Snart juni!

Shit vad veckorna går, sommar på lördag! Det som man längtar efter heeela jävla vintern är här! Det gör inget om det regnar, det är sommar hursomhelst. Vad har jag gjort.. Jo jag har haft besök här (Ylva) mycket trevligt, som på den gamla goda tiden. Vi startade lördagen med champagnefrukost sen drog vi på bröllop och röjde. På söndagen slappade vi och sen åkte hon hem, en pizza hann vi käka. Måndagen bjöd på beredskap men vi slapp åka in och jobba. Igår var vi ut å käkade mat med en kollega som slutat hos oss, Christina, guuuud vad jag kommer sakna henne, en av mina favoritpersoner. Idag har jag gymmat och kört fys/beachhandboll. Imorrn blir det gym igen! Längtar!


Sjuk hemlängtan

Så fort det blir vår och varmt ute så längtar jag "hem". Har galen hemlängtan just nu. Aaah.. :*-(


Jobbar

Sitter iof hemma men vi har iaf hunnit hem en vända för att sedan få åka tillbaka till jobbet efter en halvtimme. Vi vet att det blir ännu en patient men vi vet inte när, kan bli om en timme eller fyra imorrn bitti. Spännande är det. Det är hursomhelst väldigt roligt jobb.


D-å-l-i-g dag

Usch vilken hemsk dag eller det blev det på eftermiddan.. Massa bad feelings. Vet inte vad det är.. Blev tokdeppig.


Evil dead

Jepp, nyss varit på bio och kollat Evil dead. Jodå den går väl att se den med precis som Mama. Även om jag gillar Mama mer, det är lite väl mycket splatter i Evil dead-filmerna.
Var ute och sprang en vända idag, gick bra ända tills jag fick blodsockerfall pang bom. Imorrn blire body combat på SATS. Jag räknar med träningsvärk.


Suck

Två fel idag. Första felet: hade glömt att ställa om klockan så att jag kom försent till jobbet. Andra felet: glömde bort att det var gräshandboll/egen gymträning, så där slösade jag en massa tid på att vänta samt att jag kunde ha tränat mycket mer på gymmet. Imorrn ska jag iaf träna mycket mer..
Kanske har jag bil inom kort, ska iaf titta på några i helgen :-)


Wohoow

Kom nyss hem, jobbat till nio. Mina fötter tar död på mig.. Måste köpa nya skor att jobba i... Har slitit ut mina ecco. Helt slut som vanligt efter ett mega jobbpass..


Transformers

Tränat på SATS igen och denna gång blev det "Transformers". Äckligt jobbigt måste jag säga, trodde jag skulle bryta ihop några gånger men överlevde.


Spontanparty

Skitit hår men jag går ut ändå


Yeah!

Jag har fått se två SM-finaler utan ha blivit inringd en endaste gång! Så nu kan de få ringa hur mycket de vill! Men sååå tråkigt att Sävehofs damer går och vinner igen, jääääsp! Samt att IFKs förstemålvakt skadar sig så pass illa att han får uppsöka sjukhus, blev inte riktigt rättvist där kände jag. Samt att jag ständigt känner lukten av grillat.. Aaah!! Vill också haaaa!!! Men jag sitter här hemma stand by och vågar inte göra nåt ifall de ringer.


Jag kan absolut inte sova..

Har ju sovit hela dan...


Fin dag

...Tydligen. Hade beredskap igår och inatt och blev inringd halv ett under natten. Det var första gången jag behövt åks in under nattetid. Totalt förvirrad sprang jag runt och försökte leta linser, kläder och något att äta. Gick iaf jävligt fort för jag var först på plats. Så det blev jobb till fyra imorse, det kändes helt ok när man väl började återfå medvetandet. Så när jag kom hem var jag pigg, låg och kollade Amazing race tills jag somnade vid fem. Vaknade kl11 och var helt väck. Fint ute tydligen... Ingen aning .. för jag fick lov att sova mera vilket resulterade i att jag sov bort hela dagen. Men det blev lite träning på kvällen, löpning, styrka, löpning igen och beachhandboll. Imorrn har jag beredskap igen, vägrar jobba mellan 14 och 19 då det är SM-finalerna i handboll :-).


Beachhandboll

Igår började beachhandbollssäsongen. Ja alltså försäsongen. Vi tränar med a-flickorna vilket är bra så vi blir många men attans vad snabba dom är då. Jag är inte snabb, jag är stark.. Just nu iaf. Ändring ska ske. Så efter lite löpning med paus för styrka samt löpning igen så körde vi beachhandboll, tack gode gud för att jag har kört en del benträning. Jag hade dött annars.


Snart över

Min långledighet är snart över buhuu.. Har ju haft en veckas ledigt, det har varit najs.. Den gick lite väl fort bara, hann ju inte med allt jag skulle göra.. En vecka är inte så lång tid när sömn tar lång tid. Har sovit gaaanska mycket :-)). Har iaf grillat tre gånger, tränat lite, träffat Maria! Ja sånt. Nu har jag intagit prestationshöjande och ska snart dra till gymmet och lyfta vikter :-) såå kul! Vet inte om det är jag eller det prestationshöjande medlet som talar...


Grillpartajj

Valborg över för detta år, skönt för jag är trött :-). Valborg började med champagnefrukost hos Sophia, sen gick vi bort till parken för häng. Kallt och inte så soligt vilket gjorde att jag har haft roligare. Försökte få tag på Sarah men eftersom nätet alltid är överbelastat så var det omöjligt. Efter parken gick vi hem till mig för vila och mat. Sen var det bara att ladda om för grill och utgång.
Igår spenderades på stan i solen.. Typiskt att det skulle vara fint väder dagen efter.
Idag har jag varit hos Malin en sväng och ska snart iväg på grillfest hos en på jobbet. Skulle ha tränat idag men eftersom jag ännu en gång har blivit döv på ett öra så blev jag lite nedslagen och tappade lusten, skulle behöver äta kortison :-)).