Tack mor och Peter

för skjutsen även om jag helst hade velat att ni tvärvägrat =D

julen

jahapp då, var det det dags  att åka tillbaka till Uppsala då. inte speciellt roligt. suuuck...
tåget går halvtio så jag kommer tillbaka ganska snabbtpå dagen.. tror jag ska gå å träna en vända. Jag har inte rört på fläsket på tre veckor, haha. Kommer bli jobbigt.
jag har iaf haft en riktigt mysig jul med en massa mys med Lill-Erik, kommer sakna honom massor... hur ska jag klara mig... suck.
Jag har varit sjukt jetlaggad under julen... har varit tvungen att lägga mig mellan halv åtta och halv nio varje dag.. har dock kompenserat detta med att gå upp kvart i fem. Jag och Alva har hängt på morgnarna. Jag bävar för sena handbollsträningar... vet inte hur jag ska klara av det.

T-r-ö-t-t

Jajjamänsan.
Jobbade i natt, var en bra natt med patienter nästan hela tiden. De flesta kunde flytta sig själva.. skönt... vissa nätter flyttar man runt 20 st säng till säng. Så nu är jag julledig en kortis och åker till Dalarna idag, väntar på Olov just nu... försenade tydligen... zzzznark... jag hade kunnat sova mer. jajja..
Alla klapparna är klara och nerpackade, kläder, kamera.. hoppas jag inte glömt ngt nu... min trötta skalle har det inte lätt.

Sri Lanka














Jobba natt

Kom till jobbet tidigt idag eftersom jag är så extremt morgonpigg men sen var det bara att gå hem för det blir nattjobb för mig istället. Det blir bra för då kan vi åka tidigare imorgon till Dalarna.
Mobilen försvann igår.. la den på bänken i omklädningsrummet igår morse och gick därifrån.. så den var borta hela dagen, kollade vid expeditionen imorse för att se om någon lämnat in den och det hade nån gjort!! Jippiie!!
Nu ska jag bara ta det lugnt, packa lite, sova men först Grinchen!

Fastnat

Har fastnad framför en dokumentär om Tsunamin 2004 på . Väldigt bra dokumentär och så hemsk, kan inte sluta titta.



Back in da hood

Jahopp då var jag hemma igen då. Känns sådär kan man säga... alltid deppigt när kommer hem från en resan. Man tror det ska bli kul att komma hem... kul? nej lika tråkigt som vanligt här. Men jag ska försöka behålla semesterkänslan ett tag till iaf.
Har massor att skriva egentligen men vet inte om jag har orken. Är jetlaggad fortfarande och därför får jag inte tillräckligt med sömn sen mår jag inte så bra i magen, blir lite klen av det.
När jag kom hem igår blev jag lite besviken... det var ju inte mkt julpynt alls! Hela Sri Lanka pyntar som fasen och så kommer man hit där det borde vara så är det knappt nåt! Min julstämning höll i en vecka på Sri Lanka men nu är den tyvärr borta trots att jag poppar jullåtar så får jag ingen.. jaja det löser sig.
Bilder från resan får komma så småningom... det är 600-700 bilder som ska in i datorn och jag måste sortera och som sagt.. är mest bara trött.
Vaknade av mig själv kl 3 inatt men tvingade mig att sova till fem iaf. Skönt att vara morgonpigg! Hoppas det håller i sig =)


Hejsan

Skiiittrott ar jag. Har sovit en liten stund och har inte vaknat till annu. Idag ar det fredag och fredagsmys, hehe. Sa det bli lask och snacks. Har det bra fortfarande... solar nar solen visar sig (vilket har varit sparsamt) ater nar ja blir hungrig, sover nar jag blir trott.. Imorrn ska vi ivag pa tur till ett stalle som heter Kandy. Alla tjatar om det sa det ska bli intressant. See ya soon "You want a tuk tuk?"

Tjingeling

Ett tag sen jag skrev sist och vi har gjort en del grejs. Lite utflykter och spontana aventyr. Orkar inte riktigt skriva ner allt nu. Solen skiner emellanat, det har varit ganska trakigt vader med osregn och rejala askvader. Myggbett har jag till forbannelse.. pa en fot har jag elva st.. och pa benen manga manga fler... och det ar bara jag som blir biten... typ ingen annan. Jajja. En vecka kvar och nu vill jag fa en ordentlig branna innan det ar dags att aka hem. Har lite julstamning faktiskt. Ska snart ivag och kopa vatten.. blir det osregn gar jag och lagger mig i sangen. Imorrn ska vi ut pa tur pa en kanal... MYGGA ska jag ha i hogsta hugg... Undra om det kommit sno hemma i Sverige... har ar det barmark kan jag lova... nu ska jag kila ivag... see ya!

Sadarja

Framme i Negombo. Flygresan gick val bra. Ingen panik.. den var riktigt lang dock. Kom fram till hotellet, blev tilldelade rummen.. insag vilken lyx jag skulle bo i de narmaste 14 dagarna. Herreguuuuud. Jag har varldens storsta sang, bade dusch och badkar, stor tv, soffa med bord och fatoljer, panorama fonster fran toaletten (riktigt frackt) etc etc.. Det finns sinnessjukt stora fladdermoss har, de kan bli uppemot 2m mellan vingarna och vi har sett dom.. de ar inte fa. Vi badar och slar dagarna i anda.. bade i pool och i havet. Galna vagor som nastan drankte mig... det var iof rod flagg sa man var ju forberedd men de ar ganska starka. Riktig god frukostbuffe.. nu ar klockan halv tolv och jag ska lagga mig i min ENORMA sang for det blir traning imorrn.

Reggae på stranden

Jag tycker att man MÅSTE lyssna på reggae på stranden, det gör ju att man får in feelingen speciellt om man är sådär långt bort på RIKTIGA stränder.


Inte långt kvar nu...

Endast två dagar och två nätter... jag mår inte särskilt bra.. har ont i huvudet, hjärtklappning, är totalt slutkörd, nervös... allt. Känner ännu ingen riktig glädje att åka pga min flygrädsla. När vi bokade resan till Thailand så gjorde vi det så långt i förväg att jag kunde bearbeta många månader... det har jag inte hunnit med alls nu. Nu kommer jag panika på planet..
Jag har idag fixat pengar, en bok och rotat fram sommarkläderna. Imorrn ska det tvättas hejvilt sen kommer mamma, peter, olov och malin. Vi ska äta på koh phangan, det blir gött det!