OMFG

Idag var det löpning på schemat, hade tänkt springa 5 km om ens det.. hade ingen aning hur min kondis var. Jag har inte sprungit sen några månader tillbaka om man inte räknar med handbollen då. Så dagens mål var 5 km och jag skulle inte pressa mig utan det fick bli den tid som blev (om man kan skriva så). Dock hade jag en önskan om att springa längre.. och längre blev det. Sprang tamejfan en hel mil, när hände det senast???!!?? Det har fan aldrig hänt!!! Tiden var kanske inte den bästa typ 70 min men jag tycker det är helt okej för en som hatar löpning =)) OCH jag har aldrig orkat springa så länge som 70 minuter heller!!!
Så jag dansar runt här hemma nu för jag är så gla-aaa-aaad!

På repeat

Nicki Minaj - Starships

TGIF

Eller ja det spelar ju ingen roll vilken dag det är.. är ju mest bara dagvill. Men fredag är det iaf och jag vaknade aastidigt idag. Halv sju! av migsjälv! vad ska jag göra nu då? JA JUST JA DN!!
nej nu drar jag till gymmet.

Tillbaka i stan

Var en sväng till Göteborg. Väldans kul att göra nåt så skoj.
Det blev middag på restaurang, lite shopping på stan, promenader och andra roliga saker.
Det är ju inte så långt om man åker x2000 och har datorn med film med sig. Gick väldans bra förutom att jag hade världens tyngsta väska med mig som typ pajade hela mig. Hade dock en rrrriktigt dålig natt på hotellet då jag inte sov mer än kanske 1-2 timmar, vilket ledde till att shoppingdagen inte blev så kul som den kunde blivit. Men jag ska inte klaga för det var en toppenresa.

tvättig dag

Gårdagen var ju kanon. Tog en vända på stan och shoppade lite blev en hel del bra grejer =-D. Sen blev det träning som inte var att leka med.. herreguud vad ont jag har idag. Sen gick jag en vända med Elin och snackade lite skit. Ja det var en fin fredag =)
Idag har jag tvättad, IGEN skulle jag vilja tillägga.. ja sist jag tvättade hade jag inget kulörtvättmedel och ville inte chansa med vittvättmedlet så den färgade tvätten fick ligga tills idag. Är färdig med tvätten nu och kollar ist handboll på tv11.

Tjing!

Ok ska sluta klaga =) nu har jag slutat. Idag ska jag göra lite kul grejer.. blir en vända på stan för lite shopping.. Sen kommer jag döda migsjälv på cirkelfysen i em. Ahh.. har ju redan träningsvärk från gårdagens lugna vända på gymmet.
Bilder från senaste tiden..


Alltid glad =)








Sjöng en fin jullåt och Erik slocknade =D

bläää

Alltså det suger verkligen att vara hemma på dagarna.. jag blir galen! Klarar typ inte av att inte har något att göra.. Trodde aldrig det skulle vara så j*vla trååååkigt att bara vara hemma. Man kan ju inte ens ta sig för att göra något för man är så understimulerad.. det kryper i kroppen på mig. Jag fick iaf träningen gjord men är ändå inte så pepp på det.
Går en serie på c+ som heter Bored to death, det skulle kunna vara mitt liv det handlar om ;-)
Dock har jag något kul att se framemot, det är bra =)

20 mars

Vill inte vill inte bli sjuk. Jag har annat å göra än att sitta i lägenheten och snora..
Igår var Sarah här på besök, väldigt skoj eftersom vi typ aldrig ses. Nu jobbar hon i Uppsala så det blir nog fler gånger. Vad mer gjorde jag igår.. dammtorkade... lagade mat.. minns inge mer.
Idag har jag tvättat, rensat bland grejerna, lagat mat, slängt sopor.. ska snart ut på promenix med Jöns och bebben och till kvällen blir det handbollsmöte. Då får vi se hur många som tänker spela nästa säsong. Hur ska jag göra då? jo spela måste jag.. är ju ändå beroende.. men frågan är hur mkt det blir.. tänker inte göra som säsongen som varit och lova att vara med på alla träningar å matcher och sen få skit för att man inte kan nån enstaka helg. Nope!

Sjuk igen

Efter att par dagar hemma i Dalarna hos Frida, Anders och Erik så har jag blivit sjuk. Jag får helt enkelt skylla migsjälv.. Lill-Erik var sjuk och jag pussade på honom konstant, ja då blir det så. Hur ska man kunna låta bli? går ju inte.. man kan äta upp den där ungen.
Jepp så jag har ont i halsen och huvudet känns tjockt. Kuul... kan inte göra det jag skulle göra.. träna och gå promenader SURT!!
Det var så gött att vara hemma i Dalarna och bara fokusera på sömn och Erik =) Vi fikade på stan, lunchade på stan, var på sångstund på biblioteket, promenerade, kollade skidor på tv.. bara trevliga saker.
Sista matchen hade vi i lördags mot Ludvika, det blev en ganska spännande match med en del gnäll från deras sida.. hehe det gillade inte att få stryk och motstånd. Sen åkte vi snabbt hem för att ha lite handbollsavslutning.
Det var skoj och det är trist att handbollen är slut, det är ju ändå så kul att spela match.
Återkommer med bilder senare..

Musik

på repeat.

Blir ju en del mello-musik.

Ulrik Munther - Soldiers
Train - Drive by
Alexandra Stan - Get back ASAP
Sean Paul - She doesn't mind

Inatt sov jag men inte är jag pigg för det. Kanske inte blir bra på en gång men.. jag känner ingen skillnad. Jahopp..
Sen skulle jag inte dricka kaffe under denna period.. misslyckades.. det blev kaffe på lunchen med Jöns och gott var det =) Sushi mmm!!!
Ikväll är sista träningen och på lördag sista matchen sen blir det till att träna stenhårt själv för att nå beach 2012 8-)


Sömn

Tänkte skriva lite om det som är mitt största problem just nu. Sömnen.
Jag har fått stora problem på kvällarna då jag inte somnar alls eller om jag har tur somnar framåt fyrafem.. Det började egentligen för ett par år sen då jag började jobba natt. Jag har alldeles för lätt att ställa om till nattarbete och så sitter det i månader efter bara några enstaka nätter. Jag eller min kropp förstår inte att det är dags att sova utan fortsätter att vara vaken.. Jag har oftast kunnat ta igen det nätter efter eller efter jobbet och så.
Nu har det gått så långt att det påverkat mig på jobbet.. Att vara vaken natt efter natt och sen jobba som en dåre på jobbet på dagarna har visat sig att det har inte funkat för mig... alls. Har aldrig varit så seg i skallen som nu.
Jag glömmer saker jag ska göra.. vad folk säger.. jag har fått svårt att läsa saker och att tänka efter.
Dagligen när jag kommer hem från jobbet slår jag på tv:n och går därifrån och sen när den börjar låta blir jag skiträdd för jag vet inte vad det är som låter... ja då har jag glömt att jag slagit på tv:n. Eller om jag ska leta efter nycklarna så får jag stå och tänka ett tag för jag har glömt hur nycklarna ser ut.
För att klara av saker har jag fått dricka kaffe konstant, pepsi max eller annat med koffein i. Helgen som gick så har jag sovit max 6 timmar.. 6 timmar på tre nätter blir man ganska stressad av.

Så jepp det var det.. men det ska bli ändring på det nu.

Superlördag

Shit vilken bra lördag det blev..
Först åkte vi till Rimbo med inte alltför många spelare.. Som vanligt helt enkelt. Vi slet som djur och jag spelade riktigt dåligt.. men fick in några bolls iaf. Vi ledde faktiskt i halvtid sen drog de ifrån lite precis i början av andra och sen var det jämnt resten av matchen.. vi måste ju bli sjukt vältränade av all speltid man får, haha. Glädjen var iaf totalt efter att ha spelat jämnt mot tvåan i serien.. haha och DOM skyllde på dåligt med folk som ändå hade tre avbytare... oj oj.. om det bara visste hur bra de har det.
Skitglad och sen ut å käka på restaurang på det, kunde inte bli bättre! =)

..

Jag är så trött att jag nästan dör. Har sovit bra inatt.. eller bra och bra mkt bättre än andra nätter men det hjälper inte... alltså kommer det inte hjälpa med sömn.. det är kört..

Kan jag inte bara få vara pigg.

Yoga

Herreguuud. Har laddat ner Bob Harpers yogapass, tänkte att det bara var att köra. OMG! jag är död efter en halvtimme... orkade inge mer. KAN va att jag är lite trött i musklerna efter kettlebells träningen igår. Hoppas det för annars är jag klen.
Laddar med kaffe inför kvällsjobbet. Dricker väldigt mycket kaffe nu, enda sättet att hålla sig pigg. Idag är dagen då man kan säga att imorrn är det fredag!
Har ett riktigt kasst schema. Denna vecka jobbar jag sex dagar, nästa fem och veckan efter det fem... hur kunde det bli så? Kommer kola på köpet.

Kettlebells


Idag har vi kört hårt på gymmet Jenny å jag. Gött att träna och få en massa ny energi, gymträningen är en av få grejer jag får energi av om inte den enda grejen. Sitter nu och petar i mig kvarg, uuuuh så jäkla strävt.. blää.. men det får gå.
Skulle behöva ta ledigt för att städa lägenheten.. hinner ju inte! Kaos...


jiahopp...

Idag har jag haft jobbigaste dagen so far... sov skitdåligt inatt igen.. och vaknade med huvudvärk. Aaajj..
Hoppas på med sömn inatt... som varje kväll.. hoppas hoppas hoppas..

Spinnat

Yess jag överlevde. Jag hatar spinning för mina ben är för långsamma. Jag har alltid stora svårigheter med att hålla takten och jag får ofta lätta på motståndet för att hänga med. Jag är sjukt stolt över migsjälv för jag orkade hänga med idag och jag orkade hela trots att vi hade en jobbig match igår. Aj äm grym!
Denna vecka blir det nog gymmet imorrn, handboll på tisdag, gymmet på onsdag, yoga på torsdag, vila på fredag, match på lördag och vila på söndag.

Vasalopp!

Igår var det match, inget roligt att berätta om det.
Kollade mello med Sara-Lisa och käkade goood sushi..
Idag blev det uppstigning tio i åtta för att inte missa starten på Vasaloppet.. ont i huvudet har jag. Drack inte tillräckligt med vätska efter matchen.
Är så sjuuukt less på min telefon som bara hakar upp sig och krånglar... köper snart en ny.
Tror jag ska ta och sova en vända till sen upp, kaffe, tvätt, lunch med Malin, spinning och sen soooffaa.


Njutar-katten


musik!


Senaste bilderna


Älskade ungen


Älskade katten


Dagens outfit

Tar mig en fika på jobbet, fint va?!


Barnvakt!


Långhelg

Idag har varit en upptagen dag. Med fint väder ute hade jag bokat tvättid och bestämt att jag skulle städa. Så det var bara att göra det. Jag började med tvätten vilket gick bra.. sen gick jag upp i lägenheten igen och började rensa bland kläderna så jag öppnar skåpet som sitter på väggen och vad händer? Jo den ramlar ner på stereon.. den är ju så satans tung också att jag inte klarar av att ta emot den.. så ja där åkte andra hyllan ner.. jippie.. vart skulle jag ställa den då? ja det fick bli en nödlösning. Det ser ut som fan här nu. Blev så förbannad att jag slängde en massa kläder, vilket var ganska bra i slutändan.
Sen tog jag mig en promenad till Gamla Uppsala höll på att gå vilse eftersom jag aldrig gått där förut, men det gick bra.
Jag väldans ont efter Kettlebell-passet jag och Jenny hade, mer sånt!


Upplåst

ha! nu är bloggen inte låst längre... jag skulle vara lite rolig och kolla hur många som vågade fråga efter lösen och ge sig till känna... inte så många. hehe.. jajja skriver ändå inte så mycket vettigt här.
Idag har vi middagat med Ilhan som ska sluta på röntgen. Hur många sköterskor har vi kvar? Oklart men vi är ca 10 pers för lite vilket är typ 1/4 för få... kul kul, nej och nej.
Jag har börjat bli jäkligt trött. trött på det mesta, trött på jobbet framför allt. Sover sämre och sämre.. det är jobbigt nu. Klarar av vardagen endast om jag får sova efter jobbet... annars kolar jag. Förut kunde jag jobba som en dåre men samma mängd jobb gör mig numera mkt snabbare trött. Ahh..
Denna helg är jag ledig tre dagar. Så borde man ha varje helg om man ska orka jobba tycker jag.
Men jag får fokusera på det positiva... helg nu!! =) =) =)