vi har och det minst tunga... lövli för ryggen. Käk om 25 minuter.. sallad idag. Rugbyträning ikväll kräven en å annan kolhydrat så man är så illa tvungen att peta i sig makaroner.

Uppåner

Jag är på det tråkigaste röntgenlabbet i hela världen. Lab nr 8.. det är så tråkigt att jag vill slå sönder det. Det är nämligen så gammalt att det knappast kan finnas reservdelar... labbet installerades på 60-talet tror jag och är fruktansvärt slitsamt för ryggen. Jag fick tom ont i ryggen bara av att tänka på lab 8.

Sen är allt konstigt just nu... ja konstigt är ordet.

Tränade löpning idag... jeeesus vilken plåga. Springa 10 x 200 m i HÖGT tempo... var nära att man spydde... gjorde det iaf inte... badade gjorde vi efter.. trevligt.. men kallt. NU SÖMN!

Härlig helg

Underbart väder har det varit hela helgen, tänk om det kunde vara såhär jämt.. fint väder och ledig. Fredagen var ju utgång och lördagen spenderade vi en stund i Heby hos Carro. Riktigt mysigt hade dom det med badplats och stort fint hus. Man blir lite avis =)

Katten Oskar..eller Gösta eller vad han nu hette.



Malin vid grillen. KANOON gott.



Han var överallt...


Så kan det bli helg igen...
Ska till Gbg i helgen och spela elitseriematch.. oooh... scary...

Kan det inte vara lördag jämt?

Lördag idag.. gött. Solen steker, inte jag. Jag har lugnat ner mig i min svåra sjukdom (brunorexin). Jag har endast solat EN timme idag. Ska snart iväg till Heby och middag hos Caroline med brudarna. Skojjigt värre!
Igår blev det utgång på Bryggan och sedan fortsatt fest på BJ. Det var riktigt skoj. Bryggan, ett trevligt ställe att sitta på och ta det lugnt... senast jag var där var jag skadad och kunde bara sitta på en stol hela kvällen.. skadan som räddade min karriär som röntgensjuksköterska.


Var är mina patienter

Nu har det gått 1,5h och jag har fortfarande inte tagit en enda rtg bild... var är alla mina pat? AAH.. jag blir knäpp av att inte göra något... säkert kommer alla samtidigt så jag får ett helvete sedan... Ikväll blir det Bryggan... jihoo... I hope.. om saralisa kommer in vill säga....

Otroligt roliga dagar

Ja dagar som dessa ser jag sånt här:

 eller sånt här  eller sånt här  om å om å om igen... så otroligt roligt. Men det är faktiskt lika spännande varje gång innan bilden kommit fram på datorn.. tro det eller ej.

En del bra pics

Idag tog jag mycket fina bilder.. skönt jag har varit ur form ett tag. Tyvärr var mitt humör inte på topp.. jaja... semestern kommer inte än på länge... bara att stå ut.
Vi lunch insåg jag att endast halva veckan gått... aah.. suck. Jordgubbar och glass till eftermiddagsfikat fick vi på röntgen... folk vallfärdade för detta.. mm ja det var gott.
Nu är det Girlicious... got to go.

The Sounds - Mine for life

Jadu jobbet..

är inte ett dugg sugen på att åka dit...jag vill bara ha semester och komma från alla mansluts.. usch usch usch.
JAG VILL INTE DIT IMORRN. Ska gömma mig på labbet... blir bra det.

Ikväll har jag varit på DN-galan och hej hallå... Andreas Torkildsen.. vilken kille.. oj oj oj oj oj oj oj oj....



Nu är jag trött... ska försöka sova... vill ju inte att det ska morgon alltför snabbt... vill inte till jobbet.... bläää...

Ännu en ny vecka

Helgen var ju skoj. Var hos en jobbkollega som hade fest och hälsade på i fredags. Det blev lite sent eftersom jag fick för mig att se klart Saw II när jag kom hem.. jäjä.. vaknade tidigt eftersom man är van med det och städade. Sen kom brudarna vid 17-18 och partyt började. Var riktigt skojjigt med bra musik såklart och lite rugbyuppvisning... haha snyggt. Gick sedan ut på Platina och det var trevligt. (detaljerat och bra)
Nej nu ska jag sova. Zzz...

Lägenhetsföljteongen del ?

Ja då har jag fått assölä ur vagnen eller hur säger man... ja och tagit några bilder på min ja lägenhet efter lite listsättning... efter listsättningen kom skaparlusten tillbaka och jag tog tag i ett å annat.


Här sover Tilde.


Här bloggar och spenderar Tilde nästan all ledig tid.



Många blickar på klockan blir det.



Här syr Tilde. (och hänger tvätt)

On the run

Nä det blev inge träning idag. Jag orkade helt enkelt inte, känner också av baksidan av låret... vilar över helgen för att på måndag köra hårt igen.
Tvättar just nu.. ska snart iväg på fest hos en kollega =) det blir nog skoj, om inte.. så kanske intressant. Köpte mig en kabel som man kan koppla ihop datorn och tv:n.. men den jag köpte passade inte riktigt... får gå tillbaka med den imorrn. Suck.
Nej nu ska jag ner till tvättstugan för att sedan dra på partey..

Planer för denna oootroooligt långa helg

Bara för att man vet att man snart ska få helg så blir man less på jobbet. ELLER så kan det vara så att vi hade det riktigt slitigt idag. Okej, inte "riktigt" men slitigt. Höft på höft på bäcken på femur på höft på ramus... aaah... och det är patienter som inte kan gå utan ligger orörliga i sina sängen så att vi måste slita ut våra ryggar.. Det är fruktansvärt slitigt att jobba på röntgen... iaf på lab 5. MEN NU HAR JAG HELG! fy fan vad gött. Hmm så vad ska man göra imorgon:
1. sy gardiner
2. träna
3. systemet
4. sova middag
5. laga matlådor
6. städa
7. boka tvättid

Tittar på Saw.. otrevlig film.


Oooonsdagen

Vaknade imorse och var så förbannat trött...fattade inte riktigt varför tills jag kom på att jag hade ju kollat på "So you think you can dance" in på natta. Ah... lång dag väntade. Bestämde mig på morgonen att jag INTE skulle göra fel idag.. och jag lyckades med det.. tror jag =) haha. Hemsk dag när jag var så trött... lunchen blev lustig idag med. Köttbullar. Tzatsiki. Ägg. Det var det. Ja men jag orkar ju inte laga ihop nåt. Just nu får det bli mat som mättar, helt enkelt.
Jag har gått runt hela dagen idag och trott att det varit tisdag... men det var ju onsdag och imorrn gör jag sista dagen på denna vecka. NÄJS!
Jag får min rugbyboll idag! jippie!! ska lura syster Frida att kasta lite med mig.. om jag nu inte somnar...

En dag på akutröntgen

Men gud vilken skitdag. Jag bara gör fel, fel, fel och fel.. jag blir så LESS. Imorrn får bli en bättre dag. Ja det har jag bestämt. Lugnt var det idag så det var väl iof rätt dag att göra fel på så att man hade tid att styra upp det hela, men ändå. Drygt. Men det är ändå kul att få ta egna initiativ och själv bestämma hur och vem jag ska röntga.
Sen bar det av till gymmet. Svettades som en gris... Jag kan inte riktigt pressa mig på löpbandet eftersom det skulle väcka alltför stor uppmärksamhet med mitt flåsande att jag avstår. Det räcker med min klampande som hörs över hela rummet. Haha.
Imorrn ska jag nog hämta min rugbyboll som jag beställt. Vet inte vem jag ska kasta med... någon intresserad?? annars får jag väl kasta iväg bollen och sedan springa och hämta den... för att upprepa allt igen. Blir gym imorrn igen.
Nästa vecka ska jag till Stockholm för att titta på DN-galan med OlleBrolle. Hoppas man får se nån bra svensk nu när alla är så skadade hela tiden. Ah..


Har inte så mkt att skriva så jag kan skriva nåt om migsjälv:

Dagens
Kläder: Grön V-ringad t-shirt och vita byxor. (på jobbet alltså)
Fritid: Det blev gym och så sydde jag lite på mitt tyg.
Mat: haha ja till lunch blev det 2 ägg,1 avokado och två brödbitar. annars gröt x 2
Film: Hajen III


Akon - Hold my hand

Slit på jobbä

Idag jobbade jag kväll. Lugnt och skönt... inte speciellt stressigt men kom hem sent ändå. Ja just ja jag skulle ju sy gardiner... nej det orkar jag inte. Det får bli imorrn.

Voulez vous.... aha... take it now or leave it... såå bra =)

shit jag är trött... hann med träning imorse iaf... imorrn får det bli efter jobbet... löpning. Yes. zzz... skulle ha gjort käk nu men jag har fastnat i soffan... jag bara KAN INTE komma upp.


Jamen fy fan

så jävla fint det är på väg att bli här hemma. ÄNTLIGEN! Jag har bott så hemskt fult ett bra tag.. hmm... fem månader(!!). Jag har nämligen inte haft några lister... ingenstans. Det har sett förj-vligt ut. MEN NU!! NU har jag lister.. ok de är träfärgade än så länge men de är där. NU kan jag börja leva. Nu kan jag faktiskt bjuda hit folk utan att skämmas.
Imorgon ska jag sy gardiner och lite annat. det blir great.. ja efter jobbet så det blir väl vid nio på kvällen.. kul... jäjä det ska göras iaf.
Nu så får jag ingen semester i augusti utan den blir i september tror jag... hmm.. drygt.
Jag ska lägga upp bilder på lägenheten snart igen... följetongen tog ett uppehåll... men är tillbaka..

Helgen har varit mycket bra. Jag har haft besök här av storasyster som har tagit väl hand om mig. Fredagen började med ditsättning av listerna.. tidigt i säng.. dödstrött efter jobbet. Lördagen fortsatte med promenad till IKEA med mina speedos (som jag kallar mina nya SKITDYRA joggingskor..1600 kr) som är helt galet bra. Det fick bli bussen tillbaka in till stan.. helt slut i kroppen. Vila.. sen bio. Mamma Mia. Riktigt bra var den... massa bra låtar och jag lyssnar på soundtracket nu... lovely. Lite mycket Maryl Streep bara. Vill se den igen NU! Sen gick vi till Tzatsiki och käkade förrätt och varmrätt för att sedan bege oss till Saluhallen för efterätt.. riktigt trevligt var det.
Söndag idag och mamma och Peter var tillbaka för att göra klart... och NU är de på plats! YEY! Blev två besök på IKEA denna helg... mattor och en hylla är inhandlat också... köket ser helt okej ut nu.

Nej nu ska jag lägga mig för träning innan jobbet imorrn.. mäste träna bort lite hull =)

Är utan katt nu också.. hon är på sommarkollo hemma hos mor i Dalarna... kan inte bli bättre. Men ensamt är det...

80-tal

En aningen bitter är jag för att jag fick uppleva 80-talet som max 6-åring...

Måste fixa en 80-tals fest soon very soon. Jag har redan guldshortsen klara..

Kolla, dom är ju hur fräna som helst..



Fränaste brudarna på min tid.





På spellistan:
ABC - Look of Love
Alone - Heart
Madonna - Causing a commotion

Nära helg

Har katten liggandes som en falukorv över magen.. ja lite som en extra bilring.. jag märker knappt nån skillnad. Såhär har jag det ofta... bilringen ligger gärna PÅ datorn och gör det inte så lätt att skriva.
Imörga kommer mor i skutan, peter och fridolin. Den sistnämna ska stanna till söndag och jag ska väl försöka visa stan. Har hört om fest på lördagen, men vi får se... den sist nämna lät inte så sugen på party...
Jahopp där kom bilringen tillbaka igen. trodde jag skulle få skriva i fred.. men icke.
Hittade en gammal 80-tals skiva som jag nu poppar för full rulle. Gamla godingar som:
Black - Wonderful Life
Alice Cooper - Poison
Fantastiska låtar.
Har tränat i några dar nu och det känns bra... helt okej att direkt åka från jobbet och till träningen. Det ska hållas i. Imorrn ska jag då inte träna utan måndag blir nästa gymbesök. Har lite svårt att hålla igen på vikterna bara... tycker det är så roligt att lyfta tungt... man vill kanske inte se ut som ett hus...

Skitbra serie

Yes yes yes. SVT har börjat visa Carnivàle på lördagar. Jag såg serien för fyra år sen (typ) när jag låg hemma hos mormor i väntan på handbollsträning. RUSKIGT bra är den, måste ses!

Idag har jag äntligen tagit tag i min träning. Det blev styrketräning, stepmaster och 5 km löpning.. mina vader är stela annars mår jag bra. Jag har en plan om hur jag ska bli fit for elitserien.. jag måste bara göra alla grejer och inte vara så himla bekväm jämt. Snygga kirurger på gymmet... blir inte så svårt att gå dit ofta.. =) dags att köpa nya löparskor bara.. får bli imorrn.. dyrt men nödvändigt. Det och en vindjacka.

Ikväll börjar även ett annat FANTASTISKT program.. SO YOU THINK YOU CAN DANCE.


Svårskrivet

Bloggen är svår...
Inte direkt så jag kan sitta och prata om jobbet... vilket jag gärna skulle göra... prata om speciella patienter eller annat som man upplever... för det första så skulle det vara dötrist för alla andra som inte förstår det man jobbar med, sen så får man ju helt enkelt inte.
Ja då kan man ju kanske skriva om sådan som händer utanför jobbet... och det händer ju en del.. men man är ju helt hjärndöd när man kommer hem.. så det går inte.

Jag får återkomma när jag orkar skriva igen...

Jobb och träning.. det enda jag tänker på

Ny vecka.. och fortsatt placering på CT. Det är rätt kul tycker jag.. mycket speciella saker som kommer in som vi får köra. Meningen var att jag skulle träna idag.. men jag kan inte träna på måndagar... måndag är vilodag för mig. Ska träna alla andra dagar denna vecka så jag börjar med vila. Då får jag dåligt samvete och bara måste träna.
Händer det nåt skoj denna vecka då.. hmm nä. Mor i skutan och Peter kommer på fredag och ska fixa med listerna ÄNTLIGEN! Kommer bli great.
Jobbar fyra dagar denna vecka.. sånt kan jag vänja mig vid.

Helgen

Nu har jag drabbats av sån där hemlängtan igen... aah... jag blir knäpp. Får kanske åka hem i början på augusti... men det passar iof inte eftersom det är dags för elitseriespel i augusti.. åh jag vet inte hur jag ska göra..

Det var ju match igår mot Norrköping... ja de har ju en lustig dialekt måste jag säga... det var pontiak över allihop. Förlorade gjorde vi men vi är ändå klara för elitserien. Så nu blir det hårdträning kan jag lova. VARJE DAG. Jag ska vara grymt tränad när det drar igång.

Jag tror jag har nackspärr... kan inte röra nacken.. har ingen aning om hur det har gått till antagligen har jag sovit konstigt inatt.. hoppas det går över snart.

Igår var det jobbfest hos chefen. Det var en mycket lyckad tillställning måste jag säga. Jag var både på BJ och Saluhallen... men jag gillar ju saluhallen bättre så ja jag gick dit.

Denna vecka jobbar jag fyra dagar.. riktigt najs. Baj baj

Student

Idag har jag jobbat UTAN lön för att idag har TILDE var student. Japp jag har alltså gjort samma saker som jag skulle ha gjort när jag jobbat men denna gång har jag varit student. JIPPIE!! Student är jag även på torsdag men sen aldrig mer... aldrig mer på röntgen iaf.
Det har varit dag 9 i raden på sjukan... ah jag är LIIITE less på stället nu.. imorrn blir det CT igen.. och säkert nåt äckligt trauma..  jao jao...
Imorgon jobbar jag kväll och börjar då klockan 11.. ska göra mitt första gympass på Friskhuset hade jag tänkt INNAN jobbet... kan ju inte bli annat än succé.. haha.




Jag måste bli en tarm igen... deffningstajm.