Ner på stan

Nej nu ska jag dra på mig mina tiger och dra ner på staden =)

En sjö

Igår hade jag ett lite roande samtal med en i min klass. Jag nämner inga namn då jag tycker att det är lite av en skandal =)
Vi satt och tittade på SMHI och visade vart vi bodde.. sådär som man gör när man är barn. Min kompis är från Örebro och jag från Mockistjockis såklart.
Jag: Jaha ligger Örebro vid en sjö? Vilken sjö är det?
Hon: Hmm.. jag vet inte... Mälaren hoppas jag...
Jag: Haha vet du inte?!? vi måste genast kolla..
Vi kollar...
Rätt svar var: Hjälmaren...
Ehum.. en aningens läskigt att personen i fråga har bott i trakten hela sin uppväxt.

Nu har jag haft en skitbra morgon med smoothie och kaffe.. det var bara det att kattskrället går efter vanliga tiden (halv sju) och skulle med ALLA medel få upp mig riktigt jäkla tidigt.. Medel som dessa: Leka med leksaksråttan och sladda överallt.. tex in i saker, leka med ett mynt på parkettgolvet (?), stryka huvudet mot min NÄSA, krafsa i kattlådan i en TIMME, bita i kohuden (vilket hon vet gör mig upprörd), trampa på magen...och såklart mjau mjau mjau mjau mjau... you name it.

Ikväll är det stora planer på gång... det skulle vara fredag hela veckan.. tänk vad bra jag skulle må.

Tränat

Ja idag var första träningen på exakt två veckor. Det kändes helt okej faktiskt. Under löpturen vi har innan träningarna så fick jag med mig en läkare.. alltid bra å ha ifall min hjärna skulle svälla och jag förlorar medvetandet. Men lite ont i huvudet fick allt. Med näsan var det inga problem.. lite ont där med efter löpturen. Så det blir match på lördag.. yes!
I helgen blir det stan imorrn.. älskar Uppsala.. det blir bara större å större.. päärfäkt. Sen kommer Sarah hit å vi ska mejka, äta.. titta på sex and the city... fördrinka.. det blir dock en lugn kväll eftersom matchen är på lördag.
Ska även försöka med att få tag på en micro.. har ju fortfarande ingen..
Idag var sista dagen på det hemska labbet... nu är det slut på tvingade leenden och dåliga samtalsämnen bara för att försöka stå ut.. jag längtar tills praktiken är över..

Jag satt och tittade ut över min lägenhet.. den är verkligen omysig.. jag är så rädd för att det ska bli plottrigt att INGET får vara framme... jag måste slappna av ... men det går inte.
Nej det här blev alldeles för segt.. nu är det vädret med Johan (suck) och sen Californication..

Kanske är jag frisk snart

Jag känner att skallen var med mig idag... jag slipper få ont i huvudet av att tänka. Var på Lab 9 idag. Akuta CT-labbet och det var faktiskt helt okej, det var mer än okej. Det var kul! Jag slapp nämligen min handledare från Lab 12 idag.. tyvärr är jag tillbaka där imorrn... jag kommer att få ta in patienter och sätta nål om å om igen... nog för att det är kul att sätta nål så vill jag köra lite apparat också. SEN ÄRE HELG!!! å herregud så underbart.
Jag vill shoppa nu... är så sugen. Ska kika på lite på fredag... får se om jag hittar nåt gött i stan.
Ikväll har jag och Ylva varit på bio.. eftersom jag inte alls sett Arn och inte Ylva heller så föreslog jag det. Köpte biljetterna INNAN Ylva kom och jag gjorde en fuling och la på 10 kr så får man se 3 filmer för halva priset under tre månader. HAHA. Nu är Ylva TVUNGEN att gå på bio med mig... perfekt =)
Arn var bra.. en trevlig film och folk suckade uppgivet när de insåg att hipp som happ så var filmen slut... vi ville ju se meeeeeer!! Kommer det fler delar eller?? Nån som vet?
I helgen är planerna dessa... utgång på fredag. Saluhallen har en utekväll som kallas "Korridoren" och är riktigt poppis bland studenterna.. vi måste dit i tid.. kanske dricka drinkar på Upplands innan. (eller hur Malin!) sen match lördag..  och jag SKA vara med.. det är bara så.

Lite musik som spelas:
Tekan & Sara - Walking with a ghost
Madonna - Who's that girl

En del är onda

Så som min skalle och min handledare... eller ond och ond.. ohjälpsam. Hon kanske tror hon är det men hon gör mig bara nervös.. det räcker med hjärnsläppet jag har.. det blir inte bättre av att hon inte gillar mig =)
En å en halv vecka har gått sen smällen.. och jag har fortfarande ond i huvudet och är blå under ögonen.. det värsta är skallen.. jag kan inte tänka alls.. jag kan inte komma ihåg saker och kan bara tänka på en sak i taget... LYCKAT när man ska lära sig datortomografi när man aldrig har varit vid en. Jag hoppas det går över SNART! Jag har tänkt spela match på lördag.. och ska träna på torsdag. Får se hur rädslan över näsan är då.. det kanske inte ens går.. jag kanske flippar ur totalt.. =)
Det är helg snart... och jag längtar som FAAAN. Jag kan nog aldrig jobba 100%.. jag vill alltid ha lediga fredagar som vi har nu.. det är så jäkla gött.
Nej nu ska jag läsa lite glamour. (tack pappi för julklappen)

Den trevliga lördagen

Dagen börjar så fint med att Ylva skickar mig ett meddelande och hej hoppsan där hade Alva vaknat och skulle genast busa med mina ben.




Sen var det dags för morgondosen av knarket Heracillin. (som jag äter efter ingreppet i näsan)


Frukosten bestod av JågertSmoothie och kaffe. Och UNT bostad.


Ljuset var MYCKET intressant. (nej hon slog aldrig)


Sen var jag ner på stan och kollade runt lite... hittade ett par TIGER-jeans som blev mina. Det var inte igår jag köpte jeans.. kan det ha varit i januari förra året? öh japp. Om man inte räknar med mina baggy som jag köpte i höstas.
Sen drog jag hem och vände för att åka ner och se på herrmatch.


Efter herrarna skulle vi spela match. Faaan jag ville verkligen vara med. Det såg ut att ha varit en rolig match. Kanske mest för att jag VERKLIGEN INTE får vara med. Hur som helst så vann vi! Och det ser MYCKET bättre ut i serien nu med HK 71 på plats fyra.. det finns nog chans för oss att gå upp i tvåan fortfarande, om allt faller på plats. Jag var lagledare för dagen.. men eftersom jag fortfarande har så svårt att koncentrera mig på fler saker än en.. så gjorde jag väl en halvdan insats =)



Efter matchen hade vi meeting... kattmeeting. Det blev lite halvlyckat. Ingen slog.. nej det var mer tvärtom.. De gömde sig i varsitt hörn. Alva var den suraste av alla.. hon spottade och fräste så fort Sockan eller Mido kom inom synhåll.



Sara-Lisa hade bakat Ananaspaj så fint.. tyvärr hade hon lagt den i cykelkorgen på snedden. Liknade mer Jansonsfrestelse. Men den var vansinnigt god. Tacos åt vi innan.
Skrattade hela kvällen vilket resulterade i kraftig huvudvärk som fortfarande inte gått över... kul.. nej. Man får tydligen inte ens skratta för min skalle.


Nu är det söndag och Heracillin igen... men idag är det fult väder och tillåtet att vara inomhus. Så jag ska titta på Sex and the city som jag lånat av Jenny. GREAT!!

Jaså jahaja

Jag testar mina grannar... för att se hur mkt de tål innan de exploderar igen =) Hehe nee.. men jag spelar musik och lyssna på detta.. klockan är 21:39. Snart exploderar nog hon ovanför.. det känns som att det kan komma att bli tradition. För jag VÄGRAR ändra mig. Jag spelar musik så ÄR DET!
Förresten så har jag GLÖMT att tacka alla som var här på festen förra fredagen för de fin presenterna jag fick... glömde att ta kort så jag ska berätta vad jag fick:
En skitsnygg dammvippa och en Bajs .. (har jag smutsigt i mitt hem??)
Diskhandskar..som matchar dammvippan (diskningen blev genast mkt roligare)
Grytlappar, en grytvante, hushållspapper och kaffefilter (haha! alldeles PERFEKT!)
En skitfin skål av Kamph
Jag älskar att få saker jag behöver... så tusen tack bruders.

nej nu har jag fått sådär ont i huvudet igen.. bäst att vila..




Imorrn får ni följa mig i bilder =)


21:44 och jag spelar fortfarande musik... fortsättning följer...


Då var det klart då

Konstaterat: bruten näsa. Jippie... 6-8 veckor läkning.. Dålig läkare hade jag denna gång.. ville få ännu ett konstaterande, att jag har hjärnskakning.. Så jag berättade om mina sömnlösa nätter och hur ont jag haft.. jahopp.. så då skrev han ut skitstarka smärtstillande medel och sömnmedel tror jag... helt stört.. inte en chans jag tar ut nåt sånt.
Men nu är det fredagkväll och jag mår bra i skallen.. Jenny nu kan jag spela imorrn =))
Jag var på ikea idag.. för att få ordning i min skrubb.. och jag tror jag lyckats. najs.

Jag anar en ny granne.. och han är ingen gamling =) Jag höll för övrig på att cykla rakt in deras flyttbil.. välkommen lixom. =)

JAG VILL!!!

Spela match imorrn.. det är det enda roliga jag gör...

Plastiken nästa!!

Ja imorrn gör jag mitt sista besök på öron-näsa-hals men jag ska se till att det inte blir det ;-). Jag ska övertala dom att min näsa har ändrats drastiskt så att ett ingrepp är NÖDVÄNDIGT för att kunna fortsätta..ja överhuvudtaget leva. Det är NU ELLER ALDRIG för min näsa.. jag har ända sedan jag var liten velat operera den.. it's uuuglee.
Om man klämmer lite högre upp på näsan så känner man två knölar och en grop som INTE varit där innan... jag vill nästan inte att näsan ska svälla av mer så att dessa strukturer kommer fram.
Jag vill spela match på löördag!.. jag ska fråga läkaren vad hon säger. Det lär ju inte gå.. men man kan ju alltid fråga.

Trodde det var måndag

Hela dagen har jag gått runt och trott att det varit måndag fast jag vet mycket väl att det är torsdag. Min hjärna har slutat fungera helt sen smällen i söndags. Det är faktiskt lite otäckt. Jag glömmer saker, jag upprepar saker.. jag kopplar inte ihop ett och ett.. jag är helt bombad..
Och med tanke på hur jag ser ut.. Ja Frida jag får sminka mig som fan.. idag (torsdag) är första gången jag går ut utan keps.. annars har jag dragit ner den så långt det gått.. Reaktioner? hmm.. har inte fått så många blickar.. jag har oftast haft för ont i huvudet för att orka titta efter... de har nog mest kollat på skummisen som har kepsen ner till munnen.
Men idag gick jag till praktiken iaf... och jag är ju bara så jäkla blå under ögonen... jag ser RIKTIGT trött ut... inte så kul men eftersom jag hela tiden glömmer hur illa det ser ut så har jag inte tänkt på det..
Kanske jag ska prata om nåt annat.. hmm... nej.. jag kommer inte på nåt =)

En näsa börjar ta form

och den ser inte ut som den gjort. Den kommer att vara FULARE!!! AAAAHHHH!!!!
Nu är det VERKLIGEN dags för ett nosejob!!!!



And I'm gorgeous as ever...
image191

uppdatering

Jag vaknade och märkte direkt att huvudvärken inte var lika kraftig som igår.. sköönt. JAg har sovit hela natten. En stor del av natten på rygg och med katt på magen.. så har jag ont i ryggen nu ? ja. Huvudvärken är där men den är inte lika total.. har iof inte varit uppe och gått något ännu.. men huvudet känns inte lika sprängfyllt som det gjort.
Fint väder är det tydligen också ute.. nu skulle man ha sportlov.. fasen vad najs det hade varit... jag har ju iof lov på ett sätt... men jag blir ju tvungen att ta igen missade dar.. hoppas jag.. hellre ta igen än att inte få examen. Ska försöka mig på praktik imorrn.. går det inte så går jag hem.. men jag ska prova.
Men snart är det helg igen.. det är ju helt galet.. Då ska jag försöka få ordning i min skrubb..

Smärta

Fy fan vilken huvudvärk jag har nu.. det är som värsta värsta VÄRSTA migränen. Jag har ett litet uppehåll i den kraftiga värken och kollar lite på datorn.
Hela höger ansiktshalva smärtar så jag blir GALEN.. känns som om tänderna ska lossna.
Lunchen idag blev inte så avancerad... spagetti ost och ketchup... faktiskt gott =)

På sjukan i eget ärende

Ja då har jag dragit ur proppen jag hade i näsan. För en proppurdragning på max 5 minuter så kostade det mig 230 kr. JIPPIE!!
Jag tror gaslindan jag hade i näsan var närmare två kilometer än en kilometer som jag tidigare skrev.. hon drog å drog å drog... det var HEMSKT!! Så fruktansvärt obehagligt.
Så efter läkarbesöket gick jag till min lärare och visade upp mig. Bara en liten cykeltur och lite prat så var jag helt slut och svettades som en gris. Nej jag mår nog inte så bra som jag trodde. Huvudvärken är värre än någonsin nu... och det känns t.o.m. i tänderna.
Läkaren frågade om jag hade tid på plastiken idag och jag tänkte svara "får jag??!!" jag menar man måste ju passa på.

Huvudvärk

Jag blir aldrig av med smärtan i huvudet... aah... ska fråga doktorn idag vad dom säger om det... Ska ju dit idag och göra ett nosejob.
Jag tittar mig i spegeln och kan inte riktigt förstå hur jag ser ut.. det går lixom inte in.. hehe... Svullnaden börjar gå ner över näsan nu och jag börjar känna ben. Min ögonskugga är dock lika snygg som igår...
Efter läkarbesöket ska jag till röntgen och visa upp mig för lärarna.. får se vad dom säger =)

Looking good.

Okej då.. jag visar väl upp hur jag ser ut... I'm gorgeous!


Det är ju jag

Jag tänker inte lägga ut någon bild på hur jag ser ut idag... kanske sen.. när jag inte ser ut så längre... men jag har lagt in en bild som är så nära det bara går =)


image187

om jag var ful igår...

så är det ingenting mot hur jag ser ut nu... kunde det bli värre?? jag trodde inte det... fel hade jag.
Jag har inte sovit en blund inatt... huvudvärken har varit total. Suck... jag sitter här hemma och vägrar gå utanför dörren... jippie... jag är så trött men kan inte sova.
Imorrn bär det av till läkaren igen.. jag är lite nervös... rädd för att det ska göra ont. Det gjorde inte så ont igår då jag var där men då var den så svälld och bedövad i sig...
Yes yes... kan ju inte bli värre nu... (hoppas jag)

Odjuret

Jahaja... match idag. Viktig match mot Spånga i Vällingby. Var skitsugen på att få spela.. gick ju inte så bra sist så denna match skulle jag ge gärnet. Trodde jag ja. Efter 1 minut och ca 10 sekunder tog matchen slut för min del.. En tjej i motståndarlaget satsade för skott... jag satsade för å täcka.. hon sköt och träffade med sin hand på min näsa.. jag seglade ner som ett opostad brev (för och vara lite poetisk) men det var med en stor sten som föll till backen. Blodet forsade.. jag vågade inte titta på blodbadet. Satte mig istället på bänken.. huvudet sprängde och näsan sprängde.. jahopp det var den matchen det. Näsan växte... Befarade att den gått av... Tänkte skita  i akuten... tur att jag inte gjorde det. Gick dit blev skickad till öron-näsa-hals. Läkaren var en färgstark tant i 55-årsåldern... riktigt fräck var hon. Och det var värre än jag någonsin kunde tro... hon kunde inte se om den var bruten med den svullnad jag fått... jag hade fått en kraftig blödning i näsan som var rätt allvarlig. Hon skar och skar å sög å sprutade in grejer... tryckte upp ca en kilometer lång gaslinda i näsan och gav mig antibiotika... troligen hade jag fått en hjärnskakning också.. jahopp.. inge praktik imorrn alltså.. Ska på återbesök på tisdag och skära lite mer.. på torsdag ska jag dit igen och då kanske jag behöver bli sövd... det här är ju helt sjukt... jag ska nog sluta med handboll.
Så jippie... vi vann matchen iaf! =)


Vansinnig

Jag blir GALEN!! Gissa vad jag fått idag... ja just precis... BESÖK AV EN GRANNE!! pga högljutt prat igår på min fest. Hon hade missat lappen jag satt upp. Vi spelade inte musik efter tio. Men hallå!!!! Jag får ju snart inte ens andas här inne. Jag HATAR mina grannar. Jag tänker INTE ändra mig för att hon inte vill att det ska pratas i grannlägenheten. Varför bor man då i lägenhet?? Tror man att det är tyst då eller? och VARFÖR går man inte ner medans man har fest och ber om tystnad?? jag menar man är väl inte helt omöjlig. ÅÅÅÅÅÅHHHH!!!
Hon frågade också om jag hade eller någon på festen hade lämnat en vinflaska utanför ingången.. jag sa nej. Jag vet inte men det tror jag absolut inte.. jag hoppas VERKLIGEN INTE att någon gjorde det... förstå hur mkt skit jag skulle få.
Alltså jag blir galen av att ha dessa grannar.. bara för att de inte är vana att det låter för att det har bott/bor gamla människor här så kan dom ju inte klaga på mig såhär hela tiden... då får man väl skriva i annonsen att det är ett 55+ boende i så fall. Jag önskar att jag vågade säga emot ... men jag är övertygad om att dom kommer att kicka ut mig då... Jag råkade ju också säga att det var jag som hade festen förra helgen också och jävlar vad det blixtrade till i hennes blick då.. Jag var i stort sett redan död...

Det där med kläder

Intresset för kläder och mode är liksom rätt så svalt nu när man är på praktik. Alla kläder man köpte när praktiken började kommer att vara ute när praktiken är slut. Eftersom det enda vi har på oss är mjukisbyxor/sjukhuskläder.. om å om igen. Men imorrn ska jag ner på stan och kolla om jag hittar något att ha på sig.. jag har nämligen flaggat att det ska vara fancy clothing på fredag.. haha.. lätt.. nej..
Idag är det tramsdagen nummer 1... suck.. låt det bli fredag.
Imorrn är det ju inflyttningsfest.. och hjag har försökt snygga till i lägenheten med målning... hehe inte är det lätt heller... men snart är luckorna klara... de bli great... ännu har jag inte fått något svar om VEM det var som sa att det inte skulle gå att måla köksluckorna. =)

BRA dag

Dagen har varit great.
Jag har varit med samma handledare som jag haft tidigare denna vecka och hon är skitbra. Hon tyckte jag skulle jobba på barn så att vi kunde jobba ihop varje dag! Haha. Jag ska önska att få jobba där ja.
Sen bjöd en läkare på en massa choklad... så oj vad choklad jag ätit idag... inge bra det heller. Skulle ha varit ute å sprungit nu men jag orkar inte.. jag får ta det på fredag.
Jag har bestämt mig att göra "sjumilakliv" varje träning.. och jag började igår.. Normalt så gör vi en längd med sjumilakliv... alltså typ 40 m och det brukar räcka för att få en saftig träningsvärk i assölä och baksida lår. Igår gjorde vi 100 m sjumilakliv.. undra hur jag känner mig imorrn. jag börjar känna en aningens redan nu... men jag väntar tills imorrn med att känna efter alltför mkt.
För övrigt idag har jag fåt mitt INTERNET! ÄNTLIGEN!! jag har "lånat" en annans trådlösa för att kolla det viktigaste sen jag flyttade in men nu har jag mitt egna.. dyrt men nödvändigt.
Lapp i entren ska fixas... nån som har tips på hur man ska skriva för att grannarna ska tillåta VÄRSTA festen på fredag ?? =)

Alla hjärtans dag

Vilket jävla trams. Såg ett tramsigt par på väg hem nu från träningen.. jag höll på att köra på dom med cykeln.. nej för jag är inte bitter =)
Tycker bara att alla hjärtans dag är världens töntigaste dag och är helt useless.

Tito i finkan.. YESS!!

Kan det inte vara helg snart

Det kan inte finnas något bättre än helger.. sova länge... pyssla.. gå på stan en sväng. Åh vad jag längtar till helgen.
Imorse var det lite sisådär med att ha katt. Halv fem väckte Alva mig och tyckte att jag skulle vakna så då började hon stryka med sin nos mot min nästa.. det killades så jag höll på att bli tokig. Försökte knuffa bort henne nej.. då började hon bita i mina ögonbryn och bita i håret... åhh.. ibland är det lite sådär att ha katt.
Ikväll är det träning.. sent.. suck.. men har man klarat av den är veckan lugn sen.
Är på praktik nu ju... och på Ackis får man se det ena och det andra.. mei dag tog det priset.. idag såg jag nåt konstigt... mycket konstigt. Det går bra på praktiken.. är med Christina... hon är riktigt bra handledare.. tack vare henne har jag inte sån panik längre.

Vilken bra början

Eftersom fredagen var hemsk så skulle lördagen bli kanon.
Det började ju rätt så bra.. var på stan och inhandlade lite grejer till kvällen. Kom hem städade undan. Åt. Drog iväg på match. Spelade skitdåligt, vilket sög. Har ju varit borta från matchspel ett litet tag och det märks direkt. Man har spelat handboll i 15 år och så känns det direkt när man varit borta i två veckor.. är inte det konstigt? Hursomhelst så vann vi matchen och det var ju bra. Siffrorna slutade vid 40-17 men vi kunda ha gjort minst tio till om vi inte missade så mkt.. (speciellt jag).
Yepp.. sen var det bara att åka hem och duscha för att sedan invänta maten som Ylva och Karin skulle komma med. Kanongod mat från Tzatziki och samtidigt titta på Melodifestivalen. Japp än så länge var kvällen bra.. efter Melodifestivalen så började vi lyssna på musik.. det var där det skar sig med grannarna... de gillade inte det riktigt. Så vid elva fick vi besök.
Inte så roligt..
Och på fredag ska jag ha inflyttningsfest... nu blir det inte så kul...
Jaja...
Har börjat krisa också... nu har jag lägenhet, jobb och katt... jag får typ panik.. jag känner mig gammal och låst... Akademiska ger mig ångest.
Usch. jag vill inget..

Det var den fredagen det

Min fredag hade jag lagt upp alldeles perfekt... inget blev bra... nästan inget.
Ungefär vid tio ringer avdelningschefen och undrar ifall jag kan jobba... DAMMIT.. Jag kan inte säga nej. Så det blev jobb mellan 14 och 20... kul! nej...
Jag får mer och mer panik på det där stället... det är inge kul alls... alldeles för mycket att göra för sköterskorna.. avdelningarna bara lassar över patienterna till oss... kul att jobba där sen..och slita häcken av oss.. aah! Allt löser sig med röntgen typ.
mm så det var den fredagen det... hann iaf med lite boländerna innan jobbandet.. så det blev en del kraffs. Men jag har ju tappat bort en del viktiga grejer för att få upp gardinstängerna.. nerpackat nånstans... hatar å flytta.

Imorrn hoppas jag på en bättra dag... jag ska på stan... sen match...sen melodifestival och diverse annat.

Ja se på fan.. det är HELG!!

Jag älskar helg.. det är det enda man lever för...
Så man äntligen kan göra DET MAN VILL!
Jag är ju som bekant på Ackis på praktik.. på LAB 5..akutlabbet. En massa skador hit å dit... ny handledare för varje dag, vissa sämre än andra... idag hade jag en.. obra handledare... jag höll på att bli tokig. Jag fick inte göra nåt.. och hon var INTE så bra.. plus att jag hade en till OBRA handledare som jag gick med samtidigt.. tror ni jag längtade efter helg eller??? därför jag är så glad nu när jag slipper dom.
Imorrn blir det inhandling om jag hittar nåt i Boländerna... hoppas hoppas...
Nu är kattskrället på mig igen... ska nog sova..

Uppdatering

När jag var hemma var jag ute med Rozz.. och som jag anade så fastnade han på bild =)
Gamla skruttgubben... 23 bast... men det är fart på honom ändå.

38362-179

Ross och jag påväg hem i mörkret... han har stenkoll.
38362-180

Alltid öronen framåt
38362-181

I mitt för tillfället kala vardagsrum
38362-183

När Tilde målar blir det... ojämnt. Hehe..
38362-182

Kattskrället Alva... snällaste katten som finns.
38362-184

Såhär spenderar vi många timmar.
38362-185

Onsdag

Jag har kommit i ordning litegrann i lägenheten nu iaf. Men det är tomt.. har ju inte så mycket grejer att fixa runt med. Men jaja jag hinner nog samla på mig ett och annat. På fredag ska jag ta mig till Boländerna och ränna runt hela dagen och leta soffa..soffbord..lampa i köket.. blir nog bra.
Minns inte när jag skrev sist men på torsdagen kom jag hit till Uppsala igen röjde och härjade som fasen.. tur att jag ahde energin då för på fredagen var jag helt däckad.. ställde lite iordning bara. På lördagen hämtade jag katten på katthemmet. En MYCKET nyfiken kisse som skulle kolla hur allt fungerade här hemma. Allt skulle hoppas på, vandras runt.. luktas på.. ja hon var precis överallt.. inte ett dugg blyg och otroligt snäll.
Jag var ett nervvrak när hon kom och var livrädd att hon skulle ha sönder nåt.. jag kan nog aldrig ha barn i mitt hem. På måndagen skulle jag lämna henne ensam för första gången... men det var inga problem.. hon hade hittat klösbrädan och lärt sig hoppa upp på hyllan... och på så sätt komma åt blommorna hon kunde tugga på. Ajaj stackars Bonzai.
Nu ikväll har SL och Malin varit här och hjälpt mig med köksluckorna. Jag blev lite svettig emellan åt när det skvättes medd färg på mina trägrejer.. jaja =) Sushi blev det också.. GÖTT!. Hämtade från sushistället 50 m bort.. och det var nog den gosaste sushin jag ätit. PERFEKT!! men dyrt...
Så nu ska jag iaf bara måla luckorna en eller två gånger till så är dom vita.. och VEM sa att det inte gick??? går ju hur bra som helst. Vill man så går det..
Match på lördag.. blir säkert skittråkigt.. dom är verkligen dåliga. Eftersom vi förlorat de två senaste matcherna så ser inte utgångsläget så bra ut längre... känns skittråkigt!!!

Dödssjuk

I onsdags anade jag oråd. Mina farhågor besannades, jag blev sjuk. Inte lite sjuk. MYCKET sjuk.
Sista dagen på praktiken igår och jag var tvungen att vara där för examination. Det var en slitsam dag med enorm huvudvärk och rinnande snor. Men jag klarade mig bra tror jag. Dom älskar mig i Falun ;-)
Sen var det bara att dra till tåget som skulle ta mig tillbaka till Uppsala.. ÄNTLIGEN!!
MEN jag har ju nu gått från kraftigt förkyld till dödssjuk. Vilket har inneburit att den njutbara uppackningen av alla grejer och inredandet inte längre har barit så njutningsfullt. Nej snarare ett helvete. Så fort jag böjt mig ner har det känts som att hjärnan ska tryckas ut genom ögonen och det kommer en vårflod av snor.. japp bara gå å snyta.. om å om igen. Men trots denna pina fick jag mycket gjort.. vilket i sin tur resulterade i utmattning och årets huvudvärk. Så natten tills idag fredag har jag fått sova TRE timmar... förbannade jävla huvudvärk. Om bara den kunde försvinna så skulle allt vara mycket roligare. På ett dygn har jag ätit 9 ipren... men fortfarande samma smärta.. JAG BLIR GALEN!!!