Julbord!

Aj äm onn majj wäj too julbord. Förstååå vad mycket lax jag ska äta! kallrökt lax ska komma ut genom mina öron... annars är jag inte nöjd.
Idag har jag shoppat på kuppan. Blev en outfit tilljulbordet.

Hemmet

Nu är jag hemma.. och katten är sååå upptagen tydligen, hon vill inte alls mysa =( jaja.
Får väl hitta på nåt annat å göra... leka med håret kanske... PLATTÅNGEN ÄR JU HÄÄÄR!!! jag har inte kunnat platta håret på VECKOR... har sett ut som ett yrväder i skallen.. KA-TA-STROOOOOOOF. Men nu är det kirrat =)

Hemgång

yes idag åker jag hem till Dalalandet. Jag ska alltså lämna ett snöberikat Uppsala för barmarken hemma. Kul. Julstämning som fasen.. näpp. Men julbord imorrn. Barmark och julbord.
Ja vad ska jag göra med hemma.. leka med skrället... hmm... träna kanske. Troligen. Shoppa kanske.. Köra bil.
Hmm.. semester har jag till torsdag. När de la ihop den nya schemaperioden med den som går nu så blev det tydligen så att jag lagt att jag ska arbeta 8(!!) dagar i rad... jag är så bra på att lägga schema känner jag.
Jag har sparat sen jag började jobba till en tv.. en 37 tums. och jag har nog råd nu =)) ska genast beställa =)

Ibland är det bra

att jobba på röntgen. Ja de gånger man behöver tillgång till läkare som kan undersöka en, ja då är det bra. Och det är bra att man har apparatur att tillgå. Så de ultraljudade mig idag... tyvärr så vet det inte vad det är.. troligtvis ett lipom.. men man vet ju aldrig... ska se om några dagar om det blir större.. ska i så fall ta kontakt med kirurgmottagningen så får vi se vad dom kan göra..

Uppsala

Gör mig gaaalen just nu. jag höll på att slå ihjäl mig 100 gånger på vägen hem. PGA dålig SNÖPLOGNING! Jag blir riktigt irriterad och snart blir det varmt och så blir det ÄNNU halare. aah.. jag blir galen.

(mina huliganer)


Såhär måste man klä sig för att skydda sig från snön om man är påväg på fest.


Min insnöade cykel .


Natten

var helvetisk.. då när jag trodde jag skulle få vila där vid halv fem eller nåt så det upp 10 nya skelettremisser.. AAH... 10 minuters paus på HELA natten. Och inte fick jag sova imorse heller (damn you gustav;-)).
Match ska jag på snart och jag tror jag kommer att somna på planen.

Jag är så trött

så att jag kan grina. FY FAN vilken skitnatt. 5000 skelettremisser för alla har varit ute å halkat i snön. Tror ni att det räcker med att röntga dem EN gång? nej TVÅ gånger så ska man röntga de med fraktur. KUL!

Jag vill bara dö. Jag har VM i fula skelettbilder.. aldrig har thomas sett så fula bilder som inatt...
men jag orkar bara inte bry mig... inte inatt...

04:46 Uppdatering
Nu har vi tydligen kört jäkligt hårt... så då får vi gå å sitta... jag vet varken ut eller in längre.. man blir knäpp av att jobba såhär. Men imorrn får jag sova, eller jag menar senare idag. Match har jag ju också.

Jag tror jag har röntgat 35-40 patienter.. skelett. Om nån trodde det var enkelt med röntgen.. mm... prova denna natt. jag dör.. ännu en gång... mot fikarummet och en stol.

Nattjobb igen

Nu har jag slut på övningsnätter så denna natt blir min första RIKTIGA, jag och en till sköterska. Om jag ens kan ta mig till jobbet. Detta snöoväder är helt sjukt. Uppsala har ALDRIG snö.. och därför inga snöplogar... det märks nu. Om det bara var så att man kunde få vara inne jämt så skulle det inte märkas hur drygt det är.. men jag är ju på väg nånstans hela tiden. om 7 timmar ska jag vara på jobbet... hoppas att de fixat vägarna tills dess...
Jag måste tvätta nu.

The Hills

Oh my god.. nästa vecka på the hills... kan knappt vänta, kommer bli sååååå saftigt!!

Händelserika dagar

ja det kan man minst säga... man kan också säga att jag håller på att städa upp.

Det gick som smort

Ingen sömn på eftermiddagen igår och ändå succé på natten. Yess. Inte det minsta trött. Började kvällen med att åka runt på olika avdelningar och ta en massa lungor... CIVA, NIVA, BRIVA.. och jag lovar att jag satte hastighetsrekord på trehjulingen. I min jakt på att hitta BRIVA tror jag att jag var i varenda tunnel under sjukhuset.. MITT I NATTEN. Jag har hört att man inte ska åka runt där ensam på nätterna eftersom det kan vara skummisar i kulverten... det var inga problmen tills jag kom in i en bäcksvart tunnel och började tänka på det. Aaaaah....

Det FUNKAR

Yess.. jobbar för fullt och är inte alls trött... skumt. Kanske jag ska göra såhär i fortsättningen. Inte sov alls inför nattjobb.

Det här är INTE bra

Jag har INTE sovit.. jag har försökt I TRE timmar!! AAH detta bådar inte gott inför nattens arbete. Jag kommer troligtvis överdosera koffeintabletterna men då får jag göra det. Om jag skulle avlida inatt så vet ni varför. Vi är fyra personal inatt normalt är man två men eftersom jag och Erika går dubbelt för att lära oss så är vi två extra. Jag tror inte vi behöver jobba häcken av oss när vi blir så många.. kanske... det är ju iof måndag.
Idag fick jag sova till tio, det var gött. Sen upp ringa samtal och sen bar det av till gymmet. Och nu bakar jag eftersom jag inte kunde sova.. sydde inget idag.. imorrn kanske.
Inom en timme är jag på jobbet... jag vill int.


Tänk om man kunde få vara lycklig nångång...

What to do?

Men vilket jävla SKIIIIIIIIT. Tror ni inte vi förlorar IGEN!!!! AAAAH.. jag dödar nån snart. Eller domaren. Den eller dom JÄVLARNA förstörde hela matchen. DET VAR DERAS FEL!! helt igenom. Man ska inte vara en dålig förlorare å skylle ifrån sig men det här var helt SJUKT! Helt jävla sjukt!!! jag har aldrig varit med om hemmadomare av denna kaliber. Fan i helvete.. vi kämpade faktiskt riktigt bra idag. Viljan att verkligen vinna fanns... men DOMARJÄVELN... förstörde. Bara att bryta ihop och komma igen.
Jaja imorrn måndag och nattjobb. Kom ju på hur kul det är att skapa. Så imorrn ska jag baka meeera. Bröööd. Ett bröd som har minst tusen ingredienser så jag lär få handla upp hela ica. Förresten vart får man till exempel tag på bikarbonat?? nån som vet?
På agendan imorrn:
Sova till sent.
träna
baka
sova
sy

låter inte helt fel. Näpp.

Match

Söndag idag... Vaknade tidigt... tio. Skittrött. Klockan kunde lika gärna ha varit sju.  Fick lov att gå upp så jag hinner äta två gånger innan matchen, det är MYCKET viktigt. Förra helgen då matchen började 10 så åt jag bara frukost innan såklart och blev så jäkla hungrig. Tydligen måste jag äta nonstop inför en match.
Bakade lussekatter igår, skitgoda blev dom.. har ätit flera flera flera stycken. (och fler lär det bli)
Förresten så ska vi vinna idag. FINNS INGET ANNAT. Gör vi inte det blir jag vansinnig!! och hela kvällen kommer att vara förstörd och jag kommer att mucka gräl.

Nyss vräkte det ner snö.. men det syns ingenting på marken.. skit.

Blir till å vara uppe sent ikväll.. jobbar natt på måndag.. vill bara få det gjort.

Jag ska BAKA

LUSSEKATTER. MMM så gott!


Frrrreitag

Yess!!!! 4,5 timme sov jag "inatt". Fy fasen vad bra det känns.. njaa.. Har fått lov att gå på stan för att aktivera mig annars somnar jag på stört.

Inatt höll jag mig vaken med The Voice.. stackars gamlingarna som stå ut med mitt poppande.. äh de sa ju inget.. Fick lov att poppa annars hade jag somnat.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll inte blir det nå godis iaf.. slut med det nu..  någon har gjort sig klar över hur den tycker att jag ser ut.. (kan man skriva så?)


Lady Gaga - Pokerface
Brandy - Right here (departed)

Natt

Eller mer morgon... jobbar fortfarande... ända till 06:45.. Har lite svårt att tänka nu bara... fast den värsta tröttheten har försvunnit, nästan så man kan jobba dag (eller inte).
Lugn natt... men det är inte lätt för jag blir hungrig HELA tiden... nästa natt ska jag ta med mig en massa grejer å äta... småäta ska jag göra.. annars kommer jag aldrig orka.
Imorrn ska jag soooova det kan ni ge er... på =) Nu till fikarummet.

Dagens

Outfit: Mjukiskläder och rosa tröja
Frisyr: Väldigt sned mittbena..nästan som morgonfrillan
Film: Sommarmåne med Reese
Käk: Bandspagg, kräftstjärtar och tomat och saffrans klet.. (gott även om kräftorna hade suddgummikonsistens)
Jobb: Natt.... därför jag ligger å slöar..

Nej nu ska jag ta och städa lite här hemma... äta å byta lakan... jobb om 2,5 timmar... önskar det kunde vara morgon å att det var över.

Istället för dagens outfit

så kommer morgonens frisyr:



Ser ut som att jag sovit i drag... eller ska vi säga kraftig storm från höger...

Nåt skoj

Snott från Ida T

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Och så här blev det.......

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Trodde du att det här aldrig skulle fungera?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
ajdå men hör av dig när du är på G

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Vi såg dig!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ja det var kort varsel.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ha ha!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja, börjar på allvar tröttna.

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Sorry internet dog

8. Vad vill du höra mest av allt?
Nej vadådå, vill du komma hit?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
Är på väg hem.

10. Din romantiska replik?
Höra av mig?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Alva har ätit räkor som fredagsmys men struntade i vinet. (hahaha)


öööh.. ååkej...

Saker


Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon i syfte att utsätta henne eller honom för andras missaktning.


Haha

Jag vet inte vad jag ska göra.. blir så full i skratt...

Förresten hörde jag rätt? Jimmy Karlsson från Hammarby ska komma till HK-71:s träning på tisdag. GAAAALEEET!!!!

Känns mkt bra nu

Yes känner mig lugn och harmonisk efter ett par veckor av turbulens. Känner mig nästan taggad att träna lite handboll ikväll.. när hände det senast? Har funderat länge på att ta en paus då jag helst bara velat ligga hemma i soffan än springa runt på en handbollsplan... men nu känns allt mkt bättre. Men jag SKÄMS för att åka dit... vi hade ju match i lördags och jag vet inte vad det är med oss.. vi ÄR ett skitbra lag.. vi är RIKTIGT bra.. men vart fan är alla vinsterna??? Jag blir så förbannad för vi spelar så jävla dåligt så fort det blir match... ont i halsen har jag.... lite... hoppas det inte leder till nåt värre.
Ska jobba natt på torsdag.. hoppas det blir... "kul".. lugnt och skönt iaf. Så då är jag ledig tor, fre, lör ,sön. mån och tis för jag jobbar natten mellan måndag och tisdag.
Nej nu ska jag pallra iväg till Fyrishov med mina fräscha kläder.. eww...

80-tal

bilder får komma imorrn... nu ska jag sova... har precis kommit hem från jåbbä.. zzz...

..

Livet känns jäkligt sugigt just nu...  ett bakslag..

Aldrig

har Beyonces låt "Oh boy" passat bättre...


tyvärr...

Tv-stjärna

hahaha... EN gång har tv-teamet filmat mig... och den ENDA gången så måste dom ta med mig. Haha i dagens avsnitt.. ja de söker ju nya huvudpersoner att följa inför säsong 4.. tror jag är självskriven redan =)

Dagen D

3 nov var dagen då jag insåg att jag måste ta kontroll över saker... och det har jag gjort (än så länge). It's done... I'm done...

Som el orfanato.. fast med katt ist för de otäcka barnen